[quote=selçuklu;249113]saraylı abi pivot kaçta abi ... öğrenebilirmiyim .. ?[/quote]
pivot:67.825
ema55: 67.639
Printable View
[quote=selçuklu;249113]saraylı abi pivot kaçta abi ... öğrenebilirmiyim .. ?[/quote]
pivot:67.825
ema55: 67.639
[QUOTE=saraylı;249124]pivot:67.825
ema55: 67.639[/QUOTE]
üvvv .. kritik yerelerdeyiz abi o zaman ... :o:o
stop ve flat..
long sinyal bekleniyor..
dünkü ve bugünkü 2 şip-şak sinyalinin total kaybı 275 + 375 = 650 points :(
Superonline fibernet kullanan var mi , memnun mu acaba ?
Gecmek istemekle birlikte bazi tereddutlerim var, kullanıcı gorusleri onemli.
(Vob disi bir konu icin topiği mesgul ettiğim icin mazur gorun ancak hemen herkes burda oldugu icin baska yerde goren olmuyor)
67950-68150-68400 kısa vadeli direnç seviyeleri..
69100 ve 69500 seviyelerine erişilmesi olumluluğu orta vadeye taşıyabilir ve orta vadede önemli seviyeler..
15:15 67775 bar kapanışıyla şip-şak 5 yeniden long ta..
üvvv .. golu atak yavızhan patron ... long devam .. trendler hala satta ama .. onlarda al versin arkaya yaslanacam .. saraylı abi bizi belki 80000 e götürür ..
[quote=selçuklu;249160]üvvv .. golu atak yavızhan patron ... long devam .. trendler hala satta ama .. onlarda al versin arkaya yaslanacam .. saraylı abi bizi belki 80000 e götürür ..[/quote]
kalıcı bi trend oluşamıyor patron,oynaklık limitlerde..
zor piyasa..
[quote=YAVUZHAN;249181]kalıcı bi trend oluşamıyor patron,oynaklık limitlerde..
zor piyasa..[/quote]
sadece vob için değil.
foreks piyasalarında işlem yaptığım 3 senenin en zor ayını geçiriyorum desem kesinlikle abartmış olmam.
resmen pozisyonda oturmayın 50 pip aldığınızda kapanın diyor piyasalar...
kapattım full flat ... trade satta .. trendlerde al veremedi daha .. vay anasını .. üçlü satta yani ..
[quote=Kanaatkar;249137]Superonline fibernet kullanan var mi , memnun mu acaba ?
Gecmek istemekle birlikte bazi tereddutlerim var, kullanıcı gorusleri onemli.
(Vob disi bir konu icin topiği mesgul ettiğim icin mazur gorun ancak hemen herkes burda oldugu icin baska yerde goren olmuyor)[/quote]
ben bursa'da oturuyorum ve şimdilik sadece bir bölgede var ve o bölgede oturan arkadaşımda yaklaşık 1 yıl önce kullanmıştım çok iyi ve hızlı olduğunu söyleyebilirim, benim oturduğum bölgeye gelir gelmez alacağım. hız konusunda şu an için en iyisi zaten forum sitelerinde de benzer ifadeler görürsünüz.
67,175ten kaldıra kaldıra gelen pela, eğer aşağı gidecekse, peşine takılan şortçuları dökmek için 68 üzerine neden atmadı da 67,975'ten döndü düşünüp duruyorum...:cool:
[quote=unlimitted;249195]67,175ten kaldıra kaldıra gelen pela, eğer aşağı gidecekse, peşine takılan şortçuları dökmek için 68 üzerine neden atmadı da 67,975'ten döndü düşünüp duruyorum...:cool:[/quote]
beyin jimnastiği yaptırmak için desek:::