vadeli artı kapatırmı bugün..........
full artı full uzuna devam.......
Printable View
vadeli artı kapatırmı bugün..........
full artı full uzuna devam.......
[QUOTE=mbm;55645]vadeli artı kapatırmı bugün..........
full artı full uzuna devam.......[/QUOTE]
akşam yemeğinde ne yiyeceğiz abi bugün .. bide şu sp hesabını nerden açtıracağız. karar verdinmi ? :D :D :D
eskiden 1000puan fln terse kaldıımmı moraller bozulurdu..şimdi -3000 goruyorum alışkanlık oldu daha sakinim
şu Halil var ya amma utanmaz bir adammış hala istifa etmedi.
bu kadar konjektürü yanlış gören bir adam olamaz. dikkat edin her yorumu %2 artışlardan sonra geliyor. eskisi için diyorum endekse 50000 dedi daha 1 ay olmadı 28000 e düştük.
yazık.
HERKESE SELAM DUN GECE NETTE DEGILDIM SABAH BUTUN YAZILANLARI OKUDUM
mbm dostum senin kuponlar kulliyen yatmis insallah portfoyde yatmaz
36.375 den tekrar short, 35.575 den yerıne koymayı dusunuyorum...
[QUOTE=selçuklu;55646]akşam yemeğinde ne yiyeceğiz abi bugün .. bide şu sp hesabını nerden açtıracağız. karar verdinmi ? :D :D :D[/QUOTE]
full artı full uzun devam... ekler 35200 den yapıldı..
al sat yok bugun...
artı kapatırsaki ben kapatabilir diyorum yemekde ayu unundan yapılmış ekmek var sadece....... lükse gerek yok....:D
[QUOTE=furkan;55647]eskiden 1000puan fln terse kaldıımmı moraller bozulurdu..şimdi -3000 goruyorum alışkanlık oldu daha sakinim[/QUOTE]
sorma benimde öyle.....
dow yüzde 7 düşmüş.. fdow sabah yüzde 3 ekside..
eskiden dow yüzde 3 düşse yada artsa forumlar insan kaynardı.. millet birbirine girerdi....
selçuklu ile ben gülüp duruyoruz :)....rahatlıktan....
böyle krizmi olur......kom
[QUOTE=mbm;55645]vadeli artı kapatırmı bugün..........
full artı full uzuna devam.......[/QUOTE]
Ben böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. Çünkü piyasaları bu şekilde dipden dönderiyorlar zaten..
[QUOTE=follow;55652]HERKESE SELAM DUN GECE NETTE DEGILDIM SABAH BUTUN YAZILANLARI OKUDUM
mbm dostum senin kuponlar kulliyen yatmis insallah portfoyde yatmaz[/QUOTE]
kupon yattı evet.......ama maçlar bugun devam ediyor...
ek uzunlarla devam..... full artı full
portfoyün yatıp yatmadıgı akşam belli olur fallow dostum.....:D:D
vadeli kapanıp son uzlşma düşünce....... he heeee
dax 4500 tutsa bir şekilde 36500den yukarı hareketlenebiliriz
[QUOTE=jelibon;55648]şu Halil var ya amma utanmaz bir adammış hala istifa etmedi.
bu kadar konjektürü yanlış gören bir adam olamaz. dikkat edin her yorumu %2 artışlardan sonra geliyor. eskisi için diyorum endekse 50000 dedi daha 1 ay olmadı 28000 e düştük.
yazık.[/QUOTE]
Sn jelibon haklısınız ama halilden önce kendi etrafınıza bir baksanız daha yüzsüz adamlar var maalesef :confused: