[quote=YAVUZHAN;249028]350 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak..[/quote]
alışları 66400e çektim yavızım bi durum olursa şipşak uyarırısın:..: bu sefer treni kaçırmayayım.uyk.uyk
Printable View
[quote=YAVUZHAN;249028]350 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak..[/quote]
alışları 66400e çektim yavızım bi durum olursa şipşak uyarırısın:..: bu sefer treni kaçırmayayım.uyk.uyk
[quote=sadberk22;249036]alışları 66400e çektim yavızım bi durum olursa şipşak uyarırısın:..: bu sefer treni kaçırmayayım.uyk.uyk[/quote]
12:15 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak 5 67350 den sadberk..
68 bin şuan için stop seviyesi..
375 ort short cover ve full flat ... trade al verdi ... don gömlek flat .. bereketli sinyaldi .. :o:D:D
[quote=YAVUZHAN;249040]12:15 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak 5 67350 den sadberk..[/quote]
yalınız yavızım artık kötü haber kalmadı yaww şöyle bizi kötüleyecek pis düşürecek.dng e dow desen zaten yerin dibinde illa tepecek +. düşünüyom düşünüyom düşmek için bi neden bulamıyomüüü aklım fikrim gidelim buralardan coşalım diyo.lelele.uyk mümkünse burdan ya da belki az aşşağıdan artık saraylı üstadın 80pinine giden trene pinmek istiyom beeen üüüüvvv:..:.brv
trade alda olduğu için flat devam .. alsak olurmuş ama .. kısmet .. ehuehe
[quote=sadberk22;249060]yalınız yavızım artık kötü haber kalmadı yaww şöyle bizi kötüleyecek pis düşürecek.dng e dow desen zaten yerin dibinde illa tepecek +. düşünüyom düşünüyom düşmek için bi neden bulamıyomüüü aklım fikrim gidelim buralardan coşalım diyo.lelele.uyk mümkünse burdan ya da belki az aşşağıdan artık saraylı üstadın 80pinine giden trene pinmek istiyom beeen üüüüvvv:..:.brv[/quote]
valla benim hissiyat yukarı yönde ama sisteme uyuyoruz işte..
günlük periyotta ters obo görüntüsü belirgin hale geldi ancak onay lazım..
boyun çizgisi bugün 70500 de..henüz doğmamış bebe yani :)
dediğin gibi kötü kapanışlar,kötü haberler peşi sıra gelsede piyasamız belli seviyelerde tutunmakta başarılı oluyor..
hayır olsun bakalım..
[quote=selçuklu;249063]trade alda olduğu için flat devam .. alsak olurmuş ama .. kısmet .. ehuehe[/quote]
yok be üstad dow + oldum ayağı çekiyo da bizim pala da ayak uyduryo ona.uyk ben en azından 67 altına bi CEEE .komdemesini bekliyom palanın:..: ama uzamak için proceksiyonu bekliyom;):D
kedinin kaç canı kaldı sayan var mı :D
[QUOTE=selçuklu;249049]375 ort short cover ve full flat ... trade al verdi ... don gömlek flat .. bereketli sinyaldi .. :o:D:D[/QUOTE]
patron sen sınyalden once ortaya cıkıyosun :) once pozu alıyosun sonra sınyal senın dedıgını haklı buluyo buı sıralar :)) allah devamını getırsın.. .brv.brv.brv
sen 450 den sat dedıgınde benım sıstem yok abı ole sey dıye ınat edıp durdu.. sat verdıgınde de 750 deydı :)
[quote=unlimitted;249069]kedinin kaç canı kaldı sayan var mı :D[/quote]
patron kedinin 52 si bile çıktı bu başka kedi yada hortladı kerata :D
short sinyal etkisi zayıf kaldı..
kuvvetle muhtemel badem olacak ve yeniden long olacak günün 2.yarısında..
iştah bariz şekilde yukarı..
anayasa mahkemesi kararı ile silkeleme yapmış olabilir pala..