burnuma ralli kokusu geliyor .. bugün kapanış tahminim .. 42000
Printable View
burnuma ralli kokusu geliyor .. bugün kapanış tahminim .. 42000
[QUOTE=teo;55287]RUSYA'DA HIZLI YUKSELEN MICEX ENDEKSINDE ISLEMLER 1 SAATLIGINE DURDURULDU - CNBCE
Bunlarda anlaşıldı yatay piyasa olunca açacaklar, çıktı diye kapat, indi diye kapat,harika yer burası...
Acaba kapatmadan once haber verıyorlarmı yoksa zınk diye durduruyorlarsa fena...[/QUOTE]
bizde olsa sadece düşerken kapatılırdı cıkarken dokunmazlardı .kom
ne güzel hiç bişey değişmemiş herşey eskisi gibi halil reçber mavi boncuk dağıtmaya devam:)
DIPLERE YONELIK ISARETLER OLUMLU.
ISLEM HACMI TEPKI ILE BERABER OLUMLU.
GUN SONU KAPANISIN GUNUN YUKSEGINE YAKIN OLMASI DIGER OLUMLU BIR ISARET.
ENDEKSIN DIP SEVIYELERI BULMASI ACISINDAN BUGUNLERIN COK ONEMLI OLDUGUNU
DUSUNMEKTEYIZ.
SUREC ITIBARIYLE ENDEKSIN TEPKISININ DEVAM ETMESI VE SIMDILIK DIPLERDEN
BAHSEDE BILMEMZI ICIN 31.000 VE 31.500 SEVIYESI BOLGESI UZERINDE
KAPANISLAR ONEMLI OLACAKTIR.
ASAGIDA ISE ILK ADIMDA 30.000 HEM PSIKOLOJIK HEODE GECMISTE OLUSAN
SON 3.5 YILIN ONEMLI DIRENC SEVIYESI OLMASI NEDENI ILE ONEMLI OLDUGUNU
SOYLEYEBILIR.
DESTEKLER 30.600 -30.300 -30.000 DIRENCLER 31.000 -31.350 -31.500
SON GUNLERDE YASADIGIMIZI DALGALI SEANSLILARIN ONUMUZDEKI 3-4 SEANS DA
DEVAMINI BEKLEMEK ADINA GENIS BANT ARALIKLARINDAKI ONEMLI DESTEK VE
DIRENCLERI VERMEK GEREKTIGINDE ISE 31.950 5 GUNLUK HAREKETLI ORTALAMA
YUKARIDA ONEMLI DIRENC SEVIYESI OLARAK GOZUKURKEN ASAGIDA ISE 29.300
SEVIYESI IZLENEBILIR.
ABD DJI ENDEKSINI DETAYLANDIRDIGIMIZDA ISE ENDEKSIN 9.800 SEVIYESI KRITIK
NOKTA OLMAYA DEVAM EDIYOR. 1999-2000-2001VE 2002 YILLARINDA 11.750-9.800-
9.500 ASAGIDA OLMAK UZERE GRAFIKTEDE ISARETLI BOLGELERDE OLDUGUNU GORMEKTEYIZ.
AYNEN GECMIS DONEMLERDEKI GIBI BIR SURECIN BASLAMASI ICIN EN AZINDAN ONUMUZDE
2-3 IS GUNU DAHA OLDUGUNU SOYLEYEBILIRIZ.
(ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR)
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM
Bu kez Rusyadaki ara verme emirlerin sıkışmasından ...
Millet hisseler bedava diye basmışlar alım tuşlarına herhalde
sabah baya bir zarardan sonra 38.625 longda kaldım ve bekliyorum .. karar aldım bu longlarla ekim vadede uzlaşacağım .. ne pahasına olrsa olsun..... stoploss margincall...
sistemi bulmak uygulamaktan daha kolay bence elinizde %100 doğru sistem olsun başarı oranı %20dir duyguların esiri olmak sistemi uygulamayı önleyen enbüyük zaaftır..
ne p..ç bir piyasa oldu ya .. imzama yazdım.. vade sonu uzlaşmaya davetli herkes .. ayı menüsü var yine haha :)
[QUOTE=teo;55288]yine senın zarar 1700 puan, 10 yıldır bu işteyim, 1 ay haric ,bir gece eve sevinerek gitmedim,
Hayatımda bir kere 75 milyarı 450 yaptım, oda geldiği gibi gitti,gitmesini bırak cepten yine ekledim,
Mezar taşıma herhalde 'Kazandıran Sistemi buldu,ama onu da kimseye açıklayamadan, beş parasız öldü yazacaklar'..
Sevgiler...[/QUOTE]
sisteme uysaydım dediğin olurdu...zaten benim sisteme robot gibi uymam nisanda oldu...oda zarar ettim. deve-ayı hikayesi...ama bundan sonra buna uyacagım...
dow dibini 8600-8700 civarında pazrtesi salı yapacaktır, oradan ralli bekliyorum, ekim ayı dibi bu olacaktır. kişsel görüştür.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;55300]dow dibini 8600-8700 civarında pazrtesi salı yapacaktır, oradan ralli bekliyorum, ekim ayı dibi bu olacaktır. kişsel görüştür.
sevgiler.[/QUOTE]
dowu bilmemde biz dibi gördük bence .. haftalıklar aylıklar falan uyumsuz imkbde ..
[QUOTE=selçuklu;55301]dowu bilmemde biz dibi gördük bence .. haftalıklar aylıklar falan uyumsuz imkbde ..[/QUOTE]
imkbyi bilmem. sevgiler.:..:
[quote=teo;55288]yine senın zarar 1700 puan, 10 yıldır bu işteyim, 1 ay haric ,bir gece eve sevinerek gitmedim,
Hayatımda bir kere 75 milyarı 450 yaptım, oda geldiği gibi gitti,gitmesini bırak cepten yine ekledim,
Mezar taşıma herhalde 'Kazandıran Sistemi buldu,ama onu da kimseye açıklayamadan, beş parasız öldü yazacaklar'..
Sevgiler...[/quote]
birden fazla sistem veya göstergeye göre hareket etmek en büyük hatadır vobta, trade den önce neye göre işlem yapılacağına bir kez karar verilmeli ve hep o uygulanmalıdır, yatayda şu gösterge dikeyde bu gösterge diyemeyiz, çünkü hemen hemen her hareket yatay olarak başlar, zavallı gösterge bunu fiyatlar değişmeden anlayamaz. o nedenle bence görebildiğim kadarıyla CCI dan pivot pointe oradan bolinger bantlara ve en son kademe analizine kadar genişleyen trade karar yelpazenizi daraltamanızı öneririm. en büyük zararlarımı birden fazla kavrama göre karar verdiğimde yapmışımdır kişsel olarak. holy grail vardır finas piyasalarında, ama indicatör veya sistem değildir, sisteme mutlak sadakattir holly grail yani sihirli gösterge, her zaman her koşulda hep aynı davranış şekli kısaca. başarılar diliyorum.