[quote=nedim972;398437]saraylı hocam ben mi kaçırdım , sisteminiz sata geçti mi?[/quote]
sinyali canlı vermiyoruz,herkes kerndi bakıyo,zaten uygulamalar da farklı..
Printable View
[quote=nedim972;398437]saraylı hocam ben mi kaçırdım , sisteminiz sata geçti mi?[/quote]
sinyali canlı vermiyoruz,herkes kerndi bakıyo,zaten uygulamalar da farklı..
[quote=saraylı;398327]
biraz çalkantılı bi şekilde yarın akşama kadar 75.650 civarına kadar, bi tepki bekliyorum...:)
.:)[/quote]
destekler:75.000-74.350-73.700
dirençler:75.650-76.300
ilk dirençten dönmüş gibi..
yarın öğleye kadar 73.600 civarına geri çekilme mümkün gibi..:confused:
Longa geçtim bakalım
saraylı abim bol kazanç.acemi olduğumuz için çok soruyor olabiliriz kusura bakma abi..şu ana kadar verdiğin bilgilerden hep yaralandım ve uygulamaları sistemleride yaptım sağolasın.abi vob30 da ve imkb100 günlük grafikde ms de renko boylarını ne yapmalı ve bunların üzerine emabandvar solotürk atıyorum.yani emabandvardax falan vermiştin nu atmıcaz dimi..emabandvar attığım zaman vob30 ve imkb100 günlükde bunların periyorlarını ne yapmalıyım?bu periyotlar neyi ifade diyor abi?çok mu sordum ya abi..
saraylı abim bol kazanç.acemi olduğumuz için çok soruyor olabiliriz kusura bakma abi..şu ana kadar verdiğin bilgilerden hep yararlandım ve uygulamaları sistemleride yaptım sağolasın.abi vob30 da ve imkb100 günlük grafikde ms de renko boylarını ne yapmalı ve bunların üzerine emabandvar solotürk atıyorum.yani emabandvardax falan vermiştin bunu atmıcaz dimi..emabandvar attığım zaman vob30 ve imkb100 günlükde bunların periyorlarını ne yapmalıyım?bu periyotlar neyi ifade diyor abi?çok mu sordum ya abi..
Saraylı hocam ben matriks gold kullanıyorum onun için hazır exper advisor verebilir misiniz acaba kullandığınız expert advisorlar ücretli değilse paylaşım yapablirmisiniz acacba
[quote=onder20;398479]saraylı abim bol kazanç.acemi olduğumuz için çok soruyor olabiliriz kusura bakma abi..şu ana kadar verdiğin bilgilerden hep yararlandım ve uygulamaları sistemleride yaptım sağolasın.abi vob30 da ve imkb100 günlük grafikde ms de renko boylarını ne yapmalı ve bunların üzerine emabandvar solotürk atıyorum.yani emabandvardax falan vermiştin bunu atmıcaz dimi..emabandvar attığım zaman vob30 ve imkb100 günlükde bunların periyorlarını ne yapmalıyım?bu periyotlar neyi ifade diyor abi?çok mu sordum ya abi..[/quote]
15' lıkta:
renkoyu75 ya da 100 puan yap,
emaband ları da
0.i3
0.5
0.8
yap...
dax için verdiğimi daxta kullan..
bunlar günlükte değil,15' lıkta olcak...
günlük ayrı o0 siteden gireceksin...
[quote=ILGAZLI;398481]Saraylı hocam ben matriks gold kullanıyorum onun için hazır exper advisor verebilir misiniz acaba kullandığınız expert advisorlar ücretli değilse paylaşım yapablirmisiniz acacba[/quote]
bende matriks yok..
Arkadaşlar kendimi tradingin Güzin Ablası gibi hissetmeye başladım,konuyla uzak sorularınızı biraz da özel mesajla birbirinize sorsanız...beni de yormamış olursunuz...
topikte bi sürü değerli arkadaş var...:rolleyes:
[QUOTE=saraylı;398483]15' lıkta:
renkoyu75 ya da 100 puan yap,
emaband ları da
0.i3
0.5
0.8
yap...
dax için verdiğimi daxta kullan..
bunlar günlükte değil,15' lıkta olcak...
günlük ayrı o0 siteden gireceksin...[/QUOTE]
saraylı abim 15 dakk yaptım hepsini..ms de günlük vob30 ve imkb100 olmuyor mu?yani öyle bir şansımız yok mu?periyot olarak büyütmek mi gerekiyor?yoksa işlemiyor uğraşmamı diyorsun..
[quote=onder20;398487]saraylı abim 15 dakk yaptım hepsini..ms de günlük vob30 ve imkb100 olmuyor mu?yani öyle bir şansımız yok mu?periyot olarak büyütmek mi gerekiyor?yoksa işlemiyor uğraşmamı diyorsun..[/quote]
önder 2076. sayfadan beri dikkatle oku,hepsine cevap bulacaksın...
tamam abim