[QUOTE=jelibon;55479]benden başka aday yok durduracak.[/QUOTE]
8.888 rakamı çok karizmatik geldi dow'da..sana zahmet 8.888 kapattırıver şu dow'u..:..:
Printable View
[QUOTE=jelibon;55479]benden başka aday yok durduracak.[/QUOTE]
8.888 rakamı çok karizmatik geldi dow'da..sana zahmet 8.888 kapattırıver şu dow'u..:..:
ulan buşşş
bütün dünyayı mahvettiğin gibi, kendi ülkenide batırdın....
valla senin yaptıgını usame bile yapamazdı.....
9000 altı ilk düşüşte olmaz diyordum....9500 altına sahte sarkar ,9000-9500 arasından teper diye bekliyordum.....
siz batında benim 3-5 bin puan feda olsun size....
[QUOTE=rcp;55480]Arkadaşlar, kusura bakmayın ama, yüzyılın krizi yaşanıyor, ABD de yatırım bankası kalmadı, dünya batar bunlar batmaz denilen devler bir bir devrildi, tüm dünya yangın yeri, küçük ülkelerde banka değil ülke batıyor, sırada başkaları da var, başka ülkeler de...
Daha hedge fon batışları, sonra sıra reel sektörde, siz tutturmuşsunuz yok dip geldi, yok şu tepenin arkasında, yok DOW teper, 500 cıkar 700 çıkar...
Demek ki insan kendini tekniğe kaptırınca böyle oluyormuş, Yazık, kaşıkla toplananlar kepçe kepçe dağıtılıyor, yok teknikmiş, yok sistem al vermiş...
Bu dev volatil piyasalarda fırsatcılık yapıp deveyi hamuduyla götürme politikasından vaz gecip, ayakta kalma planına geçmek daha mantıklı değilmi?[/QUOTE]
niye böyle söylüyorsun. eski yazılarımı oku. 11600-11800 arası no trade altı üstü short demişim. hedefide o zaman yazmışım aradaki tradeler karlı.
en son 10468 kesin sort demişim.
şimdide dipteyiz diyorum. 8600-8800 arası long olacam diyorum, ne olacağını göreceğiz.
seans içinde değiliz şu an. etkileme varmı yok. biz taa o yukarılarda dedim 8800 ü.
b u sabahta uyardım.
[QUOTE=rcp;55480]Arkadaşlar, kusura bakmayın ama, yüzyılın krizi yaşanıyor, ABD de yatırım bankası kalmadı, dünya batar bunlar batmaz denilen devler bir bir devrildi, tüm dünya yangın yeri, küçük ülkelerde banka değil ülke batıyor, sırada başkaları da var, başka ülkeler de...
Daha hedge fon batışları, sonra sıra reel sektörde, siz tutturmuşsunuz yok dip geldi, yok şu tepenin arkasında, yok DOW teper, 500 cıkar 700 çıkar...
Demek ki insan kendini tekniğe kaptırınca böyle oluyormuş, Yazık, kaşıkla toplananlar kepçe kepçe dağıtılıyor, yok teknikmiş, yok sistem al vermiş...
Bu dev volatil piyasalarda fırsatcılık yapıp deveyi hamuduyla götürme politikasından vaz gecip, ayakta kalma planına geçmek daha mantıklı değilmi?[/QUOTE]
aslında bu krızı bır gunde cozerler, sorun su, şu anda seçim ortamı olması nedeni ile kimse buna el atmak istemiyor,
Biraz da bu olaylar obamanın gelmesini isteyen muhalelt kanadı nedenı ıle oluyor sanırım,Amac ekonomıyı cokertıp bunu halkın oyuna yansıtmak ve demokratları basa getırmek nedenı ıle oldugunu dusunuyorum.
Yoksa koca Amerıka bu durumu ısterse anında cozer...
Ortada siyasi otarite olmayınca Bernanke ne yapsın...
arkadaşlar bizde banka batışları olurmu ya. burda trade etmeye çalışıyoruz ama ya paralara el konursa ? nolcak halimiz ?
8710 sanal long he he.
[QUOTE=mersiyk;55485]arkadaşlar bizde banka batışları olurmu ya. burda trade etmeye çalışıyoruz ama ya paralara el konursa ? nolcak halimiz ?[/QUOTE]
birçok kişi panik olmuş kamu bankalarına geçiyor..
dowda yüzde 6 eksiyi görmüşsün ,konuşuyorsun....
yazsaydın ya benim gibi vadeli kapanınca.....
dogru yada yanlış
dow bugun yüzde eksi 6 yı görür deseydin ya........
burası dip degil deseydin ya
o zaman bizimde sizi tebrik etmekten başka bir seçeneğimiz olmazdı...
ucuz yazı yazıyorsunuz.....
bence bu gün önümüzdeki 3-4 aylık dip şu an görüldü. belki sabah dow future iyi olur, belki kötü. ama yarın itibari ile tüm dünya piyasaları burdan döner diye düşünüyorum. Çünkü kaosu yaşatmak istediler ve yaşattılar. daha fazla yaşatırlarsa bindikleri dalı kesip, kaosdan yayalanayım derken zarar görenler olur.
yine nokta hedefime vardım 8600 dedim oldu, 100 puan yukardan long oldum zararı yok. kırsın hadi 8600 ü. göreceğiz. sarksa önemli değil.
Gunlerdır dusunuyorum, bunu Deutche ve Efg nereden bılıyor dıye,aklıma tek gelen, gecenlerde yolladıgım [url]http://www.mdbanalytics.com/[/url] , burada amerıkada buyuk grupların poz goruyordamı bu hareketlerı yapıyor oldu.BU program cunku pozısyonları ,saat 16 da guncellıyor dow acılmadan.
Tek aklıma gelen bu, yoksa adamlar can havlıyle 2 dir nıye versınler...
[QUOTE=jelibon;55476]görürüz.
60.13 oldu demin. dibe yakınız, vixten değil sebep.
salı günü döner dow, pazartesi kapalı olması sakat bir tek. 8600-8800 stoplossuz long olacağım. hatta gerekirse biraz üstünden bile. ralli başlayacak.
sevgiler.[/QUOTE]
Sayın Jelibon
Dow un ederi zaten 9000-11000 arası idi.. Geçen sene aragazla söylentiyle falan bunu aldılar 11.000 den 14.500 e taşıdılar.. Arada 3500 puanlık bir balon vardı zaten.
Bu 3500 fazlalık patladı. 11.000 den beri kendini buldu.. Daha düşüşe yeni başladı yani. o Yüzden buralarda düşüşler çok hızlı oluyor.
Bence siz sanal longlarınıza stop koyun.uyk