Voborsanın güzel insanları hepinize kocaman GÜNAYDIN!
Printable View
Voborsanın güzel insanları hepinize kocaman GÜNAYDIN!
fdow da bi tuhaflık var
adam guneyde 1.5 mılyar dolara otel yaptırıyor
bakın dıkkatlı dusunun 1 OTEL PARASI
1 OTEL PARASINA BURASI HOPLATILIR HEMDE HOP HOP HOPLATILIR
yanı uluslararası pıyasalarda BIZIM BORSA HIKAYE
lutfen dax lınkı beklıyorum
namussuzlar yine çarpıyorlar...
[quote=QUEEN;125996]vademi değiştirdi[/quote]
he gı vade değiştirdi :::
ayrıca 1 nokta daha var
bakın surada yazan arkadaslar tasıdıkları pozısyonları samımı sekılde yazsınlar
4000-5000 kontrat cıvarında yekun cıkar tahmınen
dıger sıteyıde hesaba katın resmen bu herıflere bız ne yapacagımızı haber verıyoruz
varmı boyle bısey yaaa :):)
gut mornik VOBORSA,
hepinize bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim.hayırlı cumalar canlarım,ciğerlerim,kuşlarım,böcüklerim,çiçeklerim....
ALLAH işinizi rast getirsin...
Garanti iki vadede de satıcı hani IMF ?
lanet olsun böyle aracı kurumun sistemine.çalısmadı sistem
telefonla flatledim acılısla
[QUOTE=VOBiX;126009]Garanti iki vadede de satıcı hani IMF ?[/QUOTE]
evet nerde ımf
yav bu kadar basıbos bırakırsan olacagı bu 2000 puan yukarı
800 puan asagı
vallahı guzel ıs
pehh dün margin call yapanların ahı tutmuş coşkunun 3 te 1 i buhar olmuştur,
günaydın selçuklu portfoyunde 10/10 45475 kısalarla beklemeye devam ediyor .. dün akşam pembe oğlan benden sağlam bir dayak yedi ... herkese selam ..kısa devam .. :o:o:o:o:o:o
[QUOTE=mozkan;126013]pehh dün margin call yapanların ahı tutmuş coşkunun 3 te 1 i buhar olmuştur,[/QUOTE]
dun oyagı trasladılar adamlar spotta mal satacak adam arıyolar
satmanın tek yoluda yukarı cekmek bakın alıcı gelsın nasıl gıydırırler
bu arada spot ıle vadelıde mılletı traslıyolar
bu kadar buyuk paralar degıl 1 otel parasına bu ısler oluyor
ne garip seans yahu.
gnd bu arada herkese
gunaydınlar..zor bı seansa basladıkyıne
günaydın,kolay gelsin !
44.700 ek long aldım. 45500 de vermedim burda hiç vermem. yeni zirveyi deneriz bugün
Babcan:ımf konusunda zamanı gelınce acıklama yapılır-cnbce
babcan:ımf konusunda zamanı gelınce acıklama yapılır-cnbce
-matrıks-
[quote=Vob Trader;126018]ne garip seans yahu.
gnd bu arada herkese[/quote]
Seans olsa iyide las vegas halt yemiş yanında.:(
sistemler dünkü hareketin etkisinde..
1000 puanlık gerilemede 5 dk periyodu bile sat vermedi..
[QUOTE=Vob Trader;126023]44.700 ek long aldım. 45500 de vermedim burda hiç vermem. yeni zirveyi deneriz bugün[/QUOTE]
ben şadırvana gidiyom o zaman patron .... :o:o:o:o:o:o
cienbisi-meee de günah çıkartıyor şerefsizlerrrr bu olay manupilasyona açık falan minareye kılıf hazır...
hale bbak...ortalıgı gazlıyan garantı nin maili..ımf den net bıse yok dıye gaz veren de yıne cienbicie...spekulasyon mu o da neymiş..bunlar kansızın önde gideni..ne arar vicdan..
bu arada cuma daha yeni başlıyorrr....
[QUOTE=VOBiX;125252]Herkese Günaydın,
Bol trendli ve kazançlı günler.[/QUOTE]
Dün ilk defa trend temennisinde bulunmuştum ama manipülasyona dönüşmesni kastetmemiştim.
Herkese günaydın,
Manipülasyonsuz, bol trendli ve kazançlı günler dilerim.
o pek mumkun degıl be vobix..burası tr..keşke olsa .:(
GÜNLÜK YORUM 19/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 47.800 Günlük ↑ Hedef 1 46.525 Pivot 44.750 Günlük ↓ Hedef 1 42.950 Günlük ↓ Hedef 2 41.500 YORUM : Dünkü yorumumuzda belirttiğimiz gibi çok sert hareket yapan kontrat bütün direnç noktalarını kırmış ve yönünü yukarı çevirmiştir.İlk etapta 45.900 hedefini denemesi muhtemel olan kontrat,bu noktayı kırarsa aylık hedef1 seviyesi olan 46.500 seviyelerini test edebilir.44.800-44.150 seviyelerine kadar olabilecek olası geri cekilmeler bugün için alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.Ancak vadeli kontratın spot endeksin %1.55 oranında yukarıda olduğunu unutmamak gerekir. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.150 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 41.675 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5810 Günlük ↑ Hedef 1 1,5700 Pivot 1,5610 Günlük ↓ Hedef 1 1,5295 Günlük ↓ Hedef 2 1,5190 YORUM : Piyasadaki olumlu hava dolar kontratınada yansımış ve dün gevşemesine sebep olmuştur.1,5480-1,5460 seviyelerinin üzerinde kaldığı sürece yönün yukarı olduğunu ancak kırıldığı takdirde 1,5300-1,5250 test edilebilir.Yukarıda ise 1,5710-1,5770 hedef seviyeleri geçerlidir. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 1,5460 altında günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5800 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
[QUOTE=marakes;126031]hale bbak...ortalıgı gazlıyan garantı nin maili..ımf den net bıse yok dıye gaz veren de yıne cienbicie...spekulasyon mu o da neymiş..bunlar kansızın önde gideni..ne arar vicdan..[/QUOTE]
sabah yazdım bızım pıyasa 2-3 kısının kontrolunde bızde sagılacak koyunlarız :D:D
ben voba veda eder daxta hesap actırcam
adamlar bugun 5000 puan asagı caksalar kımse ne oluyor kardesım dıyemez
dedıgım gıbı gıt altılı oyna daha ıyı
asılsız bir spekülasyonla hala 1200 puan yukarıdan seyrediyoruz
dünkü normale göre
[QUOTE=chn69;126037]asılsız bir spekülasyonla hala 1200 puan yukarıdan seyrediyoruz
dünkü normale göre[/QUOTE]
1 saatte 2000 puan kaybetmıs ınsanların lanet olsun boyle ıse deyıp
1200 puan zarara katlanıp shortları kapamasını beklıyor serefsızler
[quote=VOBiX;126009]Garanti iki vadede de satıcı hani IMF ?[/quote]
Ben SPK ya, Garanti Yatırımın dünkü mesajı için şikayet dilekçesi gönderdim. Mesaj ve sonrasında Garanti nin işlemlerinin incelenmesi talebiyle. Derdim kaybettiğimiz para değil, arkasından bir manipülasyon varsa ortaya çıkarılması ve bir daha benzer şey yapmayı düşünene bu düşüncesinden vazgeçirtecek derecede, suçu varsa Garantiye oturaklı bir ceza verilmesi.
Gene numara yapıyor aşağılıklar.
haklısın follow..bızım vasfmız da bellı..ama cok adiler vala..ne diym..oyunun kuralı adi olmak yada onlara uyum gostermek heralde..artık onumzdkeı maclara bakıcaz..
[QUOTE=Astatin;126042]Ben SPK ya, Garanti Yatırımın dünkü mesajı için şikayet dilekçesi gönderdim. Mesaj ve sonrasında Garanti nin işlemlerinin incelenmesi talebiyle. Derdim kaybettiğimiz para değil, arkasından bir manipülasyon varsa ortaya çıkarılması ve bir daha benzer şey yapmayı düşünene bu düşüncesinden vazgeçirtecek derecede oturaklı bir ceza verilmesi.[/QUOTE]
maıl adresını yazarsan bızde gosterelım tepkımızı
gercı ne ıse yarayacaksa
kavatı kavata sıkayet pek mantıklı degıl gıbı
4 üzerinden garanti servisi yapılıyor
ne ala memeleket
Tarih dedikodu imkb 100 dedikodu sonrası
12.03.2009 ımf ile anlaşılıyor 23.000 27.000
02.04.2009 ımf ile anlaşılıyor 26.500 30.000
28.04.2009 ımf ile anlaşılıyor 29.100 35.000
18.06.2009 ımf ile anlaşılıyor 34.500 35.700
halen başladığımız dedikodudayız.
Pazartesinden bugüne yurtdışı borsalarındaki düşüşe duyarsız kalan.
örneği olmayan borsamız. Dedikodulalarla yükselme trendini sürdürecek görünüyor. Böyle devam ederse.
Yıl 2025
dedikodu ımf ile anlaşılıyor.
ımkb 100 852.000
işsizlik %60
kişi başı gelir 250tl.
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Bugün ABD'de endeks future, hisse future , endeks opsiyon ve hisse opsiyon kontratlarının son uzlaşma günü. Endeks kontratlarındaki bir sonraki vade Eylül.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Son gunlerde hep en yukarıdan kapatmaya çalışırlar deniyor..[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Sizler ne diyorsunuz[/COLOR][/FONT]
[QUOTE=marakes;126045]haklısın follow..bızım vasfmız da bellı..ama cok adiler vala..ne diym..oyunun kuralı adi olmak yada onlara uyum gostermek heralde..artık onumzdkeı maclara bakıcaz..[/QUOTE]
usta onumuzdekı mac fılan yok
sahayı degıstırmek lazım
bu sahada her turlu ıbnelık var
Bu hareket imkb ve vob tarihimize kara bir leke olarak geçti :( Sanki Varyo mübarek, sen koskoca borsasın yaw...
bence yukarı hareket bıtmedı..bunlar bı yerden döndürür yine..