-
[quote=tuareg;125527]bunun turkçesını bılsem yanıt verıcem de, daha çözemedım, bana kufur falan etmıyorsun değil mi?.boks.[/quote]
olasılıklar
co-mission : ortak görev
ko-mission : görevi ...tir et, yatmak en güzeli manasında bir tabir.
komışın : komuşun un eğretilenmiş hali..yani acayip para kazanmışsın manasında
komisyon: bunu biliyosundur herhalde :)
-
[QUOTE=fXci;125502]hareket yokki gayri vop konuşak..... ben zabah analiz ettim okudunmu ::: editörde seçmiş analizi anasayfaya goymus savolsun :::[/QUOTE]
Saolsun bizim greafiğide koymuşta ne hikmetse nickimizi hep yanlış yazıyo
üvvvvvvvvvv
-
-
[QUOTE=VOBiX;125518]Ben dealer idim bizim sistemler çökünce telefonla brokerla bağlanıyorduk. Onlar iletiyordu emirleri. O bizden daha fazlasını görüyordu ve direkt IMKBye bağlı. Biz merkezdeki terminallere bağlı idik.[/QUOTE]
Bunu şu yüzden sordum, geçen gün eşim yemekteyizi açtı gündüz. Orda bir eleman vardı meslek olarak broker yazıyordu. Ama evde bilgisayar başında borsa ile uğraşıyordu. Ailemle beraber olabilmek için brokerlık mesleğini seçtim diyordu ::: Dedim terimler değişti heralde...
-
-
[quote=Astatin;125529]olasılıklar
co-mission : ortak görev
ko-mission : görevi ...tir et, yatmak en güzeli manasında bir tabir.
komışın : komuşun un eğretilenmiş hali..yani acayip para kazanmışsın manasında
komisyon: bunu biliyosundur herhalde :)[/quote]
Yok ben her ıhtımale karsı senı .boks. ve efiksciyi.boks. yumruklayayım, anlamına sonra bakarız.
-
Bu arada gene yaptılar yapacaklarını yurt dışı düşerken banamısın demediler çıkarken hobaaaa hadi bizde gidek dediler! .......sizler
-
Analiz analiz diyen dutturdunuz alın
Dow future 60 dakikalık ::: yılan grafın devamı.. ucgen ilk hedefte sindi .. dün ne dedeim 8470 ilk hedef .. 8250 ye gitmesi için orayı devirmesi lazım.. emma mena mor deviremedi daha
[IMG]http://i42.tinypic.com/8x4eud.png[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;125533]Bunu şu yüzden sordum, [COLOR="Red"]geçen gün eşim yemekteyizi açtı [/COLOR]gündüz. Orda bir eleman vardı meslek olarak broker yazıyordu. Ama evde bilgisayar başında borsa ile uğraşıyordu. Ailemle beraber olabilmek için brokerlık mesleğini seçtim diyordu ::: Dedim terimler değişti heralde...[/QUOTE]
Yalan söyleme sen izliyon :..:
-
[QUOTE=deks;125524][I]Dealer Alım-satım işlemlerinde kendi nam ve hesabına hareket eden kişi ve kurumlara verilen isimdir.
Broker Alım ve satım işlemlerine belli bir komisyon karşılığı aracılık eden, işlemleri kendi adına ancak taraf olduğu kişi veya kurumlar hesabına yapan işlemcilere verilen isimdir.[/I][/QUOTE]
alım-satım işlemlerini kendi nam ve hesabına yapanlara tr'de dealer değil, gömlekçi deniyor..
-
[URL=http://img5.imageshack.us/i/saatlik.jpg/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/5818/saatlik.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR="RoyalBlue"]bunaldım,sıkıldım..bolca komisyon vermekte zoruma gidiyor[/COLOR]...bu yüzden [B]saatlik [/B]sistem yaptım..
son 12 ayda net 82475 puan kazanmış..132 işlem yapmış..egrisi vs. yukarda..
[B]cidden ne dersiniz bu iş yapar mı.ciddi degerlendirme bekliyorum[/B]..
endişem şu..egride kırılma olmuş..gerçi toparlamış ama...
-
[quote=AMON RA;125539]Yalan söyleme sen izliyon :..:[/quote]
Erkeklerın bu neviden programlar izlemesi şer'en caız değildir.
-
[QUOTE=Fantom;125534]roket geliyor..[/QUOTE]
he geliyor roket .. ama .. pembe oğlan fırlatacak o roketi .. bu roket sayesinde 41.875 falan kapatırız benim tahminim ... kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o:o:o
[URL=http://img134.imageshack.us/i/roket2.jpg/][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6687/roket2.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=enorton;125533]Bunu şu yüzden sordum, geçen gün eşim yemekteyizi açtı gündüz. Orda bir eleman vardı meslek olarak broker yazıyordu. Ama evde bilgisayar başında borsa ile uğraşıyordu. Ailemle beraber olabilmek için brokerlık mesleğini seçtim diyordu ::: Dedim terimler değişti heralde...[/QUOTE]
Broker azcık daha havalı geliyor. Bize de broker diyenler vardı.
Dealer da garip oluyordu zaten deler gibi. ne iş ypaıyoın dedikelrinde vobçuyum ya da borsacıyım diyip çıkıyordum işin içinden. Adam havalı bir şeyse kendisiyle böbürleniyorsa vobçuyum diyordum anlamıyordu zaten. Vadeli kontratlara girse opsiyonalrdan bahsedecek oluyordum. Sususyordu mebcu. Kimse kalkıp da opsiyon neymiş açıp bakayım demiyor. Anca işlem yapmak isterse vs ilgileniyor. Özel ilgisi olanalr.
-
sayın abka yılda 82 bin puan
buna ne yorum yapılırki
yemede yanında yat
-
enorton gemicilik sektöründe de broker terimi kullanılıo.bi nevi gemi baglayıcı olarak..belkı onu kastetmıstır
-
[quote=selçuklu;125543]he geliyor roket .. ama .. pembe oğlan fırlatacak o roketi .. bu roket sayesinde 41.875 falan kapatırız benim tahminim ... kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o:o:o
[URL="http://img134.imageshack.us/i/roket2.jpg/"][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6687/roket2.jpg[/IMG][/URL][/quote]
kayıt işi kolay..sen bombayı gönder...
-
5 dak ve 15 dak sistem al da..
60 daklık sat idi..ama şimdi falt da..ben dünden full uzun..düşüş yok..1998 rusya krizi gibi olacak herhalde...o zaman 4800 den 1800 e inmişti..oradan ise 18 ayda 20600...
-
Ne diyeyim Abka sen bu işi biliyon nitekim saatliğin yanında 15 dk veya 30 dk performansları nasıl acaba?
-
[quote=abka;125541][URL="http://img5.imageshack.us/i/saatlik.jpg/"][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/5818/saatlik.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR=royalblue]bunaldım,sıkıldım..bolca komisyon vermekte zoruma gidiyor[/COLOR]...bu yüzden [B]saatlik [/B]sistem yaptım..
endişem şu..egride kırılma olmuş..gerçi toparlamış ama...[/quote]
past end fıçır ar olveys difırınt... benim kriterleri biliyon..sistem iyidir demek için özet sonuçta görünen rakamlar la birlikte
-Spot 30 perofrmansı
-Gar İŞC gibi derin hisselerde performansı
-15-60 daki perfromansı
da önemli. Hepsi mükemmel olmalı demiyorum ancak pozitif ve makul derecede olmalı..Yoksa sistemin, geçmişin resmi, geleceğinse katli olması ihtimali artar
-
[QUOTE=AMON RA;125539]Yalan söyleme sen izliyon :..:[/QUOTE]
Abi gündüz asla tv açmıyorum açarsam da müzik kanalları açarım. Hasan bey in olduğu bölümlerin hepsini internetten indirip izledim ::: Onun dışındakileri seyretmedim...
