Cemaat 5 dakikalığına amuda kalkmış dayanabilirsem TOBO yapar 44000ini yakarım diyor.
Printable View
Cemaat 5 dakikalığına amuda kalkmış dayanabilirsem TOBO yapar 44000ini yakarım diyor.
[quote=Astatin;127185]walla 15 dklıklarda mfi, rsi, dis felan feşmekan öok ney yükselen dipler yapıyorlar..ancak sistem alda değil...sözün özü, buralarda kapatmayacağız..göz e gelince o bir şey demiyor..göz geçen hafta garanti y. den yediği hasarı tzmin edip artıya bile geçmesi ile mutlu ve huzurlu sistem sinyalini bekliyor..[/quote]
Göz der ki; Küskü batıdan yükselecek:..::..::..:
(yanlış anlama olmasın kastedilen DAX ve Don cansındır)
bu arada al sinyalleri fake bence birazdan ikinci dalga satış gelir.
Vobdaki yataylıkla forumdaki geyik hızını açıklayan bir regresyon modeli üzerinde çalışıyorum. Piyasaya bakmaya gerek yok, foruma bakmak yeterli. Geyik artmışsa anlaki piyasa yataya bağlamış :D
[QUOTE=VOBiX;127196]Cemaat 5 dakikalığına amuda kalkmış dayanabilirsem TOBO yapar 44000ini yakarım diyor.[/QUOTE]
kedidir o kedi..:D
mutfağa gitsemmi tobreg.. ekşın ossun..
[quote=MASTER;127154]Sn.trader 38580 öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıyı yazarken amacım polemik yaratmak değil,hatta yazdıklarınızın bir bölümüne de katılıyorum diyebilirim...Ancak bazı konuları yanlış değerlendiriyorsunuz bence...Tabii ki her insan başarılı olmak ve takdir edilmek ister ancak etik davranabilmek de çok önemli bir unsurdur...Eğer fayda sağlamak adına bir sorumluluk üstlenildiyse bunu takdir görmek için yapmamak gerekir...Siz sayın Vobix'in sitesinde de sinyallerinizi yayınlıyordunuz ve bunu da mesleğiniz nedeniyle zaman bulamadığınızdan son derece bölük pörçük bir biçimde yapıyordunuz.Öyleki sisteminizin gün ortasında verdiği ters bir sinyali okuyucu bir çok zaman gün sonunda görebiliyordu...Hatta bir keresinde sistem terste kalmıştı ve ertesi sabah sağlam bir gap yemişti ve siz de gelip ''Ya aslında benim sistem günsonuna doğru sinyali çaktı ve geceye doğru pozisyonda girdi ama ben ilgisizlik diz boyu olduğundan dolayı o sinyali yayınlama gereği görmedim'' gibi bir açıklama yapmıştınız ki gözlerime inanamamıştım...(Benim hafızam oldukça güçlüdür ama illaki ben böyle bir şey yapmadım derseniz sayın Vobix iyi bir Arşivcidir...Çıkarsın eski arşivleri oradan bakalım...)Şimdi siz böyle bir yaklaşımı doğru buluyormusunuz gerçekten? Ben kendi çapımda başarılı bir sisteme sahip olmama rağmen onun bir sinyalini yayınlamadan önce iki kere düşünürüm doğrusu...Çünkü imkansızlık nedeniyle olası bir ters sinyali yayınlayamamak vicdanen beni çok rahatsız eder...Lütfen bu konular üzerine bir kere daha düşününüz...Onun dışında sizin kendinizi geliştirmek için ciddi çaba gösterdiğinizi ve bunu da başardığınızı takdirle izliyorum(Diğer sitelerdeki yazılarınızı da görüyorum...)Çalışmalarınızda başarılar dilerim,bol kazançlar...Bu uzun yazı yüzünden de herkesten özür dilerim...[/quote]
Vukuatlar çokmuş demekki.Allah razı olsun abi.Ben doğru düşündüğümü şimdi daha iyi anladım saol.Ben birine birşey yazıyorsam analizi çok iyi yapmışımdır.Bunda da yanılmadım.Süpersin abi.Saol.İnsan tanımada yeryüzünde rakibim azdır.Bu kadar nettttttttttttttt.Bu gözler çok kişi tanıdı.
[quote=QUEEN;127201]mutfağa gitsemmi tobreg.. ekşın ossun..[/quote]
İstediğini yap, açık büfe bile acsan bu pıyasa tepmez. Shortta kıprasmıyorum artıkın.
[QUOTE=enorton;127189]Misafir "Kısalama, ralli olacak" mı dedi :::[/QUOTE]
yok hiç bakamadım dün ..akşam eve geldim..
[QUOTE=tuareg;127203]İstediğini yap, açık büfe bile acsan bu pıyasa tepmez. Shortta kıprasmıyorum artıkın.[/QUOTE]
iyi o zaman ben kabak patlıcan biber patates kızartıcam..sarmısaklı yoğurtla yiycez..zeytinyağlı yaprak sarmasıda var..limonlu..:D:Dbak ralli olursa benden ..
hay dilini eşek arısı soksun emi gökhan..:D
yeter daa kapatın bu mevzuyu.. trader38580 arkadaşımızın çok isabetli piyasa öngörüleri var.. sadece piyasa öngörüleri ile bile bu foruma katkısı çok büyük.. anı anına sinyal yayınlamak zor iştir..
buraya kimimiz bilgi paylaşımı için, kimimiz de piyasanın stresini atmak için giriyoruz.. birbirimizi gereksiz yere kırmayalım..:(
[quote=QUEEN;127205]iyi o zaman ben kabak patlıcan biber patates kızartıcam..sarmısaklı yoğurtla yiycez..zeytinyağlı yaprak sarmasıda var..limonlu..:D:Dbak ralli olursa benden ..[/quote]
Bari hemcınsınızı de davet edın, jerfın hanım bol yağlı kızarma sever:D
zaten forumda topu topu ıkı bayansınız, bırbırınıze arka cıkın.
hadı yıne ıyısın jerfın, öğle yemegınden sayemde yırttın
[quote=QUEEN;127205]iyi o zaman ben [B]kabak patlıcan biber patates kızartıcam..sarmısaklı yoğurtla yiycez..zeytinyağlı yaprak sarmasıda var..limonlu[/B]..:D:Dbak ralli olursa benden ..[/quote]
oyyyyyy oyyyyyyy amaneyyyyyyy öldüm aneeeyyyyyy ::::::::::::
abla sizin evin adresini rica ediym ::::::
[quote=SEYYAH;127208]oyyyyyy oyyyyyyy amaneyyyyyyy öldüm aneeeyyyyyy ::::::::::::
abla sizin evin adresini rica ediym ::::::[/quote]
Bana öyle gelıyor kı senın trade derdın yok seyyah, beleş açıkbufe kovalıorsun buralarda:)
[QUOTE=SEYYAH;127208]oyyyyyy oyyyyyyy amaneyyyyyyy öldüm aneeeyyyyyy ::::::::::::
abla sizin evin adresini rica ediym ::::::[/QUOTE]
ataşehirde..kime sorsan gösterir kraliçenin sarayını:::ekmek almadan geliyim deme pamıkk..dng.ralli başlıyo.:rolleyes:.ben mufağa by..:D
[QUOTE=tuareg;127207]Bari hemcınsınızı de davet edın, jerfın hanım bol yağlı kızarma sever:D
zaten forumda topu topu ıkı bayansınız, bırbırınıze arka cıkın.
