[SIZE="6"][COLOR="Red"]CNBC*- BLOOMBERGHT- LONDRA SICAK PARA::::::::::dü::dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE]
Printable View
[SIZE="6"][COLOR="Red"]CNBC*- BLOOMBERGHT- LONDRA SICAK PARA::::::::::dü::dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE]
[quote=excali;435425]Fleksi buba,
UYURKEN sistem kullanmak tehlikeli olmuyor mu?:D[/quote]
Datayı gayipten aldığın için sorun olmuyor exca :..::..:
Selam mesaj bulunsun
Sırayla.
[B][FONT=Calibri]Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]İster sevin ister sevmeyin ama tam da böyle biridir[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[COLOR=White](neden bu topiğin en fazla TEŞEKKÜRÜnü almış)[/COLOR]
[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Yıllarca bu topiğe emek vermiş [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Tam da hemen hemen herkes short naraları atarken(ben de dahil) [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Buraya dönüp ALAYINA KARŞI, BORU MU… sloganlarıyla long demiş bir adamdır.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[/FONT][/B][B][COLOR=White][FONT=Calibri](neden bu topiğin en fazla SAYFASINI yazmış)[/FONT][/COLOR][/B]
[B][FONT=Calibri]Aynı zamanda çift başlılık olmasın diye blog kapatmış biridir[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[COLOR=White](ortada bir yalan varsa o da biziz)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Kendisine bugüne kadar çok kişi çamur atmış ama kendinden ama takipçilerinden [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Destek görerek bertaraf etmiştir, tüm art niyetli kişileri...[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Şimdi ne oldu da tüm olup bitenlerden gördüğüm kadarıyla sadece ve sadece iki takipci destek olmuştur.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bu mudur reva?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bırakıyorsa topiği, asıl bundan bırakmalıdır.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ... [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bu ülkede[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]varı yok edenler mi?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]yoku var edenler mi?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Adam yerine konuluyor...[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]YAZIK ki ne YAZIK.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]BENİM İÇİN BÜYÜK ADAMSIN VE BURAYI TAKİP ETMEMİM EN ÖNEMLİ NEDENLERİNDEN BİRİSİNİN YOKLUĞU BENİM İÇİNDE BURANIN YOKLUĞUDUR[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]İYİ Kİ SİZİ TANIDIM BÜYÜK İNSAN[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]ADAM GİBİ ADAM [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[/FONT][COLOR=White][FONT=Calibri](YALAKLIK İÇİN DEĞİL ADAM OLANA DEĞER VERDİĞİM İÇİN SEVDİM SİZİ)[/FONT][/COLOR][/B]
[IMG]http://db2.stb.s-msn.com/i/C0/B5C6C23B6435EF1E6E9ACA87FFEF1.jpg[/IMG]
Kedi gözünden plaj.....dng.dng
bu UK nin kredü notu düşme olayı dow a yetiştimi acep..bizde pazartesi bangalar rekabet kurumuna savunma verecekmiş..italya seçimleri...bunlar tırıvırı da...tr yeni anayasa referanduma gidermiş gibi....hepsi müzakereler filan.....brehh..neyse vazgeçtim..pazar modunu bozmayayım
Vakit bulumuşken siteye bakayım dedim, sonra bir gariplik var diye düşündüm, bir de baktım kayahan gelmiş. :..: Tam vaktinde yani. :D
nereye gideceksin memet
şahsen ben perşembe cuma sebepsiz (popüler gündem maddeleri ile alakasız) sattıklarını düşnüyüordum o yüzden şortlarda müsterihdim..ama eğer besililerin dediği gibi yok italya seçimleriymiş yok bankaların rekabet kurumundaki ifadesiymiş deyu sattılarsa yani satışlar olurken bu lafın çok bahsi edildiyse, o gerekçeler tırı vırı..italyayı uzaylılr işgal etse borsaların umursayacağını sanmıyorum..bangaların rekabet kurumuna ifadesi ni..peeeehh..o soruşturma varken 109000 yaptı vob ve o sorşturmanın adı anılmazken 16000 puan verdi vob...peeeh..ah besililer ah...işte o yüz<den çok mğsterih değilim şortlarda..en azındna cuma akşamı olduğı kadar..ama du bakalım...
