-
[quote=QUEEN;126939]sabahın köründe misafir geldi.havuz sefası yaptık..bende işlem yok.. çok sıcaktı bugün..3 metreye smaç çaktım asti senin için..manşet yok..bloğu deldi geçti..sabah bi raporda %32 artış daha olabilir diyo bu yıl için vob 60000 nasıl geliyore kulağa...[/quote]
yerim %32 yi..%32 de neymiş ya..biz şu kısaları keşe çevirelim sonra bakarız..ama atmışlar sanki...
FXci, kıskanma avatarımı..Yakışıklı diye kıskandın sanıyorsam...
Karga kardeş karga kardeş senin ne kadar güzel sesin var..demek geldi içimden:::::::::
-
yawf benim ODLdeki demo 500,000değil 5,000,000 dolarmış. 50,000 doları bir haftada batırmıştım 5,000,000 iki günde 6000 doalr kazandı 4te 4 karlı işlem. İkisi dax ikisi de EUR/USD short idi. Demekki meblağ büyük olacakmış. Gerçi bu 6000 dolarla bakkaldan ekmek bile alınmaz ama ilginç geldi.
Demodaki 5. poz mozkanın önerisiyle 1,6420den GBP/USD short 1,6280de tp bekliyor.
-
22.06.2009 18:03:38 RALLİ'NİN ARDINDAN AYI PİYASASINA GİREN İLK ÜLKE RUSYA OLDU
Küresel piyasalarda Mart ayında başlayan ralli'nin ardından ayı
piyasasına giren ilk ülke Rusya oldu. Ülkede Micex endeksi 2009 yılı
zirvesine oranla yüzde 20'nin üzerinde değer kaybı gördü.
Buna göre, Ruble bazlı hisselerin listelendiği endeks yerel saatle
05.58 itibarıyla yüzde 5.9 kayıpla 957.56 puan seviyesindeydi. Rakam,
01 Haziran'dan bu yana kaybın yüzde 20.6 olduğunu gösteriyor.
-
[quote=follow;126941]ekran basinda degildim yazilanlari anca simdi okuyorum
arkadasim beceremesek dax a dow a dal atmayiz
benim gucume giden 10 islem yapiyosun 8 inde para yapiyosun oyle serrefsizce bir hareket geliyoki yaptigin 2 hatada butun 8 islem parasi aynen buhar benim sikintim bu
anlarsin yakin zamanda sende gelirsin dax a dow a[/quote]
Biliyorum abi ne zaman cevap vermesen anlıyorum ki ekranda yoksun.:..:Ben denedim orayı.6 kere battım.6 günde çok ciddiyim 6 kere battım.Her birinde 1000er dolar ilk 6000 dolara çıktı sonra bir işlemde hepsi bitti.6 günde 6 kere battım.Bu kadar basit.Vobta ise 3 yılda en çok 10 kere batmışımdır.11 kere çıkmışımdır.Yılda ortalama 3 4 kere batarım.Ama burada hala para var.Pariteye para yetişmez.Günde 1 kere batıyordum bu kadar net.Bir daha tövbe gibi.Artık onu yapmam para lazımsa gider kredi bulur voba sokarım.
-
[IMG]http://i43.tinypic.com/nmn7a1.png[/IMG]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126947]Biliyorum abi ne zaman cevap vermesen anlıyorum ki ekranda yoksun.:..:Ben denedim orayı.6 kere battım.6 günde çok ciddiyim 6 kere battım.Her birinde 1000er dolar ilk 6000 dolara çıktı sonra bir işlemde hepsi bitti.6 günde 6 kere battım.Bu kadar basit.Vobta ise 3 yılda en çok 10 kere batmışımdır.11 kere çıkmışımdır.Yılda ortalama 3 4 kere batarım.Ama burada hala para var.Pariteye para yetişmez.Günde 1 kere batıyordum bu kadar net.Bir daha tövbe gibi.Artık onu yapmam para lazımsa gider kredi bulur voba sokarım.[/QUOTE]
Sen arada bir çilingrliğe heves saldığından bu saatten sonra batsan da bir şey olmaz sana. En doğru yaklaşımı yapıyorsun bence.
-
Bugun Rusya piyasalarındakı gelişmeler ve İran'dakı olaylar krızın bundan kelli nasıl gelışeceği öngörümüzü değiştirmiştir. Bilindiği üzrere bir oncekı bilimsel analızımıze göre kriz Ş şeklınde gelişecek demiştik, yenı verıler ışıgında krız Ö şeklınde gelişecektir, gelişmekte lan piyasalarda ise CÖ şeklınde olacaktır. Aha da yazıyorum buraya.
-
eurusd zort, usdchf lönnkkk.. makul kara fit olmak üzere..
-
şşş FX ci....not al EURUSD zort ve USDCHF lönküüü
-
En sevdiğim tatlı şeker gibi olan buydu.Bu çok hanımcık çok efendi bir kızdı.Bu diskoya falan gitmek onun yaşam tarzı değilmiş.Sanki biz Türkiyede hergün gece alemindeyiz.Reinayı kapatmayı düşünüyorum bir gün milyon dolarlarım olursa.Baş masaya fxçi ağamı koyacam.Jerfi arkada tesbih çeksin.Vobtrader küskü işlerine bakıyor.Astatin bar bölümü.
