Arkadaşlar herkeze hayırlı işler bol kazançlar iyi haftalar dilerim
Printable View
Arkadaşlar herkeze hayırlı işler bol kazançlar iyi haftalar dilerim
Günaydın,
Matrikste bir grafikte iki endeksi nasıl görüyoruz.
Yada iki hisse senedini aynı grafikte.
Gny..
GUNLUK VOB BULTENI (YATIRIM FINANSMAN MENKUL DEGERLER)
VOB 0609 ENDEKS 30 SOZLESMESI; YATAY ACILIS.
IMF 1. BASKAN YARDIMCISI VE DEVLET BAKANI ALI BABACAN
ARASINDA YAPILAN GORUSMELER SONRASINDA HEYETLERIN
DETAYLAR KONUSUNDA TEMAS HALINDE OLACAGI ACIKLANDI.
DOLAYISIYLA IMF ILE ILISKILERDE ILERLEME OLMAZKEN, UZUN
ZAMANDIR SUREN TEMAS HALINDE OLMA SURECI DEVAM
ETMEKTEDIR.
45,850 DIRENCI ASILAMADI. 45,000 SEVIYESI ARA DIRENC
KONUMUNDA. 45,000 SEVIYESININ ASAGI DOGRU KIRILMASI
DUSUSUN 20 GUNLUK ORTALAMAYA DENK GELEN 43,700-43,800
DESTEGINE KADAR SURMESINE NEDEN OLABILECEKTIR.
OLASI YUKSELISTE 45,850 DIRENCININ ASILMASI DURUMUNDA
YUKSELIS 47,600 DIRENCINE DOGRU SUREBILECEKTIR.
CIFT TEPE GORUNTUSU OLUSMAKTADIR.
VOB 0609 DOLAR SOZLESMESI; YUKSELISIN HEDEFI OLAN 1,57
DIRENCI ASILAMADI.
1,54-1,55 SEVIYESI DESTEK OLARAK KORUNACAKTIR.
FATIH BAYKAN
YATIRIM FINANSMAN MENKUL DEGERLER A.S.
[url]WWW.YFAS.COM.TR[/url]
***RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
imf daha kullanılacak gibi ..
[QUOTE=erkan.;126596]Günaydın,
Matrikste bir grafikte iki endeksi nasıl görüyoruz.
Yada iki hisse senedini aynı grafikte.[/QUOTE]
Mausu gıraf üstüne getir
virgul koy endeksin kodunu yaz enter yap
silmek için aynı gıraf üstünde vilgül koy enter yap
Sağol oğuzhan oldu.
Günaydın dostlar herkese bol kazanç ,LArossian,Abka ve Enorton sistemlerin son durumunu teyit edebilirmisiniz acaba al devam ediyormu? teşekkürler.
günaydınlar..
44775 long
ayu katliamı devam ediyor..
aynı yerden kısa...
[QUOTE=MMO;126601]Günaydın dostlar herkese bol kazanç ,LArossian,Abka ve Enorton sistemlerin son durumunu teyit edebilirmisiniz acaba al devam ediyormu? teşekkürler.[/QUOTE]
cumadan esas (15 dak)sistem flatde..ama çok işlem yaprıran bir başka sistemle trade ediyorum..çok işlem yaptırıyor..
[URL=http://img41.imageshack.us/i/screenhunter4.png/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/8563/screenhunter4.png[/IMG][/URL]
kazançlı bir gün olması dileğimle..
Günaydın dostlar .. hayırlı haftalar bol kazançlar
gut mornik VOBORSA,
herkeşe hayırlı ve bol kazançlı güzel bir hafta dilerim...
yallah VOBORSA :::
bu hafta kısa haftası...sabah 44800 ortalama kısaları biraz bekleyeceğim...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2s68pk0.png[/IMG]
5-10-15-20-30-60 satta günlük alda...
Herkese Günaydın,
Bugün bol trendli bir gün dilemeyeceğim. İki gün bol trendi gün dieldim endeks sapıttı.
Fakat herkese bol kazançlı bir gün dilerim.
[quote=Astatin;126612]5-10-15-20-30-60 satta günlük alda...[/quote]
yıllık SAT ta mı asti? ben yıllıva göre tıreyd etmiye garar virdim :::
VOB 60 dk grafik.
Daha önce verdiğimiz grafikte, kritk bölge olan yükselen trendline üstündeki hareket devam ediyor. Trendline kırılması ve 44.4 altı 60 dk'lık kapanış , benim için ciddi düşüş sinyali olacak.
Sistemlerin 3'ü de ,bu arada, short pozisyondalar.
Bol Kazançlar.
[URL=http://img5.imageshack.us/i/vob60.png/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
Larossian kocaoğlan sat dediyse bu iş biter teyit bekliyorum teşekkürler.
Full long dünya şeyinde değil vobun ve imkb nin.
44500 ara destek 44000 kırılırsa trend döner.. yön zayıf yukarı
[quote=SEYYAH;126614]yıllık SAT ta mı asti? ben yıllıva göre tıreyd etmiye garar virdim :::[/quote]
yılbaşında gel, söyleyeyim o zaman:..::..::..:
[quote=GOKHANFINDIK;126618]Full long dünya şeyinde değil vobun ve imkb nin.[/quote]
aynen. 45025 den flatlamak üzere full long
Bosuna heyecan yapmayın, düşüş felan da beklemeyın, yenı manıpule edılecek dedıkoduyu da ılk benden duyun istedim, ''Çankaya'nın altında on yüz bin milyon baloncuk petrol rezervi OLABİLEĞECİ' iddia ediliyor.
ba ba baaaa, fdax -1.66, biz cuma kapanıstayız... Suyundan da...
8250 gözüktü (kara görüktüü) evvel zaman içinde koyduğum 8250 hedefli dow future yılan grafiği
[quote][IMG]http://i44.tinypic.com/24ozn5z.png[/IMG][/quote]
Bakın 8250 gözüktüren yer 8480 altında 8250 niyeti belli değilmi. Son kale 8420ler var onun altında hoop diye 8250 işte :::
[IMG]http://i43.tinypic.com/2ev5l6p.png[/IMG]
İnada gerek yok niyet bozuk yukarı.
[quote=GOKHANFINDIK;126625]İnada gerek yok niyet bozuk yukarı.[/quote]
Aksine, tam da inat edilecek yerdeyız, el mi yaman bey mı?
[QUOTE=tuareg;126622]Bosuna heyecan yapmayın, düşüş felan da beklemeyın, yenı manıpule edılecek dedıkoduyu da ılk benden duyun istedim, ''Çankaya'nın altında on yüz bin milyon baloncuk petrol rezervi OLABİLEĞECİ' iddia ediliyor.[/QUOTE]
IMF binası güvenlikçielrinden biri yaz tatili için Türkiyeye uçak bileti almış. Hurraaaa al al al al .dng
yeni sinyali yayınladım. topiğimde. ilgilenenlere...
IMF İle Anlaşma %90 Doğru
20 Haziran 2009 Cumartesi
Cumartesi günü Radikal’de Sn İsmet Berkan çok güzel bir makale yazmış, TSK’ya ait olduğu iddia edilen belgenin gerçekliği hakkında fikirlerini açıklıyor, lütfen tamamını okuyun, ben kısa bir alıntı yaparak ana konuya geçeceğim. Malum, bazı gazetelere göre, tahlillerde belgenin altındaki imzanın %90 doğru olduğu ortaya çıktı. Sn Berkan şöyle cevap veriyor:
“Yani şu an ki durum, kuantum fiziğindeki meşhur Schrödinger’in kedisinin durumu gibi. O kedi, düşünce deneyine göre aynı anda hem ölüydü hem yaşıyordu; bizim belgemiz de aynı anda hem sahte hem gerçek! Ben dünkü iddiamı sürdürüyorum: Bu belgenin gerçekliği veya sahteliği tarih boyunca kanıtlanamayacak, anlaşılamayacak.”
Bizim kanaat önderlerinin IMF anlaşması ile görüşleri de böyle “Kesin bir şey yok, ama %90 anlaşma yapılacak”. Bir örnek vereyim mi? Ha, n’olur vereyim. En akıl sahibi insanların bile bir şeyi istedikleri zaman nasıl duygunun akla üstün çıktığına örnektir bu:
“Bu uzun yazıdan sonra benim kısa mesajım ise şudur: Lipsky de Babacan da IMF anlaşmasını ağızlarına bile almadılar ama, havalarından anlaşılan odur ki, er veya geç anlaşma imzalanacak.”Bu satırların sahibi Büyük Üstad Sn Güngör Uras. Cumartesi Milliyet’teki köşesinde yazmış. Ya Güngör Abi, Ayşe Teyze’ye böyle bir şey söylesen sana bir daha zeytinyağlı dolma pişirmez ya. Sen Sn Babacan ya da Lipsky’in akrabası mısın? Vücut dillerinde mi anlıyorsun anlaşmaya yakın olduklarını? Belki o akşam içmeye gidecekler, ona gülüyorlar.
Ben size söyleyeyim. Türkiye IMF ile stand-by filan yapmaz. Bütün amaç, sizi basını ve diğer saf-romantikleri IMF anlaşmasının Schrödinger’in kedisi gibi kutunun içinde olduğuna inandırmak, ama kutuyu açmamak. İçinizde kedinin yaşadığına dair bir nebze inanç oldukça, Hazine’yi ucuza fonlayıp TL’yi dolara 1.80 çıkıncaya satmayacaksınız. AKP’yi katran bulayıp tren rayına bindirip şehirde gezdirmeyeceksiniz. Ama kedi gebereli çok oldu. Hergün üstüne gül suyu serpiyorlar kokmasın diye.
Niye mi? Bunu anlamak için Sn Erdoğan’ın psikolojisinin çok çetrefili dehlizlerinde uzun bir yolculuk yapmak lazım, ama benim VIP biletim var, size jet-tur yaptıracağım.
BİRİNCİ NEDEN: Sn Erdoğan’ın en büyük gurur kaynağı ve seçimlerde pazarlama silahı: “Biz bu ülkeyi IMF borcuyla teslim aldık, Batı boyunduruğundan kurtardık”. Şimdi IMF’yi çağırmak, ülke ekonomisini yine yönetemediğini, perişan ettiğini kabullenmek olur. Genel seçime giderken muhalefet adamı kepaze eder.
İKİNCİ NEDEN: Sn Erdoğan İslamcı filan değil. Otokrat. O her konuda tek irade ve emir veren olmak istiyor. Herşeyi o biliyor. IMF gibi bir ecnebi kurumun gelip ona “şunu harca, bun harcama” demesi düşüncesi bile aptestini bozmaya yetiyor. IMF’yle anlaşma onun için Sevr’i imzalamaktan daha zor bir psikolojik engel.
ÜÇÜNCÜ NEDEN: MÜSİAD’dan Kayseri’deki işadamı kankaları, Bank Asya’da iş yapan camia, TCMB PPK’ya atadığı zat-ı şahanelerin hepsi ona aynı nasihatı veriyor: “IMF yüksek faiz ve değeri artan TL demek. İç talebi bitirir, ihracatı götür. Bize yarmaz, TÜSİAD ve Kemalist rant ağalarına yarar. Dikkatli olun, Padişahım, size komplo kuruyorlar”.
DÖRDÜNCÜ NEDEN: Sn Erdoğan ekonominin geleceği hakkında İKİ TEMEL VE ÇOK BÜYÜK VARSAYIM HATASI yapıyor. Birincisi, 1 yıl içinde Türkiye’nin 2006 Serdengeçti krizi öncesindeki büyüme oranlarına yani %6’ya filan döneceğini düşünüyor. İkincisi, krizden çıkan dünyanın yine GOP’lara para yağdıracağını, EMBI spreadlerinin 150 puana filan ineceğini hesaplıyor. Onu açısından bütün mesele bu aradaki bir yılı atlatmak. O yüzden sonuna kadar borçlanarak bu yıl boyunca resesyonu elden geldiğince sığ tutmak, mümkünse büyümeye çevirmek tek hedef. Nasıl olsa gelecek sene ekonomi vergi gelirlerini artıracak, dışarıdan yağan sıcak para ile borç sorunu çözülecek. Ama, ya bu teori tutmazsa? Bu dünyadaki RTE’lerin kafasında gri tonlara yer olmaz. Onlar hep siyah beyaz görür.
SON NEDEN: Sn Erdoğan’ın piyasaların bir türlü çakmadığı bir opsiyonu var, erken seçim. Bugün AKP’nin ölüsü %35, suni teneffüs cihazına bağlısı %39 eder. Sn Erdoğan 6 ay daha bakar, işer umduğu gibi gitmezse, 2010 yazında bir erken seçim… alır bir %39 daha, sonra IMF’yle ne yapacaksa yapar. Bahane mi? İşte, asker darbe hazırlığı içinde, bunlara ders vereceğiz ey halkım, bize oylarınla cevaz ver.
Schrödinger’in kedisi tahtalıköyü boyladı. Ey basın, ey işdünyası, ey yatırımcı. Senin için de kara elbiseli, sırtında karga tüneyen bir adam ölçü alıyor, tahta seçiyor. Ama senin için seviniyorum. Ölümü azap içinde beklemiyorsun, güle oynaya “oh, yarın paracıklar geliyor” diye bayram ederek uzanacaksın Musalla taşına.
[quote=VOBiX;126627]IMF binası güvenlikçielrinden biri yaz tatili için Türkiyeye uçak bileti almış. Hurraaaa al al al al .dng[/quote]
yada MASAK Garnti Yatırım a baskın yapmış gibi bir haber olursa::::::::: ver tabana ver tabana.....yada Oyak 30000 kısa açtı, dememki darbe olacak ::::::
kocaoğlan shortlamadan shortları giymem pantolonla devam.
Cemaat maldaymış, valla kendılerı bilir, bunca insan shortta ve envayi çeşit dualar yapılmakta, kım bılır kımın dua kapıları acık, bır bakarsın tutacağı tutar, bu da maldakı cemaate kapak olsun:)
44775 uzuna döndüm... geceden kısaydım......
Yorum yok, short devam... :D
[quote=trader38580;126621]aynen. 45025 den flatlamak üzere full long[/quote]
44650 longlar 44925 den verildi. yarım short. bu hacim yetersiz spotta.