[QUOTE=Astatin;435653]nereye gideceksin memet[/QUOTE]
gnyd hımmm tuttum bu resmi bugün masa üstü yapacağım.. günün fotosu olarak. :D
valla argadaşlar,
düşerken hep depiyor süsü verdi, gelen bastı..kıvrandı..hülülülü yaptı...lalalalala yaptı..lalalla derken hülülüllü yaptı.... trend büyük trend gorkunç trend gaçınılmaz...sırtından yük atmaya çalışıyor deyu düşünüyorum...yyukardaki günlük grafı yapıştırma nedenüm ise, önceki haftanın ilk günlerinde dengelenen alıcı satıcı gücü (tgg=2, yataya dönen boll band), ayuların atağa geçmesi ile sonlandı..altt bol bandın aşşa açılmasına dikkat
[QUOTE=Astatin;435661]valla argadaşlar,
düşerken hep depiyor süsü verdi, gelen bastı..kıvrandı..hülülülü yaptı...lalalalala yaptı..lalalla derken hülülüllü yaptı.... trend büyük trend gorkunç trend gaçınılmaz...sırtından yük atmaya çalışıyor deyu düşünüyorum...yyukardaki günlük grafı yapıştırma nedenüm ise, önceki haftanın ilk günlerinde dengelenen alıcı satıcı gücü (tgg=2, yataya dönen boll band), ayuların atağa geçmesi ile sonlandı..altt bol bandın aşşa açılmasına dikkat[/QUOTE]
bildik bişi yapıo değişmeyen numara amcamdadır.
de olayı rodeoya çevirdi totti.. yaw bu arada bir de Nisan vadeye taşınma sorunsalımız var değil mi...inşallah karlı taşınırız... şöle ikisi bir bi hülülülüllü graşsınlar..flatalım..sonra hüülülülülülü yukarı depsinler ordan reşortlım duruma göre...yada reşortmayalım... o zamn bakarık
Şahsi çıkarlarını müstevlilerin borsalarınınn yükselişine endekslemiş ey fani lonkççuuu.... Bıyır sana FDJR/x30yvade (haftalık) ... Bu resmin adı orta vadeli negatif ayrışmanın gaçınılmaz ve gorkunç olduğudur..Amma velakin katıksız felaket tellallığı yapmak istemem..Sonuçta bu graf "rölatif" performansların ayrışmasından bahsediyor..Bu ille de kesin graş demek değil..Yani şu demek, DOW 5 çıokar ama bizim 2 çıkar, veya dow 5 düşer ama bizimki 8 düşer..andır pirformıns yani... Gözünüz batıda olmasın..Büyücü sizü batı ile illüzleyip cebinizdekini kendi yoluna azık yapabilir...
PS: Grafın haftalık olduğuna dikkat..Daytrade için bir anlamı yok...
