madem herkes emin 2 de oldugundan bugun yarin olacagida belli ben bu aksam demistim mesela neden almadi cogunluk diye sormazlarmi ky ye.
Printable View
madem herkes emin 2 de oldugundan bugun yarin olacagida belli ben bu aksam demistim mesela neden almadi cogunluk diye sormazlarmi ky ye.
[QUOTE=nyse-dj;55136]madem herkes emin 2 de oldugundan bugun yarin olacagida belli ben bu aksam demistim mesela neden almadi cogunluk diye sormazlarmi ky ye.[/QUOTE]
isyan ettim ya sabah PY ye 30000 mal kaptırdılar diye.
dünde buna oynandı çıkmayınca satış yapıldı.
bugün çıktı. çıkmasaydı dow 9000 altına inecekti.
Teminatlkarın arttırılması daha doğrusu yüksek tutulması küçükj yatırımcı için iyidir. Taban tavan hadisesi %15 oldu 40,000den long açan %15 tabanda 600YTL kaybeder. Temiantlar 500YTL olursa -100 400 YTL olursa -200 bakiye oluşur. Onu da tahsil etmek zor. Tahsilatını geçtim adama yazık.
ev satışları beklenenden kötü gelirse çöküş o zaman başlar
50.000 lik barda ne geldiyse başımıza, biraz yatay ondan sonra da mal basma, inşallah aynısı gelmez, barın duruşu da çok şık vallahi,ince ve uzun, acıtmaz herhalde...
[QUOTE=nyse-dj;55130]boyle birsey olurmu faiz sabahin korunde indirilirmi amerikada daha gun dgomadi boyle sacam sey gormedim siz gordunuz mu.[/QUOTE]
Piyasanın ani bir faiz indirimi beklediğini defalarca yazdık.. bunu piyasa dün de bekledi gelmeyince FED e verdi dersini .. Bu gece de aynı dersi vermeye hazırdı piyasa ...
Neyse sonuçta herzamanki gibi piyasanın dediği oldu ..faiz indirimi geldi ..
saatine gelince sn nyse-dj ..bütün ani indirimler hep saat 14:00 de gelmiştir
veya 16:30 amerikan piyasalarının açılışndan önce bir zamanda ..
niyet piyasalar düşmesin sakinleşsin diye olunca indirim de piyasa açılışı öncesinde oluyor
fedin piyasaya vermediği bir donunun lastiği kaldı, onu da bu gece %5 daha basarak isterler herhalde...
haklısın teocum ..bugünlük FED son kozunu da kullandı ..
kaldı 50 baz puanlık son kurşunu ...onu da aysonundaki toplantıda yapar veya burda 25 ,aralık toplantısında 25 baz indirim daha yapar ..
Ama bunun da bu ateşi söndürmeye geçici etkisi olacağı bekletimi yineliyorum
piyasalar faiz indirimi sırasında artmaz. avrupa yeni başladıysa sıkıntı başlar.
Sayın Hkayıkçı nın belirttiği dünkü adım daha önemlidir.
piyasaları ne kurtarır. hiperenflasyon. kağıtları ucuz duruma sokar.
700 milyarlık ve dünkü adım bunun bir parçasıdır ama real ekonomiye önce yansımadan toparlanma zordur.
yaratılacak olan hiper enflasyonda yeni bir balondur.
sevgiler.