-
[i]Bodrum'daki TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi'nin toplantısı çerçevesinde düzenlenen kokteyle katılan Hüseyin Samei, gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu yanıtlarken, [u]Türkiye'de bir IMF heyetinin bulunmadığının altını çizerek,[/u] Lipsky'nin ''üst düzey bir ziyaret'' gerçekleştirmekte olduğunu söyledi.[/i]
-
19.06.2009 10:27:24 *lipsky, "ımf olarak türkiye'ye destek vermeye hazırız"
-
[QUOTE=fXci;126127]Sayın Ceo hellim hanım affıııza sıgınarak yazayorum bunnarı .......gokan arkidis yanlıslıklan baa 44000 altı beklediini soyleyiverdi .......onu yazsam acep gızarmısıız ...........hani yasakhlı ya gendisi... bende yasakhlanmam deemi :::[/QUOTE]
Heheheeee sen kovboy ilem karıştırdın herhalde... .kom
-
[quote=deks;126138][I]Bodrum'daki TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi'nin toplantısı çerçevesinde düzenlenen kokteyle katılan Hüseyin Samei, gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu yanıtlarken, [U]Türkiye'de bir IMF heyetinin bulunmadığının altını çizerek,[/U] Lipsky'nin [B]''üst düzey bir ziyaret''[/B] gerçekleştirmekte olduğunu söyledi.[/I][/quote]
bodrumda deniz güneş altında bilmem kaç yıldızlı konaklama yerlerinde buz gibi havuzda üst düzey ziyaret bu da güzel...
-
akşama imf tamam derlerse nolcek...
-
şimdide fdow dan destek bulup tutunuyolar
istedikten sonra bahane bulmak kolay
-
acık pozısyon yıne oldu 9000
-
[quote=QUEEN;126142]akşama imf tamam derlerse nolcek...[/quote]
ne olcak bız de derız kı geceye demkkı yukselısın sebebı buyms..
-
[quote=QUEEN;126142]akşama imf tamam derlerse nolcek...[/quote]
bugün tavan çekersek bilki akşama imf imzalanır
-
[QUOTE=marakes;126145]ne olcak bız de derız kı geceye demkkı yukselısın sebebı buyms..[/QUOTE]
hani heyet yoktu demezmiyiz.. deriz:(
-
bu cakal yavruları 1gunde bu ısı bıtırmez gıbı gelıo bana..vade sonu da ykaın nası olsa...bı suru para da geldı bızden nası olsa..oyna babam oyna ohh..
-
-
[quote=QUEEN;126147]hani heyet yoktu demezmiyiz.. deriz:([/quote]
ben demem..anlamsızlık daha anlamlı son gunlerde benım için..bu yorum pozısyonel degıl.brda hıcbıseyın dogrulu yokkı.her sey anlık degısıyo..bı gunkı dogru hareket ertesı gun hata olabılıo..
-
[QUOTE=Astatin;126132]Bu arada SPK ya değil VOB A.Ş. ye gönderdim. SPK sayfasında şikayetle ilgili bölüm bulamadım, doğrudan SPK ya gönderim için..VOBIX sen bilirsin SPK tarafını?[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;126062][url]http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx?action=showpage&menuid=4&pid=2[/url][/QUOTE]
Verdiydim onu!
-
[QUOTE=traderx;126136]1 hafta oldu hala çökertememişsiniz, dedim çökecek diye beklemeyin:..:
memlekette turist kalmamış bodrum baya boştu eski kalabalık yok, sokakta halikarnasın striptizcileri müşteri peşinde koşuyor durum kötü esnaf kan ağlıyor bodrumdan haberler bu kadar, Allah sabır ve kolaylık versin....[/QUOTE]
Demek müşteri yok diye IMFciler bodruma gitti konsey için .dng
Ben de diyorum Bodrum nereden çıktı. İstanbulda yer mi yok diye.
-
[QUOTE=QUEEN;126147]hani heyet yoktu demezmiyiz.. deriz:([/QUOTE]
[QUOTE=marakes;126150]ben demem..anlamsızlık daha anlamlı son gunlerde benım için..bu yorum pozısyonel degıl.brda hıcbıseyın dogrulu yokkı.her sey anlık degısıyo..bı gunkı dogru hareket ertesı gun hata olabılıo..[/QUOTE]
Ben derim! Hani heyet yoktu ne açıklaması ULAN bu DERİM!
-
leblebi teknik analiz de neler yazmış..
-
[QUOTE=QUEEN;126142]akşama imf tamam derlerse nolcek...[/QUOTE]
Son demlerini yaşayan bir kaç shortçıu o açıklamay yapana canlı bomba ile saldıracak. bu gidişle olacak olan bu :mad:
-
[QUOTE=marakes;126144]acık pozısyon yıne oldu 9000[/QUOTE]
-4500
Haziran +Ağustos bakın artık.
-
sp,dow ,dax,eurusd güzel görünüyor genemi götürecekler bunlar ne? Usul usul çıkartıyorlar suyu kaynatmadan aheste aheste pişiriyolar kurbağa misali!
-
agustos vade endesk ile eşitlenmişşşş.:)
-
kapanış rakamlarına bakarmısınız
nasıl ayar yapmışlar
pes yaniii
-
ögleden sonra kan revan mı olucak yeşil filizler mi çıkacak ak koyun kara koyun belli olurrr..bana göre boga katliamı olacak da ben Flat takılıyorum.. bu tur hareketlere ayak uyduracak kadar genç değilim galiba.. su yolunu bulur.. durulurrr. önemli olan her zaman sermaye miz olsun der ustadlar.. Gokhan eksikliğin hissediliyor forumdaaa. svg...
-
[URL=http://img268.imageshack.us/i/screenhunter4m.png/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/1324/screenhunter4m.png[/IMG][/URL].brv
-
aklıma gelmısken yazyım vst kulanırken net bı anda gelıp gttgnde sorun yasıyan olursa;ctrl+akt+del den ipclient ve vst yı sonlandırı yenıden vst yı baslatabılr..dıger turlu sıstem kendı kendıne kapanmasını beklıo ve zaman kaybı oluor..
-
aslında suç yatırımcı da yani bizde. dün uzlaşmaya göre 2400 net aldım. işde nefis böle bişey geceye pozda gittim bugün ucurduk 1ooo puanı geriye. oysaki dün yeter bereket versin diye flatlasak da şükür desek bugün 1ooo puanımız da cepde olcakdı. ALLAH az verip üzdürmeyeyim çok verip azdırmayayım hesabıyla bizi imtihan ediyor kanımca.
-
evet vobtrader ..kendı adıma kesınlıkle katılıyorum..hanı eskıden derlerdı ya salatalıklık parayla mı dıe..artık parayla olanını da gördüm:)...yine dıyorum kendı adıma..
-
[QUOTE=marakes;126162]aklıma gelmısken yazyım vst kulanırken net bı anda gelıp gttgnde sorun yasıyan olursa;ctrl+akt+del den ipclient ve vst yı sonlandırı yenıden vst yı baslatabılr..dıger turlu sıstem kendı kendıne kapanmasını beklıo ve zaman kaybı oluor..[/QUOTE]
Daha öncede muhabbeti oldu bu vst nedir?
-
vst vob da hızlı işlem yapılabılmesı ıcn olstrulms bı platform...matriks e gore daha pratik ve daha sorunsuz
-
5,15,60 hala hepsi alda..
sat veren sistem var mı.
-
[QUOTE=marakes;126166]vst vob da hızlı işlem yapılabılmesı ıcn olstrulms bı platform...matriks e gore daha pratik ve daha sorunsuz[/QUOTE]
Bir kurumamı ait yoksam bağımsız bir platformmu?
-
[quote=AMON RA;126168]Bir kurumamı ait yoksam bağımsız bir platformmu?[/quote]
sanmıorm hepsi aynı platforma baglanabılıo..yanlız alabılmek icn bıraz kotu konusmanız lazım yada aracı kurmdakılrın yatırmcı sevgısıyle dolup tasması lazım..aksı takdirde matriks i servis ediyolar onceden
-
sabah ilk 5 dakikadan sonra vob neredeyse yatayda...fiyat yatay..ama apsd -10.000 e yaklaştı...
-
[QUOTE=marakes;126169]sanmıorm hepsi aynı platforma baglanabılıo..yanlız alabılmek icn bıraz kotu konusmanız lazım yada aracı kurmdakılrın yatırmcı sevgısıyle dolup tasması lazım..aksı takdirde matriks i servis ediyolar onceden[/QUOTE]
Teşekkürler marakes konu hakkında daha fazla bilgin varsa özelden yollarsan sevinirim!
-
özelden online görünen arkadaşa mesaj attığınızda cevap vermeyince kızmayın. çünkü aşağıda online gözüken arkadaşlar aslında offline da olabilir. çünkü sistem forumdan
log out olmamıza izin vermiyor.
-
[QUOTE=AMON RA;126165]Daha öncede muhabbeti oldu bu vst nedir?[/QUOTE]
Sankoda VOBclient var ya onun yaptıkalrını yapan alternatif program. TERA ve MARBS da var bildiğim akdarıyla tabi onu da yanlış bilmiyorsam.
-
[QUOTE=VOBiX;126173]Sankoda VOBclient var ya onun yaptıkalrını yapan alternatif program. TERA ve MARBS da var bildiğim akdarıyla tabi onu da yanlış bilmiyorsam.[/QUOTE]
Gedikte de var...
-
[QUOTE]Bu sabah IMF'nin Türkiye temsilcisi Türkiye-IMF anlaşması haberlerini
IMF için biraz da kaba sayılacak ifadelerle yalanladı. Her zaman
olduğu gibi değerli okurlarımız bize değil, martavallara inanmayı
tercih edebileceği için, biz BELGENİN ORİJİNALİNİ DE yayınlayıp, sonra
Türkçe mealini verelim de üstümüzde vebali kalmasın
IMF says no deal yet with Turkey, talks continue
Reuters - Friday, June 19
BODRUM, Turkey, June 18 - An International Monetary Fund official in
Turkey said on Thursday a stand-by deal had not been agreed with he
government in Ankara but that talks were continuing. Earlier, Turkish
financial markets rose sharply on hopes that the government nd the IMF
were concluding a deal. Several research notes from banks reported
rumours of a $13 billion, 18-month stand-by deal. "I do not know where
they get this. I have not heard such a thing. Discussions are
continuing. This visit by (IMF First Deputy Managing Director hn)
Lipsky is a high-level visit but it is not the IMF mission visit," IMF
Turkey representative Hossein Samiei told Reuters on the sidelines of
a business conference in southern Turkey.
Haber Reuter'den. İlgilinin ismi Türkiye Temsilcisi Hüseyin Samei.
Söylediği aynen şöyel "Bunları nerden çıkarttıklarını bilmiyorum.
Böyle bir şeyi duymadım. Lipsky'nin bu ziyareti yüksek düzeyde bir
ziyaret, ama IMF misyonu ile alakalı değil.
Sen oyna yatırımcı, sen oyna. Bakalım kukla gibi oynamaktan ne zaman
bıkacaksın.
Atilla Yeşilada
[/QUOTE]
Fiyat yukarı gidiyor yatırımcı ne yapsın?
-
vst yi gediğin gm si yazdı o sebeple gedik ve marbaşda var. bide terada var. satın almışlar.
idb vobis var bide o daha canavar
sankodakileri zaten biliyoruz.
bildiniz eşşek:)
-
19.06.2009 13:13:59 IMF YETKİLİLERİ VE BABACAN BİR ANLAŞMANIN YAKIN OLDUĞU SÖYLENTİLERİNİ YALANLADI- GOLDMAN SACHS
IMF yetkililerinin ve Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı
Ali Babacan'ın, IMF ile Türkiye arasında bir anlaşmanın yakın
olduğu söylentilerine yalanladığına vurgu yaparak, bu gelişme sonrası
konuya ilişkin temel senaryoya bağlı kalmaya devam ettiğini
bildirdi.
Goldman Sachs, temel senaryonun global piyasalardaki şartlarda ve
ekonomideki son gelişmeler sonrası Türkiye ile IMF arasında bir
anlaşma olasılığını azaldığını ve hükümetini IMF'i global piyasa
şartlarında beklenmedik bir şekilde kötüleşmeye karşı sigorta olarak
kenarda tutmaya devam edeceğini öngördüğünü vurguladı.