Ekran başına yeni geçen bir arkadaşımın yorumu:
[QUOTE]*kalp krizi geçiren birinin ekg si gibi olmuş ekran
*hayrola
[/QUOTE]
Printable View
Ekran başına yeni geçen bir arkadaşımın yorumu:
[QUOTE]*kalp krizi geçiren birinin ekg si gibi olmuş ekran
*hayrola
[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;126345]Dow future da sıkışıyor
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/1277/58556920.png[/IMG][/QUOTE]
bizim gibi roketlir mi yukarı acaba?:..:
Kademeler iyice boşaldı, millet emir yazdırmaya tırsıyor heralde... :D
[QUOTE=VOBiX;126348]Ekran başına yeni geçen bir arkadaşımın yorumu:[/QUOTE]
Ben de benzetmiştim :::
[QUOTE=TIFIL;126349]bizim gibi roketlir mi yukarı acaba?:..:[/QUOTE]
tobo var gibi
5 dk üstünde hiçbir periyotta sat yok sabahtan beri..
[quote=fXci;126345]Dow future da sıkışıyor
[/quote]
Senin aksanın düzeldi mi?:::
[B]Balata kokusunu sizde duyuyor musunuz ? Keskin debriyaj kokusu gibi..snıff snıff...[/B]
[B]Aşağıda ve yukarıda bütüüün STOP lar her şekilde çalıştı...[/B]
[B]Stop ne demek ? Zararı kesmek demek... Zararı kim eder ? piyasaya yön veremeyen ky...[/B]
[B]Bişey eksik bişey eksik diyorduk ya....İŞTE TAM OLARAK BU..[/B]
[B]bütün stoplar çalıştı..[/B]
Hz Ömer adaleti bu olsa gerek .dng
[url]http://haber.gazetevatan.com/Once_torpil_sonra_sus_istegi/244342/1/Gundem[/url]
45000 den full kısa devamm..
[QUOTE=excali;126354]Senin aksanın düzeldi mi?:::[/QUOTE]
savolsun py duzelteyor abiyy :::
grafiğin acayip hayvanlara benzemesi yetmedi
accayyip exxxtra. :::
cnbc-e de burçak önder bugün negatif ayrıştık avrupa + da biz eksideyiz diyor :)
[QUOTE=YAVUZHAN;126362]cnbc-e de burçak önder bugün negatif ayrıştık avrupa + da biz eksideyiz diyor :)[/QUOTE]
Dayak istiyor o .dng
[B]Bu ne nan şaka mı :) piyasa açık olduğu saatte DOW 8596 FDOW 8543 :)))) ŞAKAA.. delirdiler..[/B]
ezber bozan mıydı oyunun adı neydi her an her şey olabilir : )) kısayım..
Çok eğlenceli...
[IMG]http://i43.tinypic.com/nb7vyb.png[/IMG]
Bu sıkışma yukarı kırılırsa flama formasyonu yapar 47500den önce durmaz. Gerçi IMFciler de gitti neyle alacaklar orası belli değil. Teknik görüşmeler devam ediyor haberleri ile alabilir mi acep ReceP?
[QUOTE=BORSACIOZGUR;126364][B]Bu ne nan şaka mı :) piyasa açık olduğu saatte DOW 8596 FDOW 8543 :)))) ŞAKAA.. delirdiler..[/B]
Çok eğlenceli...[/QUOTE]
Vade değişti herhalde orada.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;126364][B]Bu ne nan şaka mı :) piyasa açık olduğu saatte DOW 8596 FDOW 8543 :)))) ŞAKAA.. delirdiler..[/B]
Çok eğlenceli...[/QUOTE]
Ya hocam kızma ama bence gerçekten adının önündeki [B]borsacı[/B] takısını kaldır. Bunu daha yeni mi farkettin? Sabahtan beri kaç kere söylendi Fdowda vade değişti diye...
garand a 12 trılyon para gırısı 4 e ındı
lönk 950 stops
pis verecekler :) (tavsiye değildir) :)
5'liklerdeki bayrağın kopma noktasına geldik.
pis alcaklar.
tavsiye amacıyla değil, kısacıları korkutma amaçlı yazılmıştır.
az korktular ya. :::
matrix dondu yine bişeyler olcak..
[quote=enorton;126367]Ya hocam kızma ama bence gerçekten adının önündeki [B]borsacı[/B] takısını kaldır. Bunu daha yeni mi farkettin? Sabahtan beri kaç kere söylendi Fdowda vade değişti diye...[/quote]
vade değişti de bak bizim ağustos vadeyee spottan yukarıda...
bak fdow a spottan 60 puan aşağı.
acaba kim kimi basacak. imkb mi önder. dow mu.
yarışsınlar bakalım :)
California Üstadı da bıktırmışlar;
[I][B]Sevgili Arkadaşlar,
Öncelikle yıllardır sizlere yardımlarımı esirgemedim.Gece gündüz bunun için didindim, uğraştım..
Bu arenadaki pisliklere göğüs germeye çalıştım.Sizlerin yem olmaması için çok çaba verdim.Bu konuda başarılı olup olamadığım sizlerin takdiri.
Ancak şu son bu haftaki kadar pisliği hiç görmedim..Olayı kısaca anlatayım..
Daha önce defalarca yazdım VOB ile Piyasalar Manipule ediliyor diye.Bunlar Medya, Teknik Analistler, Sitelerdeki çakalları herşeyi kullanıyorlar daha önce yazmıştım bunu.Bunun çok ciddi, adice bir uygulamasını bu hafta yaşadık..
Olay şu şekilde gerçekleşti.Bir aracı kurumdan bu hafta aldığım duyum aynen şu şekilde idi.Cemaat mal alıyor, Endeks yukarı çekilecek %6-7 sonrasında gümletilecek.İşin enteresan yani Yurtdışı bozmuştu, Bankalar dahil heryerde OBO Formasyonu vardı yani teknik anlamda çok ciddi sorun vardı..Ayrıca RSI Tepede Uyumsuzluk içeriyordu.
Peki ağalar maldaydı, malları çıkamamışlardı.Uzlaşmaya daha 15 gün vardı, burayı tutmaları imkansızdı.Ne yapmaları lazımdı, oyunu uygulamaya koydular.Yurtdışı %5-6 geri gelirken hemen CEMAAT MAL ALIYOR, IMF ANLAŞMASI BU HAFTA dedikodusu yayıldı.Daha sonra çok enteresan şekilde saat 15:30 civarında, Aynı aracı kurum özel müşterilerine mail ve sms geçti.
IMF Anlaşması İmzalanabileceği, 13-15 Milyar Dolar kredi olabileceği şeklinde..
Tabi teknik olarak zaten 43,650-750 geçilince yukarı gideceğini bilen herkes bende dahil stoplamaya başladık.Ben o zaman bu mail mesj olayını bilmiyordum.Ama teknik olarak stopladım.Ve stoplar çalışmaya başlayarak zirveye götürdüler..
Arkadaşlar Yurtdışı %5-6 geri gelirken, bunlar yatay tutarak dedikodu ile burada maldan çıkıyorlardı, ama son darbede lazımdı o da oldu.İnsanlar çoluk çocuklarına 3-5 kuruş rızık götürebilmek için, Helal Paralarını bu Kan Emicilere teslim etti.Yukarıda gidemiyorlardı 1 haftadır neye istinaden gideceklerdi, yukarıdan çok mal yiyeceklerdi zaten bu çakalların amacı yukarıya kopunca stopların piyasayı götürmeleri ve malların hepsini bitirmeleriydi..
Başarılı oldular KY Ve İnsanların kanını yine emdiler..
Bir kere IMF Anlaşması 13-15 Milyar dolar gerçeklese, FİYASKO bir rakam olması yanında beklentide bitecekti.Yani artık Yükseliş Yurtdışıda bozmuşken fiilen bitecekti.Bunlar bunun farkındaydı ama farkında olmayan bu Yalan düzmece haberle panik yaptırılan Küçük Yatırımcıydı..
Akşam IMF Başkan Yardımcısının sorulara verdiğim cevap zaten olayın vehametini ortaya koyuyordu.Nereden çıkarıyorsunuz bunları, Bu sadece Üst Düzeyde Türkiye ziyaretidir.Anlaşma olacak olsa IMF Heyet olarak Türkiyeye gelirdi..
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır sitedeki ve ayrıca Borsadaki serüvenimi burada noktalıyorum.Sizleri çok seviyorum, zaten bunun için hep bu kadar kokuşmuşluğa rağmen yanınızda oldum.Ama bu kadar pisliğe artık ben dayanamıyorum.Ayrıca sizlere tavsiyem kesinlikle Bu VOB olayında yatırım yapmayın.Burada günlük destek-direnç al-sat yapan hariç, %90 batmaya paralarını sıfırlamaya mahkumdur.
Sizlere Endeksin düzeltme yada aşağı düşüş trendi başlayacağını yazdığımdan dolayı binlerce kez özür diliyorum.Ben teknik olarak bunu yazdım ama çakalların bu derece çirkinleşeceği aklıma gelmedi.Halen ben aynı fikirde olsamda artık tek kelime etmek istemiyorum.28-29 binlere kadar borsaya bulaşmayın son söyleyeceğim bu arkadaşlar.
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.[/B][/I]
iş yatrım pıyasada en ıyı alıcı..bu fonlarına da almaz kolay kolay..enteresan bı durum
35,986 çifli tepe formasyonundan sonra 2 ay içinde bir de çiftli dip istiyorum..
yok 35 binlerde 1 haftadan fazla tutunursak ama hiç öyle görünmüyor o zaman ümidimi keserim..
adam bezmiş ve gitmiş enorton..insana cınnet gecrtır bunlar
garan yenıden 8 artıda ıs srüklüo..
Ben bunların kanını emmeden bırakmam huyum pis kocaoğlan halledecek onları.:::::::::Py şerbet yerine içecem.
eskıden oynatılan ayılara sokaktan bahsedııorm koca oglan denirdi..laroissan koca oglan dedıkce para verdgm ayıları hatrlıorum sokkata dans eden..igne maksatlı bı yazı degıldır aman he..
allahım sana geliyorum
en iyisi uzaktan izlemek. amaaan alayım mı satayım mı derken...başım döndü tansiyoınum çıktı.. Dün akşamdan kısayım.. 10 gün sonra görüşürüz..
10 gün sonra borsa bu fiyatlarda olursa zaten kendimi yerlere atarım...
10 günde para kazanmak için çok kısa bir süre.
selo %3 artıda
[quote=Vob Trader;126383]allahım sana geliyorum[/quote]
Aman vobtrader sakin ol .:confused:
45176 üzerinde kapatacak aşağılıklar sonra 45500 götürecek uyanıklar.
[quote=Larossıan;126387]45176 üzerinde kapatacak aşağılıklar sonra 45500 götürecek uyanıklar.[/quote]
aklımdan geçeni yazdın...
sistemler ne durumda..?
pşşşt ne oluyor..
[quote=Larossıan;126387]45176 üzerinde kapatacak aşağılıklar sonra 45500 götürecek uyanıklar.[/quote]
hocam pek bi iltifat dolu olmuş yazınız...:)))
eee yan inecek ya çıkacak. Sıkışıklıktan sıkılıyorsunuz işte. )
alın size asansör.. doğru yerde doğru oynayan
Bugün doğru yerde oynayan gün içinde portföyünü 2 ye katlardı..
Da ben bunu yıllardır beceremiyorum. o yüzden işlem yapmadım.. sağlamcıyım..
Ağustos vadede kısayım. Agustosa kadar borsa düşecek mi düşecek o kadar.... tepesini bulmayıveriyim. tepeme çıkıverirler sonra..