Aracı kurum dünkü karları geçmedi ama bugünkü zararları hemen geçmiş, nerdeyse MC yiyeceğim...
Printable View
Aracı kurum dünkü karları geçmedi ama bugünkü zararları hemen geçmiş, nerdeyse MC yiyeceğim...
az bişey biliosam bu piasa bugün tekrar 45500 üstünü deneyecek
45000 uzun kapadım.. bakıyorum......çarpma günü..fiyatlar havada..
Full cort
45500 üstünü hangi mantıkla deneyecek anlayamıyorum
haaa burda mantık olmadığına göre mümkündür tabiii
ş.....ler ne derse o olur çünkü
[QUOTE=follow;126046]maıl adresını yazarsan bızde gosterelım tepkımızı
gercı ne ıse yarayacaksa
kavatı kavata sıkayet pek mantıklı degıl gıbı[/QUOTE]
[url]http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx?action=showpage&menuid=4&pid=2[/url]
[quote=Astatin;126042]Ben SPK ya, Garanti Yatırımın dünkü mesajı için şikayet dilekçesi gönderdim. Mesaj ve sonrasında Garanti nin işlemlerinin incelenmesi talebiyle. Derdim kaybettiğimiz para değil, arkasından bir manipülasyon varsa ortaya çıkarılması ve bir daha benzer şey yapmayı düşünene bu düşüncesinden vazgeçirtecek derecede, suçu varsa Garantiye oturaklı bir ceza verilmesi.[/quote]
it iti ısırmaz ama ben hukuk sistemimiizin .....ne diyorum sadeceee.. böle güçluyu korudugu surece ..
Herhangi bir yetkiliden IMF ile ilgili resmi açıklama duyan oldu mu ?
bugun ben forum okıycam dıe kafayı yerım heralde:) her forum pazar yerine döner
mantıkla iş yokkı pıyasada..ben mantık pesınde kosa kosa kaybetım cok..hukuk evet ama adam altına bnları okuyarak ıslem yapmayn yazmıs nerdyse..yanı soran olursa uarımı yaptım der gecer kenara..seref yoksunları..
[QUOTE=hilm;126064]Herhangi bir yetkiliden IMF ile ilgili resmi açıklama duyan oldu mu ?[/QUOTE]
Kravat takan yetkili oluyor, yetkili olmasa bile açıklaması etkili oluyor.
[quote=follow;126051]usta onumuzdekı mac fılan yok
[B]sahayı degıstırmek lazım[/B]
bu sahada her turlu ıbnelık var[/quote]
[quote=mozkan;125970]sistem vede histem (EW) hikayedir vobta, ben derimki bir gün [B]her vobcu forexci olacak[/B] ss formülüyle, tabi hala parası ve trade isteği kalırsa.[/quote]
maalesef haklıyız sn. follow, bu zibidilerin elinde oyuncak olmayı kabullenmemek lazımdır.
şikayet meselesine gelince, o maili atan ahmet yada mehmet her kimse sorumlu tutulur o kadar, kuruma bir şey olmaz bence, alttaki yasal uyarı notu nedeniyle.
ya dün garanti napmış ben anlamadım desem ayıp olurmu:)
bilen ve müsait olan biri bana da söyleyebilirmi ne olduğunu :)
5 dk lık periyot direniyor halen..
manipilasyon falan derken epey palazlandı piyasa teknik olarak..
dün 43 bin altına sert bir sarkma olmadan kısa açılmaz derken bugün aynı şeyi 44 bin için söyleyebiliriz..1000 puan üste destek koydu yani vob.
dünkü hareketin gücü bu vadeyi sonlandırmaya yeterli gibi geliyor bana..
ama heran herşeyin olabileceğini dün gördük,unutmamak lazım..
