[QUOTE=Vob Trader;127229]bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe[/QUOTE]
foruma bak yalan rüzgarı gibin:D
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;127229]bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe[/QUOTE]
foruma bak yalan rüzgarı gibin:D
Altın roket pozuna girdi! Dow dada tansiyon düşüklüğü sinyalleri geliyor!
bu piyasanın bir tarafa patlaması lazım yoksa, forum patlayacak:D:D::::D:D
[QUOTE=Astatin;127234]Siz ona uzak mı diyosunuzi evlerinizin arası topu topu 5 km diyeceğim... forum yıkılıacak:..::..::..::..::..::..::..:
KUIN apla, mcdolads treni kaçsın sorun değil...sen bir konkord ayarlarsın..kraliçe değilmiyin ayarlayacakın tabi..ben mi ayarlayayım..şimdi..[/QUOTE]
bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..
[quote=jerfin;127235]neden ki..:confused: biraz eskiseydi bari, daha çok yeni..:D[/quote]
adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu .kom
[QUOTE=tuareg;127231]Gunahmızı alma, o senle astatının basarısız copçatanlıgı, ([COLOR="Red"]neden ara verdınız anlamadım[/COLOR]),
ben faal olarak forumda olanları dedım sadece.[/QUOTE]
aha asti duyuyor musun..:eek: yok şaka v.s. derken ciddi ciddi niyeti varmış arkadaşımızın..:..: neden ara verdiniz çöpçatanlığa diyoorrr:..:.dng
forum hızlandı yine demekki piyasa patlıycak bi tarafa doğruyore :::
[QUOTE=Astatin;127214]ya canım birden arnavut ciğeri çekti....kuın..EH ÜHHH..MENÜYE BUNU EKLEYEBİLİRMİYİK :) hah şöyle ya..şu zurnikk mcdonalds davetinden sonra kendini affettirmek için ne zaman çağıracak bizi adam gibi bir menuye diye düşünüyordum tam...:)[/QUOTE]
Mantıdan sonra arnavut ciğercisi aratacaksın sen de millete . Bue snada yine ralli yapacak cemaat.
575 -600 arasında karar veremedi gayri..
[quote=jerfin;127242]aha asti duyuyor musun..:eek: yok şaka v.s. derken ciddi ciddi niyeti varmış arkadaşımızın..:..: neden ara verdiniz çöpçatanlığa diyoorrr:..:.dng[/quote]
Kendım ıcın bırsey ıstıyorsam namerdım, ben sadece sız cok heveslendınız, basarısız kalmanıza uzulurum babında...
Bu arada Queen hanıma haber salın, rallı basladı, 43700 den 43625 e gelmış:..::..:
Geyik geyik neree kader ?? :: Analizim anasayfaya taşınsın gayri yoksa geyikler yiyebilir editörümm. ayrıcana teşkürlerinizi esirgemeyin gayri
Nikei analizimde 9900 altında 8700.....9000 e giderik demiştim ya hani ....İşte o grafik.. Nikei yılanlarımı salmıştım biliyosunuz...
[IMG]http://i42.tinypic.com/vmu13n.png[/IMG]
[QUOTE=tuareg;127246]Kendım ıcın bırsey ıstıyorsam namerdım, ben sadece sız cok heveslendınız, basarısız kalmanıza uzulurum babında...
Bu arada Queen hanıma haber salın, rallı basladı, 43700 den 43625 e gelmış:..::..:[/QUOTE]
bi tepe daha yapceğiz 45800de:..:beni almadan nereye..bu sefer 10 dakkede çıkıcez
[quote=QUEEN;127240]bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..[/quote]
toplantı imf anlaşması gibi bi durum oldu gayri
[quote=QUEEN;127240]bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..[/quote]
kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme.... :..::..: evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...
selam
dünkü shortlar güzel iş yaptı.
full lönk 625ten
Asti san mail attım MTX için bir sistem var. Formülleri görebiliyor musun? Bende mtx yok.
[quote=cırcır;127241]adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu .kom[/quote]
sapık
[quote=Astatin;127250]kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme.... :..::..: evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...[/quote]
ben mı jerfını severmısın (nefret etmezmısımın tersı), kırk yıl yalvardık bı ozur dılemedı bızden, ıst donunca ılk ışım enortonun arabasını calıp jerfının uzerıne surmek olacak, gerısını enorton dusundun, adı cıktı bı kere.
toplantı olsun diyorsunuz hem, hem de ayarlanmaya kalkınca yan çizmeye başlıyorsunuz..:rolleyes: gelen istek üzerine bi arada vob trader toplantı ayarlamaya çalışmıştı.. şurada en az 100 kişi aktif katılımcı forumda ama topu topu 5-6 kişi geliriz demişti.. pehhh..:D.dng
[quote=trader38580;127169]o kadar doğru sinyalin ve yorumun arasında bunumu gördün? insanın zoruna giden şey: 10 dediğinin 2 yanlış olur 8 i doğru, doğruları takdir etmeyip 2 yanlışı gözüne sokmak.doğru hatırlıyorsunuz. aynen öyle dedim. ve gerçekleri söylemiştim. sistemi korumak adına yalan söylememiştim. zaten o zaman sinyal yayınlamayı bırakmıştım.sinyalleri anlık yayınlayamadığım zamanlarda sonradan yayınlamaya hep cekindim. sizin gibi düşünenler olur diye. o zamanki mesajıda zaten yeni sinyal olarak yayınlamamış, yine kzıdığım için sonradan söylemiştim. yoksa sizin dediğiniz gibi ertesi gün sinyal buydu demedim. mesajım arasında söylemiştim.
beni eleştirenlerde keşke benim kadar cesaretli yorumlar yapsalarda onlardanda istifade etsek. neyse olayı uzatmayalım. benim düşüncemi anlayan anlamıştır zaten.
maksat üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi? bunu herkesin kendine sormasını rica ediyorum.
hiçbir getirisi olmayan, full long,full short yorumları daha fazla itibar görüyorsa bende öyle yazayım bundan sonra. yada yazmayayım.
forum benim için bir elek. iyi insanları ayırt etmeye yarıyor. onlarlada zaten msn den gerekli paylaşımı yapıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin.[/quote]
Sayın Trader38580 sizin olaylara fazla duygusal yaklaştığınızı ve bu sebepten rasyonel düşünemediğinizi gözlemliyorum...Öncelikle hani demişsiniz ya biri 8 tane doğru şey söyler iki tane yanlış ama yanlışlar göze çarpar...Ben de size yönelik yazımda yazdıklarınızın çoğuna katıldığıma,sürekli aşama kaydeden başarılı biri olduğunuza(ki takdir edilmek sanırım böyle bir şey olsa gerek...)değinmişim...Ayrıca size çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilemişim...Siz ise yaptığım tek bir eleştiriye dahi tahammül gösterememişsiniz...(Bağcıyı dövmek de buna benzer bir şey olsa gerek...)Şimdi kendimi daha iyi ifade edebilmek için son kez soruyorum...Madem ki sinyalleri yayınlamayı kesecektiniz bunu sisteminiz gün ortasındaki sinyal nedeniyle yanlış pozisyondayken ve ertesi günü o gap'i yedikten sonra mı söylemeniz yoksa gün sonundaki o son doğru sinyali de yayınlayıp ertesi sabah mı sinyalleri keseceğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olurdu?Ayrıca sizin yalancı olduğunuza dair bir ima da bulunduğum izlenimine nereden kapıldınız çok merak ettim...
Herkes takdir edilmek ister sayın trader38580 ama kimse mükemmel değildir ve doğrular tartışarak ve eleştirel yaklaşımlarla bulunur...
Sizin de Allah gönlünüze göre versin ama deminki cevabınız benim gönlümden geçen cevap değildi doğrusu...Üzüldüm...
[QUOTE=QUEEN;127248]bi tepe daha yapceğiz 45800de:..:beni almadan nereye..bu sefer 10 dakkede çıkıcez[/QUOTE]
Graliçem! Benim ufkumu açtın! Geçen msn' de konuştuktan sonra biraz çalıştım vay anasını bayağı faydalı oldu! Akşam msn'de sanada vereceğim ayrıntıları! Bak beğeneceksin!
nee birisi püskül mü dedi...
Bekledıgın rallı bu muydu bayan Queen :)
Nerden biliyosun :::
birinin bu foruma dur demesi lazım::: geyikler lütfen evinize piyasa açıldı gali:D:D
34700 ler kırılsın şenlık başlar, sp 870 gormeden tepmez, demedı demeyın.
full short tekrar.
küskünün ucu gözüktü
[QUOTE=cırcır;127241]adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu .kom[/QUOTE]
Senin avatar gerçekten çok iç açıyor sn cırcır :D
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet,
vob da nice ayu kardeş yoluna hasret
5 dklıklar 43475 den sata geçti
[QUOTE=jerfin;127255]toplantı olsun diyorsunuz hem, hem de ayarlanmaya kalkınca yan çizmeye başlıyorsunuz..:rolleyes: gelen istek üzerine bi arada vob trader toplantı ayarlamaya çalışmıştı.. şurada en az 100 kişi aktif katılımcı forumda ama topu topu 5-6 kişi geliriz demişti.. pehhh..:D.dng[/QUOTE]
evet daha sonraki ilk biriyle tartışmamda da adını hatırlamıorum şimdi çavanın biri toplantı diye yırtındın seni ipleyen bile olmadı diye lafı sokmuştu.
[quote=VOBiX;127219]Selam herkese anca gelebildim. Sayın MMO, evet çok iyi arşivciyimdir de trader38580 için arşivden bir şey çıkarmak ayıp olur. Herhangi bir art niyetine manipülatif hareketine denk gelmedim çünkü. Öyle olsaydı 10 Kılıçdaroğlu gücünde çıkartırdım belgeleri. Bakın benim uğraştığım kişiler şu günlerde burada yazmıyor yazamıyor. Hadi gündüz işi var diyelim akşam gelip bir merhaba da demiyorlar.
Foruma sert ve hızlı girenden işkillenirim. Takibe alırım yamuğunu görünce (hem yanlış çıkıp hem de hep haklıyım derse) yüzüne vururum. HErkes hata yapabilir ama hatasını kabullenebilme erdeminde olması lazım. Örneğin Gökhan full short full long yazıyor kimseye faydası yok deniliyor ama bunu kendisi de söyledi defalarca. Ben fiyata bakarım alırlarsa alırım satarlarsa satarım her iki yöne de şans tanırım diyor. Fakat malum kişi diplerde gelip hep aşağı hep aşağı diyor ve bir haftaya kalmadan endeks ralli yapıyorsa ona da dur demek lazım.
Benim askerlik dönemimde gelmiş trader38580. Sanırım biri ki ufak sorun da olmuş ama kendisine konu açarak o sorunu çözdük. Konunun başına da takip edenin sorumluluğunda olduğu ibaresini koyduk. Zaten üye olmak için bile 2-3 sayfalık şartnamenin kabul edilmesi gerekiyor ki fikrini görüşünü faydalana dışarıdan müdahaleler olmasın. Bazen meyve veren ağaç da taşlanıyor. Yazık oluyor. Yazana da yazmayana da eyvallah. Kimseye yaz ya da nedne yazmıyorsun demem. Kendi inisiyatifindedir. Neticede yazanların çoğu bir şekilde portföy yönetip para kazanmaya çalışıyor. Önceliği kendilerine tanımalarından doğal bir şey yok. Yeter ki kağıttan kağlan gibi art niyetli olmasın. Ayrıca sistem sinyali yayınalamanın sorumluluğu büğyük olduğu kadar cesaret ve özveride gerektiren bir şey. Ssitem başarılı mı derseniz başarılı. Ee ücret de talep etmiyor, kimin okuyup okumadığını ya da verdiği emeğin boşa gidip gitmediğini anlamak için anket yapamayacağına göre mesajalrın altındaki teşekkürler bakıyor. Bİr tıkı da hak ediyor artık.
Kavga etmeden biraz daha anlayışlı davranalım birbirimize. Her ne kadar forumdan ayrılanlar olsa da şu an ortam iyi. Seviyeli tartışma konusunda bile epeydir mesaj yok. Bu ortamı bozmayalım.[/quote]
VOBİX konunun benle ne alakası var cevab yazdığın konuyu Sayın MASTER yazmış arada benide yakacaksın ya amanınnnnn
[QUOTE=AMON RA;127257]Graliçem! Benim ufkumu açtın! Geçen msn' de konuştuktan sonra biraz çalıştım vay anasını bayağı faydalı oldu! Akşam msn'de sanada vereceğim ayrıntıları! Bak beğeneceksin![/QUOTE]
sen söyle şimdi ne yapayım..sıkıldım yafu..ralliye inanmıyolar görcekler şimdi..:D
[URL="http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2l.png/]"][URL=http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2l.png/][/URL][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/6262/screenhunter2l.png[/IMG][/URL]
Arkadaşlar gelmişken bir grafk atayım bol kazançlar.
[quote=enorton;127265]Senin avatar gerçekten çok iç açıyor sn cırcır :D[/quote]
hemen değiştiricem maksat içiniz açılsın hizmet olsun:)))
[QUOTE=oguzhan;127267]5 dklıklar 43475 den sata geçti[/QUOTE]
Yanlış yazdım 43525 olacaktı
[QUOTE=QUEEN;127270]sen söyle şimdi ne yapayım..sıkıldım yafu..ralliye inanmıyolar görcekler şimdi..:D[/QUOTE]
ne rallisi
şelale hanım geliyor.dng.dng.lelele
ikli dipte tamam.. hedef benim tepe..
yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)