-
[QUOTE=mbm;55203]evet uzun girdim yine.. dediğim gibi vadelinin tavan olacagı bir gün olursa ben tersde olmak istemiyorum...
bir kere yaşadım onu.....:D
üstelik dün yarım uzundum...bugun tam uzunum...
sizinde gönlünüzce olsun her şey.....[/QUOTE]
Ha tavanda ha tabanda yakalanmak ikiside kötü bence...
-
arkadaşlar yarın açılış gene yukarı sonrasını iyi takip edin yarın ben anjiyo olacağım.
Saygılar..
-
[QUOTE=belhal;55205]arkadaşlar yarın açılış gene yukarı sonrasını iyi takip edin yarın ben anjiyo olacağım.
Saygılar..[/QUOTE]
Geçmiş olsun Sn Haluk yine yukarı demişsiniz epeydir yukarı açılmıyo ama...:rolleyes:
-
[QUOTE=belhal;55205]arkadaşlar yarın açılış gene yukarı sonrasını iyi takip edin yarın ben anjiyo olacağım.
Saygılar..[/QUOTE]
Geçmişolsun sayın belhal.. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle
sevgiler
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
-
Saygılar..[/QUOTE]
çok geçmiş olsun kardeş....
-
[quote=QUEEN;55206]Geçmiş olsun Sn Haluk yine yukarı demişsiniz epeydir yukarı açılmıyo ama...:rolleyes:[/quote]
Benim sistem alda kalmış ,galiba açılış yukardan olur.Bugün yoktum sistem 8000 puan kazandıracakmış ama sağlık olsun fırsatlar tükenmez.
-
[quote=mbm;55209]çok geçmiş olsun kardeş....[/quote]
Sağol sayın mbm yarın uzuncuların günü olması temennimle.
Saygılar..
-
[QUOTE=belhal;55210]Benim sistem alda kalmış ,galiba açılış yukardan olur.Bugün yoktum sistem 8000 puan kazandıracakmış ama sağlık olsun fırsatlar tükenmez.[/QUOTE]
Evet sistemlerin çoğu alda kapattı sistemde 3 gün tutar bi gün tutmaz oda bize gelir diye girmiyorum.Gap çok fazla aşırı hareketli günlerdeyiz.Çok cesur olmak gerek...:)))
-
[quote=belhal;55205]arkadaşlar yarın açılış gene yukarı sonrasını iyi takip edin yarın ben anjiyo olacağım.
Saygılar..[/quote]
geçmiş olsun abi.umarım en kısa sürede eskisinden daha iyi olursunuz
-
[IMG]http://img396.imageshack.us/img396/3648/balksz1kopyapp7.jpg[/IMG]
yeni yaptığım sistem çok güzel çalışıyor test aşamasında bu görüntü dünkü gapta dahil bugünkü veriler hiç yanılmamış eğer böyle devam ederse çok faydalı olacak.Bugün içinde kapanışta sat vermemiş.
-
[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/7158/balksz1kopyapir1.jpg[/IMG]
Sn.Belhal,
Sistem cidden çok performanslı görünüyor.
Ancak bu çizdiğim iki yerde, al veren barların kapanışı, bir önceki bar
kapanışından daha aşağıda olduğu halde nasıl "al" gelmiş anlayamadım.
Bir sonraki barda AL vermesi gerekmiyor mu?
Birde o grafikteki dikey çizgi öncesi düşüş sırasında nasıl SAT üretmemiş ona da bir yorum getiremedim.
Bu durum matriks programıyla ilgili bir olgu mu yoksa sisteminizin bir artısı mı?
Umarım merakımı mazur görürsünüz.
Kolay gelsin.
Not: Zigzag, peak gibi indikatörler yoktur sanırım sisteminizde.