[QUOTE=VOBiX;126428]Bu yenisi haribden yei mi yoksa eskinin yavaşlatılmışı mı?[/QUOTE]
Eskisinin modifiyeli hali...
Printable View
[QUOTE=VOBiX;126428]Bu yenisi haribden yei mi yoksa eskinin yavaşlatılmışı mı?[/QUOTE]
Eskisinin modifiyeli hali...
[quote=enorton;126431]Evet... .lelele[/quote]
bi evettt diyene kadar 19 dk geçtiiii.....ooooo:dü:
[QUOTE=marakes;126434]ben sefertasımı alıyım geliym tuareg,haşlanmış patateslerı hzırda ttuyodum zaten:)[/QUOTE]
bak iyi fikir şimdi bi patates salatası yapıyım soğanlı limonlu.:..:.pamık ekmek arası pataes salatası yirmisin.:::.vobixle bi ekmeği bölüşün gayri..:::
[quote=tuareg;126437]Selçukluyu ikna etmeye calış, beyzbol sopasını cok pis tutuyo:)[/quote]
ikna görevini jerfin e verelim ,bence başarılı olur:..:
(sonra başka görev vermesek de olur)
[quote=QUEEN;126440]bak iyi fikir şimdi bi patates salatası yapıyım soğanlı limonlu.:..:.pamık ekmek arası pataes salatası yirmisin.:::.vobixle bi ekmeği bölüşün gayri..:::[/quote]
Allahını seversen mutfaga gırme, zaten basımız ne geldıyse senın mutfak yuzunden geldı:..:
[quote=marakes;126441]ikna görevini jerfin e verelim ,bence başarılı olur:..:
(sonra başka görev vermesek de olur)[/quote]
Jerfınden uzak dur, iki kontrat karsılıgı bızı polıse ıhbar eder, aman diyim..:..:
patates potasyum yönünden iyidir tansiyonun da en iyi dostu potasyumdur:)
çok şükür bugunde zararsız kapadık 16.30 dan sonra iyi stres yaşatdılar.. ama olsun hafta sonu dondurma parası çıktı...GÜneşLi-Metro ya gidiyorum gelen olursa yemek ısmarlarımm.
[quote=tuareg;126443]Jerfınden uzak dur, iki kontrat karsılıgı bızı polıse ıhbar eder, aman diyim..:..:[/quote]
2 kilo patatesle kandıramazmıyız,hem faydalıdır patates:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;126439]bi evettt diyene kadar 19 dk geçtiiii.....ooooo:dü:[/QUOTE]
Abi kapanışa 5 dk kalmıştı, matriks dondu kapadım açtım işlem falan yaptım. Soruyu daha yeni okudum :o
geçmiş olsun herkese seans bitti,
bana öyle bir sistem lazımki 2 sene geriye doğru her ay kazandırsın yatay aylarda kazandırmasada nötr kalsın, ayda 15-20 den fazla işlem yaptırmasınki günümün her anı acaba sinyal gelecekmi diye işlerimden kalmayım, çok istemiyorum öyle 10000 küsürler falan, ayda 2500-3000 puan ortalama bile kafi yeter bana, varmı öyle bir sistemi olan:)
larossion abi senin sistem tam hayallerimdeki gibi:D gerçi geçmişi neyin nesi kimin fesi bilmiyoruz ama 1-2 aydan beri benim istediğim gibi sinyal üretti:..:
Bugün istanbula fuara gelmekle çok isametli bir karar vermişim neler olmuş neler umarım zararı fazla olan yoktur dünden ben epey yara almıştım bugünde piyasada olsaydım iptal olabilirmişim herkese geçmiş olsun kazanan arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum hepinize iyi tatiller,
[QUOTE=tuareg;126442]Allahını seversen mutfaga gırme, zaten basımız ne geldıyse senın mutfak yuzunden geldı:..:[/QUOTE]
Benim niyetim yokda pambık illa yemek istiyor.. margin kol börek yapcam pzt..
[quote=enorton;126447]Abi kapanışa 5 dk kalmıştı, matriks dondu kapadım açtım işlem falan yaptım. Soruyu daha yeni okudum :o[/quote]
senın sanın sagolsunn..
