2007 nin sonundaki harekete benzerse eylüle kadar yatayda böyle 1000-2000 puan gidip gelebilir
Printable View
2007 nin sonundaki harekete benzerse eylüle kadar yatayda böyle 1000-2000 puan gidip gelebilir
[quote=SaNCaKTaR;127151]KAN vermek kalp krizini %85 olüyormuş.. beyler bu bir nimet sürekli kan vermeye çalışın bence. 40 defa kan veren biri olarak senede en az 2 sefer kan vermeye çalışıyorum. İnsanın başına gelmeyince kıymetini anlayamazsınız. Saglık ve vucut saglıgı acısından ..svg.[/quote]
Sancaktar kardeşim, bir seferinde bir arkadaşın yakını için kan verdim ve bir cuma akşamı eve, acilen kan merkezine başvurun diye yazan sarı bir zarf geldi, düşün o gece neler hissettiğimi ertesi gün özel bir hastaneye gidip full tahlil yaptırdım, çıkan sonuçlar tertemiz. Kan verdiğim hastaneye tahlilleri götürdüğümde kadın bana ne dese beğenirsin. Kan aldığımız tüp içerisinde ki varsa bazen sonuçlar bozuk çıkabilirmiş yuh yani yuhhhhhhhhh o yüzden hastanelere güvenemiyorum gidecem ordan hastalık kapıp dönme şansın bile var.
[QUOTE=Astatin;127153]yemezler..bu dönemde 3 aşağı beş yukrı her sistem aynı performans gösterdi..önceki yatay haftayı bi yapıştır bakalım..o zaman anlarız pascal, pascal nouma mı yoksa ilim irafn adamı Pascal mı..Yeri gelmişken pascal prensibi-su cenderesi;F1 / S1 = F2 / S2
sistemcilere lazım olur belki..aklıma geldi eyle :)[/QUOTE]
Abi geçen gün gönderdim ya aşk olsun :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=126423&postcount=86909[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=126454&postcount=86938[/url]
sabahtan berı giriş yapamıyordum nıhayettt:)
astatın kardeş cemaati sormustun ya giriş yapamayınca yanıtını anca sımdı verebılırım,
Cemaat mallanıyorsa elleşme, bırak mallansınlar, yurtdışı algı bozulunca cemaatın tırsıması başka tırsımalara hıc benzemez,
Cemaatle ılgılı detayları jerfınle bayan queen e sorun,
(Dun aksam uzerı jerfın neredeydı sanıyorsunuz, elbette hasema bakmaya cıkmıstı, bayan Queen ise dıkkat edıyorum her namaz vaktı vınnn, yalnız benım bıldıgım 5 vakit var bayan Queen 7 vakıt kayboluyor, bunu daha cozemedım:) )
[quote=MMO;127157]Sancaktar kardeşim, bir seferinde bir arkadaşın yakını için kan verdim ve bir cuma akşamı eve, acilen kan merkezine başvurun diye yazan sarı bir zarf geldi, düşün o gece neler hissettiğimi ertesi gün özel bir hastaneye gidip full tahlil yaptırdım, çıkan sonuçlar tertemiz. Kan verdiğim hastaneye tahlilleri götürdüğümde kadın bana ne dese beğenirsin. Kan aldığımız tüp içerisinde ki varsa bazen sonuçlar bozuk çıkabilirmiş yuh yani yuhhhhhhhhh o yüzden hastanelere güvenemiyorum gidecem ordan hastalık kapıp dönme şansın bile var.[/quote]
15 senedir senede 2 yada 3 sefer bazende uyesi oldugum site aracılıgı ile 4 sefer verdiğim olmuştur. oluyor öle durumlar iş bilmeyen hemşireler falan inan bazan ben anlatıyorum nasıl olucagını hastanede tecrube sahibi oldum. Ama bir can kurtarmanın verdiği duygu hiç birini önüne gecemiyor. Kan verdıgım hastanın durumu verdıkten sonra da takıp edıyorum. bu arada Her kan verdıgımde Kücük bir cekup yaptırmış oluyor insan. Ben Kan vermeyi bir Nevi vucudun Zekatı olarak göruyorum..svg.
