-
[QUOTE=HKAYIKCI;55143]Piyasanın ani bir faiz indirimi beklediğini defalarca yazdık.. bunu piyasa dün de bekledi gelmeyince FED e verdi dersini .. Bu gece de aynı dersi vermeye hazırdı piyasa ...
Neyse sonuçta herzamanki gibi piyasanın dediği oldu ..faiz indirimi geldi ..
saatine gelince sn nyse-dj ..bütün ani indirimler hep saat 14:00 de gelmiştir
veya 16:30 amerikan piyasalarının açılışndan önce bir zamanda ..
niyet piyasalar düşmesin sakinleşsin diye olunca indirim de piyasa açılışı öncesinde oluyor[/QUOTE]
aciklama icin sagolun ama bari siz hep demeyin ben hatirliyorum ani indirimler tr saati ile 9 oldu bu sene birkac kere bernanke acil toplanti yapip acikladi. bu baska birsey.
-
[QUOTE=capepoint;55267]Sol Üstteki FX 2000 i tıkladıktan sonra , açılan pencereden haberleri tıklıyorsunuz, açılan haberlerin üzerine gelip ,sağ tıklayınca açılan pencereden flaş haberlerin üstüne gelip tıklıyorsunuz...ve bu dertten kurtuluyorsunuz.....!!!
(alıntı yapmayı unutmuşum gözden kaçabilir diye tekrarladım)[/QUOTE]
Teşekkür ederim, sağolun...
-
günaydın bol kazançlar ... sn belhal geçmiş olsun ..
-
dünden flattim... 39450 uzun poz açtım .. stopum .. 38950..
-
[QUOTE=mordak;55128]sanırım ortalığın yatışmasını beklemek en iyisi olacak....bu tarz sert hareketlerle uğraşmak gerçekten zor....vadeli bugün ki artısını yarına geri alıp makası sıfırlamak isteyebilir....
en güzeli biraz izlemek....[/QUOTE]
flat kalmaya devam....uzun pozisyon almayı düşünmüyorum....39000 altında 39200-39300 ler stop olmak üzere kısa yaparım....diğer türlü izlemede kalacağım....
herkese bol kazançlar....
-
Ben shorta devam saat 11'e kadar tickleri beklıyorum,sonra duruma bakacagım...Bu sıstemımın en kotu yanıda saat 11 e kadar en az 3 tıck beklemek....
-
kahvaltıya çıktım 1000 puan düşmüş. ben tekrar gidiyorum 1000 daha düşsün :)
-
her türlü sistemi denedim..sarmısaklı-soğanlı ne bulduysam denedim...kimileri 2 ayda paramı 3 katına çıkardı.ama sonra bir ayda hepsini fazlasıyla aldı..sistem demek için mutlaka 200 den fazla işlemle denenmelidir.yoksa ''tamam beni zengin edecek sistemi buldum'' deyip sisteme tam güvendiğiniz anda eldekilerde gidiyor..şuanda elimde tek sistem kaldı..onuda 1 eylül 2007 den beri yakip ediyorum..hemde günü gününe( gerçi ben ara ara sisteme uydum)..tam 13 ayda 320 kısa 320 uzun yapılmış....kazanç ise toplam 82.000 puan..yani [COLOR="RoyalBlue"]aylık ortalama 6.200 puan eder..[/COLOR]..sadece nisanda 1.700 puan zarar var..başka zarar yok...bu sisteme bile 20 kontratla uysan yılda 164 milyar kar edersin....bu sistemi başarılı buluyordum...ama forumda öyle sistemler varki, cidden kendimi başarısız ve kötü hissettim..benim sistem onların yanında tırı-vırı...günde 8.000 puanlar oluyor..helal olsun...desene ilerde buradan zenginler çıkacak..acaba ben nerede hata yapıyorum...kimseyi kırmak,ittiham etmek için değil..inanın sadece içimdekileri ifade etmek istedim..
-
sabah sabah tokadı yedim ayı çayı içecez diye . .. catedral üstümüze döktü çayı .. hahaah
-
hayırlı sabahlar arkadaşlar yaw ne güzel ortalık karışık
bu krizi fırsat bilenlerden oluruz umarım
tayin işlerim vardı onun telaşesiyle 6-7 aydan sonra bu heyecanı yeniden yaşamak çok güzel
endeksimizin buraya gelmesindeki en büyük iticimi diyeyim düşürücümü diyeyim bilemiyorum garanti bence dip çalışmasına başlayacaktır kısa vade için.
endeks içinde 28500 destek noktamız kısa vade ama altınamı ineriz üstünemi çıkarız bilemiyorum, altına inersek orta vade 22000 ler hadef olur tekrardan hayırlı seanslar.
-
RUSYA'DA HIZLI YUKSELEN MICEX ENDEKSINDE ISLEMLER 1 SAATLIGINE DURDURULDU - CNBCE
Bunlarda anlaşıldı yatay piyasa olunca açacaklar, çıktı diye kapat, indi diye kapat,harika yer burası...
Acaba kapatmadan once haber verıyorlarmı yoksa zınk diye durduruyorlarsa fena...
-
[QUOTE=abka;55284]her türlü sistemi denedim..sarmısaklı-soğanlı ne bulduysam denedim...kimileri 2 ayda paramı 3 katına çıkardı.ama sonra bir ayda hepsini fazlasıyla aldı..sistem demek için mutlaka 200 den fazla işlemle denenmelidir.yoksa ''tamam beni zengin edecek sistemi buldum'' deyip sisteme tam güvendiğiniz anda eldekilerde gidiyor..şuanda elimde tek sistem kaldı..onuda 1 eylül 2007 den beri yakip ediyorum..hemde günü gününe( gerçi ben ara ara sisteme uydum)..tam 13 ayda 320 kısa 320 uzun yapılmış....kazanç ise toplam 82.000 puan..yani [COLOR="RoyalBlue"]aylık ortalama 6.200 puan eder..[/COLOR]..sadece nisanda 1.700 puan zarar var..başka zarar yok...bu sisteme bile 20 kontratla uysan yılda 164 milyar kar edersin....bu sistemi başarılı buluyordum...ama forumda öyle sistemler varki, cidden kendimi başarısız ve kötü hissettim..benim sistem onların yanında tırı-vırı...günde 8.000 puanlar oluyor..helal olsun...desene ilerde buradan zenginler çıkacak..acaba ben nerede hata yapıyorum...kimseyi kırmak,ittiham etmek için değil..inanın sadece içimdekileri ifade etmek istedim..[/QUOTE]
yine senın zarar 1700 puan, 10 yıldır bu işteyim, 1 ay haric ,bir gece eve sevinerek gitmedim,
Hayatımda bir kere 75 milyarı 450 yaptım, oda geldiği gibi gitti,gitmesini bırak cepten yine ekledim,
Mezar taşıma herhalde 'Kazandıran Sistemi buldu,ama onu da kimseye açıklayamadan, beş parasız öldü yazacaklar'..
Sevgiler...