30 dak 33333 trinagle ve alt. 335 flat.
Jelibon.
Printable View
30 dak 33333 trinagle ve alt. 335 flat.
Jelibon.
4 düşüşe süreçte orta vadenin satta olması sebebiyle öbürüne göre daha fazla ağırlık verdik, ala geçmedikçe 4 düşüş %70 de kalır, 10 nisan dibi altına inerse %85 e çıkar.
v bitmedi hali için buffalo gittikçe gün kaybediyor.
Buffaloya iyi olan ne? Düşüş dalgasının çöküş babında değilde burada günler önce yazıldığı gibi 335 flat yada üçgen olaralk gelişmesi.
1293 ve 12250 geçilmeden aşağıya bu 4 aşağı bitince 5 yukarı var arkasına ama ihlal gelirse iş harfe geçecek.
Şimdilik öngörülüğü gibi 4 düşüş devam ediyor. Orta vade satta kaldıkça long asla yok.
23 ünde gelinen yere göre daha sağlıklı değerlendirilir.
Jelibon.
altın resmen kanser ediyor. bu nasıl bir yatay yukarılıkdır ya :(
[QUOTE=Vob Trader;402669]altın resmen kanser ediyor. bu nasıl bir yatay yukarılıkdır ya :([/QUOTE]
ohh be
Kısa bir tahmin :
2009 dan itibaren ilerleyen hareketin -a- ve -b- si bitti şu anda -c- deyiz. -a- normalden uzun oldu bu da büyük bir ihtimal ile -c- nin kısa kalacağını gösterir . Dalga teorisine göre de kısa kalan -c- lerin ardından ters yöne çok sert bir dalga gelişir .
çöküş filan beklediğimden değil sadece insanın beyni rahat durmuyor durmadan analiz yapıyor , bir sonraki hareketin ne olacağını merak ediyor.
Rüyalar anlatılmaz derler ama geçen gece bir rüya gördüm .
Ekrandan vob seansını takip ediyorum ama poz yok rahat rahat bakıyorum , akşam seansının bitmesine de sadece ya bir ya iki dakika filan kalmış vob 73 binlerde filan .
Aniden sanki birisi bir düğmeye bastı aşağı doğru öyle bir hareket oldu ki vob 23 bin seviyesine düştü sadece birkaç[u] saniyede[/u] . Bir an kalbim durdu sandım . Sonra hemen 33 bine çıktı yine saniyeler içinde . Korkunç bir şeydi binlerce insan battı diye düşünürken kan ter içinde uyandım . (açıkta kalan bir yerim yoktu !!!)
en son aynı rüyayı gördüğümde vob bir haftada 83 den 73 bine düşmüştü . Hiç unutmam pazartesi sabahıydı ekrana baktım cumaya göre 500-600 puan aşağıdaydı cesaret edemedim shorta sonra aynı günü 2-3 bin eksi ile kapattı.Cumaya kadar da 10 bin düştü ben de öyle bakakalmış ve rüyaya inanmadığım için pişman olmuştum.
ama bu sefer 23 bin yok artık o kadar uzun boylu da değil .
Tabii taban var o kadar düşmez 23 bine ama çok tırstım . belki bir haftada düşer :)
Bir süre long olmasam iyi olacak . :)
[QUOTE=gnome;402789]Rüyalar anlatılmaz derler ama geçen gece bir rüya gördüm .
Ekrandan vob seansını takip ediyorum ama poz yok rahat rahat bakıyorum , akşam seansının bitmesine de sadece ya bir ya iki dakika filan kalmış vob 73 binlerde filan .
Aniden sanki birisi bir düğmeye bastı aşağı doğru öyle bir hareket oldu ki vob 23 bin seviyesine düştü sadece birkaç[u] saniyede[/u] . Bir an kalbim durdu sandım . Sonra hemen 33 bine çıktı yine saniyeler içinde . Korkunç bir şeydi binlerce insan battı diye düşünürken kan ter içinde uyandım . (açıkta kalan bir yerim yoktu !!!)
en son aynı rüyayı gördüğümde vob bir haftada 83 den 73 bine düşmüştü . Hiç unutmam pazartesi sabahıydı ekrana baktım cumaya göre 500-600 puan aşağıdaydı cesaret edemedim shorta sonra aynı günü 2-3 bin eksi ile kapattı.Cumaya kadar da 10 bin düştü ben de öyle bakakalmış ve rüyaya inanmadığım için pişman olmuştum.
Tabii taban var o kadar düşmez 23 bine ama çok tırstım . belki bir haftada düşer :)
Bir süre long olmasam iyi olacak . :)[/QUOTE]
Belkide orta vade bir rüya görmüşsündür:))
[quote=gnome;402789]Rüyalar anlatılmaz derler ama geçen gece bir rüya gördüm .
Aniden sanki birisi bir düğmeye bastı aşağı doğru öyle bir hareket oldu ki vob 23 bin seviyesine düştü sadece birkaç[U] saniyede[/U] . Bir an kalbim durdu sandım . Sonra hemen 33 bine çıktı yine saniyeler içinde . Korkunç bir şeydi binlerce insan battı diye düşünürken kan ter içinde uyandım . ([B]açıkta kalan bir yerim yoktu !!!)[/B]
Bir süre long olmasam iyi olacak . :)[/quote]
[quote=KARTAL;402790][B]Belkide orta vade bir rüya görmüşsündür[/B]:))[/quote]
Allah iyiliğinizi versin, sabah sabah güldüm :)
jelıbon hocam bu fed Q3 u secımden sonra mı acıklar yıksa hazıran veya mayıs basındamı?Q3 acıklanmadan altın ve gumustekı 4 bıter mı?
4 abc sayımında 4c max 584xx dir
biliyorsunuz 4c için düşüyorduk
bol kazançlar
passat
21 nisan yeniay
23 nisan papatya
altın ve hisse senedi piyasaları düşerek giriyor anlaşılan
passat
Çokusculeri sadece Ekim ve Aralık'tan beri değil sonradan üçgeni de onceden Öngororek vurduk.
10 nisandaki dipleme ardından bu haftaki yukarilama tipik üçgen hareketleri
Buradaki yeni mesele üçgenin boyutuyla alakalı
Üçgen büyükse Mor a yeşil a 10 Nisan dibi yeşil b ardına yeşil c düşüş gelerek Mor a bitecek ve bcde kalacak
Üçgen küçükse 10 Nisan dibi mor a nin tamamı mor b yukarı bitince mor c aşağı 10 Nisan dibi altına bir daha geliş yok ama cde kalacak
Kalkıp ala gecer ve zırve tazelersek spde yukarıdakilerin haricinde o zaman 3 v deyiz
İlk iki yukarıdaki için papatya anlamsız kalır papatya üçgen sevmez
Ama 10 Nisan bradley nasıl dipse 23 Nisan'da 3 v ye Yada a asaGiya Yada b yukarıya Yada c asaGiya bakalım nereye etiket atacak
Jelibon