[quote=ATHLON;344096]hayret ben de de gitti...bloomberg de durdu sanırsam...şişman barnak gelmeye...yukarı dooru ama..:)[/quote]
maalesef bekliycen dow kapandi:)
Printable View
[quote=ATHLON;344096]hayret ben de de gitti...bloomberg de durdu sanırsam...şişman barnak gelmeye...yukarı dooru ama..:)[/quote]
maalesef bekliycen dow kapandi:)
Benje bu coniler saatleri geri aldı ama nunu bize olay mahllinde olmasına rağmen haber vermiyo kıvrandırıyo... üvvv... :..:
long live bears ... long live .. astetbear avatar ... :o
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=596&dateline=1300131065[/IMG]
[quote=nunu;344099]maalesef bekliycen dow kapandi:)[/quote]
Tam da rallinin ortasında kapattılar arkadaş... Devamını merak ederim ben şimdi yarına kadar... üvvv.. :::
[quote=Strategist;344100]Benje bu coniler saatleri geri aldı ama nunu bize olay mahllinde olmasına rağmen haber vermiyo kıvrandırıyo... üvvv... :..:[/quote]
matriksin saatine bakiyorum ben de saf saf...neyse ki bilgisayarin saati 4.28'i gosteriyor:..:
[quote=nunu;344099]maalesef bekliycen dow kapandi:)[/quote]
nası...kapandı;seansa ara verildi türlü nedenlerden dolayı?..kapandı;sadece kapandı?
[quote=Strategist;344094]Al sana tersten Dow 60dk grafı... İtiraf et.. Görür görmez short'lardın... :))) :..:[/quote]
geç dalganı geççç:p başına gelecekten haberin yok....en son bigraf atıp bu nasıl devam eder dediydim hatırlarsan..sende bi şekil çizmiştin, bildimmi demiştin..bende zamanla görecez, graf zaten günceldi demiştim.dng hatırladın dee lmi..vakit sayıyorum, senin tahminle, realize olan gerçeği alt alta koymak için.dng.dng:p
uwwww.tam da en hayacanlı yerinde....kavusacaklar mı acaba pivotuynan..merak ederim ben şimdi...:)
şort live arthur...şort live arthur gavatar..üwww
[quote=ATHLON;344108]uwwww.tam da en hayacanlı yerinde....kavusacaklar mı acaba pivotuynan..merak ederim ben şimdi...:)[/quote]
yaf o degil de bizim spot 200'une kavusmus yine, hic soylemiyosunuz, sortta tutuyosunuz bizi, vallahi darildim.
bi de hellim hanim'dan smile'lari arttirmasini rica ediyorum, duygularimi mevcut olanlarla ifade edemiyorum:rolleyes:
[quote=obsidyen;344095]Has gizel deyin de asti patron...ee avatar, imza...hani...:..:[/quote]
bıyır bear...al sana imza:D:D yalnız senin imzana katılmıyorum tam olarak..onu diyiyim yani
[quote=nunu;344112]yaf o degil de bizim spot 200'une kavusmus yine, hic soylemiyosunuz, sortta tutuyosunuz bizi, vallahi darildim.
bi de hellim hanim'dan smile'lari arttirmasini rica ediyorum, duygularimi mevcut olanlarla ifade edemiyorum:rolleyes:[/quote]
Ayuboluyo ama,vopçektif seans odasına heç girmiyonmu...:o:o..