cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..
Printable View
cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..
[QUOTE=abka;126637]cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..[/QUOTE]
Abi sen de bir karar ver artık, hem yeni sisteme geçtim diyorsun hem de daha ilk sinyalde uygulamadım diyorsun :::
NE iş yahu, sistemlerimin tümü aynı barda al veya sata dönüyor. Şimdi de her 3 sistemimde Long'a geçti.
Full lönk dax fdow mfdow takmıyor meret
vade sonu rallisi geliyor gayri fxci
niyeti bozmuş gavurlar
[QUOTE=enorton;126638]Abi sen de bir karar ver artık, hem yeni sisteme geçtim diyorsun hem de daha ilk sinyalde uygulamadım diyorsun :::[/QUOTE]bu yeni sistem ayda 150 işlem yapıyor..günde ortalama 6-7 işlem ..bu tarzda sürekli takip adamı psikiyatriye yatırır..ama tüm hareketlerden puan alıyor..
diger sistemim ise ayda 25 işlem yapıyor..ama bazen geç kalıyor..
kafa burada karışık..:)
[QUOTE=sazan;126639]NE iş yahu, sistemlerimin tümü aynı barda al veya sata dönüyor. Şimdi de her 3 sistemimde Long'a geçti.[/QUOTE]
zasan abey. benim gibilere oynamıyorem ..... pes edeyorem ...... dedirtmeye çalışıyolar... verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorem::: benim için hertürlü zıppırıklıvı yapabilirler dikkat edin gayri
[QUOTE=abka;126637]cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..[/QUOTE]
benim sistem 29600den beri alda::: ama 43 binlere kadar tuttum peh
dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi
[quote=abka;126641]bu yeni sistem ayda 150 işlem yapıyor..günde ortalama 6-7 işlem ..bu tarzda sürekli takip adamı[COLOR=red] psikiyatriye yatırır[/COLOR]..ama [COLOR=red]tüm hareketlerden puan alıyor[/COLOR]..
kafa burada karışık..:)[/quote]
tüm hareketlerden puan alıyosa psikiyatriye değil hawaiye yatırır
hazır bütün cemiyet burdayken sorayım bilen biri hayrına cevaplasın;
[B]matrikste sistem testi yapınca test sonuçları % olarak çıkıyor ve test kümülatif olarak(yani elde edilen karlarlada poz açılması demek)
bunu sabit poz ve puan bazında nasıl yaparız....[/B]
[QUOTE=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/QUOTE]
ne güzel belli ediyorlar yönü bak.
neden şikayet edelim bahane üretelimki
burası arena savaşa devam
demekki dax artı olursa burada ralli olur.dng
[quote=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
hayirlisi[/quote]
büyük ölçüde haklısın...çok uzak değil son 1 ayki ayu pozisyonları dax veya dj de alsak zengin olmuştuk..ayrıca darbe yok ergenekon yok, cemaat mal alıyo yok, deprem yok, andıç yok :)..şu linkleri bana da atsana..ordada güvenilr aracı bulmak dert be yaww
bankalar %1 asagidayken bazi kagitlar deli gibi gider veya tas gibi dururlar
imkb bana aynen onu hatirlatiyor :):)
bu vadeyi mumkun mertebe yukaridan kapayacaklar artik bu kacinilmaz
daxta isleme baslayinca ayri bir topik acicam yaptigim alsatlari yazicam
ahali karar versin hangi piyasada kazanmasi kolay
bu serefsiz kan emicileri biz yarattik bu kadar insan kazanicam diye voba akin ederse olacagi bu olur
toplu infaz yaparlar
islem yapmayacaksin en temizi bu
birbirlerini opup dursunlar
[QUOTE=Fantom;126648]ne güzel belli ediyorlar yönü bak.
neden şikayet edelim bahane üretelimki
burası arena savaşa devam
demekki dax artı olursa burada ralli olur.dng[/QUOTE]
herkes ayni mantikla hareket ediyor ama o spegin insafina kalmis panik alimlar gelince ralli mi olur bacak omzami olur onu kucuk yatirimci dusunsun
bu dakikadan itibaren beni pek alakadar etmiyor.dng.dng
[QUOTE=traderx;126646]hazır bütün cemiyet burdayken sorayım bilen biri hayrına cevaplasın;
[B]matrikste sistem testi yapınca test sonuçları % olarak çıkıyor ve test kümülatif olarak(yani elde edilen karlarlada poz açılması demek)
bunu sabit poz ve puan bazında nasıl yaparız....[/B][/QUOTE]
Kaldıracı 1 olarak ayarlayın ama puan bazında hesaplama yok :(
gunde nacizane 200 kontrat islemim var
obur sitedede yaziyorum artik
50 kisi biraksa bu piyasayi 10.000 kontrat eder gunluk islemin %5 i
daxta gunluk trade diye acicagim topikte islemlerimin hepsini yazicam baslangic sermayemide yazicam gerekirse portfoyde yapistiricam alem gorsun terslik bizdemi piyasadami
Bu muhtara söyleyelim de biraz da PY için beddua etsin :D
[url]http://videogaleri.gazetevatan.com/7370_Muhtarin-bedduali-konusmasi.html[/url]
[quote=trader38580;126636]44650 longlar 44925 den verildi. yarım short. bu hacim yetersiz spotta.[/quote]
775 den uzunladım. vermiyorlar buraya.. hedef yeniden 45025. SL 600
[QUOTE=follow;126651]herkes ayni mantikla hareket ediyor ama o spegin insafina kalmis panik alimlar gelince ralli mi olur bacak omzami olur onu kucuk yatirimci dusunsun
bu dakikadan itibaren beni pek alakadar etmiyor.dng.dng[/QUOTE]
Spek mpek
dedim ya bahane üretmeye kalkarsam binlerce bulurum
ralli olmazsa shortlarız:::
yolumuzu buluruz ekmeğimizi taştan çıkartırız .lelele öyle değilmi fxci olmadı fırın açarız :D
44825 long..vayanasına .bu neya..500-100 puana oynuyo..
[quote=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
hayirlisi[/quote]
Anladık abi eşşek değiliz vob kötü manipülasyon var ok.İkide bir kafamıza ne çakıyorsun.Beceremiyorum diyeceksin o zaman anlayacam ama sen işin gücün vob şöyle yok böyle.Her yiğidin harcı değil diyoruz zaten.Sürekli niye yazıyorsun bunu?Beğenmedi isen güle güle.
sevgili fallow işlem yapacağın platformu özelden geçersen sevinirim
yazdıklarında %bin haklısın
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126658]Anladık abi eşşek değiliz vob kötü manipülasyon var ok.İkide bir kafamıza ne çakıyorsun.Beceremiyorum diyeceksin o zaman anlayacam ama sen işin gücün vob şöyle yok böyle.Her yiğidin harcı değil diyoruz zaten.Sürekli niye yazıyorsun bunu?Beğenmedi isen güle güle.[/QUOTE]
emme azcıkda haklı lem follow. şu son günler kimse para yapamıyor.. bilen bilmeyen :::
[QUOTE=abka;126641]bu yeni sistem ayda 150 işlem yapıyor..günde ortalama 6-7 işlem ..bu tarzda sürekli takip adamı psikiyatriye yatırır..ama tüm hareketlerden puan alıyor..
kafa burada karışık..:)[/QUOTE]
Bu ssitemin ayda 15000 puanı varsa kullanmaya değer seans başındayken... Yoksa o kadar işleme daha azı riske edilmez. Cuma günkü günkü 5 dkda400-500 puanlar olursa bu çılgın sistem de çıldırır bence...
[quote=fXci;126660]emme azcıkda haklı lem follow. şu son günler kimse para yapamıyor.. bilen bilmeyen :::[/quote]
Bende yapamıyorum ama ağlayıp sızlamanın alemi var mı?Geri getirmiyor parayı.Ama bu kaybediyoruz diye her zaman kaybedecez anlamına gelmez.Herkesin kötü anları olur iyi anları da olur.Ha sen 10 yıldır kazanıyorsan ve hala burada kazanmanın yolunu arıyorsan git başka iş yap.
vob sabır işidir sabırlı olana ekmek var piyasa her zaman böyle gitmez tekkeyi bekleyen çorbayı içer
[QUOTE=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
hayirlisi[/QUOTE]
ODLde DAXın her puanı lot başına 1 doalra denk geliyor. Demo açtım ekranda kopma vs görmedim. İlk demoda 50.000 doalrı 1 haftada batırınca buradaki mikatrı 500.00 usd tuttum. demo bir aylık.Spreadin 2 pips olması da avantaj.
bu DeLLamalar yine Tele Konferans yapıyorlar N tarafa çakalım sen aşagıya cak ben yukarı cakıyım.. karar veremediler ... bakalım N olacak
[QUOTE=follow;126653]gunde nacizane 200 kontrat islemim var
obur sitedede yaziyorum artik
50 kisi biraksa bu piyasayi 10.000 kontrat eder gunluk islemin %5 i
daxta gunluk trade diye acicagim topikte islemlerimin hepsini yazicam baslangic sermayemide yazicam gerekirse portfoyde yapistiricam alem gorsun terslik bizdemi piyasadami[/QUOTE]
Gökhan, kentuf ve vob traderı ikna edersen bu iş olur gibi.
[QUOTE=clark;126663]vob sabır işidir sabırlı olana ekmek var piyasa her zaman böyle gitmez tekkeyi bekleyen çorbayı içer[/QUOTE]
bir an fantom sandım sizi...:..:
[quote=SaNCaKTaR;126665]bu DeLLamalar yine Tele Konferans yapıyorlar N tarafa çakalım sen aşagıya cak ben yukarı cakıyım.. karar veremediler ... bakalım N olacak[/quote]
Bu hurafe.
[quote=VOBiX;126668]Gökhan, kentuf ve vob traderı ikna edersen bu iş olur gibi.[/quote]
Ben py midir her ne haltsa ona savaş açacağıma sayesinde aşağı yukarı sallayarak yada trend yaparak kaç para kıracağımı hesap ederim.Beni onun elindeki poz ilgilendirmez.100 milyar dolarlık imkb yi kocaman yahudiler kimseye bırakırmı.Elbette kontrol olacak.Ama siz onlardan olursanız bireysel olarak para size gelir.Başka ky nin cebi beni ilgilendirmez.İlk emri ileten parayı kazanır.Vobtrader vob sayesinde krallar gibi öğrencilik yaşadı.Başka nice örnek var bu ülkede.Tabiki çok kişi kazanamayacak havada paramı dağıtıyorlar.Biraz tecrübe biraz şans biraz bilgi biraz sabır biraz da kısmet işi bu işler.Başkasına başka yerden verir Allah.
ağustos vade kısaları filatladım...:)
Şimdi diyecekler garan düştü vob az önce 300 altta iken neden şimdi eşitler.Yav bu böyle yapacak birşey varmı?Yokkkkkkkkkkkkk.Bekleyeceksin piyasa bu sabırla bekleyeceksin kopmaları.43500 den stop yapıp longlamayan adam kaşınmıştır bu kadar net.Şimdi de dow düşerken düşmüyoruz ve ilerde 45000 üstüne çıktığımızda stoplamayan kaşınmıştır ve kaşırlar.Çıkmazsak bakarız.Ama çıkacaz.Bir de burada py diyorlar.Ben de 2000 adetlik para olsun aynı dalgayı yaparım.Piyasaya yön veremem ama dalga yaparım.Kar da ederim.Ben burada 600 adetle 3 4 kademe yıkıp kaldırıyordum.O zaman nerde idi pek değerli py?Niye engel olamıyordu bana en çok para da o zaman yaptım.Dow yüzde 1.5 düşmüş biz artyız.Ne inatlaşacam ya parama garezim ne?Bir kere de longa fırsat tanırım.İnatla olmaz bu işler.45075 ten shortladım 45100 kalkmadı ozaman hareket ozaman başladı.Şimdi de 44675 ten long yine 650 düşmedi yine ozaman başladı.Çok düşündüm bu son pozisyonu.Çünkü acilen 5000 10000 puan almam lazım.Alacam İnsallah.Sabır lazım.
[QUOTE=VOBiX;126669]bir an fantom sandım sizi...:..:[/QUOTE]
bende kendimi okuyorum sandım şerefsizim.dng
Peki ilerde anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.
Dow 8470 isc 34 sağda dow 8410 isc 40 sağda yani 3 kademe terse almışlar.Bu adamların niyeti çok büyük.
825 lonkkk..haziran
250 tane emir boş çıktı 850deki.Sanırım bir kaç ufak kişi vobun v sini bilmeyen emir yazıyor ay başında gelince 2000 3000 lira fatura anlar.850den gitti 250 tane boş emir çıktı.Piyasa panik olsun diye yazıyor galiba akıllı adam 250 emri.O devirler geçti koçum.
[quote=GOKHANFINDIK;126674]Peki [COLOR=red]ilerde[/COLOR] anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.[/quote]
İlerde olması ayrı "bu akşam olacak söylentisi var" demek ayrı... 1 hafta önceden bu işi tezgahlamak ve belirli kişilere söylemek ayrı, o gün gerçekten öyel bir söylenti olması ayrı....orda bi maraz var..inşallah açığa çıkar..yoksa da çıkar varsa da çıkar...
tek lot işlemim yok bugün don gömlek uzunum. hedef nakdi uzlaşma. alsata gerek yok. gecen hafta 3 gün tuttular olan belli. hiç işlem yapılmasa bile temiz 1500 puan vardı 44800 e göre. vade sonu aynı tezgah gene.