350 den aranızdayım hacılar...
Printable View
350 den aranızdayım hacılar...
94000de yedıım kazık çıkacak..yolumuz uzun..fıbolarla dolu..uwww
ohara..bi fileksinin uyuması bi de benim wc ye gitmem bu vob la koreleli arkadaş..ula hangi ara 95475 vurdu ve tekrar 94875 oldu..way**..yannız gıllanmaya başladım
350 şansını verdıvın için savolasın pelam..
[quote=mosyo2000;435340]hafız 6.75 daha yuksek ihtimal grafa bakınca ... o yuzden short devam ::: :::[/quote]
he işte bence de 6.75 daa yüksek ihtimal...çok kişi içinde öyledir..o yüzden bi 93200 falan yapsın sonra flatelim sonra ransın isterse...yada 92800...yada 82800:D
[quote=mosyo2000;435340]hafız 6.75 daha yuksek ihtimal grafa bakınca ... o yuzden short devam ::: :::[/quote]
hacı ne zaman tenzili rütbe aldım ben..hacı hacı gidiyoduk ne güzel..hafız nirden çıktı:p
"cok pis taban beklentim var ... bugün olmazsa kara pazartesi olur." - mosyo - 2013
[QUOTE=mosyo2000;435351]"cok pis taban beklentim var ... bugün olmazsa kara pazartesi olur." - mosyo - 2013[/QUOTE]
o yüzden eger yükselirse en agır sisteme göre hareket edecem... hatta AL vermeyen sistemi olan argadaş var mıydı? :..: :..: :o
[QUOTE=Astatin;435349]hacı ne zaman tenzili rütbe aldım ben..hacı hacı gidiyoduk ne güzel..hafız nirden çıktı:p[/QUOTE]
son zamanlarda çok çalışıyon hafız... fallardan belli... hakettin... :..: :D :..:
[quote=mosyo2000;435354]o yüzden eger yükselirse en agır sisteme göre hareket edecem... hatta AL vermeyen sistemi olan argadaş var mıydı? :..: :..: :o[/quote]
var var..
AL:
C>100000000000
SAT:
C>0
way**... Hemen bi tahmin yapayım...kapanışımız bu seviyeden (95100), +- %1,5 farklı olacak en az bence...... 95100 haftalık destek boru deil
ve short bı daa artar...2xxlerden...
sorun yok hacılar,pala bana kıyak geçii..aramızdaki bi mevzuu
[quote=excali;435312]Ne oldu??[/quote]
namıssız geçmiş barların değerlerini değiştirdi yine
[quote=flexy;435366]namıssız geçmiş barların değerlerini değiştirdi yine[/quote]
matriksin ****
sabahıynan da benim ebroker ımı kıtledi deyyuz...hallettık..
forex nası hacılar..kullanan var mı?
son bı partım kaldı..kaldıracı 6 ya çıkarmak için evladım..ya yukardan ya da aşavıdan dökecem ..keyfıne göre...
gorkular sarmış 4-1 yanımı
[quote=Astatin;435358]var var..
AL:
C>100000000000
SAT:
C>0[/quote]
çalıştı mı mösyö:p:p yannız dikkat et MTX verilerle oynuyo..sinyal değişirse sistemden bilme yani....kom
[quote=ATHLON;435368]matriksin ****
sabahıynan da benim ebroker ımı kıtledi deyyuz...hallettık..
forex nası hacılar..kullanan var mı?[/quote]
abi zamanında eurotrade,fx2000,fxplus,matriks hepsinden alıp denedim aynı numarayı yapıyolar mı diye.Eğer yazılımda eksik veriyi tamamla diye bişi varsa yapıyo hepsi.Öyle acaip ki, sanırsın hepsi kendi kotasyonlarını geçmiş farklı farklı rakamlar.Şimdi düzelmiştir inşallah..
[quote=flexy;435366]namıssız geçmiş barların değerlerini değiştirdi yine[/quote]
Güncelle yaptığında mı? ("Verileri sunucudan tamamla" yaptığında mı?)
[quote=excali;435376]Güncelle yaptığında mı? ("Verileri sunucudan tamamla" yaptığında mı?)[/quote]
bu sefer kapatıp açınca oldu.Dün akşam ki rakamlarla bugün sabahkiler arasında fark vardı
95500 ler de beklıorum...son parti
[quote=flexy;435381]bu sefer kapatıp açınca oldu.Dün akşam ki rakamlarla bugün sabahkiler arasında fark vardı[/quote]
Sistem kullansam, Sık sık, "verileri sunucudan tamamla" yapardım herhalde... Çünkü bazen gerek senin internetin veya sanırım Veri dağıtıcısının kendi server'ının bir şekilde kendi verilerini tamamlaması sonucu barlar değişime girebilir gibi geliyor bana. Blumberkte nasıl bir sistem var, biliyor musun? Veya Royterste??
[quote=flexy;435381]bu sefer kapatıp açınca oldu.Dün akşam ki rakamlarla bugün sabahkiler arasında fark vardı[/quote]
Açılınca VOB yakın vade grafiği verilerini otomatikman güncelliyor bende. Sanırım sende de öyledir? Yani otomatik olarak verileri sunucudan tamamlıyor.
[quote=excali;435394]Sistem kullansam, Sık sık, "verileri sunucudan tamamla" yapardım herhalde... Çünkü bazen gerek senin internetin veya sanırım Veri dağıtıcısının kendi server'ının bir şekilde kendi verilerini tamamlaması sonucu barlar değişime girebilir gibi geliyor bana. Blumberkte nasıl bir sistem var, biliyor musun? Veya Royterste??[/quote]
Bi onları denemedim.Metastock'tan Reuters data link'i deneyebilirim.Bloomberg için kendi programını almak lazım .
spot030 91500e kadar yolu var gozukuo..
[quote=excali;435397]Açılınca VOB yakın vade grafiği verilerini otomatikman güncelliyor bende. Sanırım sende de öyledir? Yani otomatik olarak verileri sunucudan tamamlıyor.[/quote]
Evet.Msdownloader kullandığım zaman problem yok.Hem veriler doğru, hemde değişme olmuyor.İkiside matriksin elinden geçen veri.Ondada sürekli verileri güncelle demekten sıkıldım diye matriks terminale aktardım formülleri ama dönecem galiba..
belli oldu 93.475 görüp 93.700 kapatçak... rüyasız.:p
[quote=mosyo2000;435407]belli oldu 93.475 görüp 93.700 kapatçak... rüyasız.:p[/quote]
bence 93025 görüp 92800 kapatacak.dng
yalnız abi yuh diyeceğim..küçük wc olayına girdim, mösyöye üstteki mesajı yazarken 94500 olduğunu görmemiştim..oha 94375.. ula du bakayım ben müshıl falan yesem taban olacak demek ki... eczasepeti.com diye bi site war mı yaw..sipariş verek..
Sebilee nerdesin... "VOB U ***** düşün, VOB a *****nı düşün" hehe
yeni uzlaşma isterik..galdıracı iyi maliyetlen fixlemek adına
YVADE de TGG=2, Nisan Vadede TGG=1
kaciyorum patronlar... karsıya geccem... anca... iyi hafta sonları...
[quote=mosyo2000;435407]belli oldu 93.475 görüp 93.700 kapatçak... rüyasız.:p[/quote]
vay arkadaş. ;)Tahmin dediğin böyle olur....:::
Fleksi buba,
UYURKEN sistem kullanmak tehlikeli olmuyor mu?:D
[SIZE="6"][COLOR="Red"]BOL KAZANÇLAR SHORT*CU-VOB*CU GARDAŞLAR.::::::::::dü::dü::dü::dü::dü::dü:.dng.dng[/COLOR][/SIZE]
[quote=Astatin;435410]bence 93025 görüp 92800 kapatacak.dng[/quote]
[quote=excali;435424]vay arkadaş. ;)Tahmin dediğin böyle olur....:::[/quote]
daha maç bitmedi.dng
benden paso inşallah iyice geberir.. iyi haftalar dj çözer olayı..
[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]DÖNER KEBAPLAR ŞİRKETTEN..::::::::::dü::dü::dü::dü::dü:.dng.dng::::::[/COLOR][/SIZE]
İskender kebapları kim ısmarlıyor?