[QUOTE=tuareg;127159]sabahtan berı giriş yapamıyordum nıhayettt:)
astatın kardeş cemaati sormustun ya giriş yapamayınca yanıtını anca sımdı verebılırım,
Cemaat mallanıyorsa elleşme, bırak mallansınlar, yurtdışı algı bozulunca cemaatın tırsıması başka tırsımalara hıc benzemez,
(Dun aksam uzerı jerfın neredeydı sanıyorsunuz, elbette hasema bakmaya cıkmıstı, bayan Queen ise dıkkat edıyorum her namaz vaktı vınnn, yalnız benım bıldıgım 5 vakit var bayan Queen 7 vakıt kayboluyor, bunu daha cozemedım:) )[/QUOTE]
ülem tugarek her namas kılan cemaattenmi gayri ::: alemsin :::
[QUOTE=SaNCaKTaR;127160]15 senedir senede 2 yada 3 sefer bazende uyesi oldugum site aracılıgı ile 4 sefer verdiğim olmuştur. oluyor öle durumlar iş bilmeyen hemşireler falan inan bazan ben anlatıyorum nasıl olucagını hastanede tecrube sahibi oldum. Ama bir can kurtarmanın verdiği duygu hiç birini önüne gecemiyor. Kan verdıgım hastanın durumu verdıkten sonra da takıp edıyorum. bu arada Her kan verdıgımde Kücük bir cekup yaptırmış oluyor insan. Ben Kan vermeyi bir Nevi vucudun Zekatı olarak göruyorum..svg.[/QUOTE]
2 sene önce işe girerken sağlık raporu istediler. Ümraniye devlet hastanesinde kan alan hemşire yanlış almış. Kolum mos mor oldu, 10 gün sol kolumu kullanamadım :(
[quote=tuareg;127159]sabahtan berı giriş yapamıyordum nıhayettt:)
(Dun aksam uzerı jerfın neredeydı sanıyorsunuz, elbette hasema bakmaya cıkmıstı, bayan Queen ise dıkkat edıyorum her namaz vaktı vınnn, yalnız benım bıldıgım [COLOR=red]5 vakit var bayan Queen 7 vakıt kayboluyor, bunu daha cozemedım[/COLOR]:) )[/quote]
ben çözdüm..cemaatsiz yıllarında kılmadıklarının kazasını taksit taksit kılıyo her gün:..::..:
[QUOTE=fXci;127161]ülem tugarek her namas kılan cemaattenmi gayri ::: alemsin :::[/QUOTE]
Abi sen hangi dilde konuşuyorsun :D
[quote=fXci;127161]ülem tugarek her namas kılan cemaattenmi gayri ::: alemsin :::[/quote]
alakası yok tabıı kı, ama ben bu ıkı arkadasın cemaate katıldıgına kaniim:)
al sinyali geldi
[quote=enorton;127164]Abi sen hangi dilde konuşuyorsun :D[/quote]
Çözmaya çalışma, bır muddet sonra depresyon etkısı yapıyor. Tecrubeyle soyluyorum.
[quote=enorton;127146]Cnbc-e de 1 saattir kalp hastalıkları anlatıyorlar, ne alaka anlamadım. Borsacı kalpten gider, dikkatli olun mu demek istiyorlar :D[/quote]
Sizi kalpten götürecek ralliye hazırlanın diyorlar bence.:..::..:
[quote=MASTER;127154]Sn.trader 38580 öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıyı yazarken amacım polemik yaratmak değil,hatta yazdıklarınızın bir bölümüne de katılıyorum diyebilirim...Ancak bazı konuları yanlış değerlendiriyorsunuz bence...Tabii ki her insan başarılı olmak ve takdir edilmek ister ancak etik davranabilmek de çok önemli bir unsurdur...Eğer fayda sağlamak adına bir sorumluluk üstlenildiyse bunu takdir görmek için yapmamak gerekir...Siz sayın Vobix'in sitesinde de sinyallerinizi yayınlıyordunuz ve bunu da mesleğiniz nedeniyle zaman bulamadığınızdan son derece bölük pörçük bir biçimde yapıyordunuz.Öyleki sisteminizin gün ortasında verdiği ters bir sinyali okuyucu bir çok zaman gün sonunda görebiliyordu...Hatta bir keresinde sistem terste kalmıştı ve ertesi sabah sağlam bir gap yemişti ve siz de gelip ''[COLOR=Red]Ya aslında benim sistem günsonuna doğru sinyali çaktı ve geceye doğru pozisyonda girdi ama ben ilgisizlik diz boyu olduğundan dolayı o sinyali yayınlama gereği görmedim'[/COLOR]' gibi bir açıklama yapmıştınız ki gözlerime inanamamıştım...