Benim sistem de sat da idi.. ama Ben flattttt dondurmam Gaymakkk.dng
lipsky odadan çıktı 1ooo puan bastılar vay be :D
bundan sonra gecye poz. bırakacagımı sanmıyorum..bu yeni sistemde fazla birşey var..dün pozisyonum olmadn ,sadece bugün trade yapsaymışım tam 2650 puan alayormuşum..üçkagıt parametre,gösterge yok(peakbar falan)zaten foruma gercek zamanlı işlemleri yazdım..sadece tradeden 1300 puan aldık anacak...
[QUOTE=QUEEN;126432]enorton sistemi bi sıkıştır ...önceki sinyallerine bi bakayım sana zahmet..graf atarsan[/QUOTE]
7 Mayıstan bu yana...
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/3011/adszarz.jpg[/IMG]
76000-28500=47500 en basit hesapp...
izmir matriksle görüştüm, kardeşim bana otomatik alsat yapacak sistem lazım, metatrader gibi dedim ne zaman yapacaksınız şu zıkkımı, özetle dediki sistemimize güvenmiyoruz arada veriler eksik kalabiliyor donma olabiliyor, bu sorumluluğu alıpta öyle bir alt yapıyı gerçekleştiremiyeceklerini anlattı,
ama şu anda sinyal gelince cebe sms atacakları yada mail atacakları bir sistem üzerinde çalışıyorlarmış mışmış mış tamış mış...
Herkeşe termal su havuzu tavsıye ederek (huzura ve gevsemeye ıhtıyacen) ve iyi tatıller dıleyerek ben kaçar.
hafta sonu Çeşme nin serinliğini şimdiden sizlere ileteyim
iyi hafta sonları
[quote=mozkan;126201]eur/usd çok pis satış baskısı var 1,3920-1,3930 aralığında,
gbp/usd koptu tınlamadı, usd/chf ye satış geldi gene tınlamadı, emme ve de lakin bu baskı bittiği an %51 olasılıkla [B]yukarı kopacak [/B]bence, demedi demeyin[/quote]
1,39720 demedi demeyin:..:
[quote=QUEEN;126440]bak iyi fikir şimdi bi patates salatası yapıyım soğanlı limonlu.:..:.[B]pamık ekmek arası pataes salatası yirmisin[/B].:::.vobixle bi ekmeği bölüşün gayri..:::[/quote]
yoh ben sadece EKMEK istiyrim, çoh EKMEK abla, bolca EKMEK sadece EKMEK yanına kola lüffen :::::::::::::::::::::
[QUOTE=SEYYAH;126479]yoh ben sadece EKMEK istiyrim, çoh EKMEK abla, bolca EKMEK sadece EKMEK yanına kola lüffen :::::::::::::::::::::[/QUOTE]
pamıkkk bütün ekmek çeşitlerinide biliyosun.:p.shortlardan ekmek yiycenmi bakalım..kom.. yoksam ben sana yapcam söz magin kol böreği..:::::::::cola da 2,,5litre istersin..gazı kaçmadan bitirirsin.dng
[QUOTE=SEYYAH;126479]yoh ben sadece EKMEK istiyrim, çoh EKMEK abla, bolca EKMEK sadece EKMEK yanına kola lüffen :::::::::::::::::::::[/QUOTE]
ülem pambık ne diye uğraşırsın vopla açsana bi ekmek fırını gayri ::: hem para gazan hemde sınırsız açık büfe ekmek çeşitleri
[QUOTE=fXci;126489]ülem pambık ne diye uğraşırsın vopla açsana bi ekmek fırını gayri ::: hem para gazan hemde sınırsız açık büfe ekmek çeşitleri[/QUOTE]
pamık shortlardan çikilatalı ekmek bilem alır gayri:::
S&P 919 altı kapasın bugun düşüş trentine girer..p.tesi ballı kaymaklı olur. demedi deme ibrahim..
bu arada DeLLama EFG haziranda 68 bıne duşmuş..30 bıne yakında agustosta uzamış.. baya kapatmışş. yusuf tan haber mi aldılar GÖkhan N dersin :)
Kısalar tutulurmu yoksa vermelimi.
[B]NESLİ TÜKENEN AYI[/B]
Dünyada sadece bir çift kalan nadir bir ayı
> türünün erkeği ölmüş.
