Zaten acayip bir çelişki var. Hem FLEXY'sin, hem de ergonomik değilsin....dng
Printable View
Zaten acayip bir çelişki var. Hem FLEXY'sin, hem de ergonomik değilsin....dng
ne biliim işte durum karışık..hem ganalın dibi hem de altt boll banda değdi tepti...(dax ın %2.5 desteği ile bu kadar!)amma göstergeler bir tuhaf bir graip..cho der ki, beyle çıkaca idiysen eyle düşmemen gerekirdi...önce beni bir düzeltmen lazım hacı diyor...mfı derki az biraz para giriyor ama emin deilim... 95300, haftalık orta boll band...onu dokuzu anlamam da burdan aşağı dönüp dip yenilerse cumaya bir gontrat buhar mesafesi daha yolu olur ... yukarı dönerse gısmına yorum yok..97200 e kadar olan bölge gri...amma 95300 üstü gıllı olur şortlar açısından
[quote=Astatin;435818]ne biliim işte durum karışık..hem ganalın dibi hem de altt boll banda değdi tepti...(dax ın %2.5 desteği ile bu kadar!)amma göstergeler bir tuhaf bir graip..cho der ki, beyle çıkaca idiysen eyle düşmemen gerekirdi...önce beni bir düzeltmen lazım hacı diyor...mfı derki az biraz para giriyor ama emin deilim... 95300, haftalık orta boll band...onu dokuzu anlamam da burdan aşağı dönüp dip yenilerse cumaya bir gontrat buhar mesafesi daha yolu olur ... yukarı dönerse gısmına yorum yok..97200 e kadar olan bölge gri...amma 95300 üstü gıllı olur şortlar açısından[/quote]
grafta kabak gibi duran oboyu yerse, o zaman efsane olacak :D du bakalım..
[quote=excali;435817]Zaten acayip bir çelişki var. Hem FLEXY'sin, hem de ergonomik değilsin....dng[/quote]
:) ha zamanında bale kursuna gideydim tam flexy olacağdım ama izin vermediler :..::..:
[quote=flexy;435821]:) ha zamanında bale kursuna gideydim tam flexy olacağdım ama izin vermediler :..::..:[/quote]
Zamanında hangi kurslara gittin??:..::..:
yettiiimmm shortcular...:mad: :) :mad:
walla bu shortlar cok sakat... sabahtan beri ekran başında short kalmak için bişiler bulmaya çalışıyorum... çözülememiş bi probleme harcasaydım bu zamanı daha fazla yol alırdım... üüü :o :( üüü
[quote=excali;435834]Zamanında hangi kurslara gittin??:..::..:[/quote]
Biraz düşündüm de,adam akıllı bi sürücü kursuna gittim sanırım zamanında..:..::..: sevdiğim şeylerin kursuna daimi üye olurum, her zaman en önde otururum.Felsefem bu :)
[quote=mosyo2000;435844]walla bu shortlar cok sakat... sabahtan beri ekran başında short kalmak için bişiler bulmaya çalışıyorum... çözülememiş bi probleme harcasaydım bu zamanı daha fazla yol alırdım... üüü :o :( üüü[/quote]
motıvetıv bir graf lazımsa atiiimmm:o
[quote=mosyo2000;435844]walla bu shortlar cok sakat... sabahtan beri ekran başında short kalmak için bişiler bulmaya çalışıyorum... çözülememiş bi probleme harcasaydım bu zamanı daha fazla yol alırdım... üüü :o :( üüü[/quote]
haftalık orta boll band 95300 den geçiyor...:p bu bir gerekçe olabilir:p
bir de if li bi olayımız var..."onu dokuzu anlamam da burdan aşağı dönüp dip yenilerse cumaya bir gontrat buhar mesafesi daha yolu olur"
bide beyle nunular var ama..en azından 825 altında 15 dakikalık gapanış yapması lazım..ki..bunun çalışma ihtimali olsun..o da ihtimali..kendisi deil..
sonuç olarak gorkuyormusun?
[QUOTE=Astatin;435857]bide beyle nunular var ama..en azından [COLOR="Red"]825 altında 15 dakikalık[/COLOR] gapanış yapması lazım..ki..bunun çalışma ihtimali olsun..o da ihtimali..kendisi deil..
sonuç olarak gorkuyormusun?[/QUOTE]
Bu sorun degil ayarlarız...
[QUOTE=Astatin;435853]haftalık orta boll band [COLOR="Red"]95300 [/COLOR]den geçiyor...:p bu bir gerekçe olabilir:p
bir de if li bi olayımız var..."onu dokuzu anlamam da burdan aşağı dönüp dip yenilerse cumaya bir gontrat buhar mesafesi daha yolu olur"[/QUOTE]
tamamdır... last exit to brooklyn 95.300
[quote=mosyo2000;435862]Bu sorun degil ayarlarız...[/quote]
sen onu hallet..ben de vob u eksi kapatayım...ula varya kapitülasyonun gralı oluyor bu anlaşma ha..100 puana karşı 1500 puan:D
[quote=mosyo2000;435862]Bu sorun degil ayarlarız...[/quote]
[quote=mosyo2000;435863]tamamdır... last exit to brooklyn 95.300[/quote]
[quote=Astatin;435864]sen onu hallet..ben de vob u eksi kapatayım...ula varya kapitülasyonun gralı oluyor bu anlaşma ha..100 puana karşı 1500 puan:D[/quote]
çay verim mi abiler :p benimde bi katkım olsun ..
[quote=flexy;435866]çay verim mi abiler :p benimde bi katkım olsun ..[/quote]
kahve...sade..bakır cezvede..taze çekilmiş.....diyecem ama senin de elin kolun tutmuyo arkadaş üstümüze felan dökersin:p kalsın
[quote=Astatin;435867]kahve...sade..bakır cezvede..taze çekilmiş.....diyecem ama senin de elin kolun tutmuyo arkadaş üstümüze felan dökersin:p kalsın[/quote]
.dng.dng.dng.dng.dng
Allah iyiliğini versin asti yaw
mösyö..825 e gerek kalmadı..sora açıklarım...ehuhe..üw
[QUOTE=Astatin;435864]sen onu hallet..ben de vob u eksi kapatayım...ula varya kapitülasyonun gralı oluyor bu anlaşma ha..100 puana karşı 1500 puan:D[/QUOTE]
17:00 de hazır mallar...
kapanış atmasyonum 94.575 gorulup 94.725 kapatcak...
[QUOTE=Astatin;435869]mösyö..825 e gerek kalmadı..sora açıklarım...ehuhe..üw[/QUOTE]
93.800 'e kapatmaya odaklanayaım o vakit...
[quote=mosyo2000;435870]17:00 de hazır mallar...
kapanış atmasyonum 94.575 gorulup 94.725 kapatcak...[/quote]
[U][B][I]Büllükbürg Afternoon report[/I][/B][/U] ;Mr.mosyo2000[I] said that, the market will see 94.575 and close at .725.We're waiting for this..[/I]
(sorry for grammer killing activity) :p
[quote=Astatin;435869]mösyö..825 e gerek kalmadı..sora açıklarım...ehuhe..üw[/quote]
Sonra oldu açıklıyım...825 olan indik bu barda 975 e çıktı...iki kardeşi (erken gelen ve geç gelen:..:) ise 95000 den geçiyor..Bu durumda 95000 üzeri 15 dklık kapanış gelmezse zayıflamaya başladı diyebiliriz...tersi olursa malum zati:p la orda bir ed falan mıvar...eşhedü
[quote=Astatin;435667]Şahsi çıkarlarını müstevlilerin borsalarınınn yükselişine endekslemiş ey fani lonkççuuu.... Bıyır sana FDJR/x30yvade (haftalık) ... Bu resmin adı orta vadeli negatif ayrışmanın gaçınılmaz ve gorkunç olduğudur..Amma velakin katıksız felaket tellallığı yapmak istemem..Sonuçta bu graf "rölatif" performansların ayrışmasından bahsediyor..Bu ille de kesin graş demek değil..Yani şu demek, DOW 5 çıokar ama bizim 2 çıkar, veya dow 5 düşer ama bizimki 8 düşer..andır pirformıns yani... Gözünüz batıda olmasın..Büyücü sizü batı ile illüzleyip cebinizdekini kendi yoluna azık yapabilir...
PS: Grafın haftalık olduğuna dikkat..Daytrade için bir anlamı yok...
[IMG]http://i48.tinypic.com/zslbes.png[/IMG][/quote]
ha bi de bu vardı mösyö:::
Flexy buba,
Harem Dizisinde FleksiGÜL HATUN var. Gördün mü?::::::
[quote=Astatin;435875]ha bi de bu vardı mösyö:::[/quote]
bu da ne lem deme....Grafa iyi bakalım..FDJR/x30yvade grafı o...fiyat üst boll banda gelmiş ve üst boll band açılmış...şahsen fiyatın üst bolla yapışıp gitmesini bekliyorum..bu DOW iyi artıdayken bizimkinin parende atıp ters yapması ile mümkün olur, tematiksel ve matematiksel olarak:p
ve ENTler bu savaşı durduramaz
valla bu da son motiveytıv graf yayınım...NİSAN vade....YVADE de MFI kararsız amma NİSAN vadede kol gibi para çıkışı var...görünüyor...şimdilik...
APSD: YVADE -21000
NISAN VADE: 16000
Bu ne demek olabilir? 5000 güzide şortcu YVADE de kapandı ama NİSAN da reşortmaya dötü yemedi ?:D
Bunların hepsi senaryo tabi..tersi de yazılabilir..siz siz olun pivotlarınıza uyun..ayrıca gün kapanışında bakmak gerek indiklere..adam alıveri MFI yukarı döner filan..herşey mimkin
[QUOTE=Astatin;435879]bu da ne lem deme....Grafa iyi bakalım..FDJR/x30yvade grafı o...fiyat üst boll banda gelmiş ve üst boll band açılmış...şahsen fiyatın üst bolla yapışıp gitmesini bekliyorum..bu DOW iyi artıdayken bizimkinin parende atıp ters yapması ile mümkün olur, tematiksel ve matematiksel olarak:p[/QUOTE]
dow yatayda takilsa daha makbul olmaz mı o zaman?
[quote=mosyo2000;435885]dow yatayda takilsa daha makbul olmaz mı o zaman?[/quote]
yeppp..in any case, undırpriformıns (not graş)...ama dow yatay olsa bile bu bizde graş demek olur haklısın..amam bence dow düşecek bzimki dah ahızlı düşecek:p
valla şu an baklıma ne geldi..2-3 gün önce bizim lonk olduğumuz, dow un gece pis düştüğü ama ertesi gün ilk seans bizimkinin güçlü gösterildiği seans varya(ikinci seans verdilerdi biz de istopladıydık)..ahada o hareketleri andırıyor..yada ben öle görmek istiyorum
dur bide ters psikoloji yapalım.. 15 dklıkda tobo var...üw
vay arkadaş... italya'da sol geliyo diye borsalar yükseliyo yaa...bugünleri de gördük... :)))
[quote=mosyo2000;435892]vay arkadaş... italya'da sol geliyo diye borsalar yükseliyo yaa...bugünleri de gördük... :)))[/quote]
dimek gomonistler darbe yapsa tavan olacak he :D bu boktan durumu ancak onlar temizler hesabı.dng
son anda atak yaptı..95000 kapadı..sistem sat vermedi...indikler pis poz değiştirdi...tgg yvadede 1 de kalırken nisan da 2 ye sıçradı...görüntü pozitife döndü son 10 dakikada...hımm..o zaman geceye şort:::
dow %2 eksi kapator diyim..tutarsa havamız olur :)
desteksiz atmoyurm yaw..aha da bu..gorrektiv bence::: tüm yükselişi geri alır ganaaatimce..ula bi ülkede sonuç itibariyle hiç bir şeyi değiştirmeyecek seçenekler arasından biri seçildi diye rallimi olur yaw:::hadi italyada olur dedin, us de nedne olsun he
Bu gece o gece
[quote=excali;435876]Flexy buba,
Harem Dizisinde FleksiGÜL HATUN var. Gördün mü?::::::[/quote]
resimlen şeyettiriverirsen makbule geçer :) sıkı takipçisi değilim, çıkaramadım hacı :o
[SIZE="7"][COLOR="DarkRed"]Bunga-Bunga Goody bye Euro:dü::dü::dü:::::::::::::[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=mosyo2000;435892]vay arkadaş... italya'da sol geliyo diye borsalar yükseliyo yaa...bugünleri de gördük... :)))[/QUOTE][SIZE="6"]gardaş hayırlı rüyalar..::::::::::::
Berlusconi liegt im Senat vorne - Italien droht Blockade:dü::dü::dü::dü::dü::dü:::::::
[url]http://www.spiegel.de/politik/ausland/...nis-liegt-vorn-a-885439.html[/url]
[/SIZE]
[quote=flexy;435901]resimlen şeyettiriverirsen makbule geçer :) sıkı takipçisi değilim, çıkaramadım hacı :o[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=WCwtVT-pa-c[/URL]
2-3dk arası Toplunur'un en arkasındaki sanırım. Onun geçtiği kısmı kesmişler sanki? Tam olarak bulamadım...:confused: