-
Yeni yönetici arkadaşları tebrik ederim.Nasıl becerdiniz bilmiyorum ama o eski ,2-3 ay önceki sulh ve huzur dolu foruma kavuşduk sanırım yine.
Çok katılımcı olamasamda tüm arkadaşları ilgi ile izliyorum.Bu stresli günlerde emeklerini eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekürler.
-
.brv.brv[QUOTE=mozkan;55303]birden fazla sistem veya göstergeye göre hareket etmek en büyük hatadır vobta, trade den önce neye göre işlem yapılacağına bir kez karar verilmeli ve hep o uygulanmalıdır, yatayda şu gösterge dikeyde bu gösterge diyemeyiz, çünkü hemen hemen her hareket yatay olarak başlar, zavallı gösterge bunu fiyatlar değişmeden anlayamaz. o nedenle bence görebildiğim kadarıyla CCI dan pivot pointe oradan bolinger bantlara ve en son kademe analizine kadar genişleyen trade karar yelpazenizi daraltamanızı öneririm. en büyük zararlarımı birden fazla kavrama göre karar verdiğimde yapmışımdır kişsel olarak. holy grail vardır finas piyasalarında, ama indicatör veya sistem değildir, sisteme mutlak sadakattir holly grail yani sihirli gösterge, her zaman her koşulda hep aynı davranış şekli kısaca. başarılar diliyorum.[/QUOTE]
-
sn teo
harika bir cümle.
Mezar taşıma herhalde 'Kazandıran Sistemi buldu,ama onu da kimseye açıklayamadan, beş parasız öldü yazacaklar'..
-
[QUOTE=BULENT;55305]Yeni yönetici arkadaşları tebrik ederim.Nasıl becerdiniz bilmiyorum ama o eski ,2-3 ay önceki sulh ve huzur dolu foruma kavuşduk sanırım yine.
Çok katılımcı olamasamda tüm arkadaşları ilgi ile izliyorum.Bu stresli günlerde emeklerini eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekürler.[/QUOTE]
Daha biz bisey yapmadık en azından ben yapmadım:) sn Hellim biraz sertleşti. Bizede korumak düşer.Söz veriyorum evimizi en iyi şekilde müdafa edicem.Ben edemezsem sn hellim, o edemezse sn cbaykus , o da edemezse sn hkayıkcı edicektir.
-
-
[QUOTE=Nohamura;55309]Daha biz bisey yapmadık en azından ben yapmadım:) sn Hellim biraz sertleşti. Bizede korumak düşer.Söz veriyorum evimizi en iyi şekilde müdafa edicem.Ben edemezsem sn hellim, o edemezse sn cbaykus , o da edemezse sn hkayıkcı edicektir.[/QUOTE]
Sn.Nohamura sizi moderatör olarak gördüğüme çok sevindim.Sn.Hülya ve Sn.cbaykuş'a sevindiğim gibi! Sizlerin kişiliklerini ve yapılarını zaten biliyoruz.Sn Hellim'i takdir etmek lazım nokta atışlarından dolayı.Hayırlı olsun! .brv
-
60 dk. lıkta oluşumu gözlemlenen TOBO nun doyun çizgisi 40700 de. Kırılması halınde , 42750 hedef olur teknik olarak.
-
arkadaşlar demirin fiyatını matriks de görebiliyomruyuz kodu nedir yada nerden gorebilirim
-
eski haber.
ABD´de kurtarma paketinin kabul edilmesinin ardından SEC açığa satış işlemleri için 2 Ekim’den 17 Ekim’e yaptığı uzatmayı 8 Ekim’e çekti.
evet dün dediğim yasağın kalkma olayı doğruymuş yukarıdaki haber eski haber.
bu olumlu etki yaratır çünkü piyasayı esas bozanın bu olduğu düşünülüyordu. sebebi ise şirketler bir şekil bunun sayesinde teminat gibi birşey yapıyormuş tam anlamamıştım.
amerika düşerse bu yüzden düşmeyecek.
sevgiler.
-
Longa dondum sımdılık, 39.475 kapanıs tıckı olarak asagı kırmadıgı takdırde longa devam...
-
Çok üzgünüm bu tick ile birlikte 39.700 oldu direncimiz, bu nedenle tekrar shortladım...
-
bu herifler Dervisi bize gonderip bir suru kurum yasa cikartip guven tesis ediyorlarda neden kendileri boyle birsey yapmiyorlar anlamis degilim.