yawf 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız.. bu piyasa düzelmezse hepimiz sıra sıra mapusa düşeceğiz bu gidişle.:..:.dng
Printable View
yawf 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız.. bu piyasa düzelmezse hepimiz sıra sıra mapusa düşeceğiz bu gidişle.:..:.dng
asti'de zıvanadan çıkmış.. bu avatar ne böyle asti... umarım mapus hücresi hepimizi alacak kadar büyüktür.. valla şimdi gökhan en köşeyi kapmıştır..:::
[quote=jerfin;125488]yawf 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız.. bu piyasa düzelmezse hepimiz sıra sıra mapusa düşeceğiz bu gidişle.:..:.dng[/quote]
Sizin tuzunuz kuru hanımefendı, tesbıh de hazır, ben mahpusluk falan ıstemem, allah korusun,
''...ne guzel dirrrrr yollarda olllmakk şimdiii..''
bu yataylığın sonunda en az 2000 puanlık bir hareket oluşacak ama beklemekte sinir bozucu..
brokerler uyudu galiba
biraz tech-nic gey-ich;
15 dklıkda boll bandlar pis sıkışıyor..mfi,rsi yükselen trendini kırdı, macd aşağı...ama sistemleirn alayı alda...pis trend geliyo en az 200 puan :)
[quote=jerfin;125485]gökhan n'aaptın.. bile bile lades denir buna.:confused:. canın mapusluk çekti galiba..:p[/quote]
yassahlanmaya alışmış ... sıkıldı yasahlanmayınca [IMG]http://i43.tinypic.com/xgjkhh.png[/IMG]
vadeli bir yere kırmazsa hellim hepinizi kıracak bu gidişle...
günlerden sonra foruma girmede sorun yaşamadım
bugünde mantı muhabbetinden başka bir şey okumak nasip olmadı
bu da benim şansım işte
üstelik hafta sonu 90 kiloyu gördükten sonra kendimce perhize girdikten sonra
[quote=YAVUZHAN;125491]bu yataylığın sonunda en az 2000 puanlık bir hareket oluşacak ama beklemekte sinir bozucu..[/quote]
Ama yon ne tarafa, muhım olan o, aşağıdır deyın, 10 gun beklemeye razıyım. Yataylık sorun değil, ne sıkılıcammm, jerfıne satasırım, o sıkılsın:)
TBB Başkanı Özince, kredi kartı kanununu eleştirenlere 'işinize gelirse' tavrı gösterdi. Sokaklarda kart dağıtıldığı dönemleri unutan Özince; eleştirenleri politika yapmakla suçladı.
[FONT=Arial]Kredi kartından aidat alınması konusundaki eleştirilere de Özince [B]''Kredi kartı aidatı tabi ki alınmalı, niye alınmasın? Kredi kartını niye [COLOR=#ff0000][B]bedava[/B][/COLOR] vereyim? Niye bedava olacakmış?''[/B] şeklinde yanıt verdi.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]bu adamı hiç sevmem burnundan kıl aldırmayan bankasını hele hiç seveme.. daha dune kadar her şeyden komısyon alıyordunuz bün gel çekini komisyonsuz ödeyeyim diyorsun.. [/FONT]
[QUOTE=Astatin;125469]::::::
Bay SAZAN,
Orda dondurma var mı dondurma :) (Panda dondurma reklamındaki panda..çok şirin bir yaratık..Sorudaki mesaj: Ne zaman çökecek bu VOB :)..pandada bir ayı sonuçta)...Lütfen yanıtınız "panda da neymiş, yerim pandayı" şeklinde olmasın::::::
Senin bir nick önerin varmıydı bana?:cool:[/QUOTE]
Pandadan da ayı mı olur. Ha bire bambu kemirip duruyor. Şöyle etçil bir ayı lazım. Boğaları parçalasın. Cesur bir ayı lazım boynuzlardan korkmasın.
tgb ağostosta hala alıyor, doymadı gitti, o da mı mantıya sardı yoksa, cık cık cık..
[QUOTE=chn69;125496]günlerden sonra foruma girmede sorun yaşamadım
bugünde mantı muhabbetinden başka bir şey okumak nasip olmadı
bu da benim şansım işte[/QUOTE]
hareket yokki gayri vop konuşak..... ben zabah analiz ettim okudunmu ::: editörde seçmiş analizi anasayfaya goymus savolsun :::
[quote=jerfin;125489]asti'de zıvanadan çıkmış.. bu avatar ne böyle asti... umarım mapus hücresi hepimizi alacak kadar büyüktür.. valla şimdi gökhan en köşeyi kapmıştır..:::[/quote]
CSI Istanbul olarak Sn. Hellim'in resmini ele geçirdik. O benim avatr değil. Sayın Hellim'in son 10 dakika içinde çekilmiş vesikalık resmi. SOn 10 sayfayı okuyunca bu hale geldi sanırsam..ben sıvışıyorum... Herşeyi TOBREG başlattı...hepimiz tobregiz hepimiz geyik diyecem ama..hiç de öyle değiliz..tobreg idam sehpasına
[QUOTE=YAVUZHAN;125491]bu yataylığın sonunda en az 2000 puanlık bir hareket oluşacak ama beklemekte sinir bozucu..[/QUOTE]
Ne tarafa??
42 gün önceki fiyatla aynı seviyedeyiz
para kazanan varsa tebrik ediyorum
[QUOTE=jerfin;125485]gökhan n'aaptın.. bile bile lades denir buna.:confused:. canın mapusluk çekti galiba..:p[/QUOTE]
Taylanda gidecek. Mapusluk yolda geçecek. Adam akıllı jetlagi de terse alıp bitirmiş olacak.
[QUOTE=Leblebi;125492]brokerler uyudu galiba[/QUOTE]
Aklıma gelmişken bişey sorayım, broker ile dealer ın farkı nedir?
Bunca zaman short deneyıp arada bır kapadıktan sonra, aşağı kopuşta flat yakalanırsam var ya,
haberlerde 'EFG DE REHINE KRIZI YAŞANIYOR' dıya altyazı gecerse bılın kı benım, arada zıyaretıme gelırsınız artık, sılah zoruyla tabana kadar cizdirmesem namerdim.
fıtık olduk yafu..
bu vob tahtasının sahibinin bir tarafından tutup tavana asmak gerekir
[QUOTE=enorton;125503]Ne tarafa??[/QUOTE]
:dü: :yü: :dü: :yü: :..:
[quote=enorton;125503]Ne tarafa??[/quote]
valla hafta başından beri yön duygusu falan bırakmadı bende piyasa.
nereye kırarsa artık..
43 bin altında kısa,43600 üstü uzun artık benim için.
aşağı taraf daha ağır basıyor mevsimsellikten ötürü,daha tatil yapacaz,ramazan geldi çattı :)
[QUOTE=SaNCaKTaR;125498]TBB Başkanı Özince, kredi kartı kanununu eleştirenlere 'işinize gelirse' tavrı gösterdi. Sokaklarda kart dağıtıldığı dönemleri unutan Özince; eleştirenleri politika yapmakla suçladı.
[FONT=Arial]Kredi kartından aidat alınması konusundaki eleştirilere de Özince [B]''Kredi kartı aidatı tabi ki alınmalı, niye alınmasın? Kredi kartını niye [COLOR=#ff0000][B]bedava[/B][/COLOR] vereyim? Niye bedava olacakmış?''[/B] şeklinde yanıt verdi.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]bu adamı hiç sevmem burnundan kıl aldırmayan bankasını hele hiç seveme.. daha dune kadar her şeyden komısyon alıyordunuz bün gel çekini komisyonsuz ödeyeyim diyorsun.. [/FONT][/QUOTE]
Niye istemem diyince bi tarafınızı yırtıp vermeye çalışıyorsunuz? Laftan anlamıyor musunuz? Bir de o kartları verirken alacağınız ücretleri neden açık açık söylemiyorsunuz? Bilmeyen vatandaş iyi hadi bulunsun diyip alıyor. ilk kullanımda geçiyor 5 TL ekstre geliyor 35TL. Tüketici dernekelri dava açsın bunlara. admaın bilmem kaç bin TL maaşı var kart ücreti koymuıyor tabi. Asgari ücret alan vatandaşım ne yapsın?
[quote=tuareg;125508]Bunca zaman short deneyıp arada bır kapadıktan sonra, aşağı kopuşta flat yakalanırsam var ya,
haberlerde 'EFG DE REHINE KRIZI YAŞANIYOR' dıya altyazı gecerse bılın kı benım, arada zıyaretıme gelırsınız artık, sılah zoruyla tabana kadar cizdirmesem namerdim.[/quote]
öyLe bi şey yapmadan haber ver benım daha iyi fikirlerim var.dng
lip dudak bodruma gidiyomuş..
bir teklifim olacak:
piyasayı belirleyen bu çok saygıdeğer arkadaşlar için kullanabileceğimiz
sıfatları (ceza yemeyi gerektirmeyecek) moderatör arkadaşlarımız bi zahmet
bize belirtselerde rahat rahat haykırsak içimizden geçenleri
[quote=QUEEN;125509]fıtık olduk yafu..[/quote]
Graliçem gelde geyink etme sindi [IMG]http://i43.tinypic.com/xgjkhh.png[/IMG]
[QUOTE=enorton;125507]Aklıma gelmişken bişey sorayım, broker ile dealer ın farkı nedir?[/QUOTE]
Ben dealer idim bizim sistemler çökünce telefonla brokerla bağlanıyorduk. Onlar iletiyordu emirleri. O bizden daha fazlasını görüyordu ve direkt IMKBye bağlı. Biz merkezdeki terminallere bağlı idik.
[quote=enorton;125507]Aklıma gelmişken bişey sorayım, broker ile dealer ın farkı nedir?[/quote]
dealer acenteden,şubeden işlem yapar broker istinyeden..
tabi bu türkiye için geçerli..
amerikada brokerlar kendi başlarına şirket diye biliyorum..
bi tanıdık benim broker a iyi komisyon kazandırdım vs diye bahsediyordu oradan biliyorum..
[quote=SaNCaKTaR;125514]öyLe bi şey yapmadan haber ver benım daha iyi fikirlerim var.dng[/quote]
Arkadaslar, ben efg ye gıdıyorum:..:, hesap actırıcam:..::..::..:
sız anladınız onu:..:
[QUOTE=tuareg;125497]Ama yon ne tarafa, muhım olan o, aşağıdır deyın, 10 gun beklemeye razıyım. Yataylık sorun değil, ne sıkılıcammm, [COLOR="Red"]jerfıne satasırım[/COLOR], o sıkılsın:)[/QUOTE]
gel hadi geelllll.boks..boks. dediğime inanma ehmm kem kümm:..: kedi gibi uysalımdır aslında ben:o bu borsaya ne zaman bulaştım anarşist ruhlu oldum...boks..boks.
gökhan, tesbih göndereyim mi sana.. gümüş püsküllü, kocaman kocaman taşlı, süper fiyakalı bişey..:..::..:
[QUOTE=tuareg;125520]Arkadaslar, en efg ye gıdıyorum:..:, hesap actırıcam:..::..::..:
sız anladınız onu:..:[/QUOTE]
komişın koymişınsa bizde gelek :::
maliyete gelsin kapatcam .. sıktı..kom verelim bitsin bu çile..
[I]Dealer Alım-satım işlemlerinde kendi nam ve hesabına hareket eden kişi ve kurumlara verilen isimdir.
Broker Alım ve satım işlemlerine belli bir komisyon karşılığı aracılık eden, işlemleri kendi adına ancak taraf olduğu kişi veya kurumlar hesabına yapan işlemcilere verilen isimdir.[/I]
hepsi yanlış enorton doğrusu şu;
broker : break den geliyo biliyorsun... çoğunluğun borsada kaybetmesinden hareketle, bu adamlar kaybedince kafalarını masalara işlem terminallerine vururlarmış...kafaları kırılırcasına...broken-kırık, broker-kırıcı...o manada yani
dealer: bunların hikayesi ise daha acıklı...borsada para kazanamayıp kötü yola düşen emir ileticiler için kullanılıyor..kötü yola düşem olayını ne alaka diyecen..."dealer" yaz goguliye bak aynen öyle, randevucu falan gibi bir şey.
:)
infilak bekliyorum
İmkb 40 bin..vobda 50 bine gidecek bence haziran sonuna kadar.
[quote=fXci;125522]komişın koymişınsa bizde gelek :::[/quote]
bunun turkçesını bılsem yanıt verıcem de, daha çözemedım, bana kufur falan etmıyorsun değil mi?.boks.
az kaldı stopla eşleşmeye ter basar vobu ful şort.