(Benim hafızam oldukça güçlüdür ama illaki ben böyle bir şey yapmadım derseniz sayın Vobix iyi bir Arşivcidir...Çıkarsın eski arşivleri oradan bakalım...)Şimdi siz böyle bir yaklaşımı doğru buluyormusunuz gerçekten? Ben kendi çapımda başarılı bir sisteme sahip olmama rağmen onun bir sinyalini yayınlamadan önce iki kere düşünürüm doğrusu...Çünkü imkansızlık nedeniyle olası bir ters sinyali yayınlayamamak vicdanen beni çok rahatsız eder...Lütfen bu konular üzerine bir kere daha düşününüz...Onun dışında sizin kendinizi geliştirmek için ciddi çaba gösterdiğinizi ve bunu da başardığınızı takdirle izliyorum(Diğer sitelerdeki yazılarınızı da görüyorum...)Çalışmalarınızda başarılar dilerim,bol kazançlar...Bu uzun yazı yüzünden de herkesten özür dilerim...[/quote]
o kadar doğru sinyalin ve yorumun arasında bunumu gördün? insanın zoruna giden şey: 10 dediğinin 2 yanlış olur 8 i doğru, doğruları takdir etmeyip 2 yanlışı gözüne sokmak.doğru hatırlıyorsunuz. aynen öyle dedim. ve gerçekleri söylemiştim. sistemi korumak adına yalan söylememiştim. zaten o zaman sinyal yayınlamayı bırakmıştım.sinyalleri anlık yayınlayamadığım zamanlarda sonradan yayınlamaya hep cekindim. sizin gibi düşünenler olur diye. o zamanki mesajıda zaten yeni sinyal olarak yayınlamamış, yine kzıdığım için sonradan söylemiştim. yoksa sizin dediğiniz gibi ertesi gün sinyal buydu demedim. mesajım arasında söylemiştim.
beni eleştirenlerde keşke benim kadar cesaretli yorumlar yapsalarda onlardanda istifade etsek. neyse olayı uzatmayalım. benim düşüncemi anlayan anlamıştır zaten.
maksat üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi? bunu herkesin kendine sormasını rica ediyorum.
hiçbir getirisi olmayan, full long,full short yorumları daha fazla itibar görüyorsa bende öyle yazayım bundan sonra. yada yazmayayım.
forum benim için bir elek. iyi insanları ayırt etmeye yarıyor. onlarlada zaten msn den gerekli paylaşımı yapıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kanımı margic call için satıyom.:D:D:DCash 5000 lira.Ben yazacaktım abi şimdi aidsli iğneler görmedik mi bu ülkede?
tobreg kayboluyorum çünkü yatayda uykum geliyore..gidip yatıyore..
[QUOTE=QUEEN;127171]tobreg kayboluyorum çünkü yatayda uykum geliyore..gidip yatıyore..[/QUOTE]
bu saatte ne uykusu.. güzellik uykusuna mı gidiyorsun kraliçem...:)))
[quote=QUEEN;127171]tobreg kayboluyorum çünkü yatayda uykum geliyore..gidip yatıyore..[/quote]
Tabıı tabıııı,:D allah kabul etsın, :D bızım ıcın de dua et.
[QUOTE=trader38580;127169]o kadar doğru sinyalin ve yorumun arasında bunumu gördün? insanın zoruna giden şey: 10 dediğinin 2 yanlış olur 8 i doğru, doğruları takdir etmeyip 2 yanlışı gözüne sokmak.[/QUOTE]
Bknz. Murphy Kanunları;
[COLOR="Red"]Konuşmanızda bir yanlış yapana kadar kimse sizi dinlemiyordur.[/COLOR]
[quote=enorton;127164]Abi sen hangi dilde konuşuyorsun :D[/quote]
Kan verince sağlığına kavuşacak . Aksanı düzelecek onun..:::
[QUOTE=Astatin;127163]ben çözdüm..cemaatsiz yıllarında kılmadıklarının kazasını taksit taksit kılıyo her gün:..::..:[/QUOTE]
Kaza namazı diye bişey yoktur...
[QUOTE=QUEEN;127171]tobreg kayboluyorum çünkü yatayda uykum geliyore..gidip yatıyore..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;127164]Abi sen hangi dilde konuşuyorsun :D[/QUOTE]
graliçemnen aynı dili gonuşuyore.... ::: biraccıktan nike dow fıçır grafsları gömndercem geyikleri notralize etmesi icin gayri :::
Göz (sistem) ne emrediyor astatın, seans sonu ralli mi şelale mi?
[quote=enorton;127174]Bknz. Murphy Kanunları;
[COLOR=Red]Konuşmanızda bir yanlış yapana kadar kimse sizi dinlemiyordur.[/COLOR][/quote]
artık isteselerde dinleyemeyecekler..boks..boks..boks..boks..boks.
[QUOTE=enorton;127176]Kaza namazı diye bişey yoktur...[/QUOTE]
hem kaza namazı yoktur derler, hemde kaza namazı kılarlar emme.:confused::D
[quote=enorton;127176]Kaza namazı diye bişey yoktur...[/quote]
he yoktur..oruç da vardır..ama kuin bunu bilmiyordu..sen yazana kadar:D:D
Bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı işi gucu bırakıp bunu konusuyor, bu namaz meselesı de nereden cıktı ya:)
[QUOTE=jerfin;127180]hem kaza namazı yoktur derler, hemde kaza namazı kılarlar emme.:confused::D[/QUOTE]
Fazla namazın zararı olmaz :D Ama geçen vakit namazı geçmiştir artık. herakleitos un dediği gibi "aynı dereye iki kez giremezsin" :D
erken kalkıyore..dayanamıyorm.günler uzun..ne namazı orucu baştan okuyamadım..neyse..zaten dün misafir yüzünden kısalamadık..bugünde bakıyorz işte..
[quote=tuareg;127178]Göz (sistem) ne emrediyor astatın, seans sonu ralli mi şelale mi?[/quote]
walla 15 dklıklarda mfi, rsi, dis felan feşmekan öok ney yükselen dipler yapıyorlar..ancak sistem alda değil...sözün özü, buralarda kapatmayacağız..göz e gelince o bir şey demiyor..göz geçen hafta garanti y. den yediği hasarı tzmin edip artıya bile geçmesi ile mutlu ve huzurlu sistem sinyalini bekliyor..
Bu dow .erefsizi bööle zıplayıverdimi 10 boğa hayvanı gücünde oluyo gayri HAYVAN oğlu HAYVAN!
[QUOTE=tuareg;127182]Bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı işi gucu bırakıp bunu konusuyor, bu namaz meselesı de nereden cıktı ya:)[/QUOTE]
Asti, tuareg sana deli dedi :::
[quote=enorton;127183]Fazla namazın zararı olmaz :D Ama geçen vakit namazı geçmiştir artık. herakleitos un dediği gibi "aynı dereye iki kez giremezsin" :D[/quote]
Kaza namazını haraklietos a bağladın ya, şapka çıkarıyorum abi sana.:)
[QUOTE=QUEEN;127184]erken kalkıyore..dayanamıyorm.günler uzun..ne namazı orucu baştan okuyamadım..neyse..zaten dün misafir yüzünden kısalamadık..bugünde bakıyorz işte..[/QUOTE]
Misafir "Kısalama, ralli olacak" mı dedi :::
[QUOTE=jerfin;127180]hem kaza namazı yoktur derler, hemde kaza namazı kılarlar emme.:confused::D[/QUOTE] ilacı zamanında 5 kere alacaksın..[B]ama önemli mazeretden dolayı [/B]ilacı vaktinde alamamışsan,sonra alabilirsin(?)...işin özünde kaza yoktur.. çünkü zaman kontrolü vardır..zamanlama herşeydir..
[quote=enorton;127183]Fazla namazın zararı olmaz :D Ama geçen vakit namazı geçmiştir artık. herakleitos un dediği gibi "aynı dereye iki kez giremezsin" :D[/quote]
aynı deveye de iki kere binemezsin::::::
[quote=enorton;127186]Asti, tuareg sana deli dedi :::[/quote]
İlk namaz kelımesını tuareg denen şahıs kullandı, mesajlara ıyı bak..
(doğruya doğru, şahsım da olsa gerceklerden kaçmam)
[quote=enorton;127186]Asti, tuareg sana deli dedi :::[/quote]
delidir ne derse yeridir...yada delidir ne derse delidir :D
[quote=Astatin;127191]aynı deveye de iki kere binemezsin::::::[/quote]
Onu öyle demezler, aynı deveyı iki kez yıyemezsın deseydın bari:D
arkideşler(fxçecice yazamadım:D) metastockun 10 ve üstü sürümünü kimler kullanıyor???