[QUOTE=jerfin;55096]haftaya cuma kalkıyor 17 ekim'de.. süreyi uzatmazlarsa tabi..[/QUOTE]
anladim.
Printable View
[QUOTE=jerfin;55096]haftaya cuma kalkıyor 17 ekim'de.. süreyi uzatmazlarsa tabi..[/QUOTE]
anladim.
[QUOTE=VOBiX;55095]DAX 3 günde %13,4
DOW 5 günde %12,9
Nikkei 5 günde %19
VOB 6 günde %17,3
düşmüş durumda. Tepki beklemekte haklısınız.[/QUOTE]
helal be ilk defa dususte birinciligi kaybetmisiz hemde gun fazlasi ile.
bence yine birinci olurduk ramazan bayrami olmasaydi simdi 30bindeydik bence.
dip notunuz cok guzel sn vobix.
[QUOTE=follow;55093]eger yanlis hatirlamiyosam cuma gunu aciga satis yasagi kalkiyor dow da.[/QUOTE]
sorun değil SEC yasağı uzatır da ..
millet açığa değil olan malını satıyor, başka tarafdaki delikleri kapamak için
[QUOTE=follow;55097]anladim.[/QUOTE]
Yarın serbest benim bildiğim haftaya değil.
açığa satış yasağı 17 Ekimde son buluyor ...
yasağın faydası yok.
fayda yaratacak şey uptick kuralının yeniden getirilmesi.
shortu kağıtlarda aktif yapıyorlar şu an.
2007 de uptick kalktı, yeniden gelirse bir üst kademeye satış yazılabilir.
sevgiler.
[QUOTE=HKAYIKCI;55101]açığa satış yasağı 17 Ekimde son buluyor ...[/QUOTE]
Allah Allah ben bu hafta diye biliyordum.
yasak kararını yeniden okudum ..
Bundan bir önceki açığa satış yasağı 2 ekimde idi 3 ekimde 17 ekime uzatıldı ve [COLOR="Red"][B]bunun son kez yapıldığı şeklinde bir not var [/B][/COLOR]..
hayırlısı bakalım piyasalar o tarihe kadar düzelmezse bence son mon dinlemezler uzatırlar yine
[QUOTE=selçuklu;55094]oğuz nerdesin abim . böyle giderse günlük mumumuz süper boğa mumu olacak dimi .. haha :)[/QUOTE]
geldim geldim :) abi mum suan ki goruntusune gore guzel donus olabilir diyor ama yarında bir yesil mum isterim diyor yukarı dogru sartlarım var dıyor :) e haklıda bu kadar oynak pıyasada saglama almak istiyor kendini yusufçuk formasyonu :)
[QUOTE=HKAYIKCI;55104]yasak kararını yeniden okudum ..
Bundan bir önceki açığa satış yasağı 2 ekimde idi 3 ekimde 17 ekime uzatıldı ve [COLOR="Red"][B]bunun son kez yapıldığı şeklinde bir not var [/B][/COLOR]..
hayırlısı bakalım piyasalar o tarihe kadar düzelmezse bence son mon dinlemezler uzatırlar yine[/QUOTE]
saolasın bilgi için.
[QUOTE=HKAYIKCI;55101]açığa satış yasağı 17 Ekimde son buluyor ...[/QUOTE]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=38488&postcount=25451"]5- Amerika’da kurtarma paketinin kabul edilmesinin ardından SEC açığa satış işlemleri için 2 Ekim’den 17 Ekim’e yaptığı uzatmayı 8 Ekim’e çekti[/URL]
Hülya Hanım, sizin yayınladığınız Özgür Altuğ'un yazısından alıntıdır.
[QUOTE=jelibon;55103]Allah Allah ben bu hafta diye biliyordum.[/QUOTE]
bende bu hafta cuma diye biliyordum