sn teo ustuste iki mesaj 475 kirilmadigi surece longa devam deyip kirilmiyor sonra short diyorsunuz. pek anlamadim.
Printable View
sn teo ustuste iki mesaj 475 kirilmadigi surece longa devam deyip kirilmiyor sonra short diyorsunuz. pek anlamadim.
[QUOTE=nyse-dj;55321]sn teo ustuste iki mesaj 475 kirilmadigi surece longa devam deyip kirilmiyor sonra short diyorsunuz. pek anlamadim.[/QUOTE]
tikin atmasıyla 475 -700 olmus ben oyle anladım ah bu tikler ne cektiriyo bize
[QUOTE=nyse-dj;55321]sn teo ustuste iki mesaj 475 kirilmadigi surece longa devam deyip kirilmiyor sonra short diyorsunuz. pek anlamadim.[/QUOTE]
yaklasık 3 tıcktır 475 olan destek, yenı atan tıckle direnc 700 oldu, bu nedenle tickin kapanısı ıtıbarı ıle altta oldugumuz ıcın benım sıstemıme gore short gerektırır.
[QUOTE=mersiyk;55323]tikin atmasıyla 475 -700 olmus ben oyle anladım ah bu tikler ne cektiriyo bize[/QUOTE]
fakat bu müthis ayarı nasıl yapıyorlar, çok şaşkınım mesela dün, kapanışta 450 idi,ve tam 425 kapattı, bu kadar ince ayar, hayranlık uyandırdı bende...
Her halde fonların elinde simülasyon programları var,nerede hangi indikatör al verir hangi periyod sat verir, başka türlü,el yordamı ile olması ihtimalini uzak görüyorum...
demiri nerden gorebilirim bilen varmı ? matriksim var
[quote=teo;55319]Çok üzgünüm bu tick ile birlikte 39.700 oldu direncimiz, bu nedenle tekrar shortladım...[/quote]
Syn teo ;
Seans lık grafikler , al vermedi ama , vermek üzere ,
60 ve 30 dk. lıklarda oluşan formasyon ,
Günlükte , diplerden dönüş hazırlıgındaki mac (13-5-6)
Taşınan pozisyonlardaki ,nitelik olarak değişimler,
Şimdilik short ları biraz tehlikeli hale getirdi. Paylaşmak istedim.
sevgi , saygılar.
09.10.2008 12:52:08 *omx, Izlanda'da Işlemleri 13 Ekim Pazartesi Gününe Kadar Durduruldu
09.10.2008 12:52:46 *omx Izlanda Borsası, Olağanüstü Piyasa şartlarını Neden Göstererek Işlemleri Durdurdu
[QUOTE=saganak;55328]Syn teo ;
Seans lık grafikler , al vermedi ama , vermek üzere ,
60 ve 30 dk. lıklarda oluşan formasyon ,
Günlükte , diplerden dönüş hazırlıgındaki mac (13-5-6)
Taşınan pozisyonlardaki ,nitelik olarak değişimler,
Şimdilik short ları biraz tehlikeli hale getirdi. Paylaşmak istedim.
sevgi , saygılar.[/QUOTE]
teşekür ederim, ben artık indikatörlere bakmıyorum,al vermedi ise halen al da değildir,mantığıma göre,al verdiğinde benim sistemde ala döner eminim...
Düşündüğünüz için Sevgiler...
uzunlar hala devam 45000 gormeden satış yokk
[QUOTE=teo;55325]fakat bu müthis ayarı nasıl yapıyorlar, çok şaşkınım mesela dün, kapanışta 450 idi,ve tam 425 kapattı, bu kadar ince ayar, hayranlık uyandırdı bende...
Her halde fonların elinde simülasyon programları var,nerede hangi indikatör al verir hangi periyod sat verir, başka türlü,el yordamı ile olması ihtimalini uzak görüyorum...[/QUOTE]
sn teo aylar once konusurduk haitlrarsaniz siz ve sn hdioxyde ile bu adamlar herseyi kontrol ediyor burada diyordum siz olmaz diyordunuz o noktaya geliyorsunuz sizde.kusura bakmayin.sn hdioxyde aciklamisti rakamalarla. sonra dogru ya deyip fikrimden vazgecmistim.delirmemek icin.
demir fiyatını görmem gerekiyor matriksimin future ozelligi acık bilen varsa soyleyebilirmi cok acele :) kirlilik icin özür
[QUOTE=mersiyk;55333]demir fiyatını görmem gerekiyor matriksimin future ozelligi acık bilen varsa soyleyebilirmi cok acele :) kirlilik icin özür[/QUOTE]
Matrikse bir telefon edin bende fx2000 var. O yüzden bilmiyorum.
[url]http://www.matriks.web.tr/iletisim.aspx[/url]