-
[QUOTE=LaNCe;55660]Sn jelibon haklısınız ama halilden önce kendi etrafınıza bir baksanız daha [B]yüzsüz adamlar[/B] var maalesef :confused:[/QUOTE]
kimmiş onlar.......
jelibonun özel çevresindenmi....yoksa forumdamı.....
forumdaysa biraz açında bizde bilelim.......
öyle arada bir gelipte yüzsüzler deyip gitmek olmaz....o kadar kişi zan altında kalmasın...
insanlara cevap hakkı dogsun.........
-
[QUOTE=teo;55669]Korkularım başımıza geliyormu ne, ING Bank Ve Citibank, çıkmış tüm kredileri durdurma kararı aldı,
İnsallah diğerlerine sıçramaz...[/QUOTE]
Bilen bilir Oyak Yatırımda çalışmıştım bir ara bankayla aram iydir. ING bankta kredi faiz oranlarının yükseltildiğini ama durdurma konusunda bir gelişme olmadığını söylediler. Olursa haber verecekler.
-
[QUOTE=teo;55671]ödemelerini gününde yapmazsan bunu bahane bilip, temerüte düşürüp isteyebilirler, BU nedenle ödemelerini 1 gün bile geçirme...[/QUOTE]
Tesekur ederimbilgi verdigin icin Teo abi kesinlikle aksatmıyorum hatta fazla dan para bile yatırıyorum
-
[QUOTE=teo;55669]Korkularım başımıza geliyormu ne, ING Bank Ve Citibank, çıkmış tüm kredileri durdurma kararı aldı,
İnsallah diğerlerine sıçramaz...[/QUOTE]
bence bu haber su ana kadar gelmis en kotu haber
neden diyeceksiniz
mesela esnafsiniz ing banktan ipotek karsiligi kredi limitiniz var
ve bugun atiyorum 50.000 ytl cek odemeniz var
adamlar diyorki kredi veremeyiz ne oluyor peki ceklerin arkasi yaziliyor devami malum
REEL SEKTOR COKER !!!
-
[quote=follow;55680]bence bu haber su ana kadar gelmis en kotu haber
neden diyeceksiniz
mesela esnafsiniz ing banktan ipotek karsiligi kredi limitiniz var
ve bugun atiyorum 50.000 ytl cek odemeniz var
adamlar diyorki kredi veremeyiz ne oluyor peki ceklerin arkasi yaziliyor devami malum
REEL SEKTOR COKER !!![/quote]
kredi alırken bu riski biliyor zatene esnaf, duyumlarım TEB inde ticari kredileri geri isteyeceği yönündedir. bireysel kredilerde hiç bir şey yapamazlar paşa paşa ödeme planına uyacaklar.
-
[QUOTE=VOBiX;55678]Bilen bilir Oyak Yatırımda çalışmıştım bir ara bankayla aram iydir. ING bankta kredi faiz oranlarının yükseltildiğini ama durdurma konusunda bir gelişme olmadığını söylediler. Olursa haber verecekler.[/QUOTE]
Bu konuda kesın bilginiz varsa, teyid ediniz, çünkü subem bana genel mudurluk emırı ıle kredıler durduruldu,SAbah geldıgımızde ekranımıza geçmişler dedi,
Ben kullanamıyorum, benden mı kaynaklanıyor dıyorsunuz..
-
[QUOTE=mbm;55673]kimmiş onlar.......
jelibonun özel çevresindenmi....yoksa forumdamı.....
forumdaysa biraz açında bizde bilelim.......
öyle arada bir gelipte yüzsüzler deyip gitmek olmaz....o kadar kişi zan altında kalmasın...
insanlara cevap hakkı dogsun.........[/QUOTE]
isim vermeye gerek varmı? forumu takip eden görüyordur,biliyordur zaten...ama ne yazıkki kimse müdahele etmiyor hatta alkış tutanlar oluyor..:rolleyes:
-
[QUOTE=teo;55682]Bu konuda kesın bilginiz varsa, teyid ediniz, çünkü subem bana genel mudurluk emırı ıle kredıler durduruldu,SAbah geldıgımızde ekranımıza geçmişler dedi,
Ben kullanamıyorum, benden mı kaynaklanıyor dıyorsunuz..[/QUOTE]
Yine sordum yok öyle bir şey diyorlar. Kredi şartlarını taşıyan herkese arttırılmış oranlarla kredi vermeye devam ediyoruz diyorlar. Bireysel de ticari de devam ediyormuş.
-
[QUOTE=VOBiX;55684]Yine sordum yok öyle bir şey diyorlar. Kredi şartlarını taşıyan herkese arttırılmış oranlarla kredi vermeye devam ediyoruz diyorlar. Bireysel de ticari de devam ediyormuş.[/QUOTE]
ok tesekur ederım, subemle konusacagım sımdı, neden kullandırmıyorlarmıs...
-
[QUOTE=LaNCe;55683]isim vermeye gerek varmı? forumu takip eden görüyordur,biliyordur zaten...ama ne yazıkki kimse müdahele etmiyor hatta alkış tutanlar oluyor..:rolleyes:[/QUOTE]
adam gibi isim vermiyorsan niye milleti zan altında bırakıyorsun kardeşim......
bunu bile yapamayacak cesaretin yok.. çıkmış millete yüzsüz diyorsun...
kimse o......
-
arkadaş kim yüzsüzse çık söyle "bazıları" fln diye igneleme
-
[QUOTE=LaNCe;55683]isim vermeye gerek varmı? forumu takip eden görüyordur,biliyordur zaten...ama ne yazıkki kimse müdahele etmiyor hatta alkış tutanlar oluyor..:rolleyes:[/QUOTE]
noldu hayırdır zarar falanmı ettin .. suçlumu arıyorsun .. .. .isim ver bilelim ..kime yüzsüz diyorsun .. ? zaten insanlar gergin .. pozisyon ters herhalde .. :) çingeneliğin luzumu yok .. burada buna müsade edemeyiz ..