biz mıllet olarak ancak konusuyoruz.. her şeyı çık bılıyoruz.. bende dahılim buna hadi bu olayı mahkemeye taşıyalım desem.. en çok para kaybeden adam bile aman beni karıştırmayın der bunu bıldıklerınden bu deLLamalar istedıklerı gıbı at kosturuyorlar dun kazananlar bugun aynı sebebten kaybedebilir. bunu düşünmeyız dünku kazanç hoş gelir.. Tüm forumlarda kimse dogru dürüst bu olayı manipulaston olarak kabul etmedi..neylerse mevlam eyler bunlardan ona sıgınırım artık...
bi mail var vob trader..ımf ıle anlasma loolms 13 15 mılyar dolar arası ve cok esnek bı pırogramla dıe..bu maıl den sonra ben de baska bı forumda gordm de yazdm..sonra roketlendı vob ve endeks..
Şimdi bkele ki sistmeelr sat versin. O roketten sonra zor.
spotta tahtalar da cok kotu..acayıp carpmaya oynatıolar..bugun tam katliam gnu
[SIZE=1][B]Bu sabah ise dün son bir saatte yaşanan bu hızlı yükselişin düzeltmesi beklenmekte... [/B][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][B]Zira IMF'den gelen açıklamalar, dünkü alımları tetikleyen söz konusu spekülasyonun tersine ; henüz bir anlaşmaya varılmadığına vurgu yapıyor. [/B][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][B]Öte yandan çalışmaların devam ettiğine değinen IMF yetkilileri herhangi bir anlaşma için IMF heyetinin ülkeye gelmesi gerektiğini de hatırlattı... [/B][/SIZE]
[QUOTE=VOBiX;126073]Şimdi bkele ki sistmeelr sat versin. O roketten sonra zor.[/QUOTE]
belkim verenner vardır ::: nümüt nav
[URL="http://img195.imageshack.us/i/screenhunter5q.png/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1205/screenhunter5q.png[/IMG][/URL].dng.dng.dng
[URL=http://img221.imageshack.us/i/screenhunter6.png/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9180/screenhunter6.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=mozkan;126068]maalesef haklıyız sn. follow, bu zibidilerin elinde oyuncak olmayı kabullenmemek lazımdır.
şikayet meselesine gelince, o maili atan ahmet yada mehmet her kimse sorumlu tutulur o kadar, kuruma bir şey olmaz bence, alttaki yasal uyarı notu nedeniyle.[/QUOTE]
Aynı maili bir kaç hafta sonra aynı uyarı ile siz gönderin bakalım bir şey oluyor mu olmuyor mu? Çifte standart var.
[B]Verecekler daha verecekleer. Acayip hayvanlara benzirler..:)))[/B]
bende ......ti yee aynı manıpulasyonu yapıcam yakında yardımlarınıza ıhtıyacım varrr ... hele bu olay bi geçsinnnn....:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;126071]biz mıllet olarak ancak konusuyoruz.. her şeyı çık bılıyoruz.. bende dahılim buna hadi bu olayı mahkemeye taşıyalım desem.. en çok para kaybeden adam bile aman beni karıştırmayın der bunu bıldıklerınden bu deLLamalar istedıklerı gıbı at kosturuyorlar dun kazananlar bugun aynı sebebten kaybedebilir. bunu düşünmeyız dünku kazanç hoş gelir.. Tüm forumlarda kimse dogru dürüst bu olayı manipulaston olarak kabul etmedi..neylerse mevlam eyler bunlardan ona sıgınırım artık...[/QUOTE
usta ne mahkemesi
yapacak tek birsey var oda bu piyasaya veda edip kazanacagimiz piyasada oynamak
adamlar bugun 5000 puan caksa veya 5000 puan goturse kimse gik cikaramaz
ve bunu inan olsunki yaparlar
cunku sonuna kadar iddia ediyorum bizim piyasa INANILMAZ SIG
[QUOTE=asyalı;125946][B][FONT=Tahoma][SIZE=1]From: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Arastirma (G.Yatirim) [/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]Sent: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Thursday, June 18, 2009 4:40 PM[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]To: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Undisclosed recipients[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=1]Subject: [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Garanti Yatırım: IMF anlaşması imzalanıyor mu?