-
[QUOTE=jerfin;127554]ohoooo bu kocaoğlan da iyice can sıkmaya başladı...boks..boks.
yaff yok mu şöyle 1 ay hiç al vermeyecek bi sistem..üüüüüüüüü[/QUOTE]
VAR en son 31.07.2008de 53425ten sAT vermiş dah al vermedi. Haftalık aylık değil 15 dklık sistem. .dng
-
[QUOTE=VOBiX;127563]VAR en son 31.07.2008de 53425ten sAT vermiş dah al vermedi. Haftalık aylık değil 15 dklık sistem. .dng[/QUOTE]
ciddi misin..:confused: nasıl bir sistemmiş bu...dng
-
[quote=jerfin;127557]3 ayda 3 işlemse kesin günlük sistemdir..:confused: ve günlüklerin zirveden sat vermesi de zor zaten..[/quote]
hem az işlem yaptırsın hem tepeden SAT dipten AL desin...
iyi valla haa...sende buldukça bunuyon mu ne? :D
-
Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana kendilerinin olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar
-
[QUOTE=SEYYAH;127566]hem az işlem yaptırsın hem tepeden SAT dipten AL desin...
iyi valla haa...sende buldukça bunuyon mu ne? :D[/QUOTE]
evet..:..: dipten al verecek, tepeden sat verecek, hiç feyk atmayacak, yatayda çarpmayacak, trendin kanını emecek bir sistem olmadıktan sonra ben neyleyim sistemi...dng.dng
-
[quote=Astatin;127567]Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar[/quote]
la bende alırdım la...kardeşim kız kısmısına sistem mi verilir?ellerinin hamuruyla (ki kıvin abla hep mıtfakta) nasıl trade edecekler o sistemle?
beleşte versen almam artık.işe yaramaz at gitsin pardon sat gitsin :p
-
[QUOTE=Astatin;127567]Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana kendilerinin olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar[/QUOTE]
formülü istenler benle irtibata geçsin..:cool:
ben asti gibi tok gözlü değilim ama, müzayedeyi 15000 den açıyorum..:::
-
[quote=trader38580;127546]dow kapanış tahminim 8251. kayıtlara geçti bile :)[/quote]
dowmu demişim. fdow olacaktı:) şaka bi yana bekledik olmadı. sabah fdowa kısmet artık.
herkese ii geceler
-
[quote=Astatin;127567]Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana kendilerinin olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar[/quote]
7 yıldır İstanbulda yaşarım 30 lira valetparking ücreti ile hiç karşılaşmadım.:..::..:üüüÇırağan mı?
[quote=jerfin;127564]ciddi misin..:confused: nasıl bir sistemmiş bu...dng
[/quote]
Asırlık sistem o.
[quote=sovalye;127560]evet günlük.
aylık ortalaması 3.500-4.000 puan buda bana yetiyor
kafam rahat
no stres
zirve ve dipleri bulan sistemler genelde trendlerde çarpılıyor.[/quote]
Abi 2000 puan buhar oldu ozaman sağlık olsun.Ben seni iki forumdan da takip ediyorum.Cans ile ikiniz kardan zarara bile geçtiniz bugün.Bakalım sizi altedebilecek mi borsa.İkiniz de işi biliyorsunuz.
[quote=sovalye;127553]gökhan 0 rh pozitife alıcı bulabildinmi??
sakla sen onu yarına para sayma makineni hazırla
yarın her long kontratı 2 katına satılacak
long kontratlarında kıtlık olacak[/quote]
Para makinesine haciz geldi abi bilsem verirmiydim.Altın kaplama idi.üüü:D:DBen hiç bir geceyi bilemeyecem mi ya.Her gece long ulan 43400 üstü hergece longum.
-
[QUOTE=SEYYAH;127569]la bende alırdım la...kardeşim kız kısmısına sistem mi verilir?ellerinin hamuruyla (ki kıvin abla hep mıtfakta) nasıl trade edecekler o sistemle?
beleşte versen almam artık.işe yaramaz at gitsin pardon sat gitsin :p[/QUOTE]
Sen ekran başındasın da ne oluyore? Kuin kendi yaptığı yemeklerden jerfin de tırtıkladığı bisküviden vermiş. Halletmişler işi.
-
[quote=GOKHANFINDIK;127572]7 yıldır İstanbulda yaşarım 30 lira valetparking ücreti ile hiç karşılaşmadım.:..::..:üüüÇırağan mı?
[/quote]
Çırağana kendi paramla gitmem..ya bir şirketin daveti ya bir kurumun kokteyli falan vardır, ondada valepark beleştir..ama ben sana valeparkın 100 lira olduğu yerlerde söylerim :) o paraya tayvanda tam gün eğleniliyodur sanırım:::
-
[quote=VOBiX;127573][B]Sen ekran başındasın da ne oluyore?...[/B][/quote]
evet haklısın bişey olmuyore :o
uymuyoruk sisteme.bu ay hiç uymadım ama sistemden çoh kazandım :::
sisteme uysam şu an +600 pıvan olacakmışım ay başından bu yana.ay henüz bitmedi ama 2009 un en kötü performansını gösterdi şu ana kadar.
oysa geçmiş ay performansları süperdi ortalama ayda +7.000 puan civarı getirisi vardı.bu ay çövdürdü :o
-
bu arada formülü pamık ve TOKOBAyada verdim.. Seyyah 50 litre kola verdi..benim en değerli şeylerimdem biri dedi..2009 stokunu feda etti yani..tokoba ya ise beleş gönderdim..promosyona denk geldi..her 4 üncü kişiye beleş :) :)
-
evet mucize formil bende...isteyene graf göndereyim ..hiç zararlı işlemi yokmuşş..satılık..ama ne karşılığı o belli değil daha..
-
ee formülü alan dört kişi...yalanmı demişim..hem vob da hem spotta, hem fx de hem dj de hem sp de oldukça başarılı değil mi :)
KUIN abartma, arada zararlı işlemleri var... :)
-
[QUOTE=sovalye;127562]18 haziran 43.500 de long verdi hala alda
3 HAZİRAN 43.900 short
19 MART 29.500 long[/QUOTE]
Günlük sistem ama işlemleri kapanışta ya da açılışta yapmıyorsunuz sanırım çünkü verdiğiniz değerler gün ortası görülmüş. :confused:
-
[quote=GOKHANFINDIK;127572]
Abi 2000 puan buhar oldu ozaman sağlık olsun.Ben seni iki forumdan da takip ediyorum.Cans ile ikiniz kardan zarara bile geçtiniz bugün.Bakalım sizi altedebilecek mi borsa.İkiniz de işi biliyorsunuz.
evet cans la aynı tarzda işlem yapıyoruz.son gün fena çarptılar ama daha çok psikolojik olarak. yani göz göre göre zirveden short yapamamak dünyanın en zor psikolojilerinden birisi. 45.500 den short yapmasını bilmemmi ben. hatta ekstralarımı 45.500 den okuttum ama standartlara kesinlikle dokunmadım. zaten bu iş tamamen psikoloji
bilmek mi o benim işin değil üstatlar bilir
[U]benim tek bildiğim hiç birşey bilmediğimdir. [/U]
çok bilen% 50 yanılır benim yanılma şansım %0 çünkü hiçbirşey bilmiyorum:)
quote]
-
şu flat halimle sistem tester manyağı oldum, makine alev aldı alacak,
bu 10 serisi çok moktan, neydi 8.0 ın ilk zamanları 2004 te falan amma tektu vryo nethol v.s. analizi yapmıştık hey gidi günler:)....
valla 8 serisi daha iyiydi dakkada diyelim 100 barlık veride 1000 deneme yapardı bu 10 serisi dakkada 100 bile yapamıyor çok yavaş. herkese iyi geceler kafa çok dağıldı toparlamak lazım(sarhoş falan değilim ha :..:)
-
asti şu sistemini banada at, merak etme kullanmak için değil:..:, sistem çalışmalarımda belki yeni bir bakış açısı getirir, fikir vermesi açısından yani...
yeter gari iyi geceler.
-
[quote=enorton;127580]Günlük sistem ama işlemleri kapanışta ya da açılışta yapmıyorsunuz sanırım çünkü verdiğiniz değerler gün ortası görülmüş. :confused:[/quote]
ilk defa gün içi bugün dokundular 43.550 de sistem short verdi ben short oldum ve uzunca süre bekledikten sonra 43.700 den tekrar longa döndüm.
ama gün sonunu beklemek daha sağlıklı genellikle saat 11:00-13:30 arasında yada kapanışta işlem yapmaya çalışırım. zaten ayda bir bilemedin 2 kez rahatsız ediyorlar o da olmasa insanın canı sıkılıyor:)
-
[quote=Astatin;127574]Çırağana kendi paramla gitmem..ya bir şirketin daveti ya bir kurumun kokteyli falan vardır, ondada valepark beleştir..ama ben sana valeparkın 100 lira olduğu yerlerde söylerim :) o paraya tayvanda tam gün eğleniliyodur sanırım:::[/quote]
Taylant de şuna be:D:DAmerikada bile 5 dolar ya valet yeme beni.100 liraya valetparking ücreti şöförü yanında satın alırsın.:D:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;127585]Taylant de şuna be:D:DAmerikada bile 5 dolar ya valet yeme beni.100 liraya valetparking ücreti şöförü yanında satın alırsın.:D:D[/quote]
küçüğünden başlayalım...esma sultan yalısı 30 ytl :)
-
Gözünü seveyim karadeniz zekası işte :D
[url]http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=10128&page_number=1[/url]
-
Asti o gönderdiğin japonca şarkı youtubede dinledim beni 4 sene önceye götürdün.Kışın kar yağarken nasıl bir atmosfer oluyor onu anlatıyor şarkı.Yuki ga furu aru iku.....
-
şu anki görüntüye göre yarın yatay açılış var.. zaten teknik olarak da yatay açılış olmalıydı.. py miz vade sonunu yukarıdan kapamak istiyorsa önce aşağı inmeli..:rolleyes:
-
[quote=jerfin;127590]şu anki görüntüye göre yarın yatay açılış var.. zaten teknik olarak da yatay açılış olmalıydı.. py miz vade sonunu yukarıdan kapamak istiyorsa önce aşağı inmeli..:rolleyes:[/quote]
25 gündür paramı yiyorsun.Senin paralarını alıp Taylantta kızlara kola ısmarlamazsam ne olayım.Yeter ya ayuuuuuuuuuuuuuuuuu.üüüHergece long.İster inan ister inanma.Alacam bu sefer anahtarını.Hedef 100 000.Tüm ayuların selaa sını verecekler..lelele
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127591]25 gündür paramı yiyorsun.Senin paralarını alıp Taylantta kızlara kola ısmarlamazsam ne olayım.Yeter ya ayuuuuuuuuuuuuuuuuu.üüüHergece long.İster inan ister inanma.Alacam bu sefer anahtarını.Hedef 100 000.Tüm ayuların selaa sını verecekler..lelele[/QUOTE]
yawf gökhan bende kazanamadım ki doğru dürüst..üüü lanet olsun içimdeki ayu sevdasına..:..: vade sonundan korkmuyor değilim, kocaoğlanda al vermiş..üüü ağlamak istiyoruummmüüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;127524]Gündüz mükemmel sistem muhabbetleri dönüyordu. Marmara da balık rakı ısmarlamayı kabul eden ilk kişiye formülünü vereceğim. Söz
(Marmara, kadıköydeki zurnik yer değil, adam başı min 150 kaat ödenecek bir restoran..ona göre)
[IMG]http://i40.tinypic.com/33cvl08.jpg[/IMG][/QUOTE]
sen buna zistemmi diyon ::: benim van munute bak :::
-
Ahanda asti sana kapak olsun emi
Van munut
[IMG]http://i39.tinypic.com/2zq7n88.png[/IMG]
-
şimdi sende kalkar bu sisteme ekmek arası balık istersin fxci..:::
-
[QUOTE=jerfin;127595]şimdi sende kalkar bu sisteme ekmek arası balık istersin fxci..:::[/QUOTE]
yokh ekmek arası ekmek ....... balık arası balık isterim .... yanınada kola üstüne kola....::::::
-
Astatin bir bardak su veririm banada ver sistemi:) maksat nasıl yapmışın bi göriyim dedim:)))
-
[QUOTE=fXci;127596]yokh ekmek arası ekmek ....... balık arası balık isterim .... yanınada kola üstüne kola....::::::[/QUOTE]
kola bayimiz seyyah.. emme o da 1 yıllık kola stoğunu asti'ye vermiş..:::
-
Abi boşa atlamayın yaw, o sistem çalışsa asti verir mi :D Günahını vermez adama :D Kesin (ref +) gibi birşey içeriyordur ;)
-
[QUOTE=enorton;127600]Abi boşa atlamayın yaw, o sistem çalışsa asti verir mi :D Günahını vermez adama :D Kesin (ref +) gibi birşey içeriyordur ;)[/QUOTE]
Zaten herkese verirse sistemi para kazanma umudundaki sistem sahipleri bir bardak su içer gibi geldi banada:) bu yüzden astatinede boş durmasın bir bardak suyunu ben veriyim dedim:..::..:
-
[QUOTE=enorton;127600]Abi boşa atlamayın yaw, o sistem çalışsa asti verir mi :D Günahını vermez adama :D Kesin (ref +) gibi birşey içeriyordur ;)[/QUOTE]
yoo vallahi (ref +) içermiyor.. hem o sistemin tüm telif haklarını queen ve ben aldık..:::
-
Gece gece geyik hızlandı bari aklıma gelmişken sorayım, jerfin imzanı okudukça diyorum bu imzayı hinlik olsun diyemi yazdın acaba?
-
[QUOTE=bull market;127603]Gece gece geyik hızlandı bari aklıma gelmişken sorayım, jerfin imzanı okudukça diyorum bu imzayı hinlik olsun diyemi yazdın acaba?[/QUOTE]
hinlik, felsefik, esprik... nasıl görmek istersen...!!!!! :..:
-
Yarın OBO nun boyun çizgisine dikkat diyorum, kırılırsa en baba sistem alda olsa freni patlamış kamyon olur bu borsa:) saygılar....
-
[QUOTE=jerfin;127604]hinlik, felsefik, esprik... [B]nasıl görmek istersen[/B]...!!!!! :..:[/QUOTE]
Ben [B]zengin görmek istiyorum [/B]ama göremiyorum, bu yüzden mesajın dokunuyor....üüüüüü