-
[QUOTE=haguan;17852]sizin zaten maşallahınız var sn vobbook :)
Ama özellikle hisse senedi piyasasından yeni çıkıpda vob da işlem yapmaya başlayanların portföylerini sıfırlama durumları bu sekilde oluyor ve şartlara bakılırsa o koşulların oluşma olasılıgı yuksek.
Nasıl olsa döner zihniyetini kenara atmak gerektiğini burada sık sık hatırlatalım bence.[/QUOTE]
[B]
Katılıyorum , nasılsa döner mantığı son günlerde çok işe yarasa da kazandırdıklarını tek bir işlemde götürür... Ne demişler trend is your friend :)
[/B]
-
[QUOTE=haguan;17852]sizin zaten maşallahınız var sn vobbook :)
Ama özellikle hisse senedi piyasasından yeni çıkıpda vob da işlem yapmaya başlayanların portföylerini sıfırlama durumları bu sekilde oluyor ve şartlara bakılırsa o koşulların oluşma olasılıgı yuksek.
Nasıl olsa döner zihniyetini kenara atmak gerektiğini burada sık sık hatırlatalım bence.[/QUOTE]
[B]
Katılıyorum , nasılsa döner mantığı son günlerde çok işe yarasa da kazandırdıklarını tek bir işlemde götürür... Ne demişler trend is your friend :)
[/B]
-
Büyük Ihtimal Goldmanin Bilançosu Iyi Gelecek Kanaati Oluştu Onun Haberini Almişlardir Bilançodan Sonra üfe Gelene Kadar Biraz Verirler Belki Bide üfe Iyi Gelirse 46900 Kapatiriz :)
-
Büyük Ihtimal Goldmanin Bilançosu Iyi Gelecek Kanaati Oluştu Onun Haberini Almişlardir Bilançodan Sonra üfe Gelene Kadar Biraz Verirler Belki Bide üfe Iyi Gelirse 46900 Kapatiriz :)
-
Kisaya devam bence.bu gun gordugumuz 47075 le zirve sonlandi.46400 kirilirsa asagida 46000 tutmaz daha asagilara dusus cevam eder.benim dusuncem.
-
Kisaya devam bence.bu gun gordugumuz 47075 le zirve sonlandi.46400 kirilirsa asagida 46000 tutmaz daha asagilara dusus cevam eder.benim dusuncem.
-
MS Downloader da sorun yaşayan var mı? Benimki veri almıyor.
-
MS Downloader da sorun yaşayan var mı? Benimki veri almıyor.
-
[quote=sentinus;17865]MS Downloader da sorun yaşayan var mı? Benimki veri almıyor.[/quote]
Bendede sorun var şu an altta sifre gonderılıyor dıyor ama bir numara yok.
-
[quote=sentinus;17865]MS Downloader da sorun yaşayan var mı? Benimki veri almıyor.[/quote]
Bendede sorun var şu an altta sifre gonderılıyor dıyor ama bir numara yok.
-
fdaxın saatliğide uyumsuz oldu... 15 daklıgından sonra....
artık rahat rahat çökebilir....beter olsunlar.....
numara yaptıkları için...
daxında saatliği uyumsuz...
yalnız her ikiside teyidsiz....
fdax ve daxda yön aşagı netleşmek üzere..saatlik bazda.....
-
fdaxın saatliğide uyumsuz oldu... 15 daklıgından sonra....
artık rahat rahat çökebilir....beter olsunlar.....
numara yaptıkları için...
daxında saatliği uyumsuz...
yalnız her ikiside teyidsiz....
fdax ve daxda yön aşagı netleşmek üzere..saatlik bazda.....