Piyasa istediğini yaptırdı, akşama yeniden basarlar artık...
Printable View
Piyasa istediğini yaptırdı, akşama yeniden basarlar artık...
Sabah dipten uzun açan olduysa, 40500 de satıp oradan da kısaya geçmişlerdir sanırım.
valla manyak hareketler oldu....parite falan bir anda 200 pips e yakın aldım...tüm uzunları 39950 ortla kapadım.....biraz dinlenmek lazım....
herkese bol kazançlar.....
[QUOTE=shibumi;55122]Sabah dipten uzun açan olduysa, 40500 de satıp oradan da kısaya geçmişlerdir sanırım.[/QUOTE]
40-500 39.800 arası 11.000 lot satıs olmus, ne guzel oradan da aldıklarını kakaladılar.Vallhı bravo, bende aval aval ıslemsız bakıyorum...
[QUOTE=HKAYIKCI;55079]Yok benim demek istediğim indirim gelene kadar bu inatlaşma sürecek piyasada ...
Fdow artar çıkar o değil ama bir beklenti oluşuyor saat 14:00-16:30 arası FED olur da bir faiz indirimini şapkadan çıkartır diye ..
çıkartmazsa işte yine başlar satışlar ...[/QUOTE]
[QUOTE=nyse-dj;55119]saat 14 de faiz mi indirilir yine kaziga gectik aksam niye olmadi.[/QUOTE]
ve indirim herzamanki gibi saat 14:00 de geldi ..
sanırım ortalığın yatışmasını beklemek en iyisi olacak....bu tarz sert hareketlerle uğraşmak gerçekten zor....vadeli bugün ki artısını yarına geri alıp makası sıfırlamak isteyebilir....
en güzeli biraz izlemek....
[QUOTE=teo;55124]40-500 39.800 arası 11.000 lot satıs olmus, ne guzel oradan da aldıklarını kakaladılar.Vallhı bravo, bende aval aval ıslemsız bakıyorum...[/QUOTE]
Sn.Teo,
Kıştan beri kurtlanırdım, ABD sorun yaşayacak , vob a geçmek lazım, orada kısa olanağı var diye.
Hesapta geldim vob a.
Öğrenirken kaybettim, geri aldım falan, şu anda çok az bir artıdayım.
Para kazanırım diye geldim kazanamadım ama şükür diyorum yok olmadım da.
Sürekli imkb de olduğumdan sadece okurdum piyasalardan kısayla para kazanmak zordur diye. Cidden doğruymuş.
boyle birsey olurmu faiz sabahin korunde indirilirmi amerikada daha gun dgomadi boyle sacam sey gormedim siz gordunuz mu.
[QUOTE=nyse-dj;55130]boyle birsey olurmu faiz sabahin korunde indirilirmi amerikada daha gun dgomadi boyle sacam sey gormedim siz gordunuz mu.[/QUOTE]
FAİZ HER ZAMAN 2 DE İNDİ DAHA ÖNCEDE. yanlışlıkla büyük yazdım.
Tarih : 08.10.2008
Duyuru No: 2008-202
YTLDolar ve YTLEuro Sözleşmeleri Başlangıç Teminatlarının Artırılması Hakkında
2008/73 sayılı Genelge ile Borsamızda işlem gören VOB-YTLDolar ve VOB-YTLEuro sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırılmıştır.
2005/11 VOB-YTLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 120 YTL’den 150 YTL’ye, 2005/12 VOB-YTLEuro Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı ise 180 YTL’den 200 YTL’ye çıkarılmıştır.
[QUOTE=oğuzt;55132]2008/73 sayılı Genelge ile Borsamızda işlem gören VOB-YTLDolar ve VOB-YTLEuro sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırılmıştır.
2005/11 VOB-YTLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 120 YTL’den 150 YTL’ye, 2005/12 VOB-YTLEuro Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı ise 180 YTL’den 200 YTL’ye çıkarılmıştır.[/QUOTE]
Arttırmasını iyi becerirler ama düşürmeye gelince düşürmezler .heyk
doviz artınca hemen fiyatı artırdılar ama endeks kontratlarında indirim dusunmuyorlar galiba