-
[quote=Astatin;127021]küskü nün ingilizce karşılığı olmadığı için (belki pambık bilir, adam engilizca okumuş) nails-çivi olarak...küskü törpülenmez... zaten çelikten yapılır...
sen yine lönk sün galiba...-250.dng[/quote]
Reklam kokan endeks hareketlerinden bıktığım için, [B]Dollar'da[/B] [B][COLOR=seagreen]uzun uzun[/COLOR][/B] yat formasyonuna geçmişem..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126947]Biliyorum abi ne zaman cevap vermesen anlıyorum ki ekranda yoksun.:..:Ben denedim orayı.6 kere battım.6 günde çok ciddiyim 6 kere battım.Her birinde 1000er dolar ilk 6000 dolara çıktı sonra bir işlemde hepsi bitti.6 günde 6 kere battım.Bu kadar basit.Vobta ise 3 yılda en çok 10 kere batmışımdır.11 kere çıkmışımdır.Yılda ortalama 3 4 kere batarım.Ama burada hala para var.Pariteye para yetişmez.Günde 1 kere batıyordum bu kadar net.Bir daha tövbe gibi.Artık onu yapmam para lazımsa gider kredi bulur voba sokarım.[/QUOTE]
herkese gunaydınlar
sen battıysan biz hayde hayde batarız :..::..:
yanlız ben parıte yapmayı dusunmuyorum parıteden daha para yapanını duymadım zaten
fdax,fdow hedefım
Allah hayırlısını versın bakıcaz.
-
günaydın,kolay gelsin !
650 puanlık gab iyi geldi,özlemişiz :)
-
günaydınlar
43500 önem yeresi, bu seviyelerden tekrar yukardan kısa açmak için, kısaları realize etmek mantıklı olabilir gibi
-
-
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
abi geçmiş olsun,allah daha kötüsünden korusun..
-
bugün yedire yedire aşşayı deneyebilir çavalar
-
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
[quote=Astatin;127015]Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"[/quote]
daha daha..paammbbııkkkk
-
Sayın Larossian,
Büyük geçmiş olsun,
Önemli olan ne size ne de bir başkasına bir şey olmaması.
Saygılar...
-
Ver küsküyü ver küküyü bitsin bu hasret
Piyasada ayular shorta hasret :D
-
Sn Larossıan geçmiş olsun Allah beterinden korusun
-
RUS AYISI tabirinin hakikaten anlamı varmışş..way canına
-
geçmiş olsun abi(larossian).
-
[quote=Astatin;127048]RUS AYISI tabirinin hakikaten anlamı varmışş..way canına[/quote]
hsonu darıcaya hayvanat bahçesine gittik egeye hayvanları gösterelim diye.hergün nat geo wild da izliyor dedik gerçeklerini görsün.
asti bir AYI gördüm tüyleri altın sarısı gibi acaip bir hayvan boyu 2 metre falan vardı herhalde.adama bi pençe atsa abi o hayvan fukara sümüğü gibi duvara yapıştırır :::
bize de eyle bi ayı lazım :D
-
[QUOTE=SEYYAH;127050]hsonu darıcaya hayvanat bahçesine gittik egeye hayvanları gösterelim diye.hergün nat geo wild da izliyor dedik gerçeklerini görsün.
asti bir AYI gördüm tüyleri altın sarısı gibi acaip bir hayvan boyu 2 metre falan vardı herhalde.adama bi pençe atsa abi o hayvan fukara sümüğü gibi duvara yapıştırır :::
bize de eyle bi ayı lazım :D[/QUOTE]
Bizim mahallede onlardan çok var :D
-
[quote=SEYYAH;127050]hsonu darıcaya hayvanat bahçesine gittik egeye hayvanları gösterelim diye.hergün nat geo wild da izliyor dedik gerçeklerini görsün.
bize de eyle bi ayı lazım :D[/quote]
he o ayıyı ben de gördüm... o yetmez..kamçatka ayısı diye sörç et goguliden..bize öyle bir şey lazım..sadece kofti büyüklük yetmiyor...vahşilik lazım yırtıcılık lazım..o senin sarı ayı dondurma yiyordu be :) karizmada lazım tabi
-
-
Sn. Larossian geçmiş olsun
-
Sn Larossian geçmiş olsun.
-
[QUOTE=enorton;127004]Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun. [COLOR="Red"]Ben de 5 yaşımda trafik kazası geçirdim. 70 gün hastanede yattım. 4 ay yürüyemedim. Bana çarpan adam olay gecesi polislere rüşvet verdiği için olaydan yırttı. Hem de mahallemdeki fırıncıydı.[/COLOR] Her zaman söylüyorum, bu ülkenin en büyük sorunu trafik. Daha 2 gün önce ankarada yeni mezun üniversite öğrencilerini toprağa verdik :( 4 yanımız denizlerle çevrili ama yük taşımacılığının %90 ı karayolu ile yapılıyor. Demir yolu desen yok. Hava yoluyla daha yeni tanışıyoruz. Seçimlerde bakarım partilerin programlarında trafikle ilgili bir çözüm var mı diye ama hep boş umut benimkisi. Bir adam öldürceksen gidip sıkacağına, git arabayla ez. Bir ay sonra çıkarsın...[/QUOTE]
Büyüyünce fırıncıya bir iyilik düşünmedin mi? .dng
-
yaw sevgili larossian, dün gece benim mesajdan hemen sonra çıktım, sonraki mesaj da seninmiş, kaza geçirmişsin.
