kısa açmam için kanal çizgisi 42.325 de kaldı 42.325 kırılana kadar ful lönk..
Printable View
kısa açmam için kanal çizgisi 42.325 de kaldı 42.325 kırılana kadar ful lönk..
bir haftadır bu grafiği yolluyorum.Beklentim desteğin kırılmasıydı ancak gün içinde kıllandığımı belirtmiştim. Olan oldu ve detekten zıpladık! Ancak şunu unutmamakta fayda var çünkü bu seferde çıkışın sertliği yüzünden bandın dışına çıktık.
AHANDA GRAFİK!
[QUOTE=SEYYAH;125826]nasipte yoksa ağzınla kuş tutsan nafile...
dün 43.125 LONG kaldım geceye ve sabah 100 pıvana verdim.kar ettim bin şükür...ama kaçan balığa bakın...ama nasipte yoksa ne etsen nafile...
BİŞEY EKSİK diyordum...eksiklik buydu...BENCE...
tepeyi yakalayan büyük para kaldıracak BENCE...[/QUOTE]
Dediğin çok doğru ve geçmiş haftalarda da doww kapanışını bizim nasıl açılacağımızı geceye fucurların kapanısını yaklasık 10/8 doğru tahmin ettim fakat doğru tahminin para etmesi için PY nında aynı pozda olması gerekiyor yoksa yaptığım tahmin hiçbir işe yaramıyor. Bu günde 43325 den kısa idim bu hafta saat 4 den sonra ekran görebiliyorum baktım 43475 geçti 43500 oldu ben pzu kapatıp açasıya 43600 uzun olabildim yani o saniyeler içinde ani karar verip dönmesem küllüm zarar vardı. AMA işin ilginci sonra oldu bu uzunları 44450 den kapadım.Tabi ben kapadım sanıyorum meğer aracı kurum ekranı kitlenmiş benim satışlar dealerin önünde görünüyor ama bu arada fiat 45500 oldu .Benim uzunların sonu hala belli değil ondan sonra ekran düzeldi esas süpriz o zaman oldu benim uzunlar 45225 den kapanmış nasip kısmetse her sey oluyor
8461 stoplos dov göçer.
gökhan ne yaptın ablacım
dovda bu gece çöküş bekliyorum ful şort..........dolar lönkkkkkkkkkk
dolar lönk olmadım dolar ful kısa..........
sn. leblebi
forumu sizin yazılar yüzünden okuyasım gelmiyor. bu kadar sıklıkla ne yaptığınızı(üstelik yaptığınız işlemler oldukça tutarsız) yazmasanız diyorum. forumda kimseyi eleştiren bir yazım olmadı şimdiye kadar ama artık sabredemedim. lütfen biraz daha dikkatli olalım.
sizi kırmayıda istemem ama düşüncelerim böyle maalesef.
eğer yazılarınınz cok ilgi gördüğünü düşünüyorsanız bir topic açıp orda yazmanızı tavsiye ederim.
not: benim gibi düşünenler lütfen bu mesajıma teşekkür etsin.
[QUOTE=trader38580;125904]sn. leblebi
forumu sizin yazılar yüzünden okuyasım gelmiyor. bu kadar sıklıkla ne yaptığınızı(üstelik yaptığınız işlemler oldukça tutarsız) yazmasanız diyorum. forumda kimseyi eleştiren bir yazım olmadı şimdiye kadar ama artık sabredemedim. lütfen biraz daha dikkatli olalım.
sizi kırmayıda istemem ama düşüncelerim böyle maalesef.
eğer yazılarınınz cok ilgi gördüğünü düşünüyorsanız bir topic açıp orda yazmanızı tavsiye ederim.
not: benim gibi düşünenler lütfen bu mesajıma teşekkür etsin.[/QUOTE]
üstad begenmedinse ret listesine alırsınız olur ben aldım bile.
[quote=Leblebi;125906]üstad begenmedinse ret listesine alırsınız olur ben aldım bile.[/quote]
öyle bişey olduğunu bilmiyordum. red listesine alınca sizin yazıları görmüyormuyum? nasıl alınıyor? bi arkadaş yardımcı olsun lütfen. bugün 100 defa mesaj yazmışınız.
düzeltme:
red listesine aldım. oh be. kurtuldum valla. bunu öğrendiğim iyi oldu. burda birlik beraberlik içinde, birbirimize yardımcı olarak para kazanmamız lazım. geyik muhabbetiyle vakit öldürmeyelim. son iki mesajım için herkesden özür dilerim.
forumlarda çogunluk en dipten almış en tepeden satmış satamayanda long girmiş kısacı sadece bir iki tane kalmış yükselişin yeni başladıgı görüşü agırlıkta dolar ful şörttttt
Türkiye MenkuL kıymetler Piyasası artık (Bu gece ve yarın 9.15 kadar IMF haberi gelmez ise) yatırım amaçlı kriterlerden çıkmış küçük yatırımcıyı yutmayı amaçlayan DeLLamalar mekanı olmuş.. Hisse senetleri yada VOB indikatörLere Bakmak grafik çalışmak şirketlerın F/K oranları bilançolarını takip etmek ona göre yatırım kararı almak tamamı ıle boş.. DeLLama bir bankadan geldigi idda edilen mail haberi ile bu kadar yukselen Dünya üzerinde bir borsa varsa haber verın. bokunda boncuk mu vardı garantı dun 3.82 den zor giderken bugun 4.08 lerden çılgın gıbı alıcı vardı.. Yarın IMF haberi olmayacak olsa olsa not artırımı olur..Batak bir USA kuruluşu Türkiyenın notunu .05 puan artıdı dıye ıse amenna saygı ile egilirim. Ama böyle bir haber önceden duyurulamaz bizlerinde bilmesi gerekir.. eger onceden duyuruldu ise IMKB nin iki elim yakasındadadır...bu örnekler artırılabilir yabancıların bizden vazgecememesının nedeni bu hiç bir ülke kendi vatandaşını bu kadar sogüşleştirmez...
[quote=Leblebi;125908]forumlarda çogunluk en dipten almış en tepeden satmış satamayanda long girmiş kısacı sadece bir iki tane kalmış yükselişin yeni başladıgı görüşü agırlıkta dolar ful şörttttt[/quote]
arkadaşım sen o eski Leblebi misin? bundan 3-5 güne kadar evvelki Leblebi gelir kendince doğru gördüğü grafikleri falan paylaşırdı.halim selim birisiydi.
şimdiki Leblebi de hemen her sayfaya 5-6 tane nedensiz sebepsiz full LONG full SHORT yazıyor.bir endeks bir dolar...
ilginç gerçekten....forum babamın malı değil isteyen istediğini yazar ama şaşırdım yani aynı nick 1 hafta evveline kadar başkaydı yorumlar yazılar şimdi tepe taklak oldu.
vardır herhalde bir sebebi....
[QUOTE=Leblebi;125895]imf başkan yardımcısı para gani dedi. ayrıntılara gerek yok dedi..kom[/QUOTE]
Reklamdaki soru
[IMG]http://i40.tinypic.com/j08tbo.png[/IMG]
[URL="http://img197.imageshack.us/i/screenhunter6.png/]"][URL=http://img197.imageshack.us/i/screenhunter6.png/][/URL][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9180/screenhunter6.png[/IMG][/URL]
Kocaoğlanın tutmasından birşeyler olacağını seziyordumda 44000 kadar kendini kurtarınca koyverir demiştim.Bu aşağılıklar hamuduyla götürdüler ah kocaoğlan ah.:(üüü:mad:
Leblebi kardeşim amacım seni kırmak değil.yukarıdaki yazım yanlış anlaşılmasın ben senin eski tarzınla devam etmeni isterim.sanırım arkadaşlarda aynı şeyi ister.
yoksa geyik,gırgır,şamata hepimiz yapıyoruz yanlış anlaşılma olmasında...
-ımf turkıye temsılcısı sameı:
[B][COLOR=red]``(ımf ıle anlasma noktasına gelındıgı ıddıası)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``[/COLOR][/B]
bodrum (a.a) - 18.06.2009 - ımf turkıye temsılcısı huseyın sameı, ımf
baskan yardımcısı john lıpsky`nın dun devlet bakanı ve basbakan yardımcısı alı
babacan ıle gerceklestırdıgı gorusmenın ardından ımf ıle 13-15 mılyar dolar
arasında kredı ongoren bır anlasmanın ımzalanma asamasına geldıgı yonundekı
haberlerın hatırlatılması uzerıne, ``bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``
dedı.
Bodrum`dakı tusıad yuksek ıstısare konseyı`nın toplantısı cercevesınde
duzenlenen kokteyle katılan huseyın sameı, gazetecılerın konuyla ılgılı sorusunu
yanıtlarken, turkıye`de bır ımf heyetının bulunmadıgının altını cızerek,
lıpsky`nın ``ust duzey bır zıyaret`` gerceklestırmekte oldugunu soyledı.
(gok-sy-ın)
[COLOR=red][B]21:53 18/06/09[/B][/COLOR]
--aa--|
ımf turkıye temsılcısı sameı:
-ımf turkıye temsılcısı sameı:
''(ımf ıle anlasma noktasına gelındıgı ıddıası)
bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum''
baskan yardımcısı john lıpsky'nın dun devlet bakanı ve basbakan yardımcısı alı
haberlerın hatırlatılması uzerıne, ''bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum''
dedı.
Bodrum'dakı tusıad yuksek ıstısare konseyı'nın toplantısı cercevesınde
duzenlenen kokteyle katılan huseyın sameı, gazetecılerın konuyla ılgılı sorusunu
yanıtlarken, turkıye'de bır ımf heyetının bulunmadıgının altını cızerek,
lıpsky'nın ''ust duzey bır zıyaret'' gerceklestırmekte oldugunu soyledı.
(gok-sy-ın)
21:53 18/06/09
--aa--
[quote=SEYYAH;125924]-ımf turkıye temsılcısı sameı:
[B][COLOR=red]``(ımf ıle anlasma noktasına gelındıgı ıddıası)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``[/COLOR][/B]
baskan yardımcısı john lıpsky`nın dun devlet bakanı ve basbakan yardımcısı alı
haberlerın hatırlatılması uzerıne, ``bunu nereden cıkarıyorlar bılmıyorum``
dedı.
Bodrum`dakı tusıad yuksek ıstısare konseyı`nın toplantısı cercevesınde
yanıtlarken, turkıye`de bır ımf heyetının bulunmadıgının altını cızerek,
lıpsky`nın ``ust duzey bır zıyaret`` gerceklestırmekte oldugunu soyledı.
(gok-sy-ın)
[COLOR=red][B]21:53 18/06/09[/B][/COLOR]
--aa--|[/quote]
Ağzımı bozacaklar aşağılıklarr...:mad::mad:
Yaşar hocanın dediği son darbeyi uyguladılar galiba bugün.
peki bu çıkışı neyle açıklıyolarmış.. herşeye sebep buluyolarya saçma sapan..
başbakanımız acaba (IMF konusu için söylüyorum) gece başını yastığına koyduğunda rahat uyuyabiliyor mu? ben merak ediyorum.
küçük yatırımcı fareye döndü kedilerin kucağında eğlence oldu...
[quote=QUEEN;125928]peki bu çıkışı neyle açıklıyolarmış.. herşeye sebep buluyolarya saçma sapan..[/quote]
çıkışın düşüşün sebebi olmaz ister çıkartır ister çakar mesele onlara ayak uydurmak bunlar topluca ...................... üüüüüü
:mad:[quote=Larossıan;125926]Ağzımı bozacaklar aşağılıklarr...:mad::mad:[/quote]
,
olayın çıkış kaynagı garanti bankası..Bu onların yaptıgı kaçıncı supekulasyonnn..şu garantiden gelen mailden bahseden arkadaşlar vardı sanırım eger copy ederler ise cidden yarın beLa ları olurum...
hatırlatma : bugun çok şükür kaybetmedim.. flat idim. kıpraşmadım :) hatda çok kucuk kazandım. ama yınede çok kızgınımm.. eşşekten düşenin halini anca düşen anlar...
[QUOTE=Larossıan;125930]çıkışın düşüşün sebebi olmaz ister çıkartır ister çakar mesele onlara ayak uydurmak bunlar topluca ...................... üüüüüü[/QUOTE]
1 saatte 2000 puan çıkacak ne varmış..merak ettim..
Burdan artık düşmeli çok çıktı diye beklersek adamlar hamur gibi yoğuruyor taş kalpli duygusuz olmalı.İlk defa sistem dışı hareket ettim ama 43400 şartlı stop koydum zarar
200 puan bundan sonra sistem dışı hareket kesinlikle yok.
[quote=SEYYAH;125929]başbakanımız acaba (IMF konusu için söylüyorum) gece başını yastığına koyduğunda rahat uyuyabiliyor mu? ben merak ediyorum.
küçük yatırımcı fareye döndü kedilerin kucağında eğlence oldu...[/quote]
Al işte abı ::: dedıgım buydu öf ya :( ... siyasete hiç girmiycem elhamdurillah muslumanım emme gerisini annadın sen
[B][FONT=Arial TUR]Piyasadaki söylentilere göre kısa zaman içinde IMF ile anlaşma konusunda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Buna göre anlaşma 15 milyar dolar civarında kre[/FONT][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]di içeren, 18 aylık ve şartları daha hafif bir stand-by olabilir.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentiler, IMF Türkiye Masası şefi Rachel van Elkan’ın Türkiye ziyaretini, Hazine yetkilileri ile görüşmelerini sürdürmek üzere bir kaç gün daha uzatabileceği haberinin ardından yoğunlaştı.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentilerle birlikte tahvil piyasasında faizin sabah göre 20 baz puan gerileyerek %12.30 bileşiğe gerilediğini, IMKB-100 endeksinin 35 bin kritik direncini kırmayı denediğini ve TL’nin de bir miktar değer kazandığını görüyoruz. Piyasalarda bir süredir kısa vadede anlaşma olmayacağına (sürecin en azından Eylül-Ekim aylarına kadar uzayabileceğine) yönelik beklentilerin güçlenmiş olması nedeniyle, söylentilerin gerçekleşmesi durumunda piyasaların kısa vadede oldukça olumlu tepki vermesi beklenebilir. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR]Gelişmeleri takip ediyoruz...[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT]
[URL="http://www.garantiyatirim.com.tr/"][U][FONT=Arial TUR][COLOR=#0000ff]www.garantiyatirim.com.tr[/COLOR][/FONT][/U][/URL]
alın size garanti haberi bu spekülasyonla uctu
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#000000]Bu rapordaki veri ve grafikler güvenirliliğine inandığımız sağlam kaynaklardan derlenmiş olup, yapılan yorumlar sadece GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.‘nin görüşünü yansıtmaktadır. Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][/FONT]
[FONT=Arial TUR]ha cok pardon bırde bu yazı vardı saat 15,00 civarı dustu bu mail[/FONT]
[QUOTE=Astatin;125781]925 puan zarara stop....geçmiş olsun bana[/QUOTE]
gecmis olsun abı bu hafta benım yaptıgım zararın yanında devede kulak kalayor senınkı dert etme cıkarırsın 2 hareketlen ::: yenı gordum gecmis olsun
[QUOTE=Larossıan;125933]Burdan artık düşmeli çok çıktı diye beklersek adamlar hamur gibi yoğuruyor taş kalpli duygusuz olmalı.İlk defa sistem dışı hareket ettim ama 43400 şartlı stop koydum zarar
200 puan bundan sonra sistem dışı hareket kesinlikle yok.[/QUOTE]
Sn.Larossian neden bilmiyorum sizi Vahşi batıdaki Sn.Saraylı'ya benzetiyorum o değilsiniz öyle değilmi? Yoksa o musunuz?
[quote=AMON RA;125938]Sn.Larossian neden bilmiyorum sizi Vahşi batıdaki Sn.Saraylı'ya benzetiyorum o değilsiniz öyle değilmi? Yoksa o musunuz?[/quote]
Sayın Amon ra vahşi batı neresidir biliyorsam namerdim.:mad:Tek bildiğim yer burası.
[quote=asyalı;125935][B][FONT=Arial TUR]Piyasadaki söylentilere göre kısa zaman içinde IMF ile anlaşma konusunda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Buna göre anlaşma 15 milyar dolar civarında kre[/FONT][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]di içeren, 18 aylık ve şartları daha hafif bir stand-by olabilir.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentiler, IMF Türkiye Masası şefi Rachel van Elkan’ın Türkiye ziyaretini, Hazine yetkilileri ile görüşmelerini sürdürmek üzere bir kaç gün daha uzatabileceği haberinin ardından yoğunlaştı.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentilerle birlikte tahvil piyasasında faizin sabah göre 20 baz puan gerileyerek %12.30 bileşiğe gerilediğini, IMKB-100 endeksinin 35 bin kritik direncini kırmayı denediğini ve TL’nin de bir miktar değer kazandığını görüyoruz. Piyasalarda bir süredir kısa vadede anlaşma olmayacağına (sürecin en azından Eylül-Ekim aylarına kadar uzayabileceğine) yönelik beklentilerin güçlenmiş olması nedeniyle, söylentilerin gerçekleşmesi durumunda piyasaların kısa vadede oldukça olumlu tepki vermesi beklenebilir. [/COLOR][/FONT]
[URL="http://www.garantiyatirim.com.tr/"][U][FONT=Arial TUR][COLOR=#0000ff]www.garantiyatirim.com.tr[/COLOR][/FONT][/U][/URL]
alın size garanti haberi bu spekülasyonla uctu[/quote]
haberin kaynagı mail mi sitelerinde mi var.. bunu açıklarsanız yarın gercekten Türk ticaret hayatının en büyük davasını acarım.. vob da kaybetdıgımızı böle kazanalım bariii çok ciddiyim..piyasada ki söylenti siz yazana kadar yoktu kii.. boşuna gıcık gitmiyorum ben bu bankaya .dng
[QUOTE=Larossıan;125939]Sayın Amon ra vahşi batı neresidir biliyorsam namerdim.:mad:Tek bildiğim yer burası.[/QUOTE]
Hani Daltonlar var rintintin var redkit varrr :..:
[quote=AMON RA;125941]Hani Daltonlar var rintintin var redkit varrr :..:[/quote]
Hiç masal kitabı okumadığımdan tanımam kargadan başka kuş.:rolleyes:
[QUOTE=asyalı;125936][FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#000000]Bu rapordaki veri ve grafikler güvenirliliğine inandığımız sağlam kaynaklardan derlenmiş olup, yapılan yorumlar sadece GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.‘nin görüşünü yansıtmaktadır. Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][/FONT]
[FONT=Arial TUR]ha cok pardon bırde bu yazı vardı saat 15,00 civarı dustu bu mail[/FONT][/QUOTE]
Şahenk nası mal çıkacak! Bööle bööle olacak bu işler! Bu arada 1.55 le bu bankadan kredi aldım ertesi gün vakıf msj çekmiş 1.15 le babalar günü kampanyası yapıyoz demiş.AHA DEDİM BABALARA GELDİKKKK!