[IMG]http://i48.tinypic.com/zslbes.png[/IMG]
hacılar boun vatana dönuorum..önce 6 saatlık tren rusya bozkırlarında 3 saat sonna ...devamında 3 saat havaalanında bekleyiş..ve sabaha karşı istanbula 3.30 saatlık uçuş..şimdi yerimde olsaydınız shortları neederdiniz gayri?..uwww
[quote=ATHLON;435671]hacılar boun vatana dönuorum..önce 6 saatlık tren rusya bozkırlarında 3 saat sonna ...devamında 3 saat havaalanında bekleyiş..ve sabaha karşı istanbula 3.30 saatlık uçuş..şimdi yerimde olsaydınız shortları neederdiniz gayri?..uwww[/quote]
valla hacı..benim şöle bir istatistiğim var.. ben yurtdışından uçakla dönüosam ve şortsam vob mutlaka düşii..:D amma tabi bunu metafizik yorumlayıp, bundan sonrada böyle olur diyebilirsiz veya pozitif bilim-sel yorumlayıp, tamam ya la işte artık istatistiki olarak uçakla dönerken ve şortsam vob un yükselmesi lazım... yazı - tura sonsuz sayıda çekilişte %50-50 gelir malum...:D
he şimdi diyeceksin ki o senin olayın...ben benim olayımı sordum..:D bak onda haklısın:D senin sorunun yani.kom ben olsam, kompartımanıma sııccahh bişi alırdım:D vob da par akaybetsek de, geçirdiğim datlı saatlere sayardım:..:
[quote=Astatin;435675]valla hacı..benim şöle bir istatistiğim var.. ben yurtdışından uçakla dönüosam ve şortsam vob mutlaka düşii..:D amma tabi bunu metafizik yorumlayıp, bundan sonrada böyle olur diyebilirsiz veya pozitif bilim-sel yorumlayıp, tamam ya la işte artık istatistiki olarak uçakla dönerken ve şortsam vob un yükselmesi lazım... yazı - tura sonsuz sayıda çekilişte %50-50 gelir malum...:D
he şimdi diyeceksin ki o senin olayın...ben benim olayımı sordum..:D bak onda haklısın:D senin sorunun yani.kom ben olsam, kompartımanıma sııccahh bişi alırdım:D vob da par akaybetsek de, geçirdiğim datlı saatlere sayardım:..:[/quote]
ah hacı,o kompartımanların dili olsa da konuşsa..gece üstüme istifra eden sarhoş rus amcalar mı dersin,o 6 saati aynı kompartımanda geçirdiğim 2 abla mı dersin,bi başıma gecenin yarısı loş ışıkta anna karenina okuduum geceler mi dersin,2 rus askerle uzuunnn uzun sohbetlerde dünyayı kurtarmamız mı dersin,yaşlı kompartıman gtörevlisi ablalarla oturup vodka içmeler mi dersin..uwwwwww
[quote=ATHLON;435676]ah hacı,o kompartımanların dili olsa da konuşsa..gece üstüme istifra eden sarhoş rus amcalar mı dersin,o 6 saati aynı kompartımanda geçirdiğim 2 abla mı dersin,bi başıma gecenin yarısı loş ışıkta anna karenina okuduum geceler mi dersin,2 rus askerle uzuunnn uzun sohbetlerde dünyayı kurtarmamız mı dersin,yaşlı kompartıman gtörevlisi ablalarla oturup vodka içmeler mi dersin..uwwwwww[/quote]
Polyuska polye:D:D:D
Hacı önümüzeki yıl beyük bir Rusya turu düşüneyorum...St. Petersburg daki "beyaz geceler" ile başlayıp, moskof ve daha sonra belgesel çekimcisi tadında köyler, saatler süren trenler v.s....
Ruslar beyük medeniyet...Almanlar beyük medeniyet....İngilizler beyük medeniyet....Biz Türkler beyük medeniyet... Tanımah bilmek lazım...
İmza refıreşmınt: Durr lonkççuuuu...Burası bull devrin bittiği yerdir
[quote=Astatin;435678]Polyuska polye:D:D:D
Hacı önümüzeki yıl beyük bir Rusya turu düşüneyorum...St. Petersburg daki "beyaz geceler" ile başlayıp, moskof ve daha sonra belgesel çekimcisi tadında köyler, saatler süren trenler v.s....
Ruslar beyük medeniyet...Almanlar beyük medeniyet....İngilizler beyük medeniyet....Biz Türkler beyük medeniyet... Tanımah bilmek lazım...[/quote]
hacı kesinlikle tavsıye edıorum..yannız moskva dan o tadı alamazsın..herkes çakal olmuş orda..ama st Petersburg ,kalınıngrad ve sonrası doğu tarafları,kazan ,izhevsk,sibirya tarafları çok ilgnç ve tarih dolu..ha moskovada beklediin şeyleri(!) oralarda da bulabileceğinin garantisi bakidir..yolculuun trenle yapılması çok iyi olur..lakin hem uçakları feci eski (ki çoğuna bındım) hem de trende karşına ne çıkacağı muamması çok hoş...
inanın güzel tecrübe olur gayrı..
ula bı keresınde içhatlar uçuorum,pilot kabınının kapısı açıldı ,içinden fecı vodka kokuları gelıo:))...ama o sarhoş abıler uçağı bı buz piste ındırdı sankı yağ gibi..:))..bu milet çok garipp
bir de şık bir parande ile nisan vadeye taşınabilseydik iyiydi
a-ha..bak yine oldu..350 lere dönünce gorkum kayboldu aha dedim graşıyoruz..gorku kaybolduğu için 600 puan depti lebronic
[quote=ATHLON;435682]ula bı keresınde içhatlar uçuorum,pilot kabınının kapısı açıldı ,içinden fecı vodka kokuları gelıo:))...ama o sarhoş abıler uçağı bı buz piste ındırdı sankı yağ gibi..:))..bu milet çok garipp[/quote]
:D:D:D Rus'un ayık olanından korkacaksın abi.Vodka varsa sorun yok yolcu athlon :)
yaw patronlar, ergonomik koltuk,masa glavye falan aldım halen eller uyuşuyo benim.Ne yapam ne önerirsiniz (tek el ile yapılabilecek faaliyet tavsiyelerini bi geçelim :D )
[quote=flexy;435722]yaw patronlar, ergonomik koltuk,masa glavye falan aldım halen eller uyuşuyo benim.Ne yapam ne önerirsiniz (tek el ile yapılabilecek faaliyet tavsiyelerini bi geçelim :D )[/quote]
elinin altında sürekli okşayacağın bir şey olsun..misal kedi, löpek, stres topu:p
önce bir doktora git derim ama soft ve zararsız çözümler;
her gün yarım aspirin (kanın aşırı pıhılaşıyor diye oluyorsa uyuşukluk)... az karbonhidrat, bol sebze meyve....
Amma dediğim gibi semptomları gidermekten ziyade kaynağını bulmak muhim..doktor, kan tahlili filan.... eller se sadece çok bişi diyemem ama eğer kollara da vuruyorsa immediate action öneririm doktora gitmek konusunda...hele ki sol kol uyuşuyorsa
o ha lan dax... abartmayaydın iyiydi
[quote=Astatin;435733]elinin altında sürekli okşayacağın bir şey olsun..misal kedi, löpek, stres topu:p
önce bir doktora git derim ama soft ve zararsız çözümler;
her gün yarım aspirin (kanın aşırı pıhılaşıyor diye oluyorsa uyuşukluk)... az karbonhidrat, bol sebze meyve....
Amma dediğim gibi semptomları gidermekten ziyade kaynağını bulmak muhim..doktor, kan tahlili filan.... eller se sadece çok bişi diyemem ama eğer kollara da vuruyorsa immediate action öneririm doktora gitmek konusunda...hele ki sol kol uyuşuyorsa[/quote]
ivit, solda daha fazla :D seans izlerken gitti diye yazarlar artık :P ben bi görüneyim daktıra en iyisi..ergonomiyle alakalı olsa şuana çözülürdü zaten..bi arkadaş dediydi, borsayla uğraşanlar genç yaşta gidiyolarmış diye.Hade lan dediydim.Demeyeydim eyimiş.
[quote=flexy;435722]yaw patronlar, ergonomik koltuk,masa glavye falan aldım halen eller uyuşuyo benim.Ne yapam ne önerirsiniz (tek el ile yapılabilecek faaliyet tavsiyelerini bi geçelim :D )[/quote]
O kadar malzeme alacağına "ergonomik EL" alsaydın , daha iyi olmaz mıydı? Veya sekreter tutabilirdin....:..:
[quote=Astatin;435655]şahsen ben perşembe cuma sebepsiz (popüler gündem maddeleri ile alakasız) sattıklarını düşnüyüordum o yüzden şortlarda müsterihdim..ama eğer besililerin dediği gibi yok italya seçimleriymiş yok bankaların rekabet kurumundaki ifadesiymiş deyu sattılarsa yani satışlar olurken bu lafın çok bahsi edildiyse, o gerekçeler tırı vırı..italyayı uzaylılr işgal etse borsaların umursayacağını sanmıyorum..bangaların rekabet kurumuna ifadesi ni..peeeehh..o soruşturma varken 109000 yaptı vob ve o sorşturmanın adı anılmazken 16000 puan verdi vob...peeeh..ah besililer ah...işte o yüz<den çok mğsterih değilim şortlarda..en azındna cuma akşamı olduğı kadar..ama du bakalım...[/quote]
her zaman haklı çıkacak en az bir gıl vardır:o:(.dng
[quote=excali;435786]O kadar malzeme alacağına "ergonomik EL" alsaydın , daha iyi olmaz mıydı? Veya sekreter tutabilirdin....:..:[/quote]
El değilde, onun işini yapacak bi program var mı deyü aramışlığım mevcut :D
[quote=flexy;435793]El değilde, onun işini yapacak bi program var mı deyü aramışlığım mevcut :D[/quote]
Bileklerini masanın kenarına bastırıp, istemeden eline giden kan akışını kesiyor olabilir misin?
[quote=excali;435795]Bileklerini masanın kenarına bastırıp, istemeden eline giden kan akışını kesiyor olabilir misin?[/quote]
veya isteyerek:p
fileksi niki seksi,
tesbih çek hacı...oltu taşından..faydası olur..ama çekmeden önce şu desbii virde iki sallaym:p
yaw bu arada AFTLO ya aybolacak..rusya da gurbet yolunda adam.. şortlar iş yapsa iyiydi... bişi diil, bizden bilir..üwww:p
[URL="http://www.desbiiivirdeikisallaym.la/"]www.desbiiivirdeikisallaym.la[/URL]
[URL="http://www.bigrassaydikiyiydihaci.be/"]www.bigrassaydikiyiydihaci.be[/URL]
[URL="http://www.ewyedordunculazimopsiwannerelerde.uw/"]www.ewyedordunculazimopsiwannerelerde.uw[/URL]
[URL="http://www.miselfayfirinhastasiyim.net/"]www.miselfayfirinhastasiyim.net[/URL]
[URL="http://www.manipulatorlerenedemeklazimtabiki.it/"]www.manipulatorlerenedemeklazimtabiki.it[/URL]
[URL="http://www.bugundoksanbirbingapatsakeyiydigardasss.com/"]www.bugundoksanbirbingapatsakeyiydigardasss.com[/URL]
[quote=excali;435795]Bileklerini masanın kenarına bastırıp, istemeden eline giden kan akışını kesiyor olabilir misin?[/quote]
Olabilir patron.Koltuğu dik konuma getirdim, klavyeyide dizimin üstüne aldım.Bakalım bide böyle deniyelim.
Hacılar ANGARAlılar yüzünden çıkıyoruz..Aha da ANGARA TOBOsu...La angaralıların böyle omuz düşürerek şıkır şıkır oyunları var ya..he işte onların tobosu böyle olayor...gila benmayor..puhaaha
[quote=Astatin;435804]Hacılar ANGARAlılar yüzünden çıkıyoruz..Aha da ANGARA TOBOsu...La angaralıların böyle omuz düşürerek şıkır şıkır oyunları var ya..he işte onların tobosu böyle olayor...gila benmayor..puhaaha[/quote]
O zamannnn, Tüürrrrrkiyeeee güzeliiiiiiii :..:
[quote=flexy;435803]Olabilir patron.Koltuğu dik konuma getirdim, klavyeyide dizimin üstüne aldım.Bakalım bide böyle deniyelim.[/quote]
Bu konumda, omuzun ağrır gibi geliyor bana...
[quote=excali;435812]Bu konumda, omuzun ağrır gibi geliyor bana...[/quote]
bi yeri gözden çıkarıcaz galiba abi :) altın oranını bulamadım bu işin :p