[COLOR="Red"]hadı yıne ıyısın jerfın, öğle yemegınden sayemde yırttın[/COLOR][/QUOTE]
sabah kahvaltısı da etmemiştim.. bak ya sen hatırlatmasan öğle yemeği siparişini de unutacaktım..:D kurt gibi açım bi tas çorbaya da razıyım queen..:)))
[quote=tuareg;127207]zaten forumda topu topu ıkı bayansınız, bırbırınıze arka cıkın.[/quote]
bir bayan daha var forumda benim bildiğim
sormayın sölemem oda sölemiyo
ya canım birden arnavut ciğeri çekti....kuın..EH ÜHHH..MENÜYE BUNU EKLEYEBİLİRMİYİK :) hah şöyle ya..şu zurnikk mcdonalds davetinden sonra kendini affettirmek için ne zaman çağıracak bizi adam gibi bir menuye diye düşünüyordum tam...:)
[quote=GOKHANFINDIK;127202]Vukuatlar çokmuş demekki.Allah razı olsun abi.Ben doğru düşündüğümü şimdi daha iyi anladım saol.Ben birine birşey yazıyorsam analizi çok iyi yapmışımdır.Bunda da yanılmadım.Süpersin abi.Saol.İnsan tanımada yeryüzünde rakibim azdır.Bu kadar nettttttttttttttt.Bu gözler çok kişi tanıdı.[/quote]
niye durup durup kaşınıyon. benim alnım açık. senin gibi dönek yorumlar yazmam ben. beni bilende bilir. senin analizin kendine yetmez. yanılıp yanılmadığını 1-2 yaltakçının lafına bakarakmı anladın? ben kendimi senden iyi biliyorum. cok yanıldığım yorumlarım oldu elbette. ama hiç bir zaman döneklik etmedim senin gibi. bugün bunu deyip 5 dk sonra milletle alay eder gibi dönmedim cok şükür. ben sana şu kadarını söyleyeyim. sen daha kendini tanıyamamaışınki insanları tanıyasın? bu kadar NETTT.
ne olduğunu bilmiyorsun tam olarak. bi bakıyoruz karıyla kızda barda. bi bakıyoruz hacca gidicem muhabbeti. NEYSEN O OL. bu da sana son sözüm olsun. bana bulaşma.
[quote=cırcır;127211]bir bayan daha var forumda benim bildiğim
sormayın sölemem oda sölemiyo[/quote]
doğrudur, ben sadece quenn hanım ıle jerfın hanımı bılıyorum.
[quote=cırcır;127211]bir bayan daha var forumda benim bildiğim
sormayın sölemem oda sölemiyo[/quote]
cık...yok başka..cerfin var kuin var..bi zamanlar pelinn vadı kaçtı..niye bilmiyorum.. ha pardon yaww... D ile başlayan bir nick vardı... foruma bende bayanım diye bir şey yazmıştı..o sıralar benim "asılma" katsayım baya yüksekti forumda, espri ile de olsa..yeemzler demiştim ona.. belki o olabilir..
şşş..harbimi..kim o:D
[quote=trader38580;127213]niye durup durup kaşınıyon. benim alnım açık. senin gibi dönek yorumlar yazmam ben. beni bilende bilir. senin analizin kendine yetmez. yanılıp yanılmadığını 1-2 yaltakçının lafına bakarakmı anladın? ben kendimi senden iyi biliyorum. cok yanıldığım yorumlarım oldu elbette. ama hiç bir zaman döneklik etmedim senin gibi. bugün bunu deyip 5 dk sonra milletle alay eder gibi dönmedim cok şükür. ben sana şu kadarını söyleyeyim. sen daha kendini tanıyamamaışınki insanları tanıyasın? bu kadar NETTT.
ne olduğunu bilmiyorsun tam olarak. bi bakıyoruz karıyla kızda barda. bi bakıyoruz hacca gidicem muhabbeti. NEYSEN O OL. bu da sana son sözüm olsun. bana bulaşma.[/quote]
gökan dönek yorum yapıyo olabilir fikirleri 5dk da değişebilir amaç para kazanmak kazanmayıp analiz yapsa nolucak gayri
fxci gibi konuşcam artık
unlimit, nasıl gidiyor tatil.. bakıyorum balık peşinde koşmaktan vazgeçmişsin bugün..:)
Selam herkese anca gelebildim. Sayın MMO, evet çok iyi arşivciyimdir de trader38580 için arşivden bir şey çıkarmak ayıp olur. Herhangi bir art niyetine manipülatif hareketine denk gelmedim çünkü. Öyle olsaydı 10 Kılıçdaroğlu gücünde çıkartırdım belgeleri. Bakın benim uğraştığım kişiler şu günlerde burada yazmıyor yazamıyor. Hadi gündüz işi var diyelim akşam gelip bir merhaba da demiyorlar.
Foruma sert ve hızlı girenden işkillenirim. Takibe alırım yamuğunu görünce (hem yanlış çıkıp hem de hep haklıyım derse) yüzüne vururum. HErkes hata yapabilir ama hatasını kabullenebilme erdeminde olması lazım. Örneğin Gökhan full short full long yazıyor kimseye faydası yok deniliyor ama bunu kendisi de söyledi defalarca. Ben fiyata bakarım alırlarsa alırım satarlarsa satarım her iki yöne de şans tanırım diyor. Fakat malum kişi diplerde gelip hep aşağı hep aşağı diyor ve bir haftaya kalmadan endeks ralli yapıyorsa ona da dur demek lazım.
Benim askerlik dönemimde gelmiş trader38580. Sanırım biri ki ufak sorun da olmuş ama kendisine konu açarak o sorunu çözdük. Konunun başına da takip edenin sorumluluğunda olduğu ibaresini koyduk. Zaten üye olmak için bile 2-3 sayfalık şartnamenin kabul edilmesi gerekiyor ki fikrini görüşünü faydalana dışarıdan müdahaleler olmasın. Bazen meyve veren ağaç da taşlanıyor. Yazık oluyor. Yazana da yazmayana da eyvallah. Kimseye yaz ya da nedne yazmıyorsun demem. Kendi inisiyatifindedir. Neticede yazanların çoğu bir şekilde portföy yönetip para kazanmaya çalışıyor. Önceliği kendilerine tanımalarından doğal bir şey yok. Yeter ki kağıttan kağlan gibi art niyetli olmasın. Ayrıca sistem sinyali yayınalamanın sorumluluğu büğyük olduğu kadar cesaret ve özveride gerektiren bir şey. Ssitem başarılı mı derseniz başarılı. Ee ücret de talep etmiyor, kimin okuyup okumadığını ya da verdiği emeğin boşa gidip gitmediğini anlamak için anket yapamayacağına göre mesajalrın altındaki teşekkürler bakıyor. Bİr tıkı da hak ediyor artık.
Kavga etmeden biraz daha anlayışlı davranalım birbirimize. Her ne kadar forumdan ayrılanlar olsa da şu an ortam iyi. Seviyeli tartışma konusunda bile epeydir mesaj yok. Bu ortamı bozmayalım.
[QUOTE=jerfin;127212]sabah kahvaltısı da etmemiştim.. bak ya sen hatırlatmasan öğle yemeği siparişini de unutacaktım..:D kurt gibi açım bi tas çorbaya da razıyım queen..:)))[/QUOTE]
uzak olmasan valla tanışırdık jerf.. asti zurnik murnik gelmediniz..kaçtı o train..
[QUOTE=tuareg;127215]doğrudur, ben sadece quenn hanım ıle jerfın hanımı bılıyorum.[/QUOTE]
yaww bi ara mersi ile nikaha bile oturacaktın, yuhh sana.:::.dng
[quote=Astatin;127216]cık...yok başka..cerfin var kuin var..bi zamanlar pelinn vadı kaçtı..niye bilmiyorum.. ha pardon yaww... D ile başlayan bir nick vardı... foruma bende bayanım diye bir şey yazmıştı..o sıralar benim "asılma" katsayım baya yüksekti forumda, espri ile de olsa..yeemzler demiştim ona.. belki o olabilir..
şşş..harbimi..kim o:D[/quote]
pelin yılbaşından beri yok kaçırdın kızı
[QUOTE=traderx;127195]arkideşler(fxçecice yazamadım:D) metastockun 10 ve üstü sürümünü kimler kullanıyor???[/QUOTE]
Sabret yawf yükleniyore....
bişi dicem
ben başarı için tek bişeye bakarım
hesap extresine
diğerleri gözümde şehir efsanedir
[QUOTE=jerfin;127206]hay dilini eşek arısı soksun emi gökhan..:D
yeter daa kapatın bu mevzuyu.. trader38580 arkadaşımızın çok isabetli piyasa öngörüleri var.. sadece piyasa öngörüleri ile bile bu foruma katkısı çok büyük.. anı anına sinyal yayınlamak zor iştir..
buraya kimimiz bilgi paylaşımı için, kimimiz de piyasanın stresini atmak için giriyoruz.. birbirimizi gereksiz yere kırmayalım..:([/QUOTE]
hay azını öpem diycektim yanlış anlaşılır diyen demiyorum ::: azına savlık jerfin...
Ne gördüm biliyomusun annanın cort sinyalini topiğime yazmyı unutmuşum gayri ::: al işte şindi bendemi ayvayı yedim ... ::: emme cort dediydi gerçekten.. trader38580 zati olgun biri polemiklere girmez:::
goki seninde dilini anna öpsün emi.. :::
[QUOTE=QUEEN;127220]uzak olmasan valla tanışırdık jerf.. asti zurnik murnik gelmediniz..kaçtı o train..[/QUOTE]
yakınlarda toplantıya çağırırlar ist'e nasıl olsa.. tanışırız canımcım..
[quote=jerfin;127218]unlimit, nasıl gidiyor tatil.. bakıyorum balık peşinde koşmaktan vazgeçmişsin bugün..:)[/quote]
Zıpkınla balık tutmak gunahtır, karsına alıp ıkna edeceksın, telkınde bulunacaksın, unlımıt kardeşim.
[QUOTE=cırcır;127211]bir bayan daha var forumda benim bildiğim
sormayın sölemem oda sölemiyo[/QUOTE]
bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe
jerfin avatarıda değiştirmeni rica edicem gayri
[quote=jerfin;127221]yaww bi ara mersi ile nikaha bile oturacaktın, yuhh sana.:::.dng[/quote]
Gunahmızı alma, o senle astatının basarısız copçatanlıgı, (neden ara verdınız anlamadım),
ben faal olarak forumda olanları dedım sadece.
yaw az yavaş yazın 2 mesajım arası 2 dakka anca var araya 4 mesaj girmiş. yavaş daa
Abi bir forum açcam.Anaya sövmek hariç hertürlü saydırmak serbest.Ozaman görün esas nasıl ortam yumuşuyor.Söylemek istediğini söyleyemezsen birşeye yaramıyor.Bir gün cenkefeye bir kaptırmıştım taa 5 sene önce ilk engellenmem o idi.Ondan sonra alışkanlık yaptı.Kaşınana yerleştircen.
[quote=QUEEN;127220]uzak olmasan valla tanışırdık jerf.. asti zurnik murnik gelmediniz..kaçtı o train..[/quote]
Siz ona uzak mı diyosunuzi evlerinizin arası topu topu 5 km diyeceğim... forum yıkılıacak:..::..::..::..::..::..::..:
KUIN apla, mcdolads treni kaçsın sorun değil...sen bir konkord ayarlarsın..kraliçe değilmiyin ayarlayacakın tabi..ben mi ayarlayayım..şimdi..
[QUOTE=cırcır;127230]jerfin avatarıda değiştirmeni rica edicem gayri[/QUOTE]
neden ki..:confused: biraz eskiseydi bari, daha çok yeni..:D
Namazdan sonra sımdı de forumdakı bayan populasyonu, bunların vobla ne alakası var allasen, bu tuareg denen şahsı musaadenızle kınıyorum.