İnat ettım, 3000 puan almadan cıkmam pıyasadan, 3000 puana kadar bırakmam kuyrugunu.
(Afrıka atasozu; jaguar avlıyorsan kuyrugundan yakalama, yakalamışsan da sakın bırakma)
Printable View
İnat ettım, 3000 puan almadan cıkmam pıyasadan, 3000 puana kadar bırakmam kuyrugunu.
(Afrıka atasozu; jaguar avlıyorsan kuyrugundan yakalama, yakalamışsan da sakın bırakma)
[quote=Astatin;125557]bencede hem de pis derecede[/quote]
en az 200 puan diyosun :..:
[QUOTE=fXci;125567]ne 15.30 lar geldi gecti hala bi nane oldugu yok ....:::[/QUOTE]
sende haklısın hocam :::
[QUOTE=enorton;125569]Ab geçen haftadan beri yeni bir sisteme geçtim, 4 ayda 77 işlem yaptırmış. Geçen cumdan beri işlem yaptırmadı AL da bekliyor. Acayip sıkıldım valla, işlem yapmayınca da zor...[/QUOTE]bırak işlem yapmayı.:).50 puan kaçak..birde komisyon derken ,endeks yerinde sayarken zarar yazıyom..
NU ya bak NU ya.. ABOOO ya bak aboyaaaa...ama bide yukarı dönüp 6 yı kırarsa way babo...
düş artık beaaaaaaaaaa
[IMG]http://i39.tinypic.com/2rzpauh.jpg[/IMG]
Sn Abka,
Sistem performansı güzel ancak highest open ve closed drawdawn'lar biri 700 puan civarı diğeri ise 300 puan civarı. Buradaki değerler çok az. Özellikle highest open drawdawn (yani pozisyonda iken piyasanın bizim aleyhimize ne kadar ters yönde gittiği.).
Sisteminiz her sabahki gaplerin yönünü (eğer varsa) her gün dogru biliyor ise veya hiç gap yoksa bu sonuç mümkün olabilir yoksa zor. (Ancak son 1 yılda hem cidi gaplar, hem de 700 puanı geçer 1 saatlik barlar var. Eğer sisteminiz kapanışa göre alıp satan bir ssitemse aynı mantık 700 puanı geçen saatlik barlar içinde geçerli) Bu da sistem sonuçlarının optimize edilmiş olduğunu gösteriyor. (Böyleyse güvenilemez.). Eğer optimize ediyorsanız, güvenilirliğini görmek için mesela 2008 6. aya kadar optimize edip, son 1 yılı optimizasyonda bulmuş olduğunuz değerlerle çalıştırınız.
[quote=enorton;125569]Ab geçen haftadan beri yeni bir sisteme geçtim, 4 ayda 77 işlem yaptırmış. Geçen cumdan beri işlem yaptırmadı AL da bekliyor. Acayip sıkıldım valla, işlem yapmayınca da zor...[/quote]
yeri geldiğinde 100 puana dönen beni düşün abi. son 1 haftam resmen kabus gibi geçti.
işin kötüsü yarından sonra 1 hafta yokum. o dananın kuyruğunu haftaya kimse koparmasın bi zahmet. ne istiyosunuz el kadar dananın kuyruğundan yaw bakın panter emeli çağırttırmayın bana. :..:
ay sonuna kadar yatay kalabilir diyorlardı raporda sabah
[quote=Astatin;125575]NU ya bak NU ya.. ABOOO ya bak aboyaaaa...ama bide yukarı dönüp 6 yı kırarsa way babo...
düş artık beaaaaaaaaaa
[IMG]http://i39.tinypic.com/2rzpauh.jpg[/IMG][/quote]
Astatin,
Bir de 20 dk'lık grafikte RSI(14)'de trend çizip (Yükselen), kırılışını izle. (Kırılabiliyorsa)
Vadeli ikidir kanal direncine değip dönüyo yav kardeşim yollasanıza şunu kanal desteğine(42825) biraz atraksiyon olsun
sistem falan kullanmayacağım gayrı ... Zistemde neymiş daa... Yerim zistemini ... o:o::o::o::o::o::o
çıkıyorum ben .. kapanışa görüşürüz ..kısa devam herkese selam .. ::o::o::o
dow ,son 5 günde 8877 den 8497 ye kadar düşmüş...yani neredeyse %5 düşmüş..
vob ise son 5 günlük tepesi 43575 ...şimdi ise 43300
[QUOTE=sazan;125576]Sn Abka,
Sistem performansı güzel ancak highest open ve closed drawdawn'lar biri 700 puan civarı diğeri ise 300 puan civarı. Buradaki değerler çok az. Özellikle highest open drawdawn (yani pozisyonda iken piyasanın bizim aleyhimize ne kadar ters yönde gittiği.).
Sisteminiz her sabahki gaplerin yönünü (eğer varsa) her gün dogru biliyor ise veya hiç gap yoksa bu sonuç mümkün olabilir yoksa zor. (Ancak son 1 yılda hem cidi gaplar, hem de 700 puanı geçer 1 saatlik barlar var. Eğer sisteminiz kapanışa göre alıp satan bir ssitemse aynı mantık 700 puanı geçen saatlik barlar içinde geçerli) Bu da sistem sonuçlarının optimize edilmiş olduğunu gösteriyor. (Böyleyse güvenilemez.). Eğer optimize ediyorsanız, güvenilirliğini görmek için mesela 2008 6. aya kadar optimize edip, son 1 yılı optimizasyonda bulmuş olduğunuz değerlerle çalıştırınız.[/QUOTE]
Abi benim zistem nassı uzun soluklu test sonucunuda verceyim sümait olunca...
