fdow acayip numara çekiyor.....
olmaz böyle bir şey
Printable View
olmaz böyle bir şey
olmaz böyle bir şey
[QUOTE=vobbook;17843][B]Bu arada uzlaşma 46925 idi 47 bin olmuş şimdi... Demek ki orada çok işlem döndü, orasını direnç kabul edebiliriz bu durumda... 47000 ve 47350 dirençlerimiz var nurtopu gibi...:) [/B][/QUOTE]
Dax ın % 1,18 yukarda olduğu durumda bile 47000 leri geçemiyorsak, spot sadece eregli ile ayakta duruyorsa biz bitmişiz demektir. Ben buradan shortum :(
[QUOTE=vobbook;17843][B]Bu arada uzlaşma 46925 idi 47 bin olmuş şimdi... Demek ki orada çok işlem döndü, orasını direnç kabul edebiliriz bu durumda... 47000 ve 47350 dirençlerimiz var nurtopu gibi...:) [/B][/QUOTE]
Dax ın % 1,18 yukarda olduğu durumda bile 47000 leri geçemiyorsak, spot sadece eregli ile ayakta duruyorsa biz bitmişiz demektir. Ben buradan shortum :(
[quote=vobbook;17841][B]
Bant trade kullanmadığım bir yöntem, genelde sistemim tam bandın ortasında tutuyor beni zaten, o yüzden aynı noktalardan dönüyorum pozisyonda... yatayda kazanmam mümkün değil benim, şans olur ancak kazanırsam... Sistemi öyle ayarladım, ama trend olursa affetmem :) Sabırlı bir şekilde trendi beklerim buralarda boşa al-sat yaparak...[/B][/quote]
sizin zaten maşallahınız var sn vobbook :)
Ama özellikle hisse senedi piyasasından yeni çıkıpda vob da işlem yapmaya başlayanların portföylerini sıfırlama durumları bu sekilde oluyor ve şartlara bakılırsa o koşulların oluşma olasılıgı yuksek.
Nasıl olsa döner zihniyetini kenara atmak gerektiğini burada sık sık hatırlatalım bence.
[quote=vobbook;17841][B]
Bant trade kullanmadığım bir yöntem, genelde sistemim tam bandın ortasında tutuyor beni zaten, o yüzden aynı noktalardan dönüyorum pozisyonda... yatayda kazanmam mümkün değil benim, şans olur ancak kazanırsam... Sistemi öyle ayarladım, ama trend olursa affetmem :) Sabırlı bir şekilde trendi beklerim buralarda boşa al-sat yaparak...[/B][/quote]
sizin zaten maşallahınız var sn vobbook :)
Ama özellikle hisse senedi piyasasından yeni çıkıpda vob da işlem yapmaya başlayanların portföylerini sıfırlama durumları bu sekilde oluyor ve şartlara bakılırsa o koşulların oluşma olasılıgı yuksek.
Nasıl olsa döner zihniyetini kenara atmak gerektiğini burada sık sık hatırlatalım bence.
7 Dk Içinde Zew Gelecek
Almanyanin 1,24 Artisina 0,17 + Yla Karşilik Veriyoruz Teselli Olsun :)
7 Dk Içinde Zew Gelecek
Almanyanin 1,24 Artisina 0,17 + Yla Karşilik Veriyoruz Teselli Olsun :)
46825 den kısa kapat, uzun aç oldu..vur kaç çok işlem yaptırıyor..
46825 den kısa kapat, uzun aç oldu..vur kaç çok işlem yaptırıyor..
[QUOTE=mbm;17850]fdow acayip numara çekiyor.....
olmaz böyle bir şey[/QUOTE]
sizi numaracı yurtdışı sizi....
sahte sahte çıkın yukarı..
sonra neymiş zew kötü gelmişde.. ondan düşüyorlarmış...
gülerim ben buna....
vadeli sizin yanınızda daha temiz....
[QUOTE=mbm;17850]fdow acayip numara çekiyor.....
olmaz böyle bir şey[/QUOTE]
sizi numaracı yurtdışı sizi....
sahte sahte çıkın yukarı..
sonra neymiş zew kötü gelmişde.. ondan düşüyorlarmış...
gülerim ben buna....
vadeli sizin yanınızda daha temiz....