Tobreg, CEmaat mal mı alıyo yaw
Printable View
Tobreg, CEmaat mal mı alıyo yaw
çok feci küskü bekliyorum
garan aldıkça malı döşüyorlar kademe kalkamıor çok feci küskü bekliorum çokkk full şort don gömlek atlet kilot baksır :D
büyük düdüşlerden sonra, önce bira eksi sonra biraz artı, daha sonra püskülün uzayacağına delalettir der eskiler...
[QUOTE=Astatin;127066]yok ayda bir dükkanının camlarını kıracaksın geceleri..:..: bir arkadaş vardı, bisiklet kullanmayı öğrenirken yolda duramadı ve bir amcaya çarptı..beraber yuvarlandılar... sonra adam buna çok temiz bir sopa çekti...sonra bir süre geçti..baktım bizimki amcaya habire yalanıyo..abi çok özür dilerim.. abi yardım lazımmı falan işlerdi gibi..hiç anlamazdım niye böyle davrandığını..aradan 2 yıl falan geçmişti...haber aldıkki o amcanın evinin camları ayda bir geceleri taşlanıp kırılıyo.... bir gün bu konuyu laflıyorduk elemanla..bak dedim senin adamın evini böyle böyle yapıyormuş birileri... hayatımda gördüğüm en pis sırıtışlardan birini atıp, heeee öyle yapıyorlarmış dedi .... çocuk kendinden şüphe edilmemesini sağlayacak şekilde adamla arayı ısıtıp 2 yıl sabredip, sonra alıyor intikamını yani..intikam almak isteyene yol çok[/QUOTE]
Ülem o arhadaşın ben olmayam sakın ::: 5 barnaan acısı halen sav yanagımda durur ::: emma ben olamam gayri... cunku bisiklet kullanmayı biliyodum... frennerim bozulmuştu o an... bide intikam alamadım 1 sene sonra daşındı bizimki :::
[quote=fXci;127079]Ülem o arhadaşın ben olmayam sakın ::: 5 barnaan acısı halen sav yanagımda durur ::: emma ben olamam gayri... cunku bisiklet kullanmayı biliyodum... frennerim bozulmuştu o an... bide intikam alamadım 1 sene sonra daşındı bizimki :::[/quote]
o intikam değil kin dir. kin tutmak da kalpbi körertir. üüü
[quote=Vob Trader;127077]garan aldıkça malı döşüyorlar kademe kalkamıor çok feci küskü bekliorum çokkk full şort don gömlek atlet kilot baksır :D[/quote]
dur kardes acele etme. hele bizde shortları giyek sonra birlikte veririz küsküyü. bu hafta 41600 görülebilir. senin taraftayım vobtrader
[QUOTE=SaNCaKTaR;127080]o intikam değil kin dir. kin tutmak da kalpbi körertir. üüü[/QUOTE]
zati adam iki arka sokava daşındı abi (ciddiyim)intikam alsam alırdım gayri :D
Yahu Asti, senin bu gurdun gözleri bir tuhaf bakıyor. Ne mesaj veriyor bu.
[QUOTE=trader38580;127081]dur kardes acele etme. hele bizde shortları giyek sonra birlikte veririz küsküyü. bu hafta 41600 görülebilir. senin taraftayım vobtrader[/QUOTE]
böle durumlar de ben erken şortluyorum. çok başıma geldi yurtdışı alıolar 2-3 kademe daha alsınlar öle şortlicam dedikçe elemanlar bi uzun çubuk çekior birden bakakalıorum. dolayısıyla kısa da devam ediorum :)
bugünle beraber vade sonuna son 6 işgünü ama bu adamlar apds yi +5000 e dayadılar. bu baskıyla açılan yeni kısalarla nakdi uzlaşmaya gidecekler sanırsam :)
[quote=Vob Trader;127084]böle durumlar de ben erken şortluyorum. çok başıma geldi yurtdışı alıolar 2-3 kademe daha alsınlar öle şortlicam dedikçe elemanlar bi uzun çubuk çekior birden bakakalıorum. dolayısıyla kısa da devam ediorum :)[/quote]
haklısın. elim tuşda bekliyorum. dışarıdan satış sinyali aldığım anda basarım tuşa. şimdilik dışarının gazına az daha tepki. 50-100 puancık.
