geceye longlarla devam
gapı kapatamadık
battı fish yan going
Printable View
geceye longlarla devam
gapı kapatamadık
battı fish yan going
DJ kapanış tahminim 8199.99, VOB açılış tahminim -850 puan...hepsi kayıtlara geçsin..
geceye full long..sistemli..dow %2 artı kapatacak..kayıtlara geçsin..birde ankara da yagmur yağacak:)
geceye [B]43.650[/B] LONG...(ortalamam 637 aslında)
kayıtlara geçsin pliizzz...yine rüzgara karşı iş yapıyok...ben adam olmam :::
ama sistemimde AL verdi vallahi...dün demedim mi? ortalık karışık sistemim AL verirse LONG yaparım diye.eee o zaman?
nabeeer? :::
[QUOTE=enorton;127466]L,C,H,C nedir?[/QUOTE]
L : Low
alttakiler de HOCA
H : High
O : Open
C :Close
A : Avarage
[QUOTE=abka;127480]geceye full long..sistemli..dow %2 artı kapatacak..kayıtlara geçsin..birde ankara da yagmur yağacak:)[/QUOTE]
Sistemde son nokta hava durumunu da biliyor :..:
geceye pek pozisyonda kalmayan birisi olarak geceye long.
kayıtlara geçsin.
didimden bir akşam üstü pozisyonu olduğu da geçsin kayıtlara. :D
herkeşlere iyi akşamlar.
şu anda sahip olduğum sağlık ve huzur lüksünü Allah herkese gani gani versin...
[quote=VOBiX;127482]L : Low
alttakiler de HOCA
H : High
O : Open
C :Close
A : Avarage[/quote]
Sehven yazdın herhalde..doğrusu Average::::::
mademki herkes pozisyonunu yazıyo
dünden kalan kısalarla devam
gün içindende çorba parası çıktı
Dow un sata girdiği bir hafta oldu, geçen hafta salı gününde sata geçti, 8200 lerin altında 7800 lerde ancak soluklanır görülüyor, ama oda OBO takıntıs yaparsa 8200 ler aşağı kırılmadan 8200-8600 arası git gel yapabilir diyorum, saygılar...
1200 dünden, 375 gün içi zıpzıplardan bereket versin....G.Y.ın taaaaaaaa......
Gece ev ocak araba don gömlek kilot longum.Galeri aşağıda.
[i]ABD'de Mayıs'ta ikinci el ev satışları yüzde 2.4 artışla 4.770 milyon oldu. Beklenti satışların 4.850 milyon seviyesinde gerçekleşmesiydi. Ev fiyatları Nisan'da yüzde 0.1, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6.8 geriledi.[/i]
geceye short devam.. stopum belli.. xu100 ü atsınlar 35,000 üstüne kapatayım kısaları..
Thyao [color="green"][b]+%7,37[/b][/color]
la ayıp la...la ayıp la...
bizim LONG kaldığımızı mı gördün dow la? hala düşüyor ayıp la...
[QUOTE=Astatin;127485]Sehven yazdın herhalde..doğrusu Average::::::[/QUOTE]
Sen benim doğru düzgün yazılımş bir cümleme denk geldin mi heç. Mutlaka bir şeyler karışıyor. Avarel Daltons Avaragesi o.
geceye flat ..ben tatile gidiyim en iyisi..725 long oldum yemedi kapadım 800den..uzun gircektimde yön aşağı gelenler tepki gibi geldi..
[quote=SEYYAH;127493]la ayıp la...la ayıp la...
bizim LONG kaldığımızı mı gördün dow la? hala düşüyor ayıp la...[/quote]
gözüme bak gözüme::::::::: bu sırıtan adama değil avatardaki tilkinin gözüne
[quote=Astatin;127496]gözüme bak gözüme::::::::: bu sırıtan adama değil avatardaki tilkinin gözüne[/quote]
hiç sordunnu bu tilki niye kısa kaldı..az pilav olsada:..::..:
8300 den dow teper
yarın ayı kanı içeriz
daha durun hele uyumsuzluk var(ben bu uyumsuzuluğun........)7.500 e kadar uyumsuzluk devam eder.:::
[QUOTE=abka;127500]daha durun hele uyumsuzluk var(ben bu uyumsuzuluğun........)7.500 e kadar uyumsuzluk devam eder.:::[/QUOTE]
çıkarken uyumsuz uyumsuz diye shortlayan ayuları perişan ettiler...dng
kısa devam,mecburen... ıkı saat ekrandan ayrıldık pıyasayı ne hale getırmıssınız yawww,
cık cık cık..
jerfınım, haşemalı cemaatlimmm,
41000den çayda çıra, 39000 de kolbastı oynamaya var mısın:)
dow halıhazırda aşağıları tarıyorken yazayım dedım, teper sonra, neme lazım, zaten forumda long ağırlıklı.kom
bide spot kapanırken baktım satış yiyodu ..ama dowun tepeceğini düşünüyodum..hala düşünüyorum..sıcak çok sıcak ...ben suya kaçar...bunaldım.
o gün çıkarken kazandımya yattım üstüne..hiç vermeye niyetim yok..biraz kendimi zengin hissedeyim..flat olsun zarar olmasın..
biz kapatırkene fdow kactaydı nazar-ı dıkkatıne takılan var midur?
[QUOTE=tuareg;127504]jerfınım, haşemalı cemaatlimmm,
41000den çayda çıra, 39000 de kolbastı oynamaya var mısın:)
dow halıhazırda aşağıları tarıyorken yazayım dedım, teper sonra, neme lazım, zaten forumda long ağırlıklı.kom[/QUOTE]
ne haşeması yaf.. bu sıcakta haşema mı giyilir, çektim şortları..:..:
çayda çırayı boşver, kolbastı oynayalım..::::::
dow istediği kadar tepsin, bizim piyasanın boğaları pek bi çelimsiz göründüler gözüme..::: hatta benden bile çelümsüz bu boğalar daaaa:..::rolleyes:
[quote=jerfin;127507]ne haşeması yaf.. bu sıcakta haşema mı giyilir, çektim şortları..:..:
çayda çırayı boşver, kolbastı oynayalım..::::::
dow istediği kadar tepsin, bizim piyasanın boğaları pek bi çelimsiz göründüler gözüme..::: hatta benden bile çelümsüz bu boğalar daaaa:..::rolleyes:[/quote]
senı cemaate ajan provakatör olarak sokmaya calısıyoruz, hiiççç oralı değilsin.kom
[QUOTE=tuareg;127506]biz kapatırkene fdow kactaydı nazar-ı dıkkatıne takılan var midur?[/QUOTE]
bi dak baktım 17 15 barı ..8263 filanmış..çok oynakdı..kapanırken..
[quote=QUEEN;127510]bi dak baktım 17 15 barı ..8263 filanmış..çok oynakdı..kapanırken..[/quote]
essah mı dıyon kıralıçem, oh oh,
bu hesaba gore yarın 1500 puan eksı gap cepte, spot 34700 kırdı mı 1000 de oradan, bu hesaba gore yarın shortların yarısını 43300 den kapatırım artıkın.
(py ıcın şaşırtmaca yapıyorum, matematıkte hata yoktur)
[QUOTE=tuareg;127511]essah mı dıyon kıralıçem, oh oh,
bu hesaba gore yarın 1500 puan eksı gap cepte, spot 34700 kırdı mı 1000 de oradan, bu hesaba gore yarın shortların yarısını 43300 den kapatırım artıkın.
(py ıcın şaşırtmaca yapıyorum, matematıkte hata yoktur)[/QUOTE]
kapanırken vobu almaları feyk ise ...kısalar kazanabilir..dow düşmekden yoruldu gibi...hayırlısı:)
[QUOTE=tuareg;127509]senı cemaate ajan provakatör olarak sokmaya calısıyoruz, hiiççç oralı değilsin.kom[/QUOTE]
yok ben vazgeçtim cemaate girmekten.. beni orada ufunet basar, kurallara kaidelere aykırı biriyim ben..:p:p
yaff reco çok karnım acıktı..bi tas çorba göndermedi queen..:(
[QUOTE=jerfin;127513]yok ben vazgeçtim cemaate girmekten.. beni orada ufunet basar, kurallara kaidelere aykırı biriyim ben..:p:p
yaff reco çok karnım acıktı..bi tas çorba göndermedi queen..:([/QUOTE]
graliçemde açmış gayri onunda annası yapayormuş yimekleri ::: bugun yapamamış
[QUOTE=jerfin;127513]yok ben vazgeçtim cemaate girmekten.. beni orada ufunet basar, kurallara kaidelere aykırı biriyim ben..:p:p
yaff reco çok karnım acıktı..bi tas çorba göndermedi queen..:([/QUOTE]
kızım sende taa nirdesin ..gel bak tavuk kanat yaptım fırında çocuklarla yiycez birazdan..
[quote=QUEEN;127512]kapanırken vobu almaları feyk ise ...kısalar kazanabilir..dow düşmekden yoruldu gibi...hayırlısı:)[/quote]
peyk falan değildi ablası aps 4000 den eksi 3500 geldi günlukcukler pozisyon kapadılar sagolsunlar...brv
Sizin gözünüzde körelmiş ya.Dün satış baskısından seans sonu inledik.Açılışı gördünüz.Bunlar yaş tahtaya basarmı heç.Bugün de alış baskısından inledik.Bu dow 8400 kapatır.Yarın artı açarız.Bugün vobta 2 yıl önce gördüğüm hareketin aynısını gördüm.Akşama kadar aynısı oldu.Tabi olduktan sonra anlıyorsun aynısı olduğunu.Ama aynı hareketten sonra yaklaşık 5000 puan artış olmuştu.
[QUOTE=fXci;127514]graliçemde açmış gayri onunda annası yapayormuş yimekleri ::: bugun yapamamış[/QUOTE]
..günaha giriyurm..herkeşin canı çekiyodur..bekarlar var.. yapamazlar..yazık acıdım yuaw...hele gökan taylatta böcük yiyosa bizim yemekler burnunda tütüyoddu..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127517][COLOR="Red"]Sizin gözünüzde körelmiş ya[/COLOR].Dün satış baskısından seans sonu inledik.Açılışı gördünüz.Bunlar yaş tahtaya basarmı heç.Bugün de alış baskısından inledik.Bu dow 8400 kapatır.Yarın artı açarız.[/QUOTE]
seans sonu piyasayı falan görecek halim yoktu açlıktan gökhan..vallahi öğlenden beri çekmecemdeki bisküvileri tırtıklıyorum..üüüüüü:..:
DJI 60 pis PU..ama ana trendde uyumsuzlukları yerler..dimi..selçuklu yerler dimi..yerler de... üwwwwwwwwwwww:D:D:D:D:D