-
[i]Borsalar güçlü canlanma işaretleri beklerken yavaşça aşağıya kaymaya devam ediyor. Avrupa borsaları ve gelişen piyasalar beşinci düşüş gününde. S&P'nin 18 ABD bankasının notunu kırmasının ardından Rusya bankalarının "kötü varlıkları"nın 213 milyar dolara çıkabileceği duyurması borsalar üzerinde olumsuz etkisini sürdürüyor.[/i]
-
[QUOTE=Astatin;125547]kayıt işi kolay..sen bombayı gönder...[/QUOTE]
ben göndermeyecem .. pembe oğlan yollayacak .. ona bağlı herşey .. :o:o:o:o:o:o .. salaklık etmez inşallah bu pembe oğlan ..:o..:o..:o..:o
-
-
Yav günlük grafikler beynimi sulandırmaya başladı yukarımı tepecek ne? Harbiden huylamdım. Çok kan akar! :(
-
-
[quote=jerfin;125554]alacaklar piyasayı[/quote]
bencede hem de pis derecede
-
[QUOTE=MMO;125549]Ne diyeyim Abka sen bu işi biliyon nitekim saatliğin yanında 15 dk veya 30 dk performansları nasıl acaba?[/QUOTE]
Mmo avatarı değiştirmişin .. eline sağlık abi .. bu avatarla 41875 .. çok iyiymser bir tahmin olur .. en az 41500 kapatır bence .. kayıtları düzeltelim.. :o:o:o:o:o:o
-
[QUOTE=Astatin;125550]past end fıçır ar olveys difırınt... benim kriterleri biliyon..sistem iyidir demek için özet sonuçta görünen rakamlar la birlikte
-Spot 30 perofrmansı
-Gar İŞC gibi derin hisselerde performansı
-15-60 daki perfromansı
da önemli. Hepsi mükemmel olmalı demiyorum ancak pozitif ve makul derecede olmalı..Yoksa sistemin, geçmişin resmi, geleceğinse katli olması ihtimali artar[/QUOTE]
farklı opt degerlerde(test yapınca) hepsinde iyi.5 dası 94000 puan 15 dak sı 93000 puan..ama dediğim gibi yeni opt degerlere göre sonuçlar bu....5 daklık,15 daklık ve 60 daklık opt degerler farklı..[B]aynı opt degerlerle sonuç çok iyi değil[/B]..
-
-
çok pis baskı var,alıyorlar :::
-
Bu arada 2 gün müsaitim adam gibi izliyorumya piyasayı şu hale bak yarın çıkarım akşama kadar dışarda olurum ya 1000 puan düşer yada çıkar yav şansta lazım arkadaş!
Şimdi fakirin tavuğu teker teker yumurtlarmış! Adamın tavuğu teker teker yumurtladığı içinmi fakir yoksa fakir olduğu içinmi yumurta hep tek tek geliyo bu nası bi ikilem denklem!
Yav siz kimsiniz ben kimim nerde bu devlet çoraplarım nerde!....
ARRRRRGGGGHHHHHHHHH
-
[QUOTE=AMON RA;125555]Yav günlük grafikler beynimi sulandırmaya başladı yukarımı tepecek ne? Harbiden huylamdım. Çok kan akar! :([/QUOTE]
Amıon Ra mümkünse şu sıralar .. pembe oğlan dışında smile kullanmayalım patron .. :o :o :o :o :o ... bu mor oğlanı hiç gözüm tutmadı .. :(
-
15,30 da belli olur ne tarafa...bence...
-
[QUOTE=selçuklu;125563]Amıon Ra mümkünse şu sıralar .. pembe oğlan dışında smile kullanmayalım patron .. :o :o :o :o :o ...[/QUOTE]
Derhal patron VAY ANASINI HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
-
arkadaşlar sistemde mesela 4 tane opt deger var...sistemin 5,15,60 dak nasıl derken,hepsindede aynı opt degerler mi kullanılmalı...[B]yoksa ,periyoda göre yeni opt degerler mi bulunmalı...[/B]burayı anlamadım..
-
[QUOTE=TIFIL;125564]15,30 da belli olur ne tarafa...bence...[/QUOTE]
ne 15.30 lar geldi gecti hala bi nane oldugu yok ....:::
-
43350 ve üzerinde saatlikde al(bar kapanmalı) verecek..ralli,ralli..1998 e benzer isteruk..
-
[QUOTE=abka;125541]
[COLOR="RoyalBlue"]bunaldım,sıkıldım..bolca komisyon vermekte zoruma gidiyor[/COLOR]...bu yüzden [B]saatlik [/B]sistem yaptım..
endişem şu..egride kırılma olmuş..gerçi toparlamış ama...[/QUOTE]
Ab geçen haftadan beri yeni bir sisteme geçtim, 4 ayda 77 işlem yaptırmış. Geçen cumdan beri işlem yaptırmadı AL da bekliyor. Acayip sıkıldım valla, işlem yapmayınca da zor...
-
350 SAATLİKTE KANAL DİRENCİ KIRILMASINDAN korkarım.ÜRKERİM KALBİM güm güm ATAR İŞTE O ZAMAAAANNNN O AN GELİNCEEEE KOL KESEBİLİRÜÜMMMMM!