Bu arada şortta neymiş..yerim şortu...
Printable View
Bu arada şortta neymiş..yerim şortu...
heryer geberik bizimkiler kuyruğu dik tutma çabasında.. hey allahım sabırr
gökhan geçmiş olsun.. sn. HeLLıM bu sefer insaflı davranmış sana, çabuk döndün..:)
[QUOTE]Geçen hafta , ABD de , perakende nin bir devi daha iflas etti : EDDIE BAUER. (ABD de büyük bir perakende zincir)[/QUOTE] O kadar büyük ki adını şimdi duydum ilk defa. .kom
ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126674]Peki ilerde anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.[/QUOTE]
Yok ywf işin içine cemaat lafı girince işkillendim ben. Başbakan her yerde çıkıp "IMFden borç almadık bizden öçcnekielrin borcunu ödüyoruz. Ekonomiyi kendi çabmızla kimseye muhtaç olmadan şuradan buraya getirdik" vs diyor. Şimdi IMF ile anlaşırsa olmaz. O yüzden cemaatin mali gücünü arkasına alıp piyasayı yüksek tutuyor ki "IMF olmadan da 21binden 36bine gelebildik." diyeiblsin. IMFe alternatif kaynak olarak gösterilen ilk varlık barıoşından yeterince kaynakj gelmeyince Varlık barışını ikinci kez piyasa sürüyorlar Ali Türkan mı ne vardı 5 mlyar doalrlık vatandaş. O bile tekrar başvurabilecekmiş. "Önceki hükümetler IMFten faizle borç aldı, vatandaşımın rıskıyla oynadı ama biz varlık barışı çıkartıp vatandaşımın parasını yurtdışından getirdik ve IMFye yüz vermedik. Onları sürekli oyalayıp şartlarına ayak diredik. Önceki hükümetler gibi hemen imzayı atmadık" demek istiyor bence. Bu oyalama süreci devam ettikçe IMFe de gerek kalmyacak zaten. Bu yüzden IMF filan da olmayacak bana göre. Anlayacağınız ben umudu kestim IMF işinden. ABDnin PPTsi gibi cemaat var hükünmetin arkasında. Yok AKp ile Güleni bitireceklermiş. Cemaatten bir arkadaş var nereye bitiyorsun polisin %90ı bizim elimizde dedi. Zaten adamı içeride bitirdin diyelim okul vs ayağına dünyaya yayılmış. Mensubu da çok İran kadar olmasa da iç karışıklık bile çıkabilir.
[QUOTE=Astatin;126687]ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum[/QUOTE]
Biraderiymiş. .dng
[quote=VOBiX;126688]Yok ywf işin içine cemaat lafı girince işkillendim ben. Başbakan her yerde çıkıp "IMFden borç almadık bizden öçcnekielrin borcunu ödüyoruz. Ekonomiyi kendi çabmızla kimseye muhtaç olmadan şuradan buraya getirdik" vs diyor. Şimdi IMF ile anlaşırsa olmaz. O yüzden cemaatin mali gücünü arkasına alıp piyasayı yüksek tutuyor ki "IMF olmadan da 21binden 36bine gelebildik." diyeiblsin. IMFe alternatif kaynak olarak gösterilen ilk varlık barıoşından yeterince kaynakj gelmeyince Varlık barışını ikinci kez piyasa sürüyorlar Ali Türkan mı ne vardı 5 mlyar doalrlık vatandaş. O bile tekrar başvurabilecekmiş. "Önceki hükümetler IMFten faizle borç aldı, vatandaşımın rıskıyla oynadı ama biz varlık barışı çıkartıp vatandaşımın parasını yurtdışından getirdik ve IMFye yüz vermedik. Onları sürekli oyalayıp şartlarına ayak diredik. Önceki hükümetler gibi hemen imzayı atmadık" demek istiyor bence. Bu oyalama süreci devam ettikçe IMFe de gerek kalmyacak zaten. Bu yüzden IMF filan da olmayacak bana göre. Anlayacağınız ben umudu kestim IMF işinden. ABDnin PPTsi gibi cemaat var hükünmetin arkasında. Yok AKp ile Güleni bitireceklermiş. [COLOR=red]Cemaatten bir arkadaş var nereye bitiyorsun polisin %90ı bizim elimizde dedi[/COLOR]. Zaten adamı içeride bitirdin diyelim okul vs ayağına dünyaya yayılmış. Mensubu da çok İran kadar olmasa da iç karışıklık bile çıkabilir.[/quote]
sadece polisin mi :cool:
[quote=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/quote]
sezen aksu - sen ağlama
şarkısını armağan ediyom sana
.kom.kom.kom
.kom.kom
.kom
[QUOTE=Astatin;126691]sadece polisin mi :cool:[/QUOTE]
Öğretmenler, üniversiteler, medya, spor dünyası...
[quote=VOBiX;126686]O kadar büyük ki adını şimdi duydum ilk defa. .kom[/quote]
[quote=Astatin;126687]ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum[/quote]
Biz de borsacıyık güya.Nasıl bilmezük perakende devini tüh.:..:üüü
yeni sinyali yayınladım. ilgilenenlere....
bu ülkede artık hiçbirşey gizli kalamaz...bu olay [B]demokratikleşmenin sürekliliğinin [/B]en büyük teminatıdır...
EFG spotdan alım yaparak spotu tutuyor. en yiyi alıcı spot .. vadelide çaktırmadan satış yapıyor..konferans bitdi anlaşılan :)
[quote=jerfin;126685]gökhan geçmiş olsun.. sn. HeLLıM bu sefer insaflı davranmış sana, çabuk döndün..:)[/quote]
He hamdolsun çabuk döndüm.Bi tesbihin lafını yaptın unutmuyom.:..:Gardiyan sınavlarına girecem yakında.:DHep mahkum mahkum olmaz böyle.One minutten sonra zaten moderatörler artık sınavla alınmaya başladı.
[i][color=#FF0000][b]Roubini: Ciddi düzeltme geliyor [/b][/color]
Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'ye göre, oldukça hızlı yükselen petrol fiyatları ve yükselmeye başlayan uzun vadeli faiz oranlarının toparlanmanın önüne geçmesi muhtemel. CNBC'ye konuşan Roubini, hala gelecek yılın sonuna doğru W şekilli durgunluk riski gördüğünü söyledi. Roubini 'Petrol fiyatları bu yılın sonuna doğru varil başına 100 dolara yaklaşabilir ve bu da ekonomi açısından olumsuz bir gelişme olabilir.'' dedi ve diğer bir tehlikenin de uzun vadeli faiz oranları ve büyük bütçe açığı olduğunu söyledi. Roubini önümüzdeki aylarda ekonomik veriler olumsuz sürpriz yaptıkça "ciddi bir düzeltme" yaşanacağını kaydetti. Avrupa'da zayıf ekonominin ve Batı bankalarının Doğu Avrupa'daki risklerinin tehlike oluşturduğunu belirten Roubini bunun önleminin korumacılık olmadığını söyledi.[/i]
[QUOTE=jerfin;126684]heryer geberik bizimkiler kuyruğu dik tutma çabasında.. hey allahım sabırr[/QUOTE]
seans sonu patlama olur
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126700]He hamdolsun çabuk döndüm.Bi tesbihin lafını yaptın unutmuyom.:..:Gardiyan sınavlarına girecem yakında.:DHep mahkum mahkum olmaz böyle.One minutten sonra zaten moderatörler artık sınavla alınmaya başladı.[/QUOTE]
he yaa tesbih hazırlattırıyordum sana özel.. herbir taş üzerinde ''full long'' ''full short'' yazdırtıyordum.. imamelerin üzerinde de ''göçer bu borsa'' ''uçar bu borsa'' yazacaktı:..:
neyse nasıl olsa sen rahat duramazsın ve yakında yine sana tesbih göndermek nasip olur.. hazırda bulunsun bari..:..:.dng
[QUOTE=Vob Trader;126702]seans sonu patlama olur[/QUOTE]
pis shortum, etmeyin eylemeyin..üüüüüüüüü
Yorum yok short devam...
725 stop ve kısa
[QUOTE=Vob Trader;126702]seans sonu patlama olur[/QUOTE]
ni tarafa sayın tanrıvirdi :::
sistem arama manyağı oldum:::, 2008 başından itibaren 60dk lıklarda
%900 lük getiri sağlayan sistemim birinci:..:
tabi bunu kaldıraçla çarparsak %9000 falan yapar oha:D:D
Herkese merhaba...Geçen Çarşamba yazdığım yazıda Yurt dışı ve bizim piyamızdaki satışların bu hafta başına kalabileceğini belirtmiştim...Bizim piyasamız IMF spekulasyonuyla tutunurken yurtdışında da ciddi bir bozulma olmadı...Bu sabahtan itibaren yurtdışları bozulmaya başladı ancak bizim piyasamız tutunuyor...Sabahki sat sinyaliyle birlikte Shortladım ve halen pozisyonumu koruyorum...Halen ikili tepe ihtimali mevcut (Göstere göstere nasıl ikili tepe yapacaklarsa artık...)Sistemimin al sinyali benim için stoploss'tur...Pozisyonumu kapatırım ama Spot 100'de 36.200'ler geçilmeden Long düşünmem...Haziran ayında resmen bayılttılar! Bol kazançlar...
[QUOTE=jerfin;126704]pis shortum, etmeyin eylemeyin..üüüüüüüüü[/QUOTE]
bende döndüm 44800 den kısaya.....
[QUOTE=traderx;126708]sistem arama manyağı oldum:::, 2008 başından itibaren 60dk lıklarda
%900 lük getiri sağlayan sistemim birinci:..:
tabi bunu kaldıraçla çarparsak %9000 falan yapar oha:D:D[/QUOTE]
bu bahsettiğim sistem cuma 17:00 dan beri 44750 den satta..
[QUOTE=jerfin;126703]he yaa tesbih hazırlattırıyordum sana özel.. herbir taş üzerinde ''full long'' ''full short'' yazdırtıyordum.. imamelerin üzerinde de ''göçer bu borsa'' ''uçar bu borsa'' yazacaktı:..:
neyse nasıl olsa sen rahat duramazsın ve yakında yine sana tesbih göndermek nasip olur.. hazırda bulunsun bari..:..:.dng[/QUOTE]
Taşlar da bir yeşil bir kırmızı olsun sırasıyla .kom
[QUOTE=MASTER;126709]Herkese merhaba...Geçen Çarşamba yazdığım yazıda Yurt dışı ve bizim piyamızdaki satışların bu hafta başına kalabileceğini belirtmiştim...Bizim piyasamız IMF spekulasyonuyla tutunurken yurtdışında da ciddi bir bozulma olmadı...Bu sabahtan itibaren yurtdışları bozulmaya başladı ancak bizim piyasamız tutunuyor...Sabahki sat sinyaliyle birlikte Shortladım ve halen pozisyonumu koruyorum...Halen ikili tepe ihtimali mevcut (Göstere göstere nasıl ikili tepe yapacaklarsa artık...)Sistemimin al sinyali benim için stoploss'tur...Pozisyonumu kapatırım ama Spot 100'de 36.200'ler geçilmeden Long düşünmem...Haziran ayında resmen bayılttılar! Bol kazançlar...[/QUOTE]
Geçen haftanın son iki günü oluşan yapı fxçinin grafiğindeki şekil itibariyle flamaya benziyor. Bence milelt o flama peşinde koşarken ikili tepeyi unutturular arada. Tabi yapacaklarsa.
[quote=mbm;126710]bende döndüm 44800 den kısaya.....[/quote]
ver püskülü
[QUOTE=traderx;126712]bu bahsettiğim sistem cuma 17:00 dan beri 44750 den satta..[/QUOTE]
Hangi aralıkta kaç işlem yapmış, en büyük zarar ne kadar? Ne kadar terse düşmüş??
[quote=enorton;126715]Hangi aralıkta kaç işlem yapmış, en büyük zarar ne kadar? Ne kadar terse düşmüş??[/quote]
formülü ne:..:
ms de hazır pekçok förmül var. bakan oldumu.(sstem tester kısmında sistemler diye)
enorton sabah ataşehir girişinde, çiziktirmeli hafi bir kaza vardı...yandan değen aarcın sürücüsü erkek...diğer yani çarpılan sürücü bayan dı..bayan acaip bağırıp çağırıyordu...genç ise tırsmış vaziyette 5 metre ileriden bişeyler demeye çalışıyordu..sen miydin yoksa :)
[QUOTE=jerfin;126704]pis shortum, etmeyin eylemeyin..üüüüüüüüü[/QUOTE]
geçmiş geleceğin aynasıdır desem :)
[QUOTE=deks;126701][i][color=#FF0000][b]Roubini: Ciddi düzeltme geliyor [/b][/color]
Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'ye göre, oldukça hızlı yükselen petrol fiyatları ve yükselmeye başlayan uzun vadeli faiz oranlarının toparlanmanın önüne geçmesi muhtemel. CNBC'ye konuşan Roubini, hala gelecek yılın sonuna doğru W şekilli durgunluk riski gördüğünü söyledi. Roubini 'Petrol fiyatları bu yılın sonuna doğru varil başına 100 dolara yaklaşabilir ve bu da ekonomi açısından olumsuz bir gelişme olabilir.'' dedi ve diğer bir tehlikenin de uzun vadeli faiz oranları ve büyük bütçe açığı olduğunu söyledi. Roubini önümüzdeki aylarda ekonomik veriler olumsuz sürpriz yaptıkça "ciddi bir düzeltme" yaşanacağını kaydetti. Avrupa'da zayıf ekonominin ve Batı bankalarının Doğu Avrupa'daki risklerinin tehlike oluşturduğunu belirten Roubini bunun önleminin korumacılık olmadığını söyledi.[/i][/QUOTE]
demekki sağlam bi ralli gelecek
[QUOTE=fXci;126707]ni tarafa sayın tanrıvirdi :::[/QUOTE]
ya yukarı ya aşşağı :)
ama ben yukarı oynadım şansımı
Derinlik kademeler felan fülan
[IMG]http://i44.tinypic.com/20jmf52.png[/IMG]
[quote=Vob Trader;126721]ya yukarı ya aşşağı :)
ama ben yukarı oynadım şansımı[/quote]
bunları boş ver vobtreydır..o duvardaki şişelerin doluları var mı..piyasayı yataya bağlarlarsa çok içecek lazım olacak bize:(
sistem satta..histemde pis verecekelr diyor amma...yoksa yoksa
o gün bugünmü..oooo öldürür vobix
[QUOTE=enorton;126715]Hangi aralıkta kaç işlem yapmış, en büyük zarar ne kadar? Ne kadar terse düşmüş??[/QUOTE]
sistemin üzerinde ufak bir oynama yaptım ve tekrar test ettikten sonra sistem sonucu silindi, şimdi eski haline getirdim tekrar test yapıyorum şuanda bitince yapıştırırım.
sistemin güzel tarafı en yüksek getiri %900 civarı en kötü getiride %50 civarında eksiydi(çünkü en iyi %10000 olup en kötüde -%10000 olursa o sistemin benim için anlamı yok), en kötü kombinasyonda, benim için sistemde çok önemli...
bu arada enorton senin geçen bahsettiğin sistem 2008 den bu yana ne yapmış bir yapıştırabilirmisin, karşılaştırma yapalım...