[QUOTE=QUEEN;127275]ikli dipte tamam.. hedef benim tepe..[/QUOTE]
çift tepe var vobta .lelele
Printable View
[QUOTE=QUEEN;127275]ikli dipte tamam.. hedef benim tepe..[/QUOTE]
çift tepe var vobta .lelele
dax da neymiş ya..yemişim dax ı..ayrışta gellll
izmirliler olarak
ayrı bir toplantımı planlasak acep
[QUOTE=QUEEN;127270]sen söyle şimdi ne yapayım..sıkıldım yafu..ralliye inanmıyolar görcekler şimdi..:D[/QUOTE]
İyide ben shortum :..:
bi tepki vermedi hain..düşmez bu tepki vermeden..bekliycez napalım..
[QUOTE=Vob Trader;127268]evet daha sonraki ilk biriyle tartışmamda da adını hatırlamıorum şimdi çavanın biri toplantı diye yırtındın seni ipleyen bile olmadı diye lafı sokmuştu.[/QUOTE]
eee forum istemişti ki toplantıyı.. hem ayarlayın bir toplantı dediler, hemde sonradan kem küm etmeye başladılar.. olsaydı hoş olurdu aslında..
kem küm edip yan çizenler için; güven eksikliği sorunu mu diyeyim, yoksa özgüven eksikliği mi diyeyim bilemiyorum artık..:D
[QUOTE=ccarcabuk;127279]izmirliler olarak
ayrı bir toplantımı planlasak acep[/QUOTE]
bi elin parmaklarını geçmeyiz tahminim, forumun küllisi istanbuldan, organizasyon iyi olurda servis falan kaldırırlarsa, yine en ön koltukta yerimi alırım her yerede giderim karsa bile:..::..:
[QUOTE=jerfin;127282]eee forum istemişti ki toplantıyı.. hem ayarlayın bir toplantı dediler, hemde sonradan kem küm etmeye başladılar.. olsaydı hoş olurdu aslında..
kem küm edip yan çizenler için; güven eksikliği sorunu mu diyeyim, yoksa özgüven eksikliği mi diyeyim bilemiyorum artık..:D[/QUOTE]
istanbulda olsun işde kalabalık ordan. anadolu yakasında biyerlerden. eskişeihr ahalisini toplar getiririm ben de :)
[quote=MASTER;127256]Sayın Trader38580 sizin olaylara fazla duygusal yaklaştığınızı ve bu sebepten rasyonel düşünemediğinizi gözlemliyorum...Öncelikle hani demişsiniz ya biri 8 tane doğru şey söyler iki tane yanlış ama yanlışlar göze çarpar...Ben de size yönelik yazımda yazdıklarınızın çoğuna katıldığıma,sürekli aşama kaydeden başarılı biri olduğunuza(ki takdir edilmek sanırım böyle bir şey olsa gerek...)değinmişim...Ayrıca size çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilemişim...Siz ise yaptığım tek bir eleştiriye dahi tahammül gösterememişsiniz...(Bağcıyı dövmek de buna benzer bir şey olsa gerek...)Şimdi kendimi daha iyi ifade edebilmek için son kez soruyorum...[COLOR=Red]Madem ki sinyalleri yayınlamayı kesecektiniz bunu sisteminiz gün ortasındaki sinyal nedeniyle yanlış pozisyondayken ve ertesi günü o gap'i yedikten sonra mı söylemeniz[/COLOR] yoksa gün sonundaki o son doğru sinyali de yayınlayıp ertesi sabah mı sinyalleri keseceğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olurdu?Ayrıca sizin yalancı olduğunuza dair bir ima da bulunduğum izlenimine nereden kapıldınız çok merak ettim...
Herkes takdir edilmek ister sayın trader38580 ama kimse mükemmel değildir ve doğrular tartışarak ve eleştirel yaklaşımlarla bulunur...
Sizin de Allah gönlünüze göre versin ama deminki cevabınız benim gönlümden geçen cevap değildi doğrusu...Üzüldüm...[/quote]
arkadasım bazı şeyleri yanlış lanse ediyorsun. ben son sinyali dün 16:19 da 44750 den al şeklinde verdim. bu mesajdan 3 dk sonrada sinyalleri artık yayınlamayacağım dedim. yani saat 16:22 de. ben bunu yazarkende piyasa hala 44750 civarındaydı. yani senin dediğin gibi düşüşden sonra kesmedim. sanırım hafızanız bahsettiğiniz kadar iyi değil. seni okuyanda gercek zannedecek. sürekli kendimi savunmak zorunda kalıyorum.
isteyen arkadaşlar baksın
[url]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p9.html[/url]
83 ve 84 nolu mesajlar.
olayları carpıtıp insanlara yanlış lanse etmeyi takdir etmek sanıyorsanız lütfen beni takdir etmeyin
eleştiriye tahammül ederim ama içinde yalan kokusu olmadıkça. işinize gelen gibi çarpıtmayın mesajlarımı. ben gayet etik ve insanlara yardımcı olmak için yazıyorum. sizdende aynısı bekleriz. tabi cesaretinizde bahsettiğiniz hafısanız kadar güçlü ise.
bol kazançlar
bence biz toplanalım 3 5 kişi
kordonda takılalım fotoğrafları foruma koyarız
İstanbul daki arkadaşlarda gaza gelip hızlı bir toplantı yaparlar kanımca))
[quote=traderx;127276]yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)[/quote]
Ankara toplantısıda isteriz..lelele
sürrprizzzzzzzz....asti ağustos kısaları 525 ve 550 den filatlar
[QUOTE=MMO;127287]Ankara toplantısıda isteriz..lelele[/QUOTE]
dur hocam ya önce şu "gavur" izmir bi işini görsün.dng
[QUOTE=Astatin;127288]sürrprizzzzzzzz....asti ağustos kısaları 525 ve 550 den filatlar[/QUOTE]
biz daha yeni kısalmıştık yuaw.lelele.brv
heyecan yapmayalım arkadaslar bosu bosuna,
1-tepkı mepkı yok,
2-toplanamazsınızzzzz...
bosuna heyecan yapmayınız:)
Deve sahipleri develerinin başına
[QUOTE=MMO;127269]VOBİX konunun benle ne alakası var cevab yazdığın konuyu Sayın MASTER yazmış arada benide yakacaksın ya amanınnnnn[/QUOTE]
Arkadaşalr kusura bakmayın büyük M harfi ile başlayan nickler karışmış. İlgili mesajda MMO yazan yer şehven yazılmıştır. Ben alışık değilim öyle uzun yazı yazmaya. Hatlar kopuyor arada.
[quote=Astatin;127288]sürrprizzzzzzzz....asti ağustos kısaları 525 ve 550 den filatlar[/quote]
Ahan da 500 puan daha gelıyor acelen ne, nereye yetışıcen??
[QUOTE=Vob Trader;127292]Deve sahipleri develerinin başına[/QUOTE]
bu ne demek valla anlamadım numara değil..ayıpsa söyleme..
[quote=tuareg;127294]Ahan da 500 puan daha gelıyor acelen ne, nereye yetışıcen??[/quote]
sana inat haziranda 525 den de lönk yaptım:..::..::..: hadi düş bakalım
Lannn, bırı bızım develerı mı çalıyooo, hopppppp, noluyoooo
[QUOTE=VOBiX;127293]Arkadaşalr kusura bakmayın büyük M harfi ile başlayan nickler karışmış. İlgili mesajda MMO yazan yer [COLOR="Red"]şehven[/COLOR] yazılmıştır. Ben alışık değilim öyle uzun yazı yazmaya. Hatlar kopuyor arada.[/QUOTE]
Sehven [B]şehven[/B] yazmışsın galiba :D
[quote=Astatin;127296]sana inat haziranda 525 den de lönk yaptım:..::..::..: hadi düş bakalım[/quote]
hazıran ne?? tanımıyorum, kendısıyle muhataplıgım yoktur. EE hadı bakalım, el mı yaman vob mu yaman, cemaat mı yaman, bekleyelım.
[QUOTE=QUEEN;127295]bu ne demek valla anlamadım numara değil..ayıpsa söyleme..[/QUOTE]
özeline attım
[quote=enorton;127298]Sehven [B]şehven[/B] yazmışsın galiba :D[/quote]
hay allahh, koptum gulmekten:::, bırak yanlıs kalsın kardesım sen demesen kımse farkında değil.:::
[i][b]
17:00 Mayıs ABD 2. El konut satışları Önceki 4.680.000 Beklenti 4.820.000 [/b]
İkinci el konut satışları verisi, çarpan etkisi sayesinde dayanıklı tüketim malları sektörünü tetikleyebilmesi açısından oldukça önemlidir. İkinci el satışlarının artış göstermesi, yan sektörlerle beraber düşünüldüğünde, ekonomide gelir artışlarına sebep olacaktır. Beklentinin üzerinde açıklanması olumlu algılanacaktır[/i]
[i]Son iki ayda yaşanan en sert düşüşlerin ardından global borsalar dengelenme arayışında. Ekonomik büyüme ile ilgili belirsizlik devam ederken piyasalar soluklanmanın ardından gelecek verilere göre yön bulacağa benziyor.[/i]
bu benim haydar...
[IMG]http://img244.yukle.tc/images/8034test.jpg[/IMG]
düşüş bitti dağılın..gel tepki gel gel..veriyle o tepeye gitcez ..o tepede gözüm kaldı..
forumda üye olanlar bence cinsiyetini işini yaşıını ve yaşadığı yeri doğru olarak yazsın. neticede kanun dışı bişey yapan yok burda. böylelikle herkes saygı çerçevesini, adab-ı muaşeriyete uymayı ele almayı daha kolay benimser diye düşünüyorum.
bu haydar da.. haydan gelen huya gitmiş gibi..yatyda mafolmuş..
[quote=trader38580;127285]arkadasım bazı şeyleri yanlış lanse ediyorsun. ben son sinyali dün 16:19 da 44750 den al şeklinde verdim. bu mesajdan 3 dk sonrada sinyalleri artık yayınlamayacağım dedim. yani saat 16:22 de. ben bunu yazarkende piyasa hala 44750 civarındaydı. yani senin dediğin gibi düşüşden sonra kesmedim. sanırım hafızanız bahsettiğiniz kadar iyi değil. seni okuyanda gercek zannedecek. sürekli kendimi savunmak zorunda kalıyorum.
isteyen arkadaşlar baksın
[URL]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p9.html[/URL]
83 ve 84 nolu mesajlar.
olayları carpıtıp insanlara yanlış lanse etmeyi takdir etmek sanıyorsanız lütfen beni takdir etmeyin
eleştiriye tahammül ederim ama içinde yalan kokusu olmadıkça. işinize gelen gibi çarpıtmayın mesajlarımı. ben gayet etik ve insanlara yardımcı olmak için yazıyorum. sizdende aynısı bekleriz. tabi cesaretinizde bahsettiğiniz hafısanız kadar güçlü ise.
bol kazançlar[/quote]
Siz neden bahsediyorsunuz Allahaşkına ya! Birisine bir cevap yazacaksınız önce yazısını doğru düzgün okuyun bir zahmet! Benim bahsettiğim olay dünkü olay değil...En az bir yıl olmuştur...Siz sayın Vobix'in sitesinde yazarken gerçekleştiğini de belirtmiştim...Açsın arşivlerini bakalım...Eğer bu konuda hafızam beni yanıltıyorsa özür dilemesini bilirim...Ayrıca Gökhan Fındığa attığınız mesajda benim için yaltakçı ifadesini kullanmışsınız...Şimdiki mesajınızda da söylediğim şeylerin yalan koktuğunu söylemişsiniz...Ben yaltakçı ve yalancı bir insan değilim...Eğer mesajınızın başındaki gibi bana arkadaşım diye hitap etmek istiyorsanız sizden bir özür bekliyorum...Arkadaşlar birbirlerine karşı böyle ifadeler kullanmazlar sanırım...
al geldi 5 dak..
43500 üstü kaldıkça long.
[quote=enorton;127298]Sehven [B]şehven[/B] yazmışsın galiba :D[/quote]
Bugün VOBİX in üstüne gitme bence !:::
[QUOTE=traderx;127304]bu benim haydar...
[IMG]http://img244.yukle.tc/images/8034test.jpg[/IMG][/QUOTE]
Haydar yerine ELEK desek daha doğru olur bence, yatağda resmen eleğe çevirmişler. Bakarken bile gözüm yoruldu, bi de işlem yapsan...
demoda petrol altın dow daxalmıştım sabahki zarara yarıya inmiş..tepki veriyolar..
[QUOTE=QUEEN;127307]bu haydar da.. haydan gelen huya gitmiş gibi..yatyda mafolmuş..[/QUOTE]
getiri grafiği hiç öyle söylemiyor, grafiğin en sonunda yani mayıs hazirandada muntazam kazanç var:..:
[IMG]http://img246.yukle.tc/images/7247testz.jpg[/IMG]
tobreg papucu yarım..gel longada oynayalım..pis alacaklar piss..dow un dünkü düşüşünün %1 i balonda..bir ton PU var..çıkar orası...burası zaten düşmeye isteksiz..sabahtan beri gelen tüm satışları karşılıyorlar....tüm forum 2 kişi hariç şort..daha ne..çıkacak işte :) ...her an fikir değiştirebilirim
[QUOTE=MMO;127311]Bugün VOBİX in üstüne gitme bence !:::[/QUOTE]
Vobix bana kızmaz, benim art niyetli olmadığımı bilir. Kızsa da canı sağolsun...