-
[quote=SaNCaKTaR;126093][B][COLOR=blue][COLOR=red]manipülasyon [/COLOR]:borsada gerçek bilgiye sahip olmadan, piyasayı canlandırmak, fiyat yükseltmek amacıyla yanlış yönlendirmede bulunmaktır..[/COLOR][/B]
Desem bu mail suç oluştururmu ? kazananların kazançları bol ve bereketli olsun.. ben dun ve bugun flat ım hatda az da kazandımm.. butur sorunları görmezden gelmek bir daha olmayacagı anlamına gelmıyor.. inş kimse bu forumda böyle durumlardan ters de kalmaz...svg..[/quote]
yine olmaz..alın demek baska ben bunları dusunuyorm sız de takip edin deek baskala..adamlar takip et demıs..:(
-
2007 eylülden(buraya kadar vobix in topiğinde var) önceki [B]yakın vade endeks 5 daklıklara [/B]ulaşan var mı..
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;126096]Gökhan Nerde dostlar.. Cezası Bitrmedimii. Sivri yazıları olurdu mühakkak.. iyide sogerdii.. Kufrun adı günah GOkhan söv. bunlara sövmek sevapdır....[/QUOTE]
En son bilet bakıyordu 3. Thailand seferi için.
-
arkadaşlar, para kaybetme psikolojisi ile sinirinizi, kininizi anlıyorum. böyle bir harekette ben de terste kaldım bir keresinde. ve dünkü harekette de flattim, lütfen para kazandığımı düşünerek bunları yazdığımı düşünmeyin.
şunu sormak istiyorum ben.
2 gün öncesinde tüm bunları bilmeden mi işlem yapıyordunuz?
büyük balığın küçük balığı daima, ama daima yutacağını düşünmeden...
buranın Türkiye olduğunu, işlem yaparken dahi bir çok aksaklık olduğunu, hukuk sistemimizde eksiklikler olduğunu...
dünyanın her ülkelesinde, içerden bilgi sızdıran ve bu bilgileri satın alan insanların olduğunu...
paranın daima parayı çekeceğini ve dolayısıyla çok parası olanın bu işte daima daha çok şansı olduğunu...vs.vs...
daha sayfalarca yazı yazılabilir.
ama bu yazdıklarımı kabullenmeden borsalarda işlem yapan insanlar, kusura bakmasınlar ama, kaybedecekler.
ve ister inanın ister inanmayın, bu bir kehanet değildir.
bu yazıyı şikayet etmeyin anlamında yazmadım.
sadece eğer bunları kabullenmeden işlem yapıyorsanız, yanlış yerde para kazanmaya çalışıyorsunuz demektir...
bol kazançlar...
-
gökhan bugun gelse bı kac yıllık ceza alrıdı bence..gelmese daha iyi..
-
ali babacan : kim kısa vade ile uğraşıyor ise, uzun vadede zarar görecektir.
-
geçen hafta piyasaya sövdüm diye 3 gün yasaklandım
-
sn sancaktar
özelinize bakarsanız konuyla dünle ilgili olarak birşeyler yazdım.
saat itibariyle 4:40 gönderilmiş bir mail ve piyasa durumundan bahsediyorlar.Mail eğer 1 saat kadar önce gönderilmiş olsaydı yani hareket öncesi maniplasyaonla ilgili somut bir delil elde edilmiş olurdu.
diğer taraftan tgrt de program yapan ekonomi kulisi programının yapımcısı Açıkel'ede mail atılabilir.Takip ettiğim kadarıyla hükümete yakın bir sima
-
[QUOTE=Vob Trader;126103]geçen hafta piyasaya sövdüm diye 3 gün yasaklandım[/QUOTE]
yuaw bende bazan ANNA nı nıyoları yeye dıyorum artık demeycem mazallah giderık gumburtuye :::
-
her böle sert hareket sonrası ya tepeden açılıoz ertesi gün
yada böle basarak açıp margin call saati veya gün sonu çiziolar
-
[QUOTE=unlimitted;126100]arkadaşlar, para kaybetme psikolojisi ile sinirinizi, kininizi anlıyorum. böyle bir harekette ben de terste kaldım bir keresinde. ve dünkü harekette de flattim, lütfen para kazandığımı düşünerek bunları yazdığımı düşünmeyin.
şunu sormak istiyorum ben.
2 gün öncesinde tüm bunları bilmeden mi işlem yapıyordunuz?
büyük balığın küçük balığı daima, ama daima yutacağını düşünmeden...
buranın Türkiye olduğunu, işlem yaparken dahi bir çok aksaklık olduğunu, hukuk sistemimizde eksiklikler olduğunu...
dünyanın her ülkelesinde, içerden bilgi sızdıran ve bu bilgileri satın alan insanların olduğunu...
paranın daima parayı çekeceğini ve dolayısıyla çok parası olanın bu işte daima daha çok şansı olduğunu...vs.vs...
daha sayfalarca yazı yazılabilir.
ama bu yazdıklarımı kabullenmeden borsalarda işlem yapan insanlar, kusura bakmasınlar ama, kaybedecekler.
ve ister inanın ister inanmayın, bu bir kehanet değildir.
bu yazıyı şikayet etmeyin anlamında yazmadım.
sadece eğer bunları kabullenmeden işlem yapıyorsanız, yanlış yerde para kazanmaya çalışıyorsunuz demektir...
bol kazançlar...[/QUOTE]
Konsey'de Tuncay dedi ki Samuel bana şantaj yaptı. Nizamettin dedi ki "İspatla. Samuel teyp kaydıyla iddiasını kanıtladı. Sen de kanıtla dikkate alalım." Konsey de biliyordu şantaj olayını.
Arkadaşlar da o zaman Tuncay gibi idi delil (mail) yoktu, şimdi delil ele geçince Samuel gibi oldular.
[SIZE="1"](Aaaa yoksa Kurtlar Vadisi kafa kopartmayı silah kullanmayı özendirmiyor da gizli mesajlarını silahla mı örtbas ediyor. Körlerin fili tanımlaması gibidir Kurtlar Vadişsi siteyen istediği gibi algılar.)[/SIZE]
-
[QUOTE=ccarcabuk;126104]sn sancaktar
özelinize bakarsanız konuyla dünle ilgili olarak birşeyler yazdım.
saat itibariyle 4:40 gönderilmiş bir mail ve piyasa durumundan bahsediyorlar.Mail eğer 1 saat kadar önce gönderilmiş olsaydı yani hareket öncesi maniplasyaonla ilgili somut bir delil elde edilmiş olurdu.
diğer taraftan tgrt de program yapan ekonomi kulisi programının yapımcısı Açıkel'ede mail atılabilir.Takip ettiğim kadarıyla hükümete yakın bir sima[/QUOTE]
Mail sisteminin saati birebir aynı olmayabilir. Zaten insider olayından ya da bu tür haberlerden en son maili alan küçük yatırımcıalr haberdar olur ki önceden açıaln pozsiyonalrı devralabilsinler. HSBCnin yanlışlıkla(!) 50.000i çizdiği gün raporu çıkmadı mı?
-
[URL="http://img199.imageshack.us/i/screenhunter4g.png/]"][URL=http://img199.imageshack.us/i/screenhunter4g.png/][/URL][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8711/screenhunter4g.png[/IMG][/URL]
5-15
-
Yükslen takoz mu var 5 dklıkalrda yoksa flama ya da boynu yukarı eğilimli TOBO mu yapacaklar. İşte teknik analiz isteyen pzosiyonuna göre görsün.
-
dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?
-
Para Giriş Çıkışı verebilecek varmı ?
-
[QUOTE=fXci;126111]dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?[/QUOTE]
Bak onun fayf minutlarda TOBO var işte.
FDOWun 08:15 ve 08:30 çıbıkalı yukarıda asılı kalmış.
-
Yatay piyasayı 1500 puan yukarı mı öteledik acep Recep?
-
[quote=fXci;126111]dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?[/quote]
Vade değişimi oluyo. Kedi dir o kedi::: (9-9:05 barları arası bende de var)
Kovala bakem :::
-
[quote=erkan.;126112]Para Giriş Çıkışı verebilecek varmı ?[/quote]
Sancaktar sana diyo :..:
-
[QUOTE=VOBiX;126113]Bak onun fayf minutlarda TOBO var işte.[/QUOTE]
dow fıçırt fayv münütmüü _??? ::: ben oaa siksti münütten aşaaa bakmam gayri
-
[quote=unlimitted;126116]Sancaktar sana diyo :..:[/quote]
[I]Paragc5 -528,939
paragc8 -1,371,106
paragc10 -2,381,839[/I]
-
[QUOTE=excali;126115]Vade değişimi oluyo. Kedi dir o kedi::: (9-9:05 barları arası bende de var)
Kovala bakem :::[/QUOTE]
çok el[B]isabetli[/B] değişim yapmışlar gayri tam kanal desteğinden başlatmış ::: grafsını gondersem inanmassııız gayri dur gönderem abide gör
-
[QUOTE=fXci;126119]çok el[B]isabetli[/B] değişim yapmışlar gayri tam kanal desteğinden başlatmış ::: grafsını gondersem inanmassııız gayri dur gönderem abide gör[/QUOTE]
İşte Dow future yeni vade kanal desteğinden nokta atışıyla açılış
8480 altı 8250ye götürür emme halen kıramadı getti...::: kırmazsa yukarı ataklardan korkalım gayri.. kırarsa aşaya yuvarlarık
[IMG]http://i44.tinypic.com/2hp3xjt.png[/IMG]
-
Sazan 44.8'de EW portföyde açılmış short'ları yine aynı fiyattan (44.80) kapatır. UV portföy 10/10 short devam eder.
-
[B]İddialar iyice ayyuka çıkınca. [/B]
[B] Hele hükümetten biri çıkıp da IMF ile yakın zamanda anlaşma felan olamayacağını söylerse[/B]
[B]Pazartesi ciddi bir çöküş bekliyorum yüzde 5 e yakın..[/B]
[B]Dow da 8500 lerin altını tekrar geri dönerse bir kara pazartesi daha olur mu acaba ?[/B]
[B]B yatırımclar ler şimdi anlaşmışlardır. [U]Ben şimdi yetkili olsam[/U] versin bi spek. bana 250 bin usd herkese söyleyeyim.. IMF ile yakın zamanda anlaşma yok diye. 5 kelime... kelimesi 50 bin usd eder..[/B]
[B]Biri mahkemeye verse nasıl olsa 2-3 yıl sürer. Nasıl olsa cezası yok. Borsayı 5000 puan düşürürüm..Aldığım para da cebime kalır.[/B]
[B]Hadi bunu da spekülasyon yazsınlar.. Bi dönem baykal ile temizel çok yapardı bunu... Biz anca forumda yazar dururuz..[/B]
[B]öğlen toplantı yaparlar... saat 3-4 sularında bi devlet büyüğümüzden böyle bir açıklama bekliyorum.[/B]
-
[QUOTE=fXci;126120]İşte Dow future yeni vade kanal desteğinden nokta atışıyla açılış
8480 altı 8250ye götürür emme halen kıramadı getti...::: kırmazsa yukarı ataklardan korkalım gayri.. kırarsa aşaya yuvarlarık
[IMG]http://i44.tinypic.com/2hp3xjt.png[/IMG][/QUOTE]
genelde yeni vadeyle gelen boşluklar kapanır emme bu kapanırmı bilmem :::
-
dax mızmızlanıyor 4850 gecerse burasını dunku tepeyi gecer.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;126122]
[B]B yatırımclar ler şimdi anlaşmışlardır. [U]Ben şimdi yetkili olsam[/U] versin bi spek. bana 250 bin usd herkese söyleyeyim.. IMF ile yakın zamanda anlaşma yok diye. 5 kelime... kelimesi 50 bin usd eder..[/B]
[/QUOTE]
Bir arkadaşının vob hesabından da o 250 bin USD ile endeks shortlarsın oooohhh
-
dünkü hareket olmasaymış bugünde ivrenç bir piyasa olacakmış.baksanıza dışarısı yine mıy mıy da mıy mıy...
bizde allahtan sabahki veriş oldu yoksa hareket yok
-
Sayın Ceo hellim hanım affıııza sıgınarak yazayorum bunnarı .......gokan arkidis yanlıslıklan baa 44000 altı beklediini soyleyiverdi .......onu yazsam acep gızarmısıız ...........hani yasakhlı ya gendisi... bende yasakhlanmam deemi :::
-
[URL="http://img199.imageshack.us/i/screenhunter5l.png/]"][URL=http://img199.imageshack.us/i/screenhunter5l.png/][/URL][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2743/screenhunter5l.png[/IMG][/URL]
trade flatladı.
-
[quote=deks;126085][I]"...Piyasadaki söylentilere göre... Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz."[/I]
[I]Yukardaki cümlelerden anlaşılacağı gibi bir şey olmaz.[/I][/quote]
o iş öyle değil... SPK nın geçmiş kararlarında çok örneği var. Burda yaptıklrı bir analiz v.b. değil. Olmayan bir durumu varmış gibi göstermek ve suni piyasa oluşmasına katkıda bulunmak..Hele de bu işten bir de kar ettilerse ciddi cezaya konu olur. O uyarı, mesela bir analiz yapmış aracı kurum olumlu yada olumsuz görüş bildiriyor ..sende ona uyup yatırım yapıyorsun...kar yada zarar ediyorsun..o durumda bu uyarı anlamlı..ama iş manipülasyon olunca bu uyarının anlamı yok..tabi eğer manipülasyonsa..şikayetin amacı da bu zaten..manipülasyon varsa açığa çıkarılmasını sağlamak..sonrası ayrı bir konu
-
[QUOTE=Astatin;126129]o iş öyle değil... SPK nın geçmiş kararlarında çok örneği var. Burda yaptıklrı bir analiz v.b. değil. Olmayan bir durumu varmış gibi göstermek ve suni piyasa oluşmasına katkıda bulunmak..Hele de bu işten bir de kar ettilerse ciddi cezaya konu olur. O uyarı, mesela bir analiz yapmış aracı kurum olumlu yada olumsuz görüş bildiriyor ..sende ona uyup yatırım yapıyorsun...kar yada zarar ediyorsun..o durumda bu uyarı anlamlı..ama iş manipülasyon olunca bu uyarının anlamı yok..tabi eğer manipülasyonsa..şikayetin amacı da bu zaten..manipülasyon varsa açığa çıkarılmasını sağlamak..sonrası ayrı bir konu[/QUOTE]
bende gonderdim birlikten kuvvet dogar.
-
full cort
çökecek gibime geliyor
-
[quote=Astatin;126042]Ben SPK ya, Garanti Yatırımın dünkü mesajı için şikayet dilekçesi gönderdim. Mesaj ve sonrasında Garanti nin işlemlerinin incelenmesi talebiyle. Derdim kaybettiğimiz para değil, arkasından bir manipülasyon varsa ortaya çıkarılması ve bir daha benzer şey yapmayı düşünene bu düşüncesinden vazgeçirtecek derecede, suçu varsa Garantiye oturaklı bir ceza verilmesi.[/quote]
Bu arada SPK ya değil VOB A.Ş. ye gönderdim. SPK sayfasında şikayetle ilgili bölüm bulamadım, doğrudan SPK ya gönderim için..VOBIX sen bilirsin SPK tarafını?
-
[quote=Astatin;126132]Bu arada SPK ya değil VOB A.Ş. ye gönderdim. SPK sayfasında şikayetle ilgili bölüm bulamadım, doğrudan SPK ya gönderim için..VOBIX sen bilirsin SPK tarafını?[/quote]
[LEFT][COLOR=#800000][U][B] Merkez[/B][/U][/COLOR][/LEFT]
Telefon +90 (312) 292 90 90 Faks +90 (312) 292 90 00 Adres Eskişehir Yolu 8.Km No:156
06530 ANKARA [SIZE=1][COLOR=#006699]Kroki için lütfen [URL="http://www.spk.gov.tr/filesys/irtibat/Kroki.htm"] TIKLAYINIZ[/URL].[/COLOR][/SIZE] [LEFT][COLOR=#800000][U][B] İstanbul Temsilciliği[/B][/U][/COLOR][/LEFT]
Telefon +90 (212) 334 55 00 Faks +90 (212) 334 56 00 Adres [LEFT]Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad.No:15
34367 Şişli-İSTANBUL[/LEFT]
E-posta [EMAIL="webadmin@spk.gov.tr"] spk@spk.gov.tr[/EMAIL]
-
[QUOTE=Astatin;126132]Bu arada SPK ya değil VOB A.Ş. ye gönderdim. SPK sayfasında şikayetle ilgili bölüm bulamadım, doğrudan SPK ya gönderim için..VOBIX sen bilirsin SPK tarafını?[/QUOTE]
Yav kim kime ne yapacak! Daha dün akşam iktidar milletvekilleri ÇARK TORNİSTAN etmedimi şu kredi kartı aidatları yüzünden adamlar daha önce basbas bağırıyorlardı bu soygundur diye ne hikmetse tam oylama yapılacak hepsinin telefonu geldi çıktılar komisyondan oy kullanmadan hemde! Kimin vekili bu adamlar bankalarınmı bizim vekilimizmi? :(
Sanırım bu bizim ortak kaderimiz Vatandaş olarak bize sahip çıkan yok!
-
1 hafta oldu hala çökertememişsiniz, dedim çökecek diye beklemeyin:..:
memlekette turist kalmamış bodrum baya boştu eski kalabalık yok, sokakta halikarnasın striptizcileri müşteri peşinde koşuyor durum kötü esnaf kan ağlıyor bodrumdan haberler bu kadar, Allah sabır ve kolaylık versin....
-
VOB, 60 dk'lık logaritmik grafik ve Elliott.
Mevcut fiyatın hemen altındaki [U]yükselen trendline ve %50 geri alma[/U] seviyelerinin altına giderse, daha çook aşağı gider. Eğer yükseliş devam edecekse en uygun tepki noktası buralar ve hedef de üstteki yükselen trendline ve %100 Exp yatay çizgisi olur (En azından bir double top).
Teoriye göre yüksek olasılıklı hareket, underline'la yazılmış kısımdaki koşul gerçekleşmeden son bir yukarı deneme yapması,. Ancak altı çizgili satırdaki koşul gerçekleşirse (fiyat aşağı giderse), yükseliş unutulmalı ve ciddi düşüş beklenmeli.
BOL Kazançlar.
[URL="http://img15.imageshack.us/i/vob60.png/"][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/2016/vob60.png[/IMG][/URL]