Nedir bu, iyice b..u çıktı piyasanın... Ben hala long devam...
Printable View
Nedir bu, iyice b..u çıktı piyasanın... Ben hala long devam...
[QUOTE=QUEEN;126304]15 dak zuhhaha grafiği oldu.. cepkenlinin..[/QUOTE]
Hee ÖCÜ grafiği... :..:
[QUOTE=fXci;126302]nasıl hareketler bunlar boyle yuaw ::: namıssızca ivrenc hareketler.. temem dünkileri teknik destekler vaziyetteydi emme bugunkiler eyle deel..tekniksiz garip hareketler..[/QUOTE]
sağ kalmazdım ben iyi böyle tribünden..dünkü hareketten sonra tarumar edecekleri belliydi..
artık nası bı tabı r kullansam bulamıyorum..
arkadaşlar şuan piyasa miyasa yok
herkes tuttuğunu .......
emir yakalayan oh be dior
emri yakalanan lanet olsun
Kesin kararlıyım kocaoğlan sat demeden satmam.::::::Yesinler birbirlerini
spot ne kadar ınanılr bılmem ama ak hıc ıstıfını bozmadan bekledı garan da 4.02 satıstan yıne 4.06 alısa geldı
bugün son tango oynandı ve bitti...bence...
yataydan sıkılıyosunuz..yukarı istemem..aşağı istemeem ..py perişan oldu sizin isteklerinizi yerine getirmek için..
yine gitti bi fincan..kum torbası alsam daha ucuz olcak galıba
[B]psikopat[/B] bir sistem yaptım:)..bazı arızaları var..ama bakacagız..en son 44750 den al da..
Artık piyasa buraya sıkışacak bence dikkatli olun sıkışmada sıkışmayın lütfen:::
45450.......44450 arasında sıkısma gozüküyor..
[IMG]http://i43.tinypic.com/nb7vyb.png[/IMG]
[QUOTE=Larossıan;126310]Kesin kararlıyım kocaoğlan sat demeden satmam.::::::Yesinler birbirlerini[/QUOTE]
Ben de aynı fikirdeyim, ben bu tür oyunarla uğraşamam. Telefondaydım, gözümün önünde 1000 pun gitti birden bire. Sadece sisteme baktım, SAT verdi mi diye. Sat verene kadar devam. İyi ki şikayet ettik yatay diye, şimdi de durulmuyor... .dng
[IMG]http://i41.tinypic.com/15h1lah.png[/IMG]
Bence ODL forex için kullanabilir gib en azından denetleniyor ve tüm kayıt numaraları açık. iforexten FSA nuamralarını istmeiştim şirket içi gizli bilgi dediler vermediler. Demekki gizli değilmiş işini sağlam yapıyorsan verebiliyormuşsun.
Kullanan var mı ODLyi? Hem soldaki menüde işlem yaıalcak enstrümanalr var . DAX var dow var , petrol var altın var.
günün en düşügünden kapacağız...bence...
Sazan'ın 3 sistemi de Short'a geçti.
:) :) Son yukarı atağına bayıldım :) bayılmaklada kalmadım..en tepeden işlem yapmak güzelmiş :) artık Ağustos vadedeyim :)
[quote=QUEEN;126313]yataydan sıkılıyosunuz..yukarı istemem..aşağı istemeem ..py perişan oldu sizin isteklerinizi yerine getirmek için..[/quote]
:):)::)):):+.+..brv.brv.brv
garan oldu 8 trılyon artı
[QUOTE=Astatin;126321]:) :) Son yukarı atağına bayıldım :) bayılmaklada kalmadım..en tepeden işlem yapmak güzelmiş :) artık Ağustos vadedeyim :)[/QUOTE]
.lelele.lelele.lelele:):)
[B]psikopat sistem [/B]44750 den al da..:) daha önce yazmıştım..bnede aldayım..
e yuh
bu sefer 46 bine gidecek galiba ?
Gene başladılar .dng
noluyor yafu..derdiniz ne..spk ya şikayet ettiniz bak kızdılar..
Manyadılar gene sistemi sık sinyal verenler yanmış vallla ky cebinde çakıl taşı bile bırakmaz bunlar.
slot makinesinde şans daha fazla bence
Yeni fon, acemi galiba. Burayı Amerikan borsası kadar derin zannediyo:D
[B]Bu sefer dansöz DOW u geçtik... Dünyanın en oynak borsası sıralamasında birinciyiz artık )) Kıdemki oryantal İ.M.K. ? Mal basmak için yine asansör yapıyorlar..[/B]
[B]Bu asansörü bi yerden tanıyan var mı ? geçen sene ulusal 100 32 binden 25 lere çakılmıştı hani... :( ben hatırladım...[/B]
[QUOTE=Larossıan;126333]Manyadılar gene sistemi sık sinyal verenler yanmış vallla ky cebinde çakıl taşı bile bırakmaz bunlar.[/QUOTE]
Hm de nasıl gelen gideni aratır misali yatay piyasa istiyor msuunuz istemiyor musunuz diyorlar adeta. Kocaoğlan ses verince sesi buraya duyulur mu?
[quote=Larossıan;126333]Manyadılar gene sistemi sık sinyal verenler yanmış vallla ky cebinde çakıl taşı bile bırakmaz bunlar.[/quote]
Abi artık sıkışıyoruz gayri sanırım ben bu sıkışmanın direnciyle destegı dısındaki biyerden pozisyon açmam gayri.....
yada kopuş tarafına dovru açarım yoksam yatarım flat flat
[QUOTE]
Artık piyasa buraya sıkışacak bence dikkatli olun sıkışmada sıkışmayın lütfen:::
45450.......44450 arasında sıkısma gozüküyor..
[IMG]http://i43.tinypic.com/nb7vyb.png[/IMG][/QUOTE]
gap var pzt...yönü şaşırtıyolar..
[quote=VOBiX;126337]Hm de nasıl gelen gideni aratır misali yatay piyasa istiyor msuunuz istemiyor musunuz diyorlar adeta. Kocaoğlan ses verince sesi buraya duyulur mu?[/quote]
Duyurum Vobix.:)
[i]"Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Özince, paranoyak olmaktan vazgeçmek gerektiğini belirterek, ''Süper paranoyak davranıyoruz..."
Sanki vadeliyi anlatıyor.[/i]:)
[B]Bu havada kazanan yatırımcı ileride Ya BUFFFET olur ya soros..[/B]
[B]Buna ragmen dünkü kısalarımla dünkü poz. göre 44o lira kardayım )[/B]
[B]Delirdiler. türlü türlü oyunlar. işte mal böyle basılır 10 saniyede 1o kademe[/B]
[B]Yarın öbür gün İMKB de hisse senetlerinde bir soruşturma açsalar ciddiye alsalar..[/B]
[B]ERGENEKON DAN FAZLA KİŞİ TUTUKLANIR EMİNİM..[/B]
şu anki piyasayı yatay piyasaya tercih ederim.
dow gelince bi samba daha yapceğiz..flat iyimiş..
Dow future da sıkışıyor
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/1277/58556920.png[/IMG]
45000 den kısa...sistemli..
[B]Dow a ilk saatlerde 8500 ün altını bi daha gösterecekler eminim..[/B]
[B]Ama bizim kapanışa yetişir mi bilmiyorum...[/B]