[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial TUR]Piyasadaki söylentilere göre kısa zaman içinde IMF ile anlaşma konusunda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Buna göre anlaşma 15 milyar dolar civarında kre[/FONT][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]di içeren, 18 aylık ve şartları daha hafif bir stand-by olabilir.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentiler, IMF Türkiye Masası şefi Rachel van Elkan’ın Türkiye ziyaretini, Hazine yetkilileri ile görüşmelerini sürdürmek üzere bir kaç gün daha uzatabileceği haberinin ardından yoğunlaştı.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Söylentilerle birlikte tahvil piyasasında faizin sabah göre 20 baz puan gerileyerek %12.30 bileşiğe gerilediğini, IMKB-100 endeksinin 35 bin kritik direncini kırmayı denediğini ve TL’nin de bir miktar değer kazandığını görüyoruz. Piyasalarda bir süredir kısa vadede anlaşma olmayacağına (sürecin en azından Eylül-Ekim aylarına kadar uzayabileceğine) yönelik beklentilerin güçlenmiş olması nedeniyle, söylentilerin gerçekleşmesi durumunda piyasaların kısa vadede oldukça olumlu tepki vermesi beklenebilir. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR]Gelişmeleri takip ediyoruz...[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT]
[URL="http://www.garantiyatirim.com.tr/"][U][FONT=Arial TUR][COLOR=#0000ff]www.garantiyatirim.com.tr[/COLOR][/FONT][/U][/URL]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Bu rapordaki veri ve grafikler güvenirliliğine inandığımız sağlam kaynaklardan derlenmiş olup, yapılan yorumlar sadece GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.‘nin görüşünü yansıtmaktadır. Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]This message and attachments are confidential and intended solely for the individual(s) stated in this
message. If you received this message although you are not the addressee, you are responsible to keep the
message confidential. The sender has no responsibility for the accuracy or correctness of the
information in the message and its attachments. Our company shall have no liability for any changes
or late receiving, loss of integrity and confidentiality, viruses and any damages caused in
anyway to your computer system.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]Bu mesaj ve ekleri, mesajda gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozeldir ve gizlidir. Bu mesajin muhatabi
olmamaniza ragmen tarafiniza ulasmis olmasi halinde mesaj iceriginin gizliligi ve bu gizlilik yukumlulugune
uyulmasi zorunlulugu tarafiniz icin de soz konusudur. Mesaj ve eklerinde yer alan bilgilerin dogrulugu ve
guncelligi konusunda gonderenin ya da sirketimizin herhangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Sirketimiz
mesajin ve bilgilerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin
korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize verebilecegi herhangi bir zarardan
sorumlu tutulamaz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
mesajın bana gelen orj halı allahtan bunu okuduk.ve dealer kız kurumdakı herkese yaydı haberı o sırada 400-425 -475 kademelerı 1000 kontrat satıs vardı ve sonra koptu piyasa[/QUOTE]
Bunu yapmış VOB Trader
[quote=larossıan;126077][url="http://img195.imageshack.us/i/screenhunter5q.png/"][ımg]http://img195.imageshack.us/img195/1205/screenhunter5q.png[/ımg][/url].dng.dng.dng
[url=http://img221.imageshack.us/i/screenhunter6.png/][ımg]http://img221.imageshack.us/img221/9180/screenhunter6.png[/ımg][/url][/quote]
dun garantının gonderdıgı maılı yapıstırabılırmısınız buraya bende ek olarak maıle ekleyım
[quote=follow;126083]dun garantının gonderdıgı maılı yapıstırabılırmısınız buraya bende ek olarak maıle ekleyım[/quote]
Vobix koymuş yukarda.
[I]"...Piyasadaki söylentilere göre... Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz."
Yukardaki cümlelerden anlaşılacağı gibi bir şey olmaz.[/I]
[quote=deks;126085][I]"...Piyasadaki söylentilere göre... Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz."[/I]
[I]Yukardaki cümlelerden anlaşılacağı gibi bir şey olmaz.[/I][/quote]
İçimizde uhte kalmasın gereğini yapalımda.:mad:Olmaz dememeli tepki tepkidir dikkat çeker.
Garantinin maili falan hikaye, bundan önce iki kez daha yaptılar benzer hareketi. Biri ocak ayında diğeri de mart ayında idi. O zaman mail falan a yoktu rtada. Bu imf işi kesinleşmedikçe, bunu kullanıp daha çok spekülasyon yaparlar...
mahkemelık bıse yok..adam uyarsını yapms benı dınleyerek ıslem yapmayın demıs..ayrıca garantı gıbı bı kruum bole saf durmlarına düşer mi..kanunı hıc bı sucu yok adamların..ve gordgum kadaryla..dun poz kaptanların cog garan da ufak yatrıcmydı.ondan sora pıyasa ıyıce yürüdü..bı spekulasyon varsa nerdyse bunu ky yaptı bıle dıyebılrıler...
daha 1 saat gectı sankı 10 seanstı r durmadan ıslem yapıo gıbı ambale oldu kafam..
işlem yok.. uzun devam.....
kafanızı yormayın onlara....o mail geldiği için almadılarki...
[B]canları nasıl isterse öyle..... [/B]
şimdi 46000 i deneseler kim ne diyecek........yada 42000 i
sonuçta bu piyasa bir yöne hareket etmesi lazımdı..... ömür boyu 200 puanda gidip gelecek değildi ya....
bunu [B]manik[/B] halde yaptılar hepsi bu.....
sat verene kadar uzun ben......
nihayet spotun altında işlem görmeye başladık
[QUOTE=enorton;126088]Garantinin maili falan hikaye, bundan önce iki kez daha yaptılar benzer hareketi. Biri ocak ayında diğeri de mart ayında idi. O zaman mail falan a yoktu rtada. Bu imf işi kesinleşmedikçe, bunu kullanıp daha çok spekülasyon yaparlar...[/QUOTE]
Hükümeti şikayet edelim. .dng
Ne biçim hükümetsiniz bir anlaşmaya varamadınız deyyu
[B][COLOR=blue][COLOR=red]manipülasyon [/COLOR]:borsada gerçek bilgiye sahip olmadan, piyasayı canlandırmak, fiyat yükseltmek amacıyla yanlış yönlendirmede bulunmaktır..[/COLOR][/B]
Desem bu mail suç oluştururmu ? kazananların kazançları bol ve bereketli olsun.. ben dun ve bugun flat ım hatda az da kazandımm.. butur sorunları görmezden gelmek bir daha olmayacagı anlamına gelmıyor.. inş kimse bu forumda böyle durumlardan ters de kalmaz...svg..
flat izliyorum.
[B]EE IMF ile anlaşma da yok. Daha heyet türkiye ye bile gelmemiş )[/B]
[B]Biz daha niye burda duruyoruz şimdi ? Bilen var mı...[/B]
[B]FDOW da aşağıda Dönelim tekrar 34 binlere ?* Haber yalandı... Bu yalanla küçük yatırımcı en az 10 trilyon kaybeetti. BY de kazandı.. [/B]
[B]Gitsinler new york da geçsinler bakalım bu haberi.. O haberi yazan kurumun ömür boyıu haber yapma yetkisini alırlar elinden ) Burası türkiye...[/B]
[B]Büyük balık yuttu bir kez daha. Kaç portföy sıfırlandı..[/B]
[B]Geri Dönmeyecek miyiz.. ?[/B]
Gökhan Nerde dostlar.. Cezası Bitrmedimii. Sivri yazıları olurdu mühakkak.. iyide sogerdii.. Kufrun adı günah GOkhan söv. bunlara sövmek sevapdır....