-
[QUOTE=mbm;55069]ben bugun çok iyi bir artı yapacagımızı düşünüyorum terso teo....:D
gecede çok rahattım.. şimdide....
yaslandım arkaya uzunlarla ben........arada alsat yapıyorum tabi....
40000 görülür diyorum ben bugün......[/QUOTE]
[QUOTE=nyse-dj;55053]gecen fren ve donusu tam dogru soylemistim simdide fren yapilmis ve donus gozukuyor. ne dersiniz daha kotu birsey olmaz ise; [B]sn. teo[/B] nun da dedigi gibi "[B][COLOR="Red"]basa basa aliyorlar[/COLOR][/B]" aslinda[/QUOTE]
onlemler, tedbirler, cok fazla dusus, saatlikte ozellikle geri donus sinyali gorulmesi (al degil ama) arti yapacagini gosteriyor. bir de bernanke faiz indirirse bir daha buyuk dususe kadar bir cikis yakalanabilir.
-
[QUOTE=mbm;55071]benimde 40000 beklentim var.....[/QUOTE]
zaten o beklentiler, bizim anamızı bellemedimi Mbm, sen bekle dur, ben gerçek hayata dönüyorum...
Sevgiler...
-
5 dakk long signalde 15 dakk system dirence gidyorz (halen short signal) 15 dakk long signale doner ozaman tepki baslar
-
[QUOTE=jelibon;55065]fdowun artmasının sebbinin sadece faiz indirimi beklentisi olduğunu düşünüyorum, gerçekleşmezse bugün yine sorun olur.[/QUOTE]
ben de sn jelibon gibi düşünüyorum ..dün de böyle düşünüyordum hatta
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=38722&postcount=25628[/url]
piyasalar hep beklentiyi alıyolar gerçekleşmeyince de satışa geçiyolar ..
piyasalar FED ile bir inatlaşmaya girmiş durumda.. her gece yeni deepleri deniyolar taa ki indirim gelene kadar ; sanki indirim olsa kalıcı bir çözüm yaratacak etkisi puf diye 24 saat sürmez ama olsun piyasa "ben yaptırdım" olur..
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55076]ben de sn jelibon gibi düşünüyorum ..dün de böyle düşünüyordum hatta
piyasalar hep beklentiyi alıyolar gerçekleşmeyince de satışa geçiyolar ..
piyasalar FED ile bir inatlaşmaya girmiş durumda.. her gece yeni deepleri deniyolar taa ki indirim gelene kadar ; sanki indirim olsa kalıcı bir çözüm yaratacak etkisi puf diye 24 saat sürmez ama olsun piyasa "ben yaptırdım" olur..[/QUOTE]
fdow artmasımı..fdow artıyormu.. yapmayın yahu..adamlar eksi yüzde 3...
ha bundan sonra artacak derseniz katılırım..benimde dediğim o zaten....
ben dünden beri 9450 altı sahte diyorum.. bunun çok üstüne çıkacak bugun...
9700-9900 arasına.....
kişisel tahmin sadece.....
-
0 işlem full long devam ... fırsatım olsa al sat çok iyiydi ama vaktim yok ... .boks. .boks. ..
36.500 altındaki maliyet pozlar elmas değerinde.. .. haha .boks. .boks.
-
Yok benim demek istediğim indirim gelene kadar bu inatlaşma sürecek piyasada ...
Fdow artar çıkar o değil ama bir beklenti oluşuyor saat 14:00-16:30 arası FED olur da bir faiz indirimini şapkadan çıkartır diye ..
çıkartmazsa işte yine başlar satışlar ...
-
[QUOTE=mbm;55077]fdow artmasımı..fdow artıyormu.. yapmayın yahu..adamlar eksi yüzde 3...
ha bundan sonra artacak derseniz katılırım..benimde dediğim o zaten....
ben dünden beri 9450 altı sahte diyorum.. bunun çok üstüne çıkacak bugun...
9700-9900 arasına.....
kişisel tahmin sadece.....[/QUOTE]
sabah düştüğü yere göre arttı. hala eksi tabii ki ama toparladı.
faiz inmezse güm yine, bence tabii.
-
pastada diğer taraf 17,000 kısada.. ky yine terse getirildi galiba:(
-
[QUOTE=selçuklu;55078]0 işlem full long devam ... fırsatım olsa al sat çok iyiydi ama vaktim yok ... .boks. .boks. ..
36.500 altındaki maliyet pozlar elmas değerinde.. .. haha .boks. .boks.[/QUOTE]
35650 den yarım pozisyon uzun maliyeti var...
şu menü hazırmı ..dünkü...
hatırlarsan akşam yemegine hazır olsun demiştim selçuklu kardeş......:)
-
bu cok kazancli gibi gorunen ama oyle olmayan gunlerde cok kontrat oynanamak gerekiyor dusunun hirs yapmak insana hep ama hep kaybettiriyor mantigi kaybediyorsunuz. dusunun yine luks yasamak icin ayda 10.000 ytl cok bile bu max 25 kontrat ile aylik 4000 puan ile kazanilir degilmi. iste yurtdisindan gelen bir isadaminin dedigi gibi audi q7den daha iyi neye binilir ister 1 milyon ister 1 milyar dolarin olsun.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55076]ben de sn jelibon gibi düşünüyorum ..dün de böyle düşünüyordum hatta
[B]piyasalar hep beklentiyi alıyolar gerçekleşmeyince de satışa geçiyolar ..[/B]
piyasalar FED ile bir inatlaşmaya girmiş durumda.. her gece yeni deepleri deniyolar taa ki indirim gelene kadar ; sanki indirim olsa kalıcı bir çözüm yaratacak etkisi puf diye 24 saat sürmez ama olsun piyasa "ben yaptırdım" olur..[/QUOTE]
gerceklesincede satiyorlar bakiniz 850 milyar dolarlik paket gecince ne oldu hemen akabinde.