1 aylık felan bu EURUSD 1 e 10 kaldıracta emme full deel her seferde 1 adet sabit konkrat
[IMG]http://i44.tinypic.com/zv9d78.png[/IMG]
[quote=sazan;125579]Astatin,
Bir de 20 dk'lık grafikte RSI(14)'de trend çizip (Yükselen), kırılışını izle. (Kırılabiliyorsa)[/quote]
Gördüm...ama spot hisselerde, 20 dk periyot çok feyk ediyor... bence
çıldırcam çıldırcam..imdaaatt..
[quote=tuareg;125571]İnat ettım, 3000 puan almadan cıkmam pıyasadan, 3000 puana kadar bırakmam kuyrugunu.
(Afrıka atasozu; jaguar avlıyorsan kuyrugundan yakalama, yakalamışsan da sakın bırakma)[/quote]
Yok 3000 puanmış, yok 5000 puanmış, bunlar hayal mahsul seyler arkadaslar, durduk yere shortcuları fiştiklemenın alemı yok, şahsen 175 puanı gorur gormez flatlerım,
hala 175 puan olmamış, neyse, bilahare beyanat verırım, dur bakalım, 3000 puan da kulağa hoş gelıyor. (vob sayesınde makyavelist olmazsak ıyıdır)
Ben böyle yatay piyasayı yerim yuaw :::
[quote=QUEEN;125578]ay sonuna kadar yatay kalabilir diyorlardı raporda sabah[/quote]
yatay mı...yatay da neymiş..yerim yataı...yok öyle yatay matay..vade bitmeden bi %3 eksi göreceğim bu endekste ben..hasta etmesinler....
[quote=fXci;125583]Abi benim zistem nassı uzun soluklu test sonucunuda verceyim sümait olunca...
1 aylık felan bu EURUSD 1 e 10 kaldıracta emme full deel her seferde 1 adet sabit konkrat
[IMG]http://i44.tinypic.com/zv9d78.png[/IMG][/quote]
senin sistemin performans değil sadakat sorunu var........::::::
oylama yapalım kırılım yönü aşağı diyen kaç kişi yukarı diyen kaç kişi
dolara dikkat diyorum
Seanstan sonra squash oynamaya gidiyorum bugünün stresini en güzel orda atarım.
şırrrrrrrrrrrrrrrrr
[QUOTE=Astatin;125593]şırrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]
şırrlama ::: çişim geleyor sonra tüvelete gidince zarar edeyorum :::
43250 short .lelele
[QUOTE=MMO;125592]Seanstan sonra squash oynamaya gidiyorum bugünün stresini en güzel orda atarım.[/QUOTE]
Bende KİNG ve PERİŞAN oynıyacaim zati tarumar olduk dubi anti depresan atiim!
ful istirat .
alış fırsatı verdiler yine al 250 den sat 325 e.
75 points temiz :)
matrix donuyo..kopcakmıyız ne
zaten kısadayımda...42800 altında, yani oraya gidene kadar 5 dk günlüğe hatta yüzyıllığa kadar tüm zistems sate geçer..ne şık olur beahhh..
ağustos vade usd 1,6 ya yaklaştı..
[QUOTE=enorton;125595]43250 short .lelele[/QUOTE]
yapmayacaktın bunu ne sancı çekiyoruz görmüyomusunüüü
şöyle son derece terbiyesiz bir hareket bekliyorum..spotta bankalara bir başlayacaklar vermeye gak diyene kadar 2 kademe guk diyene kadar 4 kademe :) hayal mahsulleri ofisi
roket geliyor
sıkıldım uyumuşum ful lönk.
[quote=QUEEN;125599]matrix donuyo..kopcakmıyız ne[/quote]
kapatıp açmak gerekiyormuş takılınca.
benimkide pztesi yaptı aynı numarayı matriksten bunu önerdiler,başarılıda oldu.
her açıp kapamada en uygun en tenha hattan bağlanıyormuş zira..
teknik terimler falan söyledilerde pek anlamadığım için yazamıyorum.
[QUOTE=QUEEN;125578]ay sonuna kadar yatay kalabilir diyorlardı raporda sabah[/QUOTE]
Demekki ay sonunu görmeyeceğiz...
[QUOTE=AMON RA;125597]Bende KİNG ve PERİŞAN oynıyacaim zati tarumar olduk dubi anti depresan atiim![/QUOTE]
içme abi anfi depersan falam ::: ciddiyim bırak abi yuaw ::: pek onermeyorum ben onnarı .. doval yollu bitkiler daha eyi ...
bak saa ne önerem [B]ST john arpa mayası[/B] tavsiye ederim saa bak derpesyona bire bir.. kapsul haplarıda var.. anfi depersanda enymiş yerim depersanını yuaw.. arpa mayası hakkında cok çok ciddiyim bilimsel olarak :::
la uyumuşum la...siestamı yaptım bekliyorum :::
[QUOTE=QUEEN;125602]yapmayacaktın bunu ne sancı çekiyoruz görmüyomusunüüü[/QUOTE]
Sistem 4 gündür ilk kez sinyal verdi ne yapayım :confused: