-
[QUOTE=oğuzt;54989]Gunaydın ,
gozum haber ekranında soyle bir haber arıyor umut edıyor terste kalan arkadaslar icin
Vob dan gelen acıklama piyasalar duzelene kadar vob kapalı kalacaktır dese ne guzel olur[/QUOTE]
Sziinkisi sadece temenni ama 45,175e kilitlendiğinde shortta yakalananalr için işlemler durderulmadığı için pek gerçekleşmeyecek gibi.
-
dsi ne yapmak istiyor fdow hala calilirken habermi var bilen varmi
-
Arkadaşlar söyle bir garip durum var matrikste dikkatinizi çektimi,
Buğün en yüksek 38.200 en düşük 35.500 ama 30 dak matriks 9:30 barında 36.950 ve 35.550 yazıyor, sanırım matriks kademedeki 1 lot işlemi adamdan saymıyor..
Dünde dikkatimi çekmişti bu...Kademede 1 lot görünce bara yansımıyor bu...
-
[QUOTE=nyse-dj;55015]dsi ne yapmak istiyor fdow hala calilirken habermi var bilen varmi[/QUOTE]
Cover yaptı dün akşam verdiklerini.
-
Enterasan.
Ne kademe var, ne de emir.
Kendi kendilerine oynuyorlar sanırım.
-
[QUOTE=mbm;55000]devam uzuna.......
bugun o uyumsuzluklar çalışır......:)
burdan satmak için kafayı yemek lazım...
kalan yarıyıda 35650 den uzunladım.....[/QUOTE]
haha aynen ya .. 0 işlem uzun devam mutlu ve huzurluyum ..
-
rusya gene mola vermiş.
yüzde 11 de işlemleri durdurmuşlar.
bizde iyi tepki verdik maşallah..
-
[QUOTE=teo;55016]Arkadaşlar söyle bir garip durum var matrikste dikkatinizi çektimi,
Buğün en yüksek 38.200 en düşük 35.500 ama 30 dak matriks 9:30 barında 36.950 ve 35.550 yazıyor, sanırım matriks kademedeki 1 lot işlemi adamdan saymıyor..
Dünde dikkatimi çekmişti bu...Kademede 1 lot görünce bara yansımıyor bu...[/QUOTE]
Bu konu zamanında benim de dikkatimi çektiği için matriks yetkililerine sormuştum; sadece günlük grafikte gerçek en düşük ve en yüksek görünüyor, diğerlerinde az lotla ve seans açılışında yapılan aşırı düşük ya da yüksek işlemleri
yok sayıyor dediler.
-
[QUOTE=mordak;54957]yarın uzuna devam....bu hareketlerin açıklaması artık belli oluyor...diğer vade iyi bir ralli bizi bekliyor olacak sanırım.....(ralli derken sonuçta tepkiden(6-10 bin arası) öte geçmesi halen meçhul)..
yarından sonra 35000 stop olmak üzere alımlara devam edeceğim....yiyorsa py hadi stop ettirsin bakalım....bence bu vade kapanışını eli mahkum artık belli etti en yukarılardan yapacaklar aynen haziran vade 2007 kapanışı benzeri olacak.....[/QUOTE]
çuvalları doldurmaya yardım ettiği için sevgili py ye teşekkür ederim...uzunlarla devam...
bol kazançlar....
-
[QUOTE=mur@t;55021]Bu konu zamanında benim de dikkatimi çektiği için matriks yetkililerine sormuştum; sadece günlük grafikte gerçek en düşük ve en yüksek görünüyor, diğerlerinde az lotla ve seans açılışında yapılan aşırı düşük ya da yüksek işlemleri
yok sayıyor dediler.[/QUOTE]
o nasıl iş yahu, bunlar kafayı mı yemiş, var olan bir şeyi yok saymak ne demektir...
-
evet normali 1000 puandı ama o kadar panikçi varki. long şimdi yine short.
-
VOB yönetimi 25 lik kademeyi 250 lik yapsa da bari rahat etsek...