[QUOTE=trader38580;127086]haklısın. elim tuşda bekliyorum. dışarıdan satış sinyali aldığım anda basarım tuşa. şimdilik dışarının gazına az daha tepki. 50-100 puancık.[/QUOTE]
işde ondan 50-100 puan için bazen koca trendden olduğumu bilirim
dünden uzun olanlar kapadımı bekliyomu acaba
[quote=unlimitted;127057]yaw sevgili larossian, dün gece benim mesajdan hemen sonra çıktım, sonraki mesaj da seninmiş, kaza geçirmişsin.
abicim büyük geçmiş olsun.
daima söylerim, her insan, kendisine veya bir başkasına zarar vermeyecek bir kaza yapmalıdır.
bu tür bir kaza yapmış 1 yıllık bir şoför, 20 sene boyunca araba kullanmış ama hiç kaza yapmamış şoföre tecrübe konusunda 10 basar.
büyük geçmiş olsun. ama dün ile bugün arasında araba kullanışında ne kadar fark ettiğine sen bile inanamayacaksın. bu da iyi tarafı... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Vallahi ben 2 tane kaza geçirdim.Birinde ben sürüyordum diğerinde arkadaşım.Hiç bir değişim olmadı.Şeytan aynı yerde duruyor.
[quote=Vob Trader;127067]ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter[/quote]
Hitler gibi adamsın ha.::::::
[quote=GOKHANFINDIK;127089]Vallahi ben 2 tane kaza geçirdim.Birinde ben sürüyordum diğerinde arkadaşım.Hiç bir değişim olmadı.Şeytan aynı yerde duruyor.[/quote]
bahsettiğim şey içindeki şeytan değil.
ben (yollarda) 4 tane geçirdim ve hala çoğu kişiye göre oldukça süratli kullanırım.
ama [B]tehlikeli[/B] araba kullanmak ile [B]süratli[/B] araba kullanmak arasında çok fark vardır.
[quote=unlimitted;127091]bahsettiğim şey içindeki şeytan değil.
ben (yollarda) 4 tane geçirdim ve hala çoğu kişiye göre oldukça süratli kullanırım.
ama [B]tehlikeli[/B] araba kullanmak ile [B]süratli[/B] araba kullanmak arasında çok fark vardır.[/quote]
Süratli araba kullananlar tehlikeli kullanmış olurlar.Çünkü 40 la gidenle 150 ile giden arasında tehlike farkı vardır.Bu arada aceminin 150si ile usta şöförün 150 si farklıdır bu ayrı konu.Bu arada battım yine.:D:DGece yüzde 99 longum.Hadi hayırlısı.
Efiksci lem,
Sen de hızlı yüzme emi, Karaya oturursun bak. Köpeng balınkları borsamıza lezim..
Fx'ci veya yavuzhan kademe rica etsem teşekkürler.
[QUOTE=unlimitted;127091]bahsettiğim şey içindeki şeytan değil.
ama [B]tehlikeli[/B] araba kullanmak ile [B]süratli[/B] araba kullanmak arasında çok fark vardır.[/QUOTE]
benim başımdan geçen ..atlattıvım gazaları anlatsam ::: koca kipat olur eşkın filmi çekerler o kitapnan.. zamanında ah öküz kafam....açık trafikte yarışırdık gayri... ne akıllıymışım ozamanlar şindi kendimden utanıyorum..... gece yarısından sonra zaat 2 lerde toplanmalar sorumsuzca trafiktekileri düşünmeden yapılan hareketler...Arkadaş seçimi çokh önemli çokh :mad:
sn larossian
çok geçmiş olsun
Allah tekrarından korusun..
[quote=MMO;127094]Fx'ci veya yavuzhan kademe rica etsem teşekkürler.[/quote]
istediin derinlink ossun
[IMG]http://i39.tinypic.com/vg4zgp.png[/IMG]
batmak çok normal 47 gün önceyle aynı fiyattayız
[IMG]http://i42.tinypic.com/5btij4.gif[/IMG]
vobtrader kızmassan 650 den verdiklerimi 550 den aldım geri. şimdilik uzun devam. hedef önce dediğim 43850
[quote=trader38580;127100]vobtrader kızmassan 650 den verdiklerimi 550 den aldım geri. şimdilik uzun devam. hedef önce dediğim 43850[/quote]
aynı noktalardan aynı hareketler.
vobtrader duymasın. :D
[quote=sovalye;127098]batmak çok normal 47 gün önceyle aynı fiyattayız[/quote]
Ama ben o 47 gün içinde 1e 7 yaptım.Şimdi bitti kalan para battı.:..::..:.dng
23.06.2009 11:17:10 MACARİSTAN'DA 40 BİN DOLAR MAAŞ ALAN MACARİSTAN MERKEZ BANKASI BAŞKANI SİMOR'UN EK İŞ YAPTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ
bu parayada geçinemiyorsa biz ne edelim...
[quote=GOKHANFINDIK;127102]Ama ben o 47 gün içinde 1e 7 yaptım.Şimdi bitti kalan para battı.:..::..:.dng[/quote]
güzel fırsatlar oldu tabi ama kalıcı bir trend olmadı
yukarı çıkamıyor artık hayvan çok yorulmuş
bari aşağı salsalar onuda yapmıyorlar
babalar sağlam malda çünkü
böyle oyalanıp duruyoruz işte
Daha önceden şemsiye ve küskü ile tanışmıştım ama bunlar epey büyük geldi.
[QUOTE=trader38580;127100]vobtrader kızmassan 650 den verdiklerimi 550 den aldım geri. şimdilik uzun devam. hedef önce dediğim 43850[/QUOTE]
sen sus gözlerin konuşsun diye bi şarkı vardı o şarkıyı hatırlayınca
sen sus rakamlar konuşsun diyesim geldi :)
Yorum yok, short devam...
o marbaşçıyı bi kez daha dökmeden olmaz...:)))
[quote=Vob Trader;127106]sen sus gözlerin konuşsun diye bi şarkı vardı o şarkıyı hatırlayınca
sen sus rakamlar konuşsun diyesim geldi :)[/quote]
tamam. sustum. rakamlar konussun. ilk fırsatta yine short olucam. hedef 850.
bugünki msj limitimi doldurdum. başka msj yazmıycam vobtrader ın isteği üzerine. bol kazançlar herkese
[QUOTE=trader38580;127109]tamam. sustum. rakamlar konussun. ilk fırsatta yine short olucam. hedef 850.
bugünki msj limitimi doldurdum. başka msj yazmıycam vobtrader ın isteği üzerine. bol kazançlar herkese[/QUOTE]
latifeydi yaptığım
yanlışmı anlaşıldım?:confused:
[quote=enorton;127107]Yorum yok, short devam...[/quote]
Enorton senin yeni sistemin iyi gidiyor hadi bakalım.
Bu borsalar dip yapıyor.Ciddi ralli gelecek ilerleyen günlerde.Diplerde olanlar oluyor.Önceki hareketler.
Selamlar...Dün sabahki Shortlarla devam...Vob ilk kuvvetli desteğinden tepki vermeye çalışıyor (43.350, 22 Günlük H.O.)Eğer başaramazsa 43.000 - 42.600 bölgesi hedefe girer...Yukarı tepkilerde ise 43.900 - 44.000 bölgesi ilk zorlu direnç ki piyasamızın zayıflığını gözönüne alırsak olası bir tepkinin oraya ulaşabileceği de şüpheli...Açık pozisyon sayısı da aynen dünkü gibi düşüşü destekliyor...Herkese bol kazançlar diliyorum...
yükseliş denemeleri satış fırsatı bence..
genel olarak dow dan tepki bekleniyor ancak tepki geleceksede sınırlı kalacaktır bence..
dün dow un kırılma günüydü,artık 8600 üzerini göremez diye düşünüyorum bir süre..