-
[QUOTE=follow;54998]trendlerde uyumsuzluk olmaz diyen arkadaslar duygusal davranip selalede uyumsuzluk ariyolar ARKADASLAR BURADAKI HERKESI SEVIYORUM(birkac ruh hastasi haric) lutfen soyle silkelenin biraz daha objektif olun kimseyi kaybetmek istemeyiz.[/QUOTE]
devam uzuna.......
bugun o uyumsuzluklar çalışır......:)
burdan satmak için kafayı yemek lazım...
kalan yarıyıda 35650 den uzunladım.....
-
borsaya ilk basladigimda seans odalarinda ogretilen asagi gelen borsada alim yapilmayacagi idi lutfen herkes para hirsina kapilmadan taaaa en bastan bildiklerini gozden gecirsin.
belki antipatik goruncem yalniz bunlari birinin yazmasi gerekiyor sanirim.
-
[QUOTE=teo;54999]follow ben oylemı yazdım,arkadasım, zaten canım sıkkın....ne morganı...[/QUOTE]
dostum biliyorum kusura bakma.Ama toparlariz insallah hep beraber kalpten soyluyorum.msn im acik.
-
[QUOTE=mbm;55000]devam uzuna.......
bugun o uyumsuzluklar çalışır......:)
burdan satmak için kafayı yemek lazım...
kalan yarıyıda 35650 den uzunladım.....[/QUOTE]
dogru buradan satmak akil kari degil
olan olmus beklemek en iyisi
-
[QUOTE=follow;55001]borsaya ilk basladigimda seans odalarinda ogretilen asagi gelen borsada alim yapilmayacagi idi lutfen herkes para hirsina kapilmadan taaaa en bastan bildiklerini gozden gecirsin.
belki antipatik goruncem yalniz bunlari birinin yazmasi gerekiyor sanirim.[/QUOTE]
arkadaşlar bu gunlerde lütfen sinir bozucu konusmalar yapmamaya özen gösterim Psikoloji çok önemli bir bilim dalıdır ve insanların stres (gerginlik ve baskı ) anında davranışlarını kontrol edememelerine neden olur bu nedenle bu tür paylaşım sitelerinin asıl amacı py denen profosyonellere karşı ky nin birlik içersinde olmasını ve korunmayı amaçlamasıdır. Burada ben demiştim benim dediğim çıktı gibi kavramlar çok anlamsız ve moral bozucu olmaktadır lütfen bu konuya biraz daha hassasiyet gösterilmesini rica ederim saygılarımla ......
-
haysiyetsiz gurursuz karaktersiz insanlar
bir kez de yerinde karar alinda acmayin su borsayi 1 gunlugune
yabanci usagi yalamalar.
malezyalilar kadar bile olamiyosunuz !!!
-
[QUOTE=teo;54991]Açılış tahminim 36.500 eğer zaten bunu da açmazsa ,ben artık dibini 30.000 de görüyorum...[/QUOTE]
sn.mordak'ın topiğinde geçen hafta hedef 30,000-33,000 aralığı tekniğe göre demiştim, ama açıkçası buna ben bile inanmak istememiştim.. yok artık hiç tepkisiz oraya kadarda vermezler herhalde demiştim.. bazen tekniği gözardı edip duygusal yaklaşıyoruz malesef:(
-
[QUOTE=torsion;55004] bu nedenle bu tür paylaşım sitelerinin asıl amacı py denen profosyonellere karşı ky nin birlik içersinde olmasını ve korunmayı amaçlamasıdır. [/QUOTE]
KY nin birlik içinde olması?
Bu noktayı açabilir misiniz cidden anlayamadım.
Kendi adıma tradingi tamamen bireysel bir olgu diye düşündüğüm için soruyorum.
Not: Mesajınızın diğer kısımlarına yani asıl içeriğine katılıyorum ayrıca.
-
[QUOTE=torsion;55004]arkadaşlar bu gunlerde lütfen sinir bozucu konusmalar yapmamaya özen gösterim Psikoloji çok önemli bir bilim dalıdır ve insanların stres (gerginlik ve baskı ) anında davranışlarını kontrol edememelerine neden olur bu nedenle bu tür paylaşım sitelerinin asıl amacı py denen profosyonellere karşı ky nin birlik içersinde olmasını ve korunmayı amaçlamasıdır. Burada ben demiştim benim dediğim çıktı gibi kavramlar çok anlamsız ve moral bozucu olmaktadır lütfen bu konuya biraz daha hassasiyet gösterilmesini rica ederim saygılarımla ......[/QUOTE]
bu yaziyi yazacaksan alinti olarak benim yazilarimi alma !
ben kimseye biliyorum filan demiyorum taaa en basindan beri bildiklerimizi gozden gecirelim diyorum
cok bilseydim %25 kagit pozisyonu tasimazdim !
-
arkadaşlar kendi aranızda polemik yapmayın ya...
burda uzunda yakalan biziz..
siz kendi aranızda kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz...
bakın bize.. hem uzun hem mutluyuz.....:)
-
[QUOTE=follow;55008]bu yaziyi yazacaksan alinti olarak benim yazilarimi alma !
ben kimseye biliyorum filan demiyorum taaa en basindan beri bildiklerimizi gozden gecirelim diyorum
cok bilseydim %25 kagit pozisyonu tasimazdim ![/QUOTE]
öncelikli amacım kimsenin mesajına alıntı yapmak degıldı sadece duyarlı olmaya çağırmaktı. Ben kimseyi hedefte almadım sadece bu günlerdeki insanların hassasiyetine işaret etmek istedim ( mesleğim gereği)
Bu arada ky nin birlik olmasından kastım yatırım amaçlı falan değil. Bu tür forum sitelerinde yatırım yaparken insanların dikkatli olmalarını tecrübelerinin paylaşılması ve birlikte yol gösterilmesi amacıyla yazmıştım yanlıs anlaşıldıysam kusura bakmayın
-
Ilginctir...
Ben de hem uzun hem de mutluyum sn. mbm:)
Meshur 2 cent direncine gelmek uzereyiz bu arada...
Ben de devam edebildigim kadar uzunlarla devam edecegim
[QUOTE=mbm;55009]arkadaşlar kendi aranızda polemik yapmayın ya...
burda uzunda yakalan biziz..
siz kendi aranızda kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz...
bakın bize.. hem uzun hem mutluyuz.....:)[/QUOTE]