[QUOTE=Larossıan;125942]Hiç masal kitabı okumadığımdan tanımam kargadan başka kuş.:rolleyes:[/QUOTE]
Ama soruma cvp vermediniz harbi işkillendim.Eğer oysanız EW yorumlarınızı okumak isterük.Filhakika mesut ve bahtiyar oluruz.
[quote=AMON RA;125943]Şahenk nası mal çıkacak! Bööle bööle olacak bu işler! Bu arada 1.55 le bu bankadan kredi aldım ertesi gün vakıf msj çekmiş 1.15 le babalar günü kampanyası yapıyoz demiş.AHA DEDİM BABALARA GELDİKKKK![/quote]
hemen kapa ....bu olay amerikada olsa bankasını eline verırler de burası Türkiye lafına illet oluyorum..Değişmeli bunlar cezasız kalmamalı..Borsada manipulasyon yapmaktan dava etmeliiii....forum olarak avukat varmı aramızda...
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]From: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Arastirma (G.Yatirim) [/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]Sent: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Thursday, June 18, 2009 4:40 PM[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]To: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Undisclosed recipients[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]Subject: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Garanti Yatırım: IMF anlaşması imzalanıyor mu?[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial TUR]Piyasadaki söylentilere göre kısa zaman içinde IMF ile anlaşma konusunda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Buna göre anlaşma 15 milyar dolar civarında kre[/FONT][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]di içeren, 18 aylık ve şartları daha hafif bir stand-by olabilir.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Bu rapordaki veri ve grafikler güvenirliliğine inandığımız sağlam kaynaklardan derlenmiş olup, yapılan yorumlar sadece GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.‘nin görüşünü yansıtmaktadır. Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]This message and attachments are confidential and intended solely for the individual(s) stated in this
message. If you received this message although you are not the addressee, you are responsible to keep the
message confidential. The sender has no responsibility for the accuracy or correctness of the
information in the message and its attachments. Our company shall have no liability for any changes
or late receiving, loss of integrity and confidentiality, viruses and any damages caused in
anyway to your computer system.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]Bu mesaj ve ekleri, mesajda gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozeldir ve gizlidir. Bu mesajin muhatabi
olmamaniza ragmen tarafiniza ulasmis olmasi halinde mesaj iceriginin gizliligi ve bu gizlilik yukumlulugune
uyulmasi zorunlulugu tarafiniz icin de soz konusudur. Mesaj ve eklerinde yer alan bilgilerin dogrulugu ve
guncelligi konusunda gonderenin ya da sirketimizin herhangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Sirketimiz
mesajin ve bilgilerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin
korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize verebilecegi herhangi bir zarardan
sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
mesajın bana gelen orj halı allahtan bunu okuduk.ve dealer kız kurumdakı herkese yaydı haberı o sırada 400-425 -475 kademelerı 1000 kontrat satıs vardı ve sonra koptu piyasa
[quote=AMON RA;125944]Ama soruma cvp vermediniz harbi işkillendim.Eğer oysanız EW yorumlarınızı okumak isterük.Filhakika mesut ve bahtiyar oluruz.[/quote]
[URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter4.jpg/]"][URL=http://img188.imageshack.us/i/screenhunter4.jpg/][/URL][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/1212/screenhunter4.jpg[/IMG][/URL]
Elvave dedinde bakayım dedim.:rolleyes: