full uzunum anladıkta
full artı full bunu anlayamadım. açıklarımsınız :)
Printable View
full uzunum anladıkta
full artı full bunu anlayamadım. açıklarımsınız :)
[QUOTE=demir;55661]full uzunum anladıkta
full artı full bunu anlayamadım. açıklarımsınız :)[/QUOTE]
portföye dışarıdann para soktum demek..
bence resmen panik satislari yasaniyor ve yasanacak
mesela sisecam dolarin yukselisinden en olumlu etkilenecek sirketlerin basinda geliyor
su an taban ve efg tabandan hala mal veriyor
ge bilançosu ne zaman gelecek bilen varm ???
Nede longa çok meraklı varmış, garibim efg vere vere o da şakın herhalde, param olsa bende vereceğim,
Arkadaşlar
Eğer PY dünya piyasaların yukarı tepki vereceğini anlarlarsa, bunu VOB da bizim spottan bağımsız olarak fiyatlandırabilirler.
Örn: Spot 36700, Vob 36400
Bir bakmışız Spot 37000, vob 38500
eğer yükselişe inanılırsa bunu yaparlar.
Dikkatli olmak lazım.
[QUOTE=demir;55661]full uzunum anladıkta
full artı full bunu anlayamadım. açıklarımsınız :)[/QUOTE]
şöyle..
sabit kontratla dönerdim hep......
şimdi bu sabite yüzde 30 ek yaptım.....
burada soyluyorum 38400e gelsin ben 1hafta yokum bu piyasada verip kurtulucam maliyetine isteyen varsa fiyatta anlaşabilirz :)
Korkularım başımıza geliyormu ne, ING Bank Ve Citibank, çıkmış tüm kredileri durdurma kararı aldı,
İnsallah diğerlerine sıçramaz...
[QUOTE=teo;55669]Korkularım başımıza geliyormu ne, ING Bank Ve Citibank, çıkmış tüm kredileri durdurma kararı aldı,
İnsallah diğerlerine sıçramaz...[/QUOTE]
Teo abi bir sey sormak istiyorum benim citibanktan almıs oldugum kredim var odemelerimi yapıyorum duzenli buna bir etkisi olurmu bunun bendne toptan para isteyebilirlermi.
kriz banada sıcradı islemlerimi gecici olarak durdurma kararı aldım :)
[QUOTE=oğuzt;55670]Teo abi bir sey sormak istiyorum benim citibanktan almıs oldugum kredim var odemelerimi yapıyorum duzenli buna bir etkisi olurmu bunun bendne toptan para isteyebilirlermi.
kriz banada sıcradı islemlerimi gecici olarak durdurma kararı aldım :)[/QUOTE]
ödemelerini gününde yapmazsan bunu bahane bilip, temerüte düşürüp isteyebilirler, BU nedenle ödemelerini 1 gün bile geçirme...
buraya yaziyorum tera 400-500 taneyle kademeye donmeye calisiyor yakalarlarsa sonu kotu olacak gibi.