-
[quote=jerfin;126897]ama ben kıpraşmasaydım bu piyasa düşmezdi..:cool::::[/quote]
ben dedim seni bekliyor diye! :..:
nöörüyonuz voborsa delüleri.
yaw huzur internetsizlikteymiş bea.
sabah zıpkınnan balık peşinde koşayım dedim. bi ara cepten baktım piyasaya cepten. lem dedim ne bakıyon, önünde koooskoca levrek kaçii yemişim piyasayı! :D
öpüldünüz voborsanın delüleri! :..:
-
Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126953]En sevdiğim tatlı şeker gibi olan buydu.Bu çok hanımcık çok efendi bir kızdı.Bu diskoya falan gitmek onun yaşam tarzı değilmiş.Sanki biz Türkiyede hergün gece alemindeyiz.Reinayı kapatmayı düşünüyorum bir gün milyon dolarlarım olursa.Baş masaya fxçi ağamı koyacam.Jerfi arkada tesbih çeksin.Vobtrader küskü işlerine bakıyor.Astatin bar bölümü.[/QUOTE]
Bizi içeri almıyosun galiba :D
-
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
geçmiş olsun abi :( sağ sağlim ayaktasın ya şükret . allah korumuş
-
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
geçmiş olsun dostum..buyuk kaza atlatmışsın allah korumuş. mala gelsinnn...allah yardımcın olsun ...
-
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
ustad geçmış olsun
-
geçmiş olsun laross...dikkat yaww..
-
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE] Geçmiş olsun Larossian. Umarım sende bişey yoktur.
-
[quote=enorton;126958]Bizi içeri almıyosun galiba :D[/quote]
Yok sen diskoya takılmazsın diye şey ettiydim.:D:D:DŞimdi kovuyom fx-çi yi sana açıyom masayı.:D:D:o:oLarossian abi geçmiş olsun.
-
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
büyük geçmiş olsun..kötü olmuş..üüüüüü
-
Çok geçmiş olsun, cana gelmesin de gerisi boş. Mal yerine gelir nasılsa. Evime 500 metre uzakta hergün geçtiğim yolda kaza olmuş, 2 ölü 5 yaralı. :(
[url]http://www.kanal1.com.tr/sondakika,Atasehir-de-trafik-kazasi-2-olu-1-yarali,82715.html[/url]
-
büyük geçmiş olsun. cok üzüldüm valla.
-
Büyük geçmiş olsun! Allah esirgemiş bi sadaka verin! Bir garip sevindirin!
-
laros abi çok geçmiş olsun yahu, araba takla attı ve sen burda yazıyorsun demekki hiç bir yaralanma yok şükür, Allah korumuş geçmiş olsun..
-
gecmıs olsun kardesım, aman dıkkat arkadaslar, gıdeceğiniz yere 15 dakıka gec gıdın ama sıkıntısın dertsız gıdın, çesme-ıst arasını otomobılle 10 saate gıden ender suruculerdenım, 10 yıldır hıc kaza yapmadım, bıraz dıkkat bıraz hız sınırlarına uymak meseleyı cozuyor, trafık manyaklarına uymayın...
-
geçmiş olsun aman sana ailene falan bişey olmasında gerisi sorun değil.ALLAH korumuş...
-
dow camuşu çamura iyi yattı bakalım yarın vob camuşu napcek:)
yarın da 025 puan eksı acsın, bu iş ahım e kadar gider.
-
Larossıan abi olan olmuş bikere üzülme yuaw sakın araba için felan ....
burdasın bizimlesin... demekki bizde dahil .. bizimle birlikte çoook sevenin varmışki allahım seni bize bağışlamış...
al abi neşen yerine gelsin şunu izle
[url]http://www.youtube.com/watch?v=pz2RDPmFEWE&feature=related[/url]
-
[I]Larossıan, geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum, umarım kasko vardır.[/I]
-
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
-
Geçmiş olsun..Allah korumuş sizi.Cana gelecek mala gelsin
-
tl kactan işlem görüyor sanko da 1,5620 sanırım yanlıs o veri
-
[B]Larossian üstad büyük geçmiş olsun.
[/B]
-
Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.
-
[quote=tuareg;126979]tl kactan işlem görüyor sanko da 1,5620 sanırım yanlıs o veri[/quote]
1.58 tobreg...yarın 1.60 görür...ama sen usdchf de lonkla :..::..: veya NZDJPY de şortla illede şortlayacaksan :)
-
[quote=Astatin;126982]1.58 tobreg...yarın 1.60 görür...ama sen usdchf de lonkla :..::..: veya NZDJPY de şortla illede şortlayacaksan :)[/quote]
Tesekkur ederım sayın Haşhaşini kardeşim
-
ya pardon laross..biz de fx geyiği yapıyoruz burda..ben enorton unkiler gibi ufak tefek bir şeydir diye düşünmüştüm..tekrar büyük geçmiş olsun
-
Larossıan, büyük geçmiş olsun , aman dikkat...
-
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
Bugunu bir milat kabul et kardeşim (akıl vermek haddıme değil sadece bır dost tavsıyesı), nasıl ki ciddi bir hastalık gecirenler yaşam tarzlarını değiştirirse sen de trafik konusunda bunu bir tür uyarı say ve araba kullanma alıskanlıklarını kökten değiştir,
Unutmayalım kı mesele sadece bıze (bedenımıze) verılen zararla sınırlı değil, sevdıklerımızı de dusunelım, onları uzmeye hakkımız yok.
-
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
büyük geçmiş olsun..