yabancılar tatile girdi galiba
pasiflerde bile yoklar
yatay kapanacak sanki
yataylık longları güçlendirir
ben short açtım
Printable View
yabancılar tatile girdi galiba
pasiflerde bile yoklar
yatay kapanacak sanki
yataylık longları güçlendirir
ben short açtım
[quote=jerfin;126220]bütün forum suçluyu bulduk diye üzerine saldırıyormuş..::: dur ben biraz daha ateş vereyim, ipte sallanasun..:..:.dng[/quote]
Ne istersın, söyle yeter sakın milletı fiştikleme, her türlü şantaja açığım, gözünü seveyım yapma, valla bir giderim bir hafta gelmem:(:(:(
[QUOTE=sazan;126214]::: Manntııı :::[/QUOTE]
şimdi bay sazan yeni bir pataklama safhasına hazırlanın mı demek istiyor..:confused::confused::..::eek:
[QUOTE=jerfin;126222]nerelerdesin sevgili mbm... bak sen gittin ne hale geldik, çok feci patakladılar bizi..üüüüüü:..::..:[/QUOTE]
pasif tarafa geçtim... ha haa
10 gündür kimleri bezdirmedilerki...dün agzımıza biraz bal sürdüler..
bugun de onu geri almak için ugraşıyorlar.....:):)
[QUOTE=tuareg;126224]Ne istersın, söyle yeter sakın milletı fiştikleme, her türlü şantaja açığım, gözünü seveyım yapma, valla bir giderim bir hafta gelmem:(:(:([/QUOTE]
aslında aramızda kalsın ama bu mantı ile forumu uyuşturup pataklanmamıza elebaşılık yapan pambıktır..::::..::..: hatta queen de destekçisidir...:..:
[QUOTE=jerfin;126228]aslında aramızda kalsın ama bu mantı ile forumu uyuşturup pataklanmamıza elebaşılık yapan pambıktır..::::..::..:[/QUOTE]
Vobix'ide unutmayın ikisine ekmek arası mantı! :D
[quote=jerfin;126228]aslında aramızda kalsın ama bu mantı ile forumu uyuşturup pataklanmamıza elebaşılık yapan pambıktır..::::..::..:[/quote]
eşgalini ve ikamet adresını bıldırmen yeter.
yeni sinyali yayınladım. getiri 8475 puan oldu
full cort.
45000 stop foss
Tamam bişey eksik diyodum oda tamamlandı hemşerimde bu yana geçmiş daha gitmek biz davosa!
Avrupa ve Amerika bayağı bir uğraştan sonra düşüş sinyali vermeye başladılar!
spot görüntüsu burdan 1000 puan daha yukarı çıkabilirim diyor gibi gibi....
44500 altına gelmezse
[quote=QUEEN;126219]...[B]pamık sana ekmek arası şinitsel[/B]..[/quote]
mersi ben almıym kilo yapıyor rejimdeyim.
varsa şinitsel arası ekmek alabilirim ama şöyle bol ekmekli olanından.bu daha hafif daha az kalorili oluyorda ::::::::::::
[QUOTE=SEYYAH;126235]mersi ben almıym kilo yapıyor rejimdeyim.
varsa şinitsel arası ekmek alabilirim ama şöyle bol ekmekli olanından.bu daha hafif daha az kalorili oluyorda ::::::::::::[/QUOTE]
ba ba ba ba.... yeni bir operasyon kokusu alıyorum..:..:.dng
[QUOTE=jerfin;126236]ba ba ba ba.... yeni bir operasyon kokusu alıyorum..:..:.dng[/QUOTE]
bence mıllet akıllandı ::: py yemek konusunda hassas diye herkeş yemekten bahsedıyo neterafa koparsa yapışçak mıllet anladım ben :::
geyikler anadolunun hangi dağlarında yaşar?:..:
ama burdan yukarı giderse yukarı potans var hala
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/2095/spot100.png[/IMG]
44700 görürsek 5 dk lık sat verecek..
60 dk ya kadar tüm periyotlar al onun dışında..
az sabredin ralli var gene
15 dk sat verdi! ama hala tik dolmadı
yawf benim sistemde habire al oku çakıyor..:mad:.boks.
yine lastik degisimi var galiba kaldık aynı yerde
Sanırım senin ok haklı çıkacak jerfin!
[quote=jerfin;126243]yawf benim sistemde habire al oku çakıyor..:mad:.boks.[/quote]
şu anda yapılması gereken 750 stop olmak kaydıyla 850'den almak zaten. sistemin doğru söylüyo. :)))
yaptım mı? hayır. :..:
[QUOTE=AMON RA;126245]Sanırım senin ok haklı çıkacak jerfin![/QUOTE]
cıkkk ben haklı çıkacağım..:..: stoplosum belli, bekleyeceğiz artık n'apalım..üüü
44775 altında short potans artar
[QUOTE=jerfin;126247]cıkkk ben haklı çıkacağım..:..: stoplosum belli, bekleyeceğiz artık n'apalım..üüü[/QUOTE]
Baksanıza Oyak uzamış. İkinci sırada..dng
sabır ile 16.30 u bekliyorum şu USA vadelisinin vadesi bi bitsin bakalım bu kadar artı olma istegi olacak mı?
yokmu balon haber geçecek birisi,şu yataylıktan çıkalım artık...
[quote=VOBiX;126250]Baksanıza Oyak uzamış. İkinci sırada..dng[/quote]
kısalarını kapatıyor......brv
[quote=TIFIL;126252]yokmu balon haber geçecek birisi,şu yataylıktan çıkalım artık...[/quote]
[B]Garanti Bankasının[/B] Kredi notu [I][B]Morgan Stanley[/B][/I] indirmiş -DCB negatif olmuş.. Nakit parası kalmamış. Bankayı içerden soguşlemişler. Bir kaç yüz yakınım parasını cekememiş. Polis çagırmıişLar paramızı verın diye. Memurlar aglıyormuş.. Patronları bodrumdan yunan adalarına kaçmışş....
[i]İçeride IMF umuduyla yükselen İMKB bugün gelen açıklamaların ardından yatay bir seyre dönerken, global borsalar toparlanmaya yönelik umutların sürmesi ve emtia fiyatlarının desteğiyle yükseliyor. Morgan Stanley'in gelecek yıl, kazançların tahminlerin üzerinde gelmesiyle gelişen piyasalarda % 32 yükseliş beklediğini duyurması da borsaları olumlu etkiliyor. Bir diğer olumlu haber ise AB yöneticilerinin daha fazla teşviğe ihtiyaç olmadan ekonomilerin toparlanacaklarına inanması.[/i]
[QUOTE=SaNCaKTaR;126254][B]Garanti Bankasının[/B] Kredi notu indirilmiş -DCB negatif olmuş.. Nakit parası kalmamış. Bankayı içerden soguşlemişler. Bir kaç yüz yakınım parasını cekememiş. Polis çagırmıişLar paramızı verın diye. Memurlar aglıyormuş.. Patronları bodrumdan yunan adalarına kaçmışş....[/QUOTE]
aman diyim.. yazın ciddiye alınıp başın derde girmesin, kurumu asılsız iddialarla karalamaktan..
15:20 barını da [U][I]45.9 (yanlış, 44.9 dogru)[/I][/U] altı kaparsak, dondurmam gaymak durumu oluşacak.
Not : 44.9 demek istedim. 45.9 yazmışım.
sienbicie bodruma baglandı hadi bakalım yine..gelin ata binmiş ya nasip demiş..hamdolsun:)
[quote=sazan;126257]15:20 barını da 45.9 altı kaparsak, dondurmam gaymak durumu oluşacak.[/quote]
45,900 44,900 ?
[quote=jerfin;126256]aman diyim.. yazın ciddiye alınıp başın derde girmesin, kurumu asılsız iddialarla karalamaktan..[/quote]
daha bunlar iyi gunleri manipulasyon nasıl yapılır görucekler.. sap döner hesap döner sanal dünyadayız ..şükretsınler bu hallerıne..
44.9 mu 45.9 mu sazan abi..
[QUOTE=sazan;126257]15:20 barını da 45.9 altı kaparsak, dondurmam gaymak durumu oluşacak.[/QUOTE]
kapattırmayacaklar sanırım....
ralli
meri teyzem garan a tektus attı