> Bu ender hayvanın üreme ihtimali sıfır, bu yüzden soyu
> tükenecek. Ne
> yapalım diye düşünmüşler; kurullar toplanmış,
> çözüm yok.
> Kuruldaki bir Türk bilim adamı şöyle demiş:
> 'Bizim memlekette bir Hayati abi var, söylemesi
> ayıptır aynen bu ayıya
> benziyor, hatta daha kıllıdır, ondan rica edebiliriz,
> 100-200 dolarda
> ödül verirsek bu işi yapar ve ayıların soyunu
> kurtarır herhalde'
> demiş.
>Bakmışlar başka çare yok, Hayati abiye gitmişler
> ve durumun
> önemini, yapacağı hizmetin büyüklüğünü
> anlatmışlar, birde
> 'Karşılığında 100 dolar söz konusu'
> demişler.
> Hayati abi düşünmüş ve 'Olur ama 3 şartım
> var.' demiş.
> Herkes sevinç ve merakla 'Ne?' diye sormuş...
1. Öpüşmem...
2. Yavru erkek olursa rahmetli babamın adını koyarsınız.
3. 100 dolar çok, en fazla 50 dolar veririm
[quote=V.O.B;126496]Kısalar tutulurmu yoksa vermelimi.[/quote]
p.tesi 9.15 kadar sıkı sıkı sarıl . 9.15 olunca sen bilirsin sıcaksa bırakmazsın soguksa sal gitsin:..:.dng
dow'da eski vadeyi uğurladık, pazartesi sabahı yeni vadeye merhaba diyeceğiz..:) yeni vade, yeni umutlar olayı..::: :dü::dü:
pazartesi fdow'a ellerimle [COLOR="Red"]kırmızı[/COLOR] halı sererek karşılama töreni yapacağım...dng.dng.boks..boks.:::
ART AVravsya TV de Ceviz Kabuğunda Zeitgeist belgeseli tartışılıyor...
[QUOTE=enorton;126503]ART AVravsya TV de Ceviz Kabuğunda Zeitgeist belgeseli tartışılıyor...[/QUOTE]
açtım reklamlar var gayri
bu pembe oğlanın yaptığını çorumlu yapmaz ...
ne geldiyse başımıza hep bu pembe oğlan yüzünden geldi ... :o:o:o:o:o:o:o:o ...
önümüzdeki hafta son bir şans verecem bu pembe oğlana ...
olmazsa artık bu mavi oğlanı kullanacam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kayıtlara geçsin gayrı...
[QUOTE=selçuklu;126505]bu pembe oğlanın yaptığını çorumlu yapmaz ...
ne geldiyse başımıza hep bu pembe oğlan yüzünden geldi ... :o:o:o:o:o:o:o:o ...
önümüzdeki hafta son bir şans verecem bu pembe oğlana ...
olmazsa artık bu mavi oğlanı kullanacam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kayıtlara geçsin gayrı...[/QUOTE]
Abi sen böyle pozisyonda ısrar etmezdin, şaşırtıyorsun bizi... :(
[QUOTE=enorton;126519]Abi sen böyle pozisyonda ısrar etmezdin, şaşırtıyorsun bizi... :([/QUOTE]
abi haklısın 2 ay öncesine kadar 5 dk sistem takip edip daytrade ederdim ... ama şuan işlerim çok yoğun ... seans izleme sistem takip etme şansım yok ... o yüzdende tek şansım günlük haftalık graflara bakıp trend yönünde poz açıp beklemek .. yapmak istediğim bu .. son işlemim vadeli 45800 küsür gördğü gün 45475 kısa poz açmıştım .. hala aynı pozda beklemeye devam ediyorum .. trend bence aşağı ... o yüzdende beklyorum .. ...
ms testde hesaplama okun oluştuğu bardan[B] sonra gelen ilk barın açılış [/B]fiyatına göre yapılır...
bunu okun oluştuğu bardan sonra gelen [B]2.barın açılışına göre nasıl yapabilirim[/B]...ilk barı atlamak istiyorum...bar 12;00 da oluşmuşsa(15 daklık sistem için)12;30 un açılışına göre yapmak istiyorum..teknik olarak mümkün mü...ms versiyon -9 kullanıyorum...
[IMG]http://i41.tinypic.com/2uqkdh4.png[/IMG]