abicim büyük geçmiş olsun.
daima söylerim, her insan, kendisine veya bir başkasına zarar vermeyecek bir kaza yapmalıdır.
bu tür bir kaza yapmış 1 yıllık bir şoför, 20 sene boyunca araba kullanmış ama hiç kaza yapmamış şoföre tecrübe konusunda 10 basar.
büyük geçmiş olsun. ama dün ile bugün arasında araba kullanışında ne kadar fark ettiğine sen bile inanamayacaksın. bu da iyi tarafı... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
mesajları ancak görebildim larossian abi geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
-
[QUOTE=mur@t;127056]Büyüyünce fırıncıya bir iyilik düşünmedin mi? .dng[/QUOTE]
Aslında küçükken hep düşünürdüm ama ne yapayım ki? Gidip dövsem yerine mi gelir gidenler... Allah cezasını verecektir...
-
beklediğimden dha ciddi satış geldi. olası ilk tepkide short olmak üzere longum. gözüme 43850 yi kestirdim shortlamak için.
-
Larossian kardeşim geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur.
-
Rusyada shortlamak varmış...
-
[quote=enorton;127062]Rusyada shortlamak varmış...[/quote]
eeee onnar kamçatka ayısı ama olacak o kadar farkları :::
-
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
Kardeş mesajı şimdi okudum verilmiş sadakan varmış ucuz atlatmışsın tekrar geçmiş olsun,
-
yahu marbaşçı bi defol git ya
-
[quote=enorton;127059]Aslında küçükken hep düşünürdüm ama ne yapayım ki? Gidip dövsem yerine mi gelir gidenler... Allah cezasını verecektir...[/quote]
yok ayda bir dükkanının camlarını kıracaksın geceleri..:..: bir arkadaş vardı, bisiklet kullanmayı öğrenirken yolda duramadı ve bir amcaya çarptı..beraber yuvarlandılar... sonra adam buna çok temiz bir sopa çekti...sonra bir süre geçti..baktım bizimki amcaya habire yalanıyo..abi çok özür dilerim.. abi yardım lazımmı falan işlerdi gibi..hiç anlamazdım niye böyle davrandığını..aradan 2 yıl falan geçmişti...haber aldıkki o amcanın evinin camları ayda bir geceleri taşlanıp kırılıyo.... bir gün bu konuyu laflıyorduk elemanla..bak dedim senin adamın evini böyle böyle yapıyormuş birileri... hayatımda gördüğüm en pis sırıtışlardan birini atıp, heeee öyle yapıyorlarmış dedi .... çocuk kendinden şüphe edilmemesini sağlayacak şekilde adamla arayı ısıtıp 2 yıl sabredip, sonra alıyor intikamını yani..intikam almak isteyene yol çok
-
ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter
-
[quote=Vob Trader;127065]yahu marbaşçı bi defol git ya[/quote]
ben de o marbaşçıyı sen sanıyordum Vob trader. aha dedim, benim tarafa geçti. :..:
-
Bu arada GEDİK YATIRIMI da 100-300 arası eksi açılış tahmini için çok tebrik ediyorum..Öncelikle tahminin üst sınırının alt sınırının 3 katı olması vesilesiyle tebrik ediyorum..Sonrada, açılışın, tahminlerinin üst sınırının bile 2 katı olarak olmaso vesilesiyle tebrik ediyorum..tebrik ediyorum yani
-
[QUOTE=unlimitted;127068]ben de o marbaşçıyı sen sanıyordum Vob trader. aha dedim, benim tarafa geçti. :..:[/QUOTE]
bir ara ordan oynuodum ben de ama bırakdım. öle 1000-2000 emir vercek kadar param olsa ekranlarda ne işim var benim bu sıcakda millet beachlerde keyif çatarken :)
-
larossian kardeş büyük geçmiş olsun mal her zaman yerine konulabilir ama can asla canın kurtulmuş önemli olan bu
-
-
Dünden kalan kısaları 43575 den verdim yukarıdan short açmaka için flat bekliyorum
-
[quote=Vob Trader;127070]bir ara ordan oynuodum ben de ama bırakdım. öle 1000-2000 emir vercek kadar param olsa ekranlarda ne işim var benim bu sıcakda millet beachlerde keyif çatarken :)[/quote]
eheh, öyle deme, dün avlanma olayını biraz abartmışım üzerinize afiyet. o levreğin peşinden teeeee nerelere gitmişim kafayı bi kaldırdım, neredeyse "açık deniz" miydi neydi bi film vardı ya, bi adamla bi kadını denizin ortasında unutup gidiyolardı, heh işte öyle bi yerdeyim. :..:
bugün denize girmeme kararı aldım. bi baktım burdayım.
kanımıza işlemiş bu VOB mereti. :..: