-
[QUOTE=enorton;126795]Az önce saatlik bir sistem testi yaptrdım. 2008 başından bu yana kar %750 (onbinde2 komisyon düşülmüş hali) ama tarihi geriye aldığımda getiri düşüyor :( Şimdi kullandığım sistemde de en çok bundan korkuyorum. Bu matriks nede siler 4 aydan eski verileri anlamıyorum. Bari en az bir yıllık veri olsaydı...[/QUOTE]
973 bundan birde 100 komisyon düşelim 873 ile rekor bende:D
bu sistem hala 750 den beri geçen haftadan beri satta, eğer doğru bilirse üzerinde modifiyeye devam edecem, ki şu anda hafiften göçüyoruz:D
-
[quote=YAVUZHAN;126808]44400 ün altı bomboş..[/quote]
ayrılda gel
-
[quote=YAVUZHAN;126808]44400 ün altı bomboş..[/quote]
demeyın öyle demeyınnnn, cemaat kıllanıyo, sessızlık plızzzzz... Yaw ne karad da sabırsızsınız.. cık cık cıkkk. Sız astatını tutun yeter, gerısı kendılıgınden gelecekk!!
-
[quote=Astatin;126810]ayrılda gel[/quote]
Yok arkadas, bu sahıs susmuyor, hem kendını hem bızı ya-ka-cakkk!!!
Cıkıp bıraz manzara seyredyım.dng
-
[quote=Astatin;126810]ayrılda gel[/quote]
dilimi ısırarak kara pazartesi istiyorum :::
-
[QUOTE=tuareg;126812]Yok arkadas, bu sahıs susmuyor, hem kendını hem bızı ya-ka-cakkk!!!
Cıkıp bıraz manzara seyredyım.dng[/QUOTE]
ben gokinin azını sende astenin azını dut görev paylaşımı jart :::
-
[QUOTE=tuareg;126805]Al işte, beğendın mı yaptıgını astatın, ne vardı zikir yapacak yawww:(
Astatını ozelden lafa tutacak yokmu???[/QUOTE]
Zikir yok, muhtar var .dng
Ne şelale oldu ama :D
-
[quote=YAVUZHAN;126813]dilimi ısırarak kara pazartesi istiyorum :::[/quote]
Demeyınnnn, sessızlık, ıkı rekat namaz kılın dua edın, olmadı kolbastı oynayın ve fakat bırsey demeyın... Cemaatı kıllandırmanın anlamı yok :..:
-
sana bir kıyak yapayım reco...bak şimdi manipülasyona;
Don Cansın bir artı açılsın görürüm ben seni..44000 den stoplarken :) :)...
garanti yatırım da neymiş be yerimm garanti yatırım ı...(Allahtan tek dileğim, bu herifler hangi pozisyondaysa, tersi bir hareket ola 1-2 saniye içerisinde, teminat falan tamamlama fırsatı bile olmadan doğrudan haşırt diye %12,5 ters yöne hareket)
-
benide zıvanadan çıkardılar 650 lönkkk..
-
reco kursağında bir şey görüyorum..ne o..heves mi :)
-
ABD liler kıllık yapmaz ise GBP/USD 1,6280 hedeftedir, cari fiyat 1,6410
-
[quote=jerfin;126818]benide zıvanadan çıkardılar 650 lönkkk..[/quote]
sen de zivanadan cıkmak ıcın bahane arıyosun:..:
-
[quote=Astatin;126819]reco kursağında bir şey görüyorum..ne o..heves mi :)[/quote]
Bir haftadır dişim barsağımı kesıyor, kursak mı kaldı:..:
-
İtina ile astralarınız alınır margin call ve cari bakiyeleriniz kapatılır.üüü
-
%4, %2 eksilere karşı %0.17 eksi.. ne apara var bu cemaatte yawww...
-
en iyisi ben vob'a canın cehenneme deyip tekst ve gsdho'ya gireyim..:::
-
44650 den uzunladım..alış baskısı var hikayesi..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126823]İtina ile astralarınız alınır margin call ve cari bakiyeleriniz kapatılır.üüü[/QUOTE]
fabia elegance var ful
uyarmı birader:D
-
[quote=chn69;126828]fabia elegance var ful
uyarmı birader:D[/quote]
İlk margin call da bir alo de sen.::::::.dngVobtraderin karşıya açtım tükkanı.Attım masayı.
-
Ha gayret, artı makasta kapansın ahdım var DEVE kesıcem:)
-
benim mondeo'yu da al gökhan.. daha çok daha çok lönkkk olmam lazım..:::
-
Perşembe cuma şikayet ettiniz şimdi 100 puan içinde dönüp duruyoruz. Muhtarı çağrın bana :D
-
Aragazına gelmeyin arkadaşlar namıssız bunlar namısız.:..::..:
-
[quote=jerfin;126831]benim mondeo'yu da al gökhan.. daha çok daha çok lönkkk olmam lazım..:::[/quote]
Tamamdır.Ama biz genelde margin calllu müşterilerle çalışıyoruz.Onlar satarken fiyata bakmıyorlar.Sen şimdi 10 milyar istersin ona?Ben 5 veririm anlaşamayız.Sıkışman lazım mala ancak ozaman alırım arabanı.:Düüü:o:oLonga sıkıştı isen elindeki malla idare et.
-
Yav para kazanmak istemiyom çorbam kaynasın yavf.1000 lira ver yeter günde.Söz fazla istemiyom.575 ten short için elim gitti geldi.Ama kaybedeceğim birşey pek yok artık.Büyük rakam kazanmam lazım.Bundan sonra 100 200 puanın açacağı yara pek büyük olmaz.
-
artı makasa oynuyorlar, gitti bizim deve,
kesicem dedıysek hemen değil arkadaslar, biftek bıcağını kapıp gelmeyın hemen:)
-
don cansın geliyor..şırtları yerler mi ne :=)
-
0,62 den alınan gsdho, 0,65 den çufçuflandı.. vob dan daha çok kazandırdı daaa....dng
-
KUIN nerde yawww..şöyle bir smaç yapsa manşet çaksa don cansına
-
Ver muhtarı ver muhtarı :D
Short devam...
-
dow'un grafları ben bu gece gebereceğim diyor.. bizimkiler tınmıyiirrrr.boks..boks.
-
dow çok kötü başlasada vob sağlam durmaya çalışıyor halen..
-
[QUOTE=jerfin;126843]dow'un grafları ben bu gece gebereceğim diyor.. bizimkiler tınmıyiirrrr.boks..boks.[/QUOTE]
saatlik yukarı uyumsuz dow grafiği
-
dow önümüzdeki günlerde 8600 altında işlem görecek gibi..
vade sonu etkisiyle direniyor vob düşmemek için..
-
vay anasını en düşüğe bile gitmiyoruz. Muhtarı göreve çağırıyorum :D
-
Garantiye sağlam yazıyorlar düşerken dow.Alış yazıyorlar.
-
Larossian sistemler alda beklemede değil mi? teşekkürler.
-
[QUOTE=Vob Trader;126845]saatlik yukarı uyumsuz dow grafiği[/QUOTE]
uyumsuzluk var evet, ama düzeltmeyi yatayda yapıp devam diyebilirler de.. çıkarken hep yaptılar bunu..:confused:
-
Oynamıyorum yaww, en ıyısı gıdıp uyuyayım bıraz, herkese bol